Tack & Hej Västkusten! Du har verkligen levererat!

461aba23-3de7-4725-8f89-7e82a81838e2.jpg

Hemma igen efter 4 FANTASTISKA dagar på Västkusten!!

Måste ta med mig resten av familjen dit! Benjamin var där i somras och fiskade Havskräftor precis som jag gjorde nu, så det var tack vare honom jag blev sugen att åka hit!

img_0260.jpgDet har varit långa inspelningsdagar, men det gör ingenting när man har kul på jobbet!

Och jag är så glad att få jobba tillsammans med världens bästa gäng!

img_0266.jpg76051e51-e690-482c-8967-390eb983877c.jpgNär vi var klara , firade vi med en 4-rätters  på fantastiska Ulkered Gård! 

ab6170ec-45aa-437c-9f98-7259aa394f6a.jpgafc3326d-1b2a-4053-b108-86c332961dd8.jpgb58a1a50-680e-41b5-afe7-b4a29f831c88.jpgOtroligt gott och generöst!  Orkade inte riiiiktigt äta upp allt, om jag ska vara ärlig.

afe6ea14-7ab7-42c8-9d23-8ca1ca0ec38a.jpgPå vägen hem till Stockholm så stannade vi till i Enköping och hade ett VÄLDIGT roligt och spännande möte – som jag ska berätta mer om snart!

Nu måste jag hoppa ur pyjamasen och in i duschen!  Om 30 minuter kommer filmteamet!

Ingen rast – Ingen ro!  😉

25 reaktioner på “Tack & Hej Västkusten! Du har verkligen levererat!”

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Var roligt att ni gillar jackan i min design. Dessvärre finns denna kollektion enbart på Gekås och de har ingen webbshop. Så bästa sättet att få den om du inte kan åka dit. är att hitta någon i GK´s tråden som kan köpa den och ta med den till dig! Lycka till!

 • Ann-Louise skriver:

  Hej underbara Pernilla . Hade blivit så glad om du kunde svara på var man kan köpa din Teddyjacka .Min dotter köpte den i Ullared . Finns den att beställa på nätet . Tycker så mycket om den . Jätteglad om du vill svara på detta.
  Med vänlig hälsning /Ann-Louise
  Älskar Wahlgrens värld skrattar så mycket då blir så glad när jag ser det och längtar att få se det.

 • Lisen skriver:

  Det måste du väl göra resten av livet om du vill behålla vikten. Skillnaden är väl att du inte behöver räkna efter ett tag. Det går väl automatiskt efter ett tag.

 • Eva skriver:

  Jag trodde du menade att du var med i Wahlgrens Värld när du skrev WW……

 • Anna skriver:

  Beror på hur mycket man vill gå ned i vikt. Det är lättare att gå ned i vikt än att HÅLLA vikten sedan! Att gå ned i vikt och att hålla vikten handlar om en hel livsstilsförändring tex att röra sig mera inte äta som man gjorde tidigare etc. Dessa insikter har jag fått under resans gång med WW. Jag har nu gått ned 13 kg och mer skall det bli! Känner mig redan 10 år yngre! Nej jag är inte sponsrad av WW!

 • Mis skriver:

  Älskar maten på Ulkeröds Gård. Kul att du o teamet var här i närheten och välkomna tillbaka!

 • Veronica skriver:

  Okeeeej 😉 :) Spännande 😀 😉

 • Lisa skriver:

  Hur länge och hur ofta är det bra att låta dessa poäng så att säga styra över ens matintag om man är lite ” koko” som mig?

 • AnnaK skriver:

  Är också med i WW. Älskar deras poängsystem och att så mkt är noll poäng, i allafall om man är blå grupp som jag tillhör. Det går att ta sig igenom dagen på en massa nollpoängsmat och hålla sig mätt för att käka poängen till middagen om man ska festa till lite. Dessutom har man bonuspoäng varje vecka. Det handlar bara att skruva lite på kosten så man äter rätt och minskar på vissa grejer som ger mkt poäng. Tex har jag hittat Delicato kokosbollar utan socker som ger hälften så många poäng som vanliga. Och de är lika goda. Sånt där lär man sig 😉

 • Ann skriver:

  Såg att någon frågade efter momjeansen ni pratade om i podden. Står det inte nå märke o dom så vi kan få ett namn iaf så kan man googla själv.

 • Charlotte skriver:

  Ja, du har hittat ditt sätt att må bra på :) det är det som räknas. Ville bara påpeka att det finns brister i hur du framställer Viktväktarna. Hej 👋

 • Kina skriver:

  Men vad spännande! Nu blev jag nyfiken 😃

  https://blogg.loppi.se/kina/

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Man får väja helt själv hur man äter, och det är DET jag älskar! Jag är inte så mycket för frukost , utan dricker mest bra kaffe , så dieter inga problem för mig. Och vet jag att jag ska äta en större middag på kvällen , så håller jag mig hellre än att äta lunch och sedan inte orka middagen. Så det är inte för att jag ”måste” , utan för att det passar min livsstil bättre. Dricker du vin så räknas det som poäng också såklart. Bäst är torra vita viner/ bubbel med låg sockerhalt!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Japp! Det står i texten också! :-)

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Ja, absolut! Det är det jag älskar med viktväktarna . Ingeting är ”förbjudet” , utan du håller dig bara inom dina poäng. Kyckling, räkor, lax och ägg är t e x 0 poäng!

 • Cecilia I Vara skriver:

  Så mysigt du haft det, Maten ser så god ut!

 • Lisa skriver:

  Och vin har ju ganska höga poäng!

 • Annika skriver:

  Viktväktarna har även mat som är 0 poäng som tex ägg, fisk och räkor. Äter man en tex en räkomelett till frukost så står man sig länge och kan spara poäng till senare.

 • Eva skriver:

  Väldigt vackert 🙏 Fjällbacka är en favorit. Men visst är det ulkeröds gård ni var på? Maten ser i vilket fall ljuvlig ut 🥰

 • Anna skriver:

  , Viktväktarna strävar väl inte för att hoppa måltider utan att äta alla mål. Konstigt att du tänker så när du är deras bild utåt!

 • Charlotte skriver:

  Men räknas det bara kalorier och poäng inom Viktväktarna med anledning av att hålla vikten? Tänker på att hoppa överfrukost för att ”spara” poäng till middagen. Det är ju så mycket mer man får tänka på , som att blodsockret åker jojo när man hoppar över måltider och det är ju blodsocker nivån. Om inte blodsockret är i schack så blir de svårare med att både hålla och o minska vikten.

  Tror inte du tjänar nånting alls på ditt sätt att tänka. Bara lite reflektion från mig😊

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Jag åkte ner själv, men mötte någon där. Vem får ni veta så småningom…! 😉

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Jag skriver ner allt jag äter i min WW-App och ser därmed hur mycket jag kan äta varje dag. Jag kan ju äta allt men inte hur mycket som helst. Bjuds det på middagar som dessa äter jag inte hela portioner utan försöker att hålla mig inom mina poäng. Eller så spar jag mig och äter ingen frukost och lunch – och då har jag alla poäng kvar till middagen!

 • Linda skriver:

  Åkte du ensam till Fjällbacka? Räknar inte filmteamet som något sällskap.

 • Bath skriver:

  Äter du fortfarande enligt viktväktarnas rekommendationer?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram