Tack 2020 för att jag fick känna mig så frisk, stark och pigg!

Gott NYTT år vänner! 

Äntligen kan vi lägga 2020 bakom oss, och förhoppningsvis blicka framåt mot skönare ljusare och framför allt TRYGGARE tider! img_7391.jpgÄven om detta år har varit ett skitår i mycket, så är jag ändå enormt glad och tacksam över att jag har hållit mig frisk hela året och känt mig pigg och stark , trots klimakteriet – och det faktum att man inte blir yngre direkt…! 😉

Alla inställda föreställningar har ju också gjort att jag har varit tvungen att tänka lite extra på träning – trots att det inte är min favoritsyssla, hehe..!  :-)

Men hellre lite än inget alls –  är mitt motto! 

Man vill ju hålla kroppen igång, så att den orkar med att bli gammal! 💪👵

Samma sak när det kommer till kosten!

Jag har kommit till den punkt i mitt liv,  där jag inte eftersträvar att vara sylfidsmal längre, och aldrig mer vill späka mig inför en plåtning, uppträdande – eller vad det nu kan vara.

Utan jag välkomnar mina former – MEN vill också gärna hålla mig där jag är – och inte bli större. 

Både för hälsans skull , men också för alla kläder man har – och som man gärna vill fortsätta att komma i…! 😉

img_9548.jpgTack vare Viktväktarna har jag lärt mig att äta rätt,  och att kunna äta precis vad jag vill – men utan att vågen pekar uppåt! 

MAT är min stora passion i livet , och jag kan inte tänka mig något värre än att följa en strikt diet som förbjuder saker jag tycker om , och som gör mitt liv tråkigare helt enkelt. 

Att inte få äta ett nybakat bröd med smör som doftar ljuvligt  – bara för att jag inte får äta kolhydrater.

Eller sitta och peta i maten på en middag, bara för att det är pasta och jag bara får äta såsen. Vem bestämmer det?!

Jag kan,  och VILL inte leva så!

Men tack vare Viktväktarna och deras poängsystem , så äter jag precis samma mat som alla andra, men tar lite mer av det ena och mindre av det andra.

Eller äter kanske en lättare lunch så att jag istället kan äta allt på middagen senare på kvällen. 

Jag får också SÅ många tips på goda rätter, smarriga lättlagade recept och rolig träning i Viktväktar- Appen! 

Om jag ibland slarvar med att räkna mina poäng,  så märker jag det direkt på att kläderna sitter tajtare, och jag känner mig ”tyngre” i kroppen.

Och då tar jag bara tag i mig själv och håller mig till min BLÅ grupp – som är till just för mig och mina behov , och som ger mig den vägledning jag behöver för att kunna knäppa byxorna igen , och därmed känna mig lite lättare och ”friare” i kroppen igen! 9ad20991-5fa9-483f-b92a-5cb96619d48b.jpg35e9ae14-915d-4255-9d5b-db44d9ce6519.jpgimg_7412.jpgfacetune_09-12-2020-00-29-06-1.jpgHär under plåtningen för min nya klädkollektion för Gekås.

Då det är min provkollektion man plåtar, så gäller det att jag kommer i alla kläderna , då de än så länge bara görs i en storlek.

När kollektionen sedan väl är ute i butik så kommer den att finnas från XS – XL!

img_0926.jpgNär det kommer till träning så är ju Powerwalks ute i friska luften min absoluta favoritträning!  

img_8432.jpgSommar som…. img_6183.jpg…höst –
c205b768-12d0-414a-a6a5-4ccb5165da07.jpg… och vinter!  :-)

img_5188.jpgVill DU också börja det här året med NYA FRISKA TAG, och få lite hjälp på vägen – en spark i baken!!! 

TESTA då NU Viktväktarna 4 veckor gratis! 🎈👏

01ccf5e3-b568-42e4-9c5a-fd131bf3b058.jpgSe till att det här året blir året då du ger DIG SJÄLV ett BÄTTRE FRISKARE, LÄTTARE och PIGGARE liv!

Med  Viktväktarna får du all hjälp du behöver!

DU är värd att må BÄST!!! ❤️

 

I samarbete med Viktväktarna

86 reaktioner på “Tack 2020 för att jag fick känna mig så frisk, stark och pigg!”

1 2
 • Helen skriver:

  Tycker absolut inte man behöver vara otrevlig ”coronapolis” men jag vet inte om det finns så jättemånga såna. Är väl mest en liten skara som syns ofta och mycket på alla sociala medier. Men jag kan ändå tänka att det blir lite dubbelt när artister är arga, sura och förtvivlade för att dom inte får jobba. Det är ofta samma artister som på sina instagram och bloggar visar upp att dom lever på ungefär som vanligt när det gäller att träffa folk, vara ute på restaurang och annat. Om vi alla hjälps åt att stoppa smittspridningen ju fortare kan alla börja jobba igen. Folkhälsomyndigheten skulle stänga Ullared på dan om dom hade möjlighet men dom står inte över lagen. Det måste ju vara vi, allihop, som låter bli att åka dit nu.

  • Helen skriver:

   Jag ser väldigt mycket fram emot att se din show igen till hösten.

  • N skriver:

   Helen, du kommer med random lögner och hoppas något fastnar. Vad jag kan se har de allra flesta sköt sig. Och är det någon bransch som har drabbats av coronan är det just kulturutövare. Och nej, den största delen av alla kulturutövare är inte miljonärer, tvärtom har de allra flesta svårt att få allt att gå ihop i slutet av varje månad.

   Så håll dina ”elaka artister” åsikter för dig själv.

   • Kristine skriver:

    Hej N. Är ingen Corona polis vill jag börja med. Men om man kollar på sociala flöden av de ”stora” kändisarna, så har de inte ändrat sin livsstil så jättemycket. De äter ute flera ggr i veckan, de reser till sina hus utomlands och inom landet. Men det är oftast de som man hör mest att de lider av Corona reglerna. De mindre kända artisterna är kanske de som har behövt bidraget mera än de riktigt kända. Och det finns flera yrken som också lider av pandemin. Men de hör man ingenting om. De kämpar i det tysta. Alla är vi drabbade av det här men på olika sätt.

   • Ellis skriver:

    Kristin, det här är inte skrivet av den N som brukar kommentera. Den N är av samma åsikt som du och jag och många fler. Det finns en person här som byter nick, David, Tilda m fl. Hen har tydligen börjat använda det nick hen är mest arg på, nämligen N.

   • N skriver:

    Ellis, jag har aldrig tyckt som du. Det är struntprat.

   • Helen skriver:

    Random lögner? Ja jag vet inte vad du menar men jag längtar alla fall tills konserter, shower och teatrar kommer igång igen. Det är inte ok att det är just dom som får stå tillbaka hela tiden. Men vi måste alla hjälpa till att få stopp på smittspridningen.

 • Jenny skriver:

  Gott nytt år!
  Vad heter modellen på kappan du fick av B i födelsedagspresent sååå fin 🙏 kram!

 • Ingela skriver:

  Finaste Pernilla 🎉God fortsättning på det nya året .
  Kram 😀

 • Nettan A skriver:

  Gott Nytt År fina Pernilla!
  Hoppas verkligen att jag får se din show i år 😉
  Fina kläder Du har fotat till kollektionen i Ullared , har redan köpt massor av de Du har där innan 😉
  Kram från Nettan

 • Malin skriver:

  En fråga till dig. Du klagar och gnäller så på regeringen som är ”taskiga” mot nöjesbranschen. Samt nu senast på insta även på SVT som inte uppmärksammar stackars nöjesbranschen i sin årskrönika. Varför är du istället inte upprörd på den stora mängd idiotiska egoister i befolkningen som lever på som om pandemin inte finns och därmed alla är orsaken till att antalet smittade ökar brant? Nej för då måste du inkludera dig själv och din vardag också…. Lätt att gnälla på andra och aldrig se sin egen del i nåt.
  Och vad gäller nöjesbranschen så får de ligga på is ett tag till, varför inte vara upprörd över de omänskliga förhållanden sjukvården sliter under? Dra själv på dig ansiktsmask och visir i 10 timmar och jobba i superstressig miljö utan mat- eller toapaus, indragen semester och försumma din egen familj. Så kan vi se vem det är mest synd om sen.

  • Tilda skriver:

   Blir skevt när man ena sekunden kan sitta 150 människor på en restaurang. Eller 2000 på Ullared. Men inte 150 på en stor fotbollsarena med 7000 platser. Eller på en teater med 1000 platser.

   Det är det Pernilla och många andra är besvikna över. Och jag håller med fullständigt. Idiotin i FHMs tänk är uppenbar.

   • Malin skriver:

    Läste nånstans att 2020s mest uttjatade argument var ”varför får man inte göra XX men man får åka till Ullared”.
    Håller med om att det är mycket som regeringen skött dåligt, men två fel ger inte ett rätt. Och varje enskild individ har ett ansvar. Bara för att det inte är förbjudet att åka till köpcentrum så kan man använda huvudet och låta bli. Tyvärr alltför svårt för många. Och ska vi prata om branscher det är synd om så prata om den omänskligt belastade sjukvården eller de som jobbar inom förskola och skola. Att artister just nu inte får stå på scen spelar inte i samma liga.

   • Tilda skriver:

    Att konstnärer inte kan ha coronasäkra utställningar. En teater inte kan ha föreställningar. Att tusentals personer får leva på besparingar med noll i inkomst är allvarligt. Samtidigt som Ullared, alla restauranger kan ha hur mycket gäster som helst. Det är skevt och jävligt korkat. Sen om du tycker att just kulturen ska vara tyst i sitt armod är upp till dig.

   • Anna skriver:

    Att skylla på Folkhälsomyndigheten visar bristande kunskap. Folkhälsomyndigheten stiftar inga lagar det gör Sveriges Riksdag. Det är endast riksdagen som kan klubba igenom en pandemilag dvs. den lag som saknas i dag.

  • Tara skriver:

   Malin – Det var den bästa och mest välformulerade kommentaren som skådats i det här kommentarsfältet på väldigt, väldigt länge.

   • Marie skriver:

    Malin ! Håller med !! Så väldigt bra formulerat! Så utled på artisternas dyngsura offerkofta .

   • Tilda skriver:

    Marie, du utgår ifrån att alla konstnärer, artister och kulturutövare är mångmiljonärer. Då är du oerhört oinformerad. Om inte rent ut sagt jävligt korkad. De flesta kulturutövare kämpar varje månad för att få allt att gå ihop. Så hoppa av din höga häst.

   • Tilda skriver:

    Tara och Marie, intressanta namn N. Men din narcissism skiner alltid igenom.

  • Moa skriver:

   Klockrent Malin!!
   För att det ska finnas publik till kulturen och matgäster till restaurangerna måste först liv räddas. Det gör vi genom minskad smittspridning och det gör vi tillsammans genom att ALLA följer FHM:s restriktioner.

   • Tilda skriver:

    Oj namnen ploppar upp som svampar här ser jag. Moa, Malin, etc etc. Att du orkar N.

    Är det inte tröttsamt att hela tiden vara desperat efter uppmärksamhet.

   • Tilda skriver:

    N, är samma desperata troll som har betet sig som en obstinat 3-åring här sedan pandemin började. Alltid samma desperata behov av uppmärksamhet från Pernilla😂 Senast utnyttjade N pandemin och dödsoffren i den, enbart bara för att få fram en reaktion från sin idol. Tänk att vara så låg.

  • Louise skriver:

   Tycker att det är mycket dubbelmoral hos många bla hos politiker, influenser. Dom som jobbar i vården är hjältar och vi ska hjälpa dom, jo men visst… Samtidigt så ordnas det stor familjeträff på julafton, åker till fjällen och lever på som vanligt, tänker på J.T tex. Det är klart att det blir irritationer. Vi sliter som tusan för er och önskar att fler hade gjort det för oss.

   • Tilda skriver:

    Ja just det N du jobbar ju inom vården. Och innan när din kritik handlade om utsläpp och miljön jobbade du inom det. 😂 Snälla, du kan kalla dig Louise, Malin eller vad du vill N.. du är ändå en idiot. Och det märks i dina infantila inlägg.

  • Sara skriver:

   En annan sak som är väldigt rolig är ju att Pernilla både i podd och här berättat vilka som firade jul och visat bilder på det…..men när Biancas julvlogg släpps så ser man att även Jessica var med och firade jul.
   Inget konstigt tycker jag….men märkligt att ljuga om det!

   • Sara skriver:

    + att Bianca säger att alla i familjen har antikroppar. Pernilla har sagt att hon inte haft covid….då fubderar man ju också på Bianca bara råkar säga fel eller om Pernilla varit sjuk men inte vilm säga det av någon anledning?

   • Tilda skriver:

    Sara, vi andra som har ett liv hinner inte överanalysera allt Pernilla och hennes familj gör. Om du har denna enorma fritid, grattis!

   • Sara skriver:

    Tilda, att dömma av alla dina kommentarer på precis allting så tror jag nog att det är just det du har 😀 du verkar inte ha något annat liv. Jag lyssnar endast på podden och kollar biancas youtube. När jag vill kommentera något går jag in här. Annars läser jag inte bloggen. Men som sagt, eftersom du kommenterar varje inlägg i snitt 20 gånger så gör du nog inget annat om dagarna

   • Tilda skriver:

    Sara (N) du lämnade precis ditt 7 inlägg idag. Unde ditt femte eller sjätte namn. N, du borde veta bättre än att försöka ljuga. Det går som sagt att se rakt igenom dina lögner.😂

    Att du orkar sitta och överanalysera ALLT Wahlgrens gör. Samtidigt som du har mage att påstå gång på gång att du inte bryr dig.😂

   • Sara skriver:

    Tilda- jag vet inte om du är sjuk på något sätt eller om du är totalt okunnig vad gäller läsning?
    Jag har inte ngon bokstav med N i mitt namn. Sen får du fantisera iho vad sjuka saker du vill!
    Du verkar också oförmögen att kunna räkna.
    Jag hoppas du får den hjälp du behöver, verkar finnas stora kunskapsluckor men så kan det ju vara.

   • Sara skriver:

    Tilda- förresten. Skrattar högt åt dina livliga fantasier hahaha.

   • Tilda skriver:

    OK N, du kan fortsätta tramsa. Bara det får dig att må bra. Appropå narcissism

   • Sara skriver:

    Jag tror inte du vet vad det ordet betyder. Sorligt om du tror att alla som har en egen hjärna och kan tänka själva och därmed reflektera och ifrågasätta vid behov är någon vid ”namn” N och narcrsister. Jag tycker otroligt synd om dig. Stor kram!

 • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  Bästa Pernilla God fortsättning på nya året nu ska vi se framåt 2021 kram Malin

 • Catarina skriver:

  Som några fler skrivit… vi lägger 2020 bakom oss 🤩 Jag antar att du sett fram emot 2021 så länge nu så det känns som att det nu är 2022 😆 Gott Nytt År till dig och din familj 💖 (hoppas det INTE blir sämre, det KAN det väl inte bli?) 🙏🏻

 • Linda skriver:

  Gott Nytt År!

 • Kristina.E skriver:

  GOTT NYTT ÅR Pernilla och hela din familj. Hoppas du kan dra igång din show detta år. Vi får väl ändå hoppas att detta år blir så mycket bättre än föregående och jag är glad att du hållit dig frisk. Stor Kram och förhoppning på ett härligt 2021/Kristina 💖🌟💖🌟

 • Charlotte skriver:

  Ja, ett gott år till dig oxå. Du är såååå fin och naturlig. Det ” enda” och märk väl är dina tänder som blekts. Annars , herre jisses så fin du är för din ålder då😉för det var väl det du ville höra med ditt inlägg 💕du får 10 av 10 👌

 • Malin skriver:

  Härligt! Vill oxå tänka mer på mej nu detta året.
  (Önskar fler gjorde det istället för att bete sej som skit och bara klaga i kommentarer..)
  För när allt kommer till sin spets så är det ju viktigast att trivas med sej själv 🥰

 • Anna skriver:

  Du måste ha druckit en hel del i går eftersom du i dag 2021 skriver att vi ska lämna år 2021 bakom oss. Dessutom skriver du att detta år har varit ett skitår. Det är 2020 vi lämnar bakom oss och det är förra året som kanske kan beskrivas som ett skitår. Så del det kan bli så här dagen efter.

  • Helena skriver:

   OM någon har ” druckit ” alkohol gissar jag att du menar ? Måste man ha tappat nåt i ens minne eller nåt annat för den delen att man skriver lite knepigt ?

   Tror du relaterar till dig själv faktiskt.
   Lycka till med att bli fri från missbruk och ta emot hjälp 💕

   • Anna skriver:

    Vad är det som är knepigt med texten? Är det sista meningen du inte förstår? Ett ord blev fel ser jag. Det ska vara Så fel det kan bli ……

  • Tilda skriver:

   N, din nolla

 • nina cecilie skriver:

  Godt nyttår fine Pernilla🥳💙 Håper 2021 blir året man endelig kan få sett hybris🤞🏻🤞🏻🤞🏻 å kanskje få kommet seg til ullared å sikret seg noen av klærne dine😍🤩

 • jimmie skriver:

  Gott nytt år hoppas att din Show blir av i Jönköping den 17 Oktober har väntat på att få se din nya Show

 • Lena skriver:

  Det är 2020 vi lämnar, inte 2021.

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram