Tack för Kärlek & ”Wahlgrens Värld” ikväll!

Hej vänner!

Det blev en skön bloggpaus. Kände att jag behövde det. :-)

Så fint med all kärlek och pepp! 😍❤️🙌

Ni är SÅ många som följer mig här med stor glädje och som har varit trogna bloggläsare ända sedan Mama-tiden!

Och jag får ju oerhört mycket kärlek i kommentarerna både här och på Instagram.

Men TYVÄRR, så är det ju så att de som SKRIKER HÖGST är dom som hörs mest, Och här på bloggen har vi att göra med en eller några få GALNINGAR – som har ett sinnesjukt behov av att höras och synas med kränkande kommentarer, och som dessutom  svarar på sina egna kommentarer! 😂

Ja, ni hör ju själva. Så urbota dumt!!!

MEN vi kan ju inte låta några få idioter få förstöra glädjen för alla oss andra, så jag tycker helt enkelt att vi normala människor skiter i TROLLET nu, och så bloggar jag vidare FÖR ER som uppskattar den här bloggen! 😋😍

img_6191-3.jpgSåg den här glada pumpanmin och Emilias skogspromenad häromdagen.
img_6194.jpgimg_6183.jpg83ae6d5b-ec98-46a6-88d9-c21bb5d00aca.jpgEmilia jobbar ju med mina Sociala samarbeten , så vi brukar alltid försöka få till en Powerwalk i skogen när vi är klara med dagens arbete.

5fec14c5-76e1-4809-9d37-ecd629658807.jpgHärlig utomhuslunch på mysiga Vattenverket här på ön!

img_6186.jpgDör för deras goda soppor!

1d7ada8c-ff3b-4d5c-95dc-528e3aca212e.jpg

Ingen publik ,  men vad gör väl det .  Det var ju ändå gig i GLOBEN liksom,,,,! 😋😘😅
05760e87-f59a-4261-a6cc-d1d5207da9ae.jpgI kvällens ”WAHLGRENS VÄRLD” , får ni följa med när jag och flera andra grymma artister som Lina och Hanna Hedlund uppträdde i ett tomt Globen med ”Karantän Session” som sändes live på nätet. 

img_0849.jpgBianca som sålde ut Globen sist hon uppträdde här med sin Podshow, tyckte att det var kul att följa med – och blev VÄLDIGT Starstruck av att träffa Tommy Körberg, haha…!

img_0842.jpgTommy Körberg som brände av både Fattig Bonddräng och Stad i Ljus!  LEGEND!!
img_0866.jpgBegåvade grymma unga tjejer!!

img_0867.jpg

Detta och mycket mer i kvällens avsnitt.

Bianca avslöjar en stor hemlighet.

Och jag har hittat mitt drömhus,  och lägger kanske ut mitt eget hus till försäljning….! 

Missa INTE Wahlgrens Värld  – i kväll kl 21.00 på Kanal 5 och på Dplay! 🎉💥🎈

132 reaktioner på “Tack för Kärlek & ”Wahlgrens Värld” ikväll!”

1 2 3 4 5
 • Inger skriver:

  Helt RÄTT, strunta i trollen. Det är deras NÖJE. Jag tycker ni är härliga hela familjen som visar att ni inte är några DIVOR.Kram till er ALLA Inger

 • Ellis skriver:

  VIKTIG INFORMATION!
  Besluten har fattats av Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlson efter samråd med regionernas smittskyddsläkare, och de gäller till och med den 13 december 2020.
  Alla som vistas i Stockholms län, Västra Götalands län och Östergötlands län uppmanas att:
  • Om möjligt undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor tillsammans med. Det innebär bland annat en avrådan från att arrangera eller delta i en fest eller liknande socialt umgänge. Man bör också undvika vissa typer av aktiviteter om de inte går att genomföra utan fysiskt avstånd till andra, som kontaktsporter eller hälso- eller skönhetsvård som inte är medicinskt motiverad.
  • Avstå från att vistas i inomhusmiljöer som butiker, köpcentrum, museer, bibliotek, badhus och gym. Nödvändiga besök i exempelvis livsmedelsbutiker och apotek kan göras.
  • Avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare. Nödvändig närkontakt, som vid exempelvis vårdbesök och medicinska undersökningar, omfattas inte av rådet. Det är dock viktigt att tänka på att den som har symtom som kan vara covid-19 ska undvika all nära kontakt med andra.
  Beslutet omfattar också skärpta allmänna råd för arbetsplatser och för verksamheter – som exempelvis butiker, köpcentrum och idrottsanläggningar.
  FHM har infört åtgärder för att hindra 1 person att testa sig flera gånger på kort tid.

  • Hanna skriver:

   Och du skriver detta på en kändisblogg varför?

  • Eva skriver:

   Bra att du upprepar restriktionerna som gäller oss alla då en del influencers vägrar att ta sitt ansvar. Viktigt att vara en god förebild när man har så många följare. Jag är inget ”troll” och har bara skrivit en kommentar på denna bloggen tidigare. Jag är däremot en ansvarstagande människa som inget hellre önskar att vi alla hjälps åt så att vi kan minska smittspridningen i samhället. Håll ut och ta ert ansvar tills ett vaccin har kommit. Vi är alla uppgivna men det kommer ljusare tider.

   • M skriver:

    Så ansvarstagande att anklaga folk du inte känner för saker du uppenbart inte förstår. Pernilla gör mer än de flesta. Testar sig ofta, håller avstånd från folk hon ej känner.

    Tyvärr finns det alltid alkisar och småpåvar som di själv. Som låtsas bry sig men egentligen är ute efter att bråka!

    Och ja, du kommer förneka och påstå att du skriver fullständiga självklarheter för att vara snäll.. men du lever ett tråkigt jävla Svensson liv och är avundsjuk på Pernilla.

    Och det gäller dig Eva och dina övriga namn.

  • M2 skriver:

   Ellis förstår verkligen din tanke
   Och självklart är de någon / några som ska gå emot är dem Pernillas språkrör ?? Kan man undra
   Och den bästa plats är väl verkligen just på dessa sidor gå ut med detta ggr på ggr på ggr kan aldrig bli för många detta var väl de nån politiker ville förmedla av just dessa bloggare !!
   Sen kan jag tycka skriver någon eller har en åsikt om Pernilla i fråga då jäklar går de fort och man är troll
   Men hennes poliser / språkrör får säga vad som helst om vem som helst bara de är till hennes fördel vem sitter bakom den datan troll eller personen i fråga själv eller eller och vet ni vad kalla mej troll spelar mig verkligen 000
   Men i dags läge gå ut med viktigt info istället för massa blaj och försöka hitta troll och annat ytligt
   För övrigt trevlig helg troll eller ej 🤣🤣🤣🤣👍

 • Annika skriver:

  Det var väl ingen som trodde att du skulle sluta blogga 😉

 • Majsan skriver:

  Bra att du fortsätter blogga! Mitt morgonnöje att läsa dina inlägg, har blivit ett beroende 😘

 • Mia skriver:

  Hej Pernilla! Härligt att du väljer att fortsätta blogga. Vi är många som följer dig och uppskattar att du delar med dig av din vardag på ett så underhållande sätt. Du är en glädjespridare och det behövs extra mycket i dessa tider! Kram

 • Dessa skriver:

  Vad roligt att du fortsätter!!!! Riktigt roligt, tack!

 • Camilla skriver:

  Halloj i stugan och kram!❤️ Måste säga att jag gillar din Göteborgshumor.😂 Skrattade en lång stund åt vitsen du drog i WV igår. Måste Mandela….. 😂😂😂
  Så roligt att du fortsätter blogga hoppas det där trollet som inte mår så bra slutar. Men allvarligt! Går det inte att göra en blockering där? Tycker det har gått väl långt. … Ha nu en fin helg, och till er alla! Ta hand om er. Kram Camilla.🥰

 • Maria skriver:

  Jag har följt din blogg ända sen du började, och jag är sååå glad att du fortsätter!!!! Din blogg ger mej positiv energi! Vi struntar i trollen, mest synd om dem själva som ägnar timmar av sitt liv att följa en blogg de inte gillar. Det finns många bloggar jag inte gillar, skulle aldrig ta min tid att läsa eller kommentera där…..kram

 • Anita skriver:

  Tusen tack för att du fortsätter blogga Pernilla ! Vilken underbar nyhet !
  Kram från Anita

 • Anna skriver:

  Förstår inte varför du inte tar bort de tokigaste kommentarerna?! Är du beroende av dem för att bloggen ska få läsare? Tacksam för svar.

 • Malin J skriver:

  Alla får ignorera trollen. Inte kommentera eller svara dom. Det är exakt vad dom vill, skapa drama och få uppmärksamhet. Podden tex är min ständiga följeslagare i bilen. Mitt pendlande har blivit mycket roligare. Känns som om vi samåker tillsammans, Pernilla, Sofia och jag. Mycket skratt blir det. Låt inte trolla vinna och sluta blogga. Tack Pernilla för all underhållning. Kram.

 • Helena O skriver:

  Härligt!! 💃🤩🤩🤩💃

 • Annica skriver:

  Underbart! Jag som tillhör ”gammlen” uppskattar bloggformatet så mycket mer än Instagram, youtube, eller vad ni modärna människor väljer. Kan emellanåt gå in och följa stories, men älskar närheten som finns i att blogga.

 • Lova skriver:

  Nu har jag sett det omtalade avsnittet och förstår att Philipe håller sig undan. Det kan han fortsätta med.

 • Tilda skriver:

  Bra beslut! Såg kvällens avsnitt, många roliga ögonblick som alltid!

1 2 3 4 5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram