Tack för Kärlek & ”Wahlgrens Värld” ikväll!

Hej vänner!

Det blev en skön bloggpaus. Kände att jag behövde det. :-)

Så fint med all kärlek och pepp! 😍❤️🙌

Ni är SÅ många som följer mig här med stor glädje och som har varit trogna bloggläsare ända sedan Mama-tiden!

Och jag får ju oerhört mycket kärlek i kommentarerna både här och på Instagram.

Men TYVÄRR, så är det ju så att de som SKRIKER HÖGST är dom som hörs mest, Och här på bloggen har vi att göra med en eller några få GALNINGAR – som har ett sinnesjukt behov av att höras och synas med kränkande kommentarer, och som dessutom  svarar på sina egna kommentarer! 😂

Ja, ni hör ju själva. Så urbota dumt!!!

MEN vi kan ju inte låta några få idioter få förstöra glädjen för alla oss andra, så jag tycker helt enkelt att vi normala människor skiter i TROLLET nu, och så bloggar jag vidare FÖR ER som uppskattar den här bloggen! 😋😍

img_6191-3.jpgSåg den här glada pumpanmin och Emilias skogspromenad häromdagen.
img_6194.jpgimg_6183.jpg83ae6d5b-ec98-46a6-88d9-c21bb5d00aca.jpgEmilia jobbar ju med mina Sociala samarbeten , så vi brukar alltid försöka få till en Powerwalk i skogen när vi är klara med dagens arbete.

5fec14c5-76e1-4809-9d37-ecd629658807.jpgHärlig utomhuslunch på mysiga Vattenverket här på ön!

img_6186.jpgDör för deras goda soppor!

1d7ada8c-ff3b-4d5c-95dc-528e3aca212e.jpg

Ingen publik ,  men vad gör väl det .  Det var ju ändå gig i GLOBEN liksom,,,,! 😋😘😅
05760e87-f59a-4261-a6cc-d1d5207da9ae.jpgI kvällens ”WAHLGRENS VÄRLD” , får ni följa med när jag och flera andra grymma artister som Lina och Hanna Hedlund uppträdde i ett tomt Globen med ”Karantän Session” som sändes live på nätet. 

img_0849.jpgBianca som sålde ut Globen sist hon uppträdde här med sin Podshow, tyckte att det var kul att följa med – och blev VÄLDIGT Starstruck av att träffa Tommy Körberg, haha…!

img_0842.jpgTommy Körberg som brände av både Fattig Bonddräng och Stad i Ljus!  LEGEND!!
img_0866.jpgBegåvade grymma unga tjejer!!

img_0867.jpg

Detta och mycket mer i kvällens avsnitt.

Bianca avslöjar en stor hemlighet.

Och jag har hittat mitt drömhus,  och lägger kanske ut mitt eget hus till försäljning….! 

Missa INTE Wahlgrens Värld  – i kväll kl 21.00 på Kanal 5 och på Dplay! 🎉💥🎈

132 reaktioner på “Tack för Kärlek & ”Wahlgrens Värld” ikväll!”

1 2 3 4 5
 • gina a skriver:

  Benjamin presterade som vanligt, BÄST! Vilken kille, så synd att han inte stannade
  kvar längre, det var ju liksom HAN som gjorde Så mycket bättre!!!
  Vi satt hela familjen och alla är GALNA i Sveriges bästa artist – Benjamin Ingrosso! :)

 • Barbro skriver:

  Bara undrar… stämmer det att ni skickar kommentarer på natten? Ni vet väl att sömnen är en av det viktigaste delar för att stå emot sjukdomar.

 • En arg mamma🍸🍸 skriver:

  Du FÖLJER inte FHM restriktioner kolla på LAILA Bagge hon umgås endast med sin man och barn och du är ute med youga Emilia 24/7

  • H skriver:

   FHM har inte gett några absoluta restriktioner mor vem man får umgås med. Läs på lite😆

  • Klara skriver:

   😂tack för skratt 😂

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Hej En Arg mamma! Vad jag vet så träffar Lalila inte bara sin familj utan även ssina arbetskollegor på radion varje dag. Och Emilia är även min arbetskollega , så det är exakt samma sak. Vi jobbar ihop så vi måste ses. Dessutom har Emilia antikroppar. Var det något mer du ville klaga på?!

   • Cecilia skriver:

    Du fick så många kloka och fina kommentarer om pandemin på förra inlägget, bryr du dig alls om dem? Tror du missar en rätt stor och köpstark målgrupp när du bara vänder dig till dem som tycker det är ok att följa rekommendationer ” på sitt sätt”.

    Jag har gillat att följa dig, men vill inte följa någon som följer FHMs rekommendationer ”på sitt sätt” så jag slutar här. För oss som följer rekommendationerna så hade ett möte med en kollega om sociala medier varit digitalt och umgänge/lunch på så nära avstånd inte att tänka på, inte ens utomhus. Det gäller oavsett om man har antikroppar eller inte. Det är jättetråkigt att följa rekommendationerna, men nödvändigt för att alla hjältar i vården ska klara arbetsbelastningen!

   • Sanning skriver:

    Cecilia, och hur vet du att Pernilla inte följer restriktioner. Eller är det bara kul att bråka och få reaktioner. Att du skulle sluta följa Pernillas blogg tror jag inte ett ögonblick på.

    Pernilla är ett föredöme i pandemi tider. Hon gör kontinuerligt hemmatester och håller koll på sin omgivning.

    Folk som skriver som du Cecilia är orsaken till att pandemin sprids. Inte Pernilla.

 • Veronica skriver:

  Så har man bölat sönder ikväll igen. Alltså Benjamin, denna oerhörda musikaliska begåvning och geni. Underbar mänska. Tack för själspåfyllning <3

 • Kristina skriver:

  Tack🤗💗💗💗💗 Är så glad att du väljer att vara kvar hos oss som uppskattar dig och din familj. Du är super Pernilla. Kram och trevlig helg

 • Kristina skriver:

  Vilken son du har, vilken fantastiskt öppen och härlig kille! Så ung men ändå så”gammal” i själen och så klok. Vad jag önskar Benjamin all kärlek och lycka❤️Allt kommer att bli bra med tiden! Lova mig att du hälsar honom det, och ger honom den största kramen

 • Kristine skriver:

  Fan vad bra Benjamin är 👏👏👏 Satt med tårar i ögonen när han sjung ikväll 😢 vilken kille 🤩 han är grym. Så tråkigt att han åker hem. Han skulle vara kvar istället. Kommer sakna han 😔

 • Veronica skriver:

  Som jag skrivit förut så är ingen gladare än jag att du fortsätter blogga. Jag bröt ihop totalt när jag läste att du kanske skulle sluta blogga. Känslig som jag är och nära till tårar satt jag länge inläst på toa på jobbet och grät tills mina kollegor knackade på dörren och frågade hur det var fatt😅
  Men nu när jag vet att du tänker fortsätta går jag runt i ett lyckorus. Älskar dig och din familj, wahlgrens värld är min värld🙌🏻 sluta aldrig blogga!

  • Helena skriver:

   Men va?! Säker på att du mår riktigt bra? Inte sunt att bryta ihop och loss in sig på toa för en sån sak. Du kanske ska vidga dina vyer, finns mkt annat roligt oxå.

  • Anna skriver:

   Veronica finns värre saker i livet än en blogg som löggs ner! Finns massa annat att läsa om det skulle vara så!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Haha Veronica! Du är ju underbar! :-) Så gulligt! Nej, så länge jag har mina trogna härliga bloggläsare , så fortsätter jag att blogga och ska jag lägga min tid och energi på ER och inte på Trollen!

 • anne skriver:

  Fortsätt….du glädjer många…
  💖

 • Jennie skriver:

  Vill bara göra ett avtryck:
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 • Ellis skriver:

  VIKTIG INFORMATION!
  Besluten har fattats av Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlson efter samråd med regionernas smittskyddsläkare, och de gäller till och med den 13 december 2020.
  Alla som vistas i Stockholms län, Västra Götalands län och Östergötlands län uppmanas att:
  • Om möjligt undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor tillsammans med. Det innebär bland annat en avrådan från att arrangera eller delta i en fest eller liknande socialt umgänge. Man bör också undvika vissa typer av aktiviteter om de inte går att genomföra utan fysiskt avstånd till andra, som kontaktsporter eller hälso- eller skönhetsvård som inte är medicinskt motiverad.
  • Avstå från att vistas i inomhusmiljöer som butiker, köpcentrum, museer, bibliotek, badhus och gym. Nödvändiga besök i exempelvis livsmedelsbutiker och apotek kan göras.
  • Avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare. Nödvändig närkontakt, som vid exempelvis vårdbesök och medicinska undersökningar, omfattas inte av rådet. Det är dock viktigt att tänka på att den som har symtom som kan vara covid-19 ska undvika all nära kontakt med andra.
  Beslutet omfattar också skärpta allmänna råd för arbetsplatser och för verksamheter – som exempelvis butiker, köpcentrum och idrottsanläggningar.
  FHM har infört åtgärder för att hindra 1 person att testa sig flera gånger på kort tid.

 • Pernilla skriver:

  Ska vi få en bättre värld behöver vi humor, skratt, glädje, distans, galenskap, livet, kärlek och allt där i mellan, som verkligen är grunden i Pernillas liv och som bjuder hela svenska folket på detta via både blogg och wahlgrens värld. Inte en människa är lik någon annan och ingen kan säga hur någon annan människa än sig själv ska leva sitt liv. Ansvar är när man kan ta konsekvensen av sitt handlande och de beslut man tar, hur många troll gör det.. gömma sig är inte ett ansvar.
  Fortsätt med det du gör Pernilla, ingen annan är dom du även om vi önskar att vi är lika häääärliga 😘🧡

  • Veronica skriver:

   Det är ju sånt vi ska sprida <3 Massor av kärlek och humor och inget annat, läget är liksom kämpigt nog som det är <3

 • N skriver:

  En vän till mig efter gårdagens på Dplay appropå P som vill bo kvar på ön Lidingö :

  Pernilla: ”Jag älskar Lidingö och vill verkligen bo kvar där.”
  Vän: ”Kan man inte spränga bron?”
  DET var humor. Bli inte kränkt nu P. Det är faktiskt värre då folk vill stoppa upp utväxter i andra.

 • Karamilla skriver:

  Hej underbara människa!
  Jag har följt dig från och till på både blogg och instagram. Som ensamstående mamma med flera jobb samtidigt som jag pluggade på universitetet ramlade jag över din blogg. Jag vill bara tacka dig Pernilla för att du inspirerade mig med humor, målmedvetet, lyx och flärd och ett jädrar anamma samtidigt som du också kämpade för dina barn. Jag behövde det så mycket under den perioden i mitt gråa liv med bara jobb och plugg. Idag är barnen vuxna, jag blev färdig med studierna och jobbar nu som stolt lärare på gymnasiet och följer dig fortfarande ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 • Caroline skriver:

  Ja vad kul! Fortsätt blogga. Det är alltid kul att titta in och bli lite glad. Jag läser sällan kommentarerna eller kommenterar och tänker att det är väldans många som läser din blogg och säkert bara några få troll egentligen. Men de tar nog stoor plats. Och har för mycket tid och trist eget liv. Glöm dem, lägg inte mer tid på dem alls. Konstiga människor som följer och lägger sin energi och tid på att kommentera folk de störs sig på… kram

1 2 3 4 5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram