SUNE & Swedish fika

Hej vänner! 

Nu sitter jag i bilen tillsammans med Hanna, på väg till Gävle där vi spelar  SUNE i dag! 

I detta inlägg gör jag reklam för föreställningen där jag själv är med. Det är inte ett samarbete, men kan uppfattas av vissa som uppmanande till köp, men det är en glimt ur mitt liv på turné. 

Nu är det inte många stop kvar på vår turné , så missa oss inte om vi kommer till just ER stad – om ni vill! 

Mitt Fantastiska fan Johan kom och tittade även i går i Linköping! 

Åttonde gången blev det som han såg föreställningen!! 

Jag och Hanna hade med oss våra små killar Theo, Love och Theos kompis Leon, som hängde i logen och såg på SUNE! 

När vi kom hem var Benjamin sugen på sockerkaka , så jag gjorde min populära Silviakaka till allas förtjusning! 


Mums! 

Och apropå fika, så är vårt sprillans nya rykande färska PODAVSNITT ute nu! 

Lyssnar gör du HÄR! 

29 reaktioner på “SUNE & Swedish fika”

 • Lollo skriver:

  Åhh finaste Pernilla!!!<33
  Jag ska LOVA dig!!!
  Haha, det tror jag inte häller!!
  Men jag stod ju där utanför och det var massor annat folk där, och om nån som jag känner skulle kommit och gå förbi jag LOVAR att jag skulle bli mobbad eller att jag skulle blivit kallad tönt typ för att jag ville hälsa på dig:((
  Och jag verkligen ångrar mig 110% att jag inte gick fram till dig.
  För du är verkligen min förebild, och du är en skitbra förebild!!
  Hoppas du svarar<33 Love you

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Så sant OSLOJENTA!! Varje föreställning är unik och den som ser den flera gånger kommer att upptäcka nya saker hela tiden eller få vara med om pranks eller när folk spricker på scen eller kommer av sig eller andra roliga och dråpliga situationer som den som bara ser den en gång kanske missar…!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  LOLLO: Nästa gång måste du LOVA att komma fram!! Jag bits inte! 😉 LOVA!! :-)

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  LINDA : Jag är SÅ stolt över mina trogna fans och tycker att det är fantastiskt att de kommer så många gånger och ser mig och orkar följa mig under hela min karriär! Johan , Malin, Marie, Nicklas och alla mina andra fina fans är superviktiga för mig och jag uppskattar dom alla SÅ mycket! Vi artister vore ingeting utan våra fans!!
  För dig är jag kanske bara en bloggare och du följer mig här för att läsa om mitt privatliv. För mina underbara FANS är jag först och främst en ARTIST och de följer mig för att SE MIG PÅ SCEN!
  För detta betalar dom dyra pengar och reser långväga, vilket jag är OERHÖRT TACKSAM för!!
  Att gå in här på min blogg kostar inte en krona och kräver ingenting av den som gör det, och inte så himla mycket av mig heller egentligen. Så hur glad och tacksam jag än är för alla mina bloggläsare , så är det mina trogna fans – som JOHAN – som gör att jag får fortsätta med min stora passion som är att UNDERHÅLLA , och det är tack vare min trogna publik som jag orkar försätta att sjunga och stå på scen år ut och år in!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  CAMILLA och ELENOR: Så rätt ni har! Inskränkta trista människor som inte förstår folks passion för musik eller artister och att man kan vilja uppleva det om och om igen! Själv såga jag filmen G , ELVA gånger”!!!!

 • Annika skriver:

  Håller med dig Helen. Jag är Kent-are och gick på två konserter (fick höra att jag var besatt) medan min likasinnade men fullständigt galna Kent-kompis var på 10 konserter! Herre, låt folk gå upp i sina intressen bäst de vill.

 • Agneta skriver:

  Besatthet???? Tänk efter lite hur du skriver! Låt Johan se föreställningen hur många ggr han vill!!!!
  Tråkigt att läsa dina ord som besatthet!?😱

 • Annika skriver:

  Lise05 och Maria! Tack snälla för hjälpen! Här ska bakas :)

 • Camilla skriver:

  Svar till Linda och Malin:
  Så tråkigt liv ni måste ha det och missunsamma mot fina Johan.
  Det är väl upp till honom hur många ggr han vill se Pernillas föreställning.
  Ni verkar reta er på att han ser det själv också, får han inte göra det, vad är problemet?
  Jag går ofta på bio själv, inte alla ggr man får någon med sig, ska man då behöva stanna hemma?
  Nej usch för era kommentarer.
  Fortsätt att se Pernilla hur många ggr du vill Johan, du verkar vara en helt underbar människa.
  Kram till Johan och Pernilla <3

 • Maria skriver:

  Skriv Silviakaka i sökrutan högst upp, så kommer du till inlägget med receptet!

 • Elenor skriver:

  Jag tycker Johan verkar vara en helt underbar person och han har Pernilla som sin idol och då är det inte ett dugg konstigt att han ser föreställningen flera gånger. Härligt med människor som brinner för nåt och lever efter det.
  Johan: Strunta i alla korkade kommentarer och fortsätt att vara härliga du för det uppskattar Pernilla!

 • lise05 skriver:

  Hej Annika! , ett tips du kan hitta receptet i Pernillas praliner. Jag har gjort den några ggr och den blir så himla god !. En bra ”fikakaka ” !.

 • Maria skriver:

  Hej Linda!
  Har du inte något snällt att säga kan du lika gärna vara tyst… Varför såra? Vad du tycker är ”sjukt” och en ”besatthet” är faktiskt inte intressant att berätta om…

 • En Annan Anna skriver:

  Haller med……Anna, Oslojenta mfl……Johan…..DU verkar vara hur mysig some helst! DU förgyller denna blogg. Kramar från mig till dig (fastan jag inte känner dig).
  Om fler var som Johan skulle världen vara bättre!

 • Anette i Malmö/Delfinaste skriver:

  Åh, kan tänka mig att du har fått dig ordentliga skratt då varje ny föreställning SÄKERT innebär nya spontana händelser, Johan, underbart att du far land och rike runt!
  Och fortsätt vara den underbara själ du är💞
  VÅGA VINN!

 • Pretty Home blog skriver:

  Varför skulle det vara konstigt att se en föreställning 8 ggr. Jag har massor med kompisar som sett samma film 20 ggr för att dom gillar en viss skådespelare! Inget konstigt alls. Älskar man Pernilla Wahlgren så gör man!

  //Berith

 • Maria skriver:

  Underbara Johan
  Hoppas du bara kan strunta i bittra människor som inte kan glädjas med andra….jag tycker du är en helskön kille som sprider så mycket värme och glädje här på bloggen!!!!!!

 • Linda H skriver:

  Japp, imorn ska jag lyssna på erat pod avsnitt :) Kram

 • P skriver:

  Linda, jag tycker det är väldigt onödigt att använda ”helt sjukt” och ”besatthet” i din kommentar. Du får ju så klart tycka vad du vill, men du måste väl förstå att dessa ord kommer såra Johan ganska ordentligt. Du känner inte honom, han kanske har gjort det till ”sin grej” att följa Pernilla på hennes turne och glädja henne med sin närvaro och presenter, nya outfits osv…eller nån annan anledning som bara han vet. Varför ska du kritisera det? Jag är för kritik i de flesta lägen, men just det här var väldigt onödigt. Heja dig Johan, hoppas du inte tog åt dig för mycket, se hur många föreställningar du vill!

 • Annika skriver:

  Oj, den kakan såg god ut! Snälla Pernilla, kan du inte lägga upp receptet på bloggen!
  Trevlig söndag önskar jag!

 • Oslojenta (Agnethe) skriver:

  Vet du inte hur roligt det är att se samma föreställning flera gånger? Tråkigt för dig. Detaljerna hinnner man inte riktigt greppa första gången, och att skådespelarna kanske lägger till lite nytt varje gång är skoj. En föreställning är komplett och perfekt sista gången den spelas. Tycker jag. Om det finns en idol på scenen kan man se en show hur många gånger som helst. Johan tycker om och beundrar Pernilla. Vackert. Och han showar ju till det ordentligt med sina kläder. Heia Johan!

 • Anna K skriver:

  Vad livet och världen vore tråkigt om alla var mainstream. Så underbart med en skön kille som Johan som vågar gå all in och vara engagerad och visa sin uppskattning öppet. Love it. En färgstark person som står för det. Skulle ge vad som helst för många fler som honom. Du är bäst Johan!

 • Klara skriver:

  Men snälla vill denna mannen se på Sune 8 gånger så får han väl göra det!
  Alla har vi våra olika hobbys och intressen!
  Håller helt med dej Helen :)

 • Rosa skriver:

  Håller verkligen med dig Helen.
  Du är underbar Johan fortsätt bara att göra det som du är intresserad av och som gör dig glad. Alltid lika härligt att se dig härinne.
  Kram Rosa

 • Malin skriver:

  Är benägen att hålla med. Visst kan man ha idoler, favoritfilmer, favoritmusik mm. Men ja, att se en och samma föreställning åtta gånger, ensam (?) och i olika städer känns lite udda.. Själv älskar jag Peter Jöback och har sett de flesta shower och musikaler han medverkat i, EN gång.

 • Helen skriver:

  Vet att ditt påstående (?) är riktat till Pernilla, men jag vill bara säga att det är tur vi är olika! Vissa åker på semester till samma ställe, till och med samma hotell – år ut och år in. Andra ser en film, eller lyssnar på artist / skiva – om och om igen. Vissa äter taco VARENDA fredag, månad ut och månad in … år ut och år in … Så om nu en person vill se en musikal/spelpjäs flera gånger, vem ska döma det beteendet?

  Till Johan (vet ej om du läser) njut av att DU är DU, det finn alltid någon med åsikter 😉 Kram!

 • Linda skriver:

  Hej Pernilla! Helt ärligt …tycker inte även du att det är helt sjukt att gå och sen en och samma föreställning åtta gånger? Lägga så mycket pengar för att se samma föreställning om och om igen för att du är med ( menar inget illa nu men kom igen) Det är ju besatthet och det hade iallafall jag tyckt varit obehagligt. Hade jag haft mindre barn hade jag gått och sett den.. EN gång! Ha det gott och lycka till, Kram

 • Lollo skriver:

  Heej finaste du<3
  Igår (lördag) såg jag dig när du var påväg in till konsert & kongress, jag ville så gärna gå fram till dig!! Men jag vågade inte😞
  Jag såg att du tittade åt mitt håll och jag tittade på dig, du gav ändå min dag lite ljus, eller ganska mycket ljus❤️❤️💖😞💘💘🔐🙏🏼

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram