Succépremiär & idel firande!

img_7671.jpgHURRAAAAA!!!!  Hörde jag SUCCÉ?!!!! 💥🎉🎈img_7733.jpgVi är sååå glada över det FANTASTISKA mottagande som Masked Singer har fått, sedan premiären i fredags!

Att en TV-premiär lockar över två miljoner tittare är unikt , säger Fredrik Arefalk, Kanaldirektör på TV4!

Men oj vad skoj med alla som gissar och frågar (jag säger såklart inget) och som längtar till nästa avsnitt , så att dom ska få fler ledtrådar….! 😋

En del av er förstod dock inte reglerna och hur upplägget ser ut, så jag tänkte att jag drar det här med er.

Allt som allt är det alltså 12 kända svenskar som döljer sig under maskarna och de fantastiska kostymerna.

I det första avsnittet fick ni möta 6 av dom – och i det andra avsnittet på fredag kommer de 6 resterande maskerna att göra entré!

I varje program så röstar TV-publiken, samt de Tv-tittare man skymtar i bild på ”Sverige-väggen”. 

De har fått en APP där med alla figurerna, där som sedan kan rösta på sin favorit. 

De röstar på den figur de tycker är bäst helt enkelt.  Den karaktär de vill se mer av.

Efter att de två som har fått minst röster gjort sitt ”sång-battle”  mot varandra , så lägger alla – inklusive vi i panelen – våra röster på den vi tycker ska gå vidare.

Och den som då fått minst röster tvingas att lämna programmet , och därmed ta av sig masken.

Det vill säga att den karaktär som blir mest populär och får flest röster, kommer att vara kvar i 9 veckor innan den personen får ta av sig masken.

Varje vecka kommer nya ledtrådar på alla de hemliga kändisarna , vilket gör att det blir lättare och lättare att gissa vem det är som döljer sig bakom masken.  Dock vet INGEN helt säkert vem det kan vara, förrän masken ha åkt av…!

Programmet är en oerhörd succé i över 40 länder. De största underhållningsprogrammet i USA, och i Norge där det är en jättesuccé , slog final-avsnittet precis tittar-rekord!

Jag vet att flera av er här inne även var negativa mot programmet, och det är OK såklart.   Alla kan inte gilla den här typen av underhållning.  Det är ju tänkt att passa både barn och vuxna! Och det är ju vad det är . Ett redan inarbetat koncept,  som vi följer i den svenska versionen.

MEN – jag ser också väldigt många TROLL-kommentarer från samma IP-adress osv…

Jag tror helt enkelt att Trollen inte klarar av lycka och framgång . Och då slår man helt enkelt knut på sig själv i desperata försök att sänka ALLT jag eller min familj tar oss för , för att må lite bättre själv.

Tragiskt men sant. Och väldigt, väldigt genomskinligt…! 😅

Nu är ju Masked Singer inte MITT program,  på något sätt.

Men både jag , Bianca och Benjamin är såklart väldigt stolta och glada över att alla vår olika program på olika kanaler går så bra och är så omtyckta!

Det värmer oerhört!!! 🙌img_7827.jpgFick otroligt vackra blommor av vännerna på TV4! img_7828.jpg63870522083__e6592db7-cd98-44db-be3d-44227eee2884.jpgFirade Succépremiären av Masked Singer med Edward som är en stol del av programmet ”off cam”, och är med i produktionen!

Och så HÄR glada var Hybris-killarna för vår skull! 😋😅😂

c8cfaf72-ecd2-47b8-8286-84134fb0574a.jpgEfter världens roligaste möte med världens roligaste gäng , så blev jag hungrig,  och firade vidare med en god KÖRV! 😋

Och efter det mötte jag upp mina älskade vänner Emilia och Jennifer , och vi tog en tur på stan, som vi avlutade på CHANEL…! img_7693.jpg Ibland måste man bara fira livet, helt enkelt – med en väska – eller två….!  😅😘😍

63 reaktioner på “Succépremiär & idel firande!”

1 2
 • Marie skriver:

  Fråga vad folk tycker och sedan gå bananas på dom som tyckte det var värdelöst ? Mycket märkligt .. och det kvittar ju tydligen hur mycket priser Hellenius fått för förklara reglerna till detta program redde han inte ut .

  • Lena skriver:

   Nu får du väl för fan ge dig din korkade människa!! Helt tom mellan öronen. Ingen läsförståelse överhuvudtaget. Gör nåt annat nu.

 • Anna skriver:

  Hade kanske uppskattat programmet och kunnat gissa om jag hade hört vad de förvrängda rösterna sa.

 • Catharina skriver:

  Tycker programmet var sådär. Kanske blir bättre med tiden. Bäst var ju ni i juryn och era roliga kommentarer.

 • Ylva skriver:

  Ja, angående dessa/detta ”troll” som jämt florerar här på din blogg vet vi ju att du inte bryr dig om Pernilla. Jag är förundrad över att du faktiskt ha fortsatt att blogga när du har ett såpass intensivt liv med många åtaganden? Du måste tycka det är riktigt roligt då det inte är ett måste för dig rent ekonomiskt vad jag förstått 😉hur som helst så är iaf jag glad att du ännu vill/orkar blogga 😍

  • Lena skriver:

   Vad är ett troll för dig? Måste alla kommentarer vara positiva men har man andra åsikter är man ett troll? Inga av kommentarerna jag läst är elaka. Man konstaterar bara vad man tyckte om programmet.

   • Thomas skriver:

    Troll har sin innebörd,
    Förmodligen ibland lite förenklat använt.

    ( Se nätets definition…. )

    Att man har en åsikt är helt okej, oavsett inriktning ( alla kan inte tycka om detsamma.. )
    Även kritiska synpunkter är förmodligen välkomna, till en gräns Och omnämnandet av
    ( troll ) Är för just deras räkning… inte den allmänna läsaren/ lyssnaren..

    Det är när och för dem som gör det till sitt livs mål att gnälla/ sabba.. som kommentaren riktar sig till.. inte gemene man / kvinna.
    Det är tekniskt möjligt att följa dessa troll..
    ( läser du de senaste blogginläggen kommentarer, så kan man urskilja vilka synonymer/ namn som nyttjas tex.. )

    Så ta inte åt dig. ( er.. )
    – Thomas.

 • Monica skriver:

  ÄÄÄÄLSKADE programmet! SÅ bra!!! GRATTIS till succén, så roligt!
  Kommer att se VARJE avsnitt, självklart! Godisautomaten är min favorit! Och jag tror att Hanna Hedlund är Enhörningen.
  Tror EJ Sofia Wistam är någon figur alls, för hon KAN verkligen INTE sjunga. Och dessa som är med
  är ju SUPERduktiga allihopa att sjunga. Alla har en riktigt bra sångröst!!!!!
  Sjöbjörnen har en grym röst också!

  • Anna skriver:

   Men är inte avsikten att bakom maskerna ska bara finnas människor som inte är sångare dvs som inte sjunger offentligt eller har jag missuppfattat hela programidén

   • Christina skriver:

    Jo, finns massor av människor med enorma röster som inte titulerar sig som sångare utan gör nåt helt annat.

   • Anna skriver:

    Men då förstår jag inte, det gissades både på Ola Salo och Lena Philipsson båda professionella sångare.

   • Kicki skriver:

    Absolut! Kända personer som KAN sjunga! Nödvändigtvis ej artister. Kanske
    skådisar, idrottsmän/kvinnor, TV-personligheter! Såklart! MEN Sofia Wistam
    kan ju uppenbarligen INTE sjunga, vilket ALLA VET!!!!!!
    – SÅ!!!! Då kan vi med andra ord bara räkna bort henne!!!!
    Va fan är det för fel på folk????

 • Helene skriver:

  Det var mycket sämre än väntat tyvärr. Långdraget, massa reklam och rörigt. Det är ett roligt koncept med produktionen levde inte upp till potentialen i formatet, tycker jag!

 • Kristina Olsson skriver:

  Vi ÄLSKADE programmet, ÄVEN min dotter… Okej, hon kanske inte vet vem Sven Melander är, men hon tyckte de va väldigt spännande ändå att se vem som va bakom masken, själva avtagandet! Vi tyckte, och tycker, de va ett riktigt kul program med kul upplägg… <3 Tyckte inte heller reglerna va för svåra och panelen skötte sej som de skulle =) <3

 • Gunilla skriver:

  Bra program….
  tyckte även om när du och Thomas hade ert matprogram, hade velat ha en säsong till
  även Benjamins program är jätte bra. lycka till hela familjen , väntar med spänning om man kan se showen till höst.

 • Anna skriver:

  Jag tyckte programmet var tramsigt och pinsamt och står för det, därmed inte sagt att du är tramsig och pinsam. Du var väldigt duktig som gissade rätt! Och när det gäller dina barn så var ju Benjamin magisk i Så mycket bättre, så äkta och genuin.

 • Malin skriver:

  Man är väl inget troll för att man inte tycker om programmet? Då har du verkligen missuppfattat saker och ting. Det är ju kul att du blir lycklig av att vara med i programmet men jag tycker fortfarande att det är löjligt dåligt och kommer inte titta mer!

  • Helena skriver:

   Jo, man är ett troll om man sitter och skriver en massa nedsättande ord med olika alias. Det är precis det personen gjort om du läst kommentarerna i föregående inlägg.

 • Lena skriver:

  Inte lika säker på att det blir samma tittarsiffror nästa program. Läst att många inte hörde ledtrådarna, mycket gapande från juryns sida om vem det kunde vara vilket bidrog till att det kändes rörigt.

 • Tove skriver:

  Hej! Tack för ett roligt program. Vinner vinnaren något? Skulle vara intressant med ett reportage och en intervju med han som gjort kostymerna.

 • p skriver:

  Barn har ju inte riktigt koll på typ Sven Melander? Kanske svårt öht för barn att höra vem som sjunger inne i en kostym? Våra undrade vem som vinner och vad man ska rösta på. Sen gick dom därifrån. Trist, det behövs ett familjeprogram.

  • Sofia skriver:

   Det är nog omöjligt att göra ett program där exakt alla åldrar ska ha koll på varenda känd deltagare. Barn känner kanske inte till Sven Melander medan äldre sannolikt inte känner till någon yngre som är med särskilt bra. Från fredagens program är jag väldigt säker på vem en är och den personen tror jag inte direkt de äldsta har koll på.
   Och sen kanske barn tycker det är roligt att det är dräkter snarare än att lista ut vem som sjunger.

   Alla kan ju inte gilla allt. Jag tyckte programmet var helt ok, men jag hade ju inte uppskattat det om det endast var riktat mot barn och om man utgått från att de ska känna till varenda en.

 • Anna skriver:

  Tack för att du förklarade reglerna.
  Du frågade vad vi tyckte om programmet. Många har svarat att de inte uppskattade programmet och får nu skit från dig för detta. Ingen anklagar dig för programmet. Jag förstår inte varför du ville ha ära synpunkter.

  • Lova skriver:

   Jag tillhör den skaran som hade förhoppningar om ett feelgoodprogram och höga förväntningar på att få slappna av hjärnan till. Så därför är jag besviken över att jag inte kommer se det igen för det var inte bra enligt min åsikt. Men ett bra barnprogram är det nog och då sänds det för sent.
   (Sen kan man ju undra varför det är en braksuccé i andra länder; och så mycket negativa reaktioner just i vårat land = produktionen och vissa av panelen = och då menar jag inte Pernilla…)

 • Kina skriver:

  Strunta i alla troll. Ni gör succé och det ska ni hyllas för. Tack för att du förtydligade reglerna för programmet. Jag var en av dem som inte riktigt förstod men som absolut kommer att titta vidare.
  https://blogg.loppi.se/kina/

  • Eva skriver:

   Tyckte också det var en rolig programidé !! Hade bara lite svårt att höra vad de sa under masken…..

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram