Tack för alla fina ord!

Hej Vänner! 

Många kommentarer efter torsdagens nya avsnitt av Wahlgrens Värd” , där jag och Bianca hade det omtalade  ”bråket”.

 

Både jag och Bianca har fått många starka och fina kommentarer på DM på Insta från döttrar eller mammor , och även killar som har haft liknande – eller exakta konflikter – och skriver hur skönt det var att se att de inte är ensamma.

 

Och det är ju såna ord som gör det viktigt för oss att fortsätta att vara oss själva och dela med oss av både gott och ont i våra liv.

 

Vi gör Reality och det är så livet ser ut för många.

 

Enda skillnaden för oss är att det mesta filmas…

 

Sedan är det mycket som vi INTE delar med oss av – som är privat , och därav kommer inte hela historien fram , vilket gör att ni som tittare självklart inte får en fullständig bild av det som sker.

 

De sakerna tar jag och Bianca själva – utan kameror. 😌
c15c4d47-e016-4843-93da-6f4754a1e097.jpg

82f4c47c-6ca9-4c8e-b735-d67f7bb8bef3.jpg

5b6db181-61e7-46e7-9514-4630adc478c8.jpg

img_3962.jpg

img_3963.jpg

42a07909-0800-4fe0-93bc-09dc61cf159f.jpgf1397561-d202-4bde-b666-4e95d9874031.jpg
8736c89f-57bf-4d81-a8f4-289ffd893797.jpg

img_3945.jpgTACK!!! ❤️❤️

facetune_19-02-2021-15-14-23.jpg For good times and bad times 

I´ll be on your side för ever more

That´s what mom´s are for ❤️🙌35161201-b629-497a-9444-e32dc0ee8228.jpgb7ba2d76-a6ed-4521-9977-39a5bd01cd08.jpg5a05e3b7-ee92-400b-b577-92589b1bf6ec.jpg5bfc4030-7a87-4eae-a73e-c2bbccb9bef0.jpg

35 reaktioner på “Tack för alla fina ord!”

 • Lilla Jag skriver:

  Det är vår i Skåne. Hur är det i övriga Sverige?

  • Ancient1 skriver:

   Var dag blir ljusare, sakta kryper snögränsen bort,
   Värmen stiger och det känns bättre å bättre för var dag som går.
   Stockholm börjar tina upp och snart kan man slippa mörkret, kylan och snålblåsten, snart blommar de första vårblommorna och vårvärmen gör att allt upplevs bättre.

   När folk trots avstånd och försiktighet öppnar upp, när vårens alla små kryp vaknar, surrar och pollinerar vår omvärld, då fåglarna väcker oss med skönsång kl 4 på morgonen, ja då är det vår..

   Snart är vi där även här i Stockholm….

 • Anna Mountain skriver:

  Tufft kärlek men bra inlägg

 • K skriver:

  Sorry. Såg nu Ps kommentar att det här bråket berodde på ett annat brpk som ingen vill ta offentligt. Så hela bråket handlar om något annat så tittarna blir lurade att tro att det handlar om det VI tror det handlar om. Det hade väl varit ok eftersom man ljuger en hel del o TV (ja jobbat med eländet) men sen berättar P att det vi fick följa i ett avsnitt inte har med saken att göra.

  Jag håller med. Varför visar man då bråket? Tittarsiffror. Att visa upp hur man åker på gummimadtasser kanske inte lyfter siffrorna till sin glans dagar. Det enda so. Skaver lite i Ps förklaring är att B alltid har talat om det här som det som verkligen gör ont. Det. Och att bygga ett helt program på något där man säger spnt som att du inte är min mamma eller allt hänger på en skör tråd eller att det är now pr Never

  Jag köper inte helt och fullt att det här handlar om nåt annat. Helt enkelt därför att Pernilla vilket hon visat i så många är vägrar att ta kritik. Då är det lätt att hitta på ursäkter för att dölja det här med. Som att klistras i. De här instagrejerna. Why why why?

 • Sara skriver:

  Oavsett vad som är rätt eller fel, oavsett vad som hänt tidigare så finns bara en fundering och det är varför konflikterna och bråken måste filmas. Jag tänker att ni har så mycket annat ni bjuder på? Jag vet att argumentet är att ni vill visa upp att allt inte är perfekt, men ni får ju ta emot så sjukt med åsikter just kring era bråk så varför inte bara utelämna dom? Var rädda om er och all kärlek!

 • Lina skriver:

  Varför tacka i bloggen för kommentarer som skrivits på insta. Du borde väl tacka på insta och inte här på bloggen då det ju nästan bara skrivs kritiska kommentarer här i bloggen.

  • K skriver:

   Då P eller familjen är i blåsväder tar hon alltid in support från andra forum för att stödja sin egen bias. Notera gärna Biancas inlägg i samma fråga.

  • Ylva skriver:

   Det KAN ju vara så att P försöker få de människor som jämt skriver o klagar på hur de beter sig i WV en annan synvinkel på de hela. Jag förstår henne verkligen. Men, det går nog inte med tanke på hur många pantade de finns …

 • Helena skriver:

  Starkt, att våga blotta sig så i ett tv program. Och visst kan jag förstå att inte allt visas där. Känslor är svårt ibland. Det jag ser är en mamma och dotter som älskar varandra väldigt mycket. Var rädda om varandra!

 • Isa skriver:

  Familjeterapi där båda får prata till punkt kanske skulle hjälpa lite på traven? Men då gäller det också att man kan mötas på ”halva vägen”. Att vifta bort och vilja ”släppa och glömma” kanske är ett sätt att slippa ta i det som gör för ont medan andra måste få sin känslor bekräftade (och respekterade). Jag ser inte en ”bortskämd barnunge” i B. Jag ser hur hon, nästan desperat, försöker få mammas förståelse för sina känslor medan P värjer sig, försvarar sig och förminskar det B säger vilket känns direkt obehagligt.. Även om man inte har samma upplevelse eller känslor av en situation /händelse/period i livet så måste man kunna respektera det en annan människa känner utan några ”om”, ”men” eller, ännu värre, avfärda. Många skriver att B ska vara vuxen och släppa föräldrarnas skilsmässa.. Det är nog betydligt mer än bara skilsmässan som fortfarande påverkar henne. Jag skulle hellre skriva att P ska vara vuxen och lyssna på sätt barn, respektera hennes känslor, bekräfta dem och SEN berätta sin syn på det hela.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Som du kanske förstår så är det väldigt mycket som vi tar ”off cam” . Och då känns det säkert som att jag ”stänger av” fast jag egentligen bara inte vill ta upp vissa saker inför hela svenska folket.

 • Stina skriver:

  Jag blev bara så illa berörd av att se Pernilla liksom krympa ihop och Bianca fortsätta mata på…Som ett barn i trotsåldern. Sorgligt. Hoppas att de reder ut detta som de vuxna personer de faktiskt är. Kärlek till dem båda❤️

 • Lena skriver:

  Bråkade med min dotter när hon var tonåring, absolut inte när hon var närmare trettio. Känns väldigt omoget. Väx upp och bära sig åt som folk borde vara det enda rätta.

  • Cilla skriver:

   Eftersom jag läser alla kommentarer så har jag sett att du fått annat än ’fina ord’ (som du skriver) också – men det är lite typiskt dig att blunda för det….Du har ju fått fler synpunkter hur du kan göra annorlunda – du kanske kan ta till dig NÅN??!?!

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Vet du, jag orkar inte kommentera alla hobby-analyser , eftersom de kommentarerna inte är relevanta. Ni ser bara en liten del , & vet inte bakgrunden eller den egentliga anledningen till bråket – som vi inte tog med i programmet, på önskemål från Bianca. Så jag fokuserar på de som skriver & kan relatera till sig själva och hittar nån sorts tröst eller styrka i att se att de finns andra som har samma typ av konflikter inom familjen.
    Den andra typen av kommentarer förstår jag kommer eftersom vi öppnar upp oss som vi gör, men det är absolut inget jag kommer att kommentera såklart.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Vet du, alla är inte som du. Alla bär på olika bagage och är olika typer av känslomänniskor. Fruktansvärt Onödig & dömande kommentar till alla som kämpar med relationer även i vuxen ålder.
   Själv bråkade jag ALDRIG med mina föräldrar som tonåring.
   Men jag skulle knappast säga till dig att du var en dålig tonårsmamma bara för det..!
   Tänk på det nästa gång.

   • Anna skriver:

    Nej, vi vet inte bakgrunden till bråket och får inte heller se hur ni i efterhand tydligen skulle ha rett ut bråket men då kan jag inte förstå varför ni låter oss se bråket. Vad är avsikten med att låta oss se ett bråk som vi tydligen inte kan förstå enligt Pernilla. Förklara gärna varför visas bråket. Det hela blir ett mysterium. Dessutom verkar förklaringen att ni i efterhand skulle ha rett ut bråket inte stämma då Bianca fortsätter tycka synd och beklagar sig i sina kommentarer på instagram.

   • Anna skriver:

    Anna.. håller med dig, varför visa upp bråken inför svenska folket? Man kommer långt med att mötas halva vägen och Bianca är vuxen, jag skulle aldrig tolerera detta!

 • Ancient1 skriver:

  Bra med kompletterade förklaringar ifrån dem berörda..
  ( roll innehavarna.. 😊 )

  ”Allt” visas eftersom det är/ verkar vara intressant..
  Det gör att vi tittare dras in och berörs..
  ( även om vi inte har med saken att göra.. 🤗 s.a.s.)

  Det är jobbigt att se å beskåda och i samband med grälet väcker detta starka känslor hos de flesta..
  En del tror, en del har erfarenhet.. vilket gör att känslorna går höga, trots att de glömmer att vi, publiken, inte ser/ vet allt..

  Det vi dock förstår/ vet är att ni inom familjen, ( inklusive vänner ) älskar varann,… är som alla andra, har bra och dåliga dagar.. även om det ibland verkar annorlunda..
  Dock har en del rätt i att det är verkliga människor,
  inte skådespelare.. även om det ibland verkar vara
  det motsatta.
  Och rätt ska vara rätt, Vi vet inte allt, så vi bör inte tro eller projicera Allt vi varit med om, berätta vad de borde..
  För det är deras liv..
  (( även om det är en show.. ))

  Så Jag tackar för de uppgifter du ( P.W ) ger oss
  åskådare, Så vi bättre förstår..👌
  Ta hand om familjen/ dig själv..
  Ha en bra Söndag 👍💐
  T.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Ja, jag förstår självklart att många undrar och vill ”hjälpa till” med goda råd & hobby-analyser. Men som du skriver. Ni tittare får ju inte en hel bild av det hela, så det vi delar med oss av är det vi väljer att dela med oss av . Av hänsyn blandar vi inte in utomstående i vårt program.

   • Bath skriver:

    Brukar inte kommentera men gör det nu.
    Om ni nu ska visa upp och bjuda in till ert liv så får ni ju räkna med att folk reagerar och har många åsikter. I detta fallet som nämns är det onekligen
    många som har åsikter. Om ni inte visar hela sanningen som du skriver och behåller själva uppkomsten till grälet för er själva då haglar ju frågorna in.
    Varför ens bråka i tv?.. och dessutom kalla kommentarerna för hobbyanalyser. Nej inget roligt o läsa bloggen längre.

   • Ancient1 skriver:

    Till BATH,
    Hejsan,
    Jag tror.. att du som många glömmer att detta är tv..
    En produktion.. en drama/ dokusåpa.. där det som visas upp är just det som troligast drar publik..
    ( ja ytterst komplext och svårförståligt..
    Man skall beröras och dela spänning och upptåg, men samtidigt ej förväxlade dem med oss, vår vardag med deras mm.
    Och vår glädje/ sorg eller ilska skall/ bör vara lagom stor, Inte utdelas Som om vi kände dem..
    ( detta sagt, inte för att förringa någon.. )

    Visst kan vi, men vi bör inte förvänta oss svar…
    Visst kan vi, – men varför vara överdrivet negativa
    då vi inte måste ? ( speciellt om vi inte egentligen bryr oss eller vi inte har med saken att göra Även om vi nu hört/ sett ” något ” – Då vi, som sagt.. inte vet allt.. )
    Och trots allt.. det är tv.. det är reality..
    Så varför förvänta sig mindre är drama ? 😂

    Samt, ” amatör analyser.. ” ja vad kan man kalla våra psykologiska insikter då vi trots allt inte är Doktorer eller psykologer… Å när man nu pratar vänner i mellan, vad är då inte bättre än att vara sanningsenliga på ett förnuftigt sätt ? 😊

    Ha en bra vecka..
    Må våren komma snart! T.

    P.s fröken P.
    Är det på Lördag det är mello för din del ? D.s.
    ( och sorry ifall jag butt in… Vet att du klarar dig själv.. )
    D.s. T, Tyresö.

 • Nicklas skriver:

  Eftersom relationsbråk i realityserie inte riktigt är min grej så skriver jag om något helt annat….

  Visst var det du som skrev texten till denna lilla dänga och Anders Bagges bror Stefan som skrev musiken?
  Man kan ju lätt förstå att du inte spelade in den själv eftersom du ville göra tuffare musik 😉
  https://soundcloud.com/singelrea/flips-gr-nt-ljus-1986

 • ego skriver:

  Är 70 + och har ännu inte sett detta omtalade avsnitt, men förstår ändå det kaos av känslor ni troligen visar. Många hårda ord föll mellan min mamma och mig när hon levde, trots att jag tyckte så mycket om henne. Som dotter vill man ifrågasätta mycket för att finna sitt egna jag, men det är så skört. Min mamma ville aldrig ta ”konflikten” riktigt ärligt tyckte jag och det provocerade. Men jag älskade henne och ångrar egentligen inte våra halvhjärtade uppgörelser. Själv har jag fått en son och det känns faktiskt märkligt konfliktfritt. Mor/dotterrelationen är mer komplicerad. Tack för att ni är ni och orkar (?) visa alla sidor! All styrka och kärlek!

 • Camilla skriver:

  Ändå fortsätter B att skriva i sitt senaste inlägg att hon önskar att hon kunde krama sitt unga själv. Ytterliggare en slag i luften mot P.

  Sen avslutar man med en ”stackars mig” insta story.

  Allt glömt och förlåtet av mamma.. lets continue!

  • S skriver:

   Hur många gånger har man inte hört Bianca påstå att hon inte fick några kramar i familjen. Även i sin podd tog hon upp det vilket gjorde Pernilla ledsen. Nu har vi sett flera bilder på både Christinas insta och här att det inte stämmer. Det som visas i det senaste avsnittet har Bianca själv bestämt enligt Pernilla. Bianca har alltså fått bestämma det hon vill ska visas av bråket. Hon återkommer ständigt till att Pernilla inte lyssnat på henne sen hon var 8 år, vilket nys, Pernilla vänder ut och in på sig för att vara till lags konstant, vilket är förståeligt. Det måste finnas någon vettig människa i bekantskapskretsen som kan säga att det räcker nu. Ta det här privat, det finns ju en stor elefant i rummet som nästan ingen törs ta upp.

 • Elin skriver:

  Bra skrivet, Helena!, sen tror jag ALLTID P och B kommer ha otalt med varann trots att de är vänner ,de är alltför olika❣️Jag skulle kunna reagera precis som B för att B kanhända kämpar med mycket som inte P kämpar/kämpat med och Bianca har även ärvt mycket av sin far som båda föräldrarna måste vara införstådda med det går inte bara med att P ska förstå B .Jag tycker P gör ett bra jobb men hon kan inte helt förstå en annan sorts person som jag tror B är (för de gener hon fått från sin far ,och som också är bra egenskaper❣️

 • Helena skriver:

  Precis så är det! Vilken vettig människa som helst förstår det. Pernilla, du har ett lite knepigt klientel här på bloggen så jag är åtminstone inte förvånad över kommentarerna från vissa.

  Föräldrarskap är inte lättaste, de ska gudarna veta! Jag själv gjorde upp saker med min mamma när jag var gravid. Hormoner svämmade över och helt plötsligt behövde jag göra upp med mor om saker från barndomen och inte helt olikt Biancas. Det finns ingen ålder som bestämmer när man är redo att göra upp. Alla har vi de ”lilla barnet” inom oss och det sitter minnen i kroppen som inte försvinner förens man tar itu med dem. Klart att de suddas ut helt, man lär sig bara att hantera dem på ett mindre destruktivt sätt.

  Ni är bäst💕

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram