Tack. Då vet jag!

Jag bad om era åsikter och det fick jag ju verkligen…!

Tack, nu vet jag varför ni som gillar Ullared, gör det!

Ni har rätt. Jag har inte varit där själv och bara sett programmet i TV, och det vinklas antagligen på ett orättvist sätt.  Och det var DET jag utgick ifrån när jag skrev mitt inlägg!

Däremot tror jag fortfarande inte att just Ullared är grejen för mig – även om det tydligen finns mer sjyssta grejer där än vad som framgick i programmet jag såg.

Men JAG måste väl ändå få ha min åsikt och JAG kommer aldrig att gilla den typen av shopping.

Jag får panik när det är mycket folk och trängsel i butiken  – vare sig det är på ”Ullaredeller på ”Nathalie Schuterman”.…!

Men uppernbarligen finns det många som inte tycker som jag!

Och att jag skulle SE NER på er som gör det är helt fel!  Jag bad ju bara att ni skulle berätta VAD det är som är så kul med Ullared som inte jag förstår.   Och det gjorde ni – minst sagt….!   😉

Varför måste vi alla tycka lika och gilla samma saker?!

Vissa gillar att fynda på loppis, vissa handlar på blocket, vissa går på auktion.  Det beror ju på vad man gillar, eller hur?!

Om jag skriver att  : Jag hatar blodpudding , jag förstår inte hur folk kan gilla det?!

Så betyder inte det att jag SER NER på folk som äter blodpudding för det!  Som om jag skulle ogilla blodpudding bara för att det är billigt ,och jag bara äter dyyyra saker,som gåslever och rysk kaviar…!

(Jag hatar gåslever också, by the way…..)

Om den här bloggen bara handlade om typ ingenting. Om hur felfria och gulliga mina perfekta barn är. Om att jag shoppar LAGOM dyrt, äter LAGOM nyttig mat och lever ett LAGOM-LIV i LAGOM-LAND , så vore nog den här bloggen ganska tråkig, plus att det vore ju inte JAG???!

Vet ni föresten att ordet LAGOM finns BARA i svenska språket…!

Det tycker jag säger en hel del…. Allt ska vara så jäkla lagom här. Ingen får sticka ut.

Jag älskar folk som sticker ut och vågar stå för vad dom tycker! Det kan vara oerhört befriande att läsa bloggar som inte bara stryker medhårs tycker jag.   Jag blir bara provocerad av ”mitt-liv-är-perfekt-och-jag -skriver-bara-det-folk-vill-höra-bloggar”…

Det ger iallafall mig absolut ingenting.

Och när jag skrev att en bra shoppingtur bör innehålla champagne och espresso så var jag faktiskt i r o n i s k….!

MEN min mening var inte att trampa på nåns tår och jag är verkligen jätteledsen om ni tagit det så!!  :-(

Och som jag skrev : Jag FÖRSTÅR väl att det är billigt på Ullared och därför toppen ur en ekonomisk synpunkt, och att det  är praktiskt att handla allt på ett och samma ställe – MEN jag skrev  ju att jag inte förstod hur man kan tycka att det är KUL att springa med en kundvagn och trängas där.

Och jag bad om en förklaring.

Och det fick jag!


186 reaktioner på “Tack. Då vet jag!”

1 11 12 13
 • Some of the most prominent significant side effects have been anemia and bleeding
  events.

 • camilla skriver:

  Jag säger bara som den nya Hollywood frun Isabel sa f_ck svenska jantelagen…är så trött på att alla måste tjäna lika mycke se lika dana ut göra samma sak bla bla…man får inte inte sticka ut alla ska tycka lika dant om dittan å dattan.
  Nä fy tvi blä!!! har jag jobbat som en tok å ser den där snygga Prada väskan så köper jag den å bär den me STOLTHET med bokstäverna utåt för jag är värd varenda bokstav!!!! tack för en ärlig å härlig blogg Pernilla!!!

 • magdalena skriver:

  haha. du idiotförklarar hela svenskafolket din kossa.

 • Sofia skriver:

  På Ullared finns allt. Mat, kläder, köksartiklar, toalettartiklar, tavlor, leksaker.. ja ALLT till ett mycket billigare pris men lika bra produkt som i dina rikemans affärer. visst du får ha din åsikt. men kom inte och säg massa skit när du aldrig varit där själv. tv.. skrattretande att du dömt ullared utefter ett överskattat tvprogram.
  Åk dit och se istället sen kan du säga vad du vill.

 • Eva Olsson skriver:

  TILL SUR:
  Jag har en man som tack och lov har lite men inte mycket mer i inkomst och det underbara barnbidraget för 2 barn 😉 Som den månaden gick åt till att handla åt dem och nja vissa saker som wettex till mig då :-)

 • handlar på ullared och andra butiker ochså skriver:

  Men Carro
  Skall Pernilla inte handla var och vad hon vill för att du har en sjukpension eller…
  sluta nu alla brudar ni gör er bara löjliga,hon kommentera programmet,tex Ola-Conny och Morgan får dom på tv 4 att framstå som idioter…..inte bra.Det va vad hon mena inte kanske så tydligt skrivet men släpp det.

1 11 12 13

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram