TACK!!!

TUSEN, TUSEN TACK till alla er som följt mig under denna härliga lilla ”Schlager-resa”, och lagt ner både tid och pengar på att ringa och rösta samt skriva fina och peppande kommentarer här i bloggen!!!

Jag är otroligt stolt och tacksam över att ha så många fina bloggvänner!!  Så världens största tack till alla er som hoppades på mig!!!

Nu vann jag ju inte – och det hade jag väl i ärlighetens namn aldrig väntat mig heller  – och visst hade det varit roligt med en bättre placering.  Men att jag kom sist gör mig faktiskt inte mer ledsen än om jag hade kommit näst sist eller åtta. Nån måste ju komma sist och nu blev det jag.  Och jag lovar er.  Jag kan ta det. För glädjen över att vara en utav de tio finalisterna i Globen är större än besvikelsen över en dålig placering…!

När jag klev in på efterfesten och såg de snygga uppförstorade bilderna på oss tio finalister som hängde på väggarna, så kände jag bara stolthet över att vara en utav dom!!

Alla vi tio finalister har haft det så otroligt kul tillsammans denna sista vecka och stämningen bakom scen har varit den bästa jag har varit med om under alla de melodifestivaler som jag har deltagit i.

Ingen avundsjuka, ingen missunsamhet och framför allt – inga divor!  Bara ett jäkla skönt gäng som har peppat varandra från start!

 Jag önskar at ni kunde ha sätt oss bakom scen innan vår första entré i Globen, när vi stod tillsammans i våra röda boxningsrockar och skojade, sjöng, kramades och peppade varandra.  Det var som ett gäng spralliga ungar på kollo…!

Och den stämningen satt kvar ända till Green Room , då vi fortsatte att glädjas åt varandras framträdanden och de kommande rösterna! 

Så ett stort GRATTIS till fina Anna som gick och vann alltihop!!!    Hon kommer att stråla i Oslo!

För min egen del, så ska det bli skönt med lite mer ledighet nu faktiskt. Det har ändå varit tre ganska så intensiva veckor på raken!

Så det ska bli härligt att bara få gå hemma och skrota nu i några dar…!

På torsdag däremot står jag åter på senen på Maximteatern i ”Bruden som visste för lite” , och jag har faktiskt saknat både föreställningen och alla mina vänner på teatern , så det ska bli superkul att komma tillbaka!!

Till er som fortfarande inte sett oss och funderar på att göra det, vill jag bara påminna om att vi spelar bara två helger till! Den 27 mars spelar vi vår allra sista föreställning!

Och ni som är mina bloggvänner har ju dessutom möjlighet att få rabatt om ni beställer biljetterna här på bloggen!  Klicka bara här !

Nu önskar jag er alla en underbar dag och avslutar med en kommentar jag har fått, som jag tycker säger ganska mycket…

 


 

 

 

 

En sak jag tycker är väldigt konstig är detta….
Om man inte riktigt gillar en artist eller en låt i gårdagens melodifestival, varför går man då in på den personens blogg och skriver nåt negativt? I don´t get it.
Jag gillar t ex inte alls vinnarlåten/artisten men jag går då fanimig inte in på hennes hemsida ens. Varför ska jag ödsla tid på det?

Skrivet av: Veckans smartaste   2010-03-14 10:49


151 reaktioner på “TACK!!!”

 • Emma skriver:

  Du ska inte lyssna på dom säger negativt!
  du e grymm!!!!
  Jag blir så himmla glad när jag hör din låt den e så svängig 😀
  nog för att alla i min klasss blir lite sur när jag hoppar och dansar och sjunger till din låt haha 😀 men det e lite kul haha 😀

  Du ska bara veta att du e grym!! (:
  <3

 • monika forsman skriver:

  bry dig inte pernillla ,du har ändå såå många som tycker om dig
  kram från jag

 • Erin skriver:

  ”Lägg ner din karriär och ta hand om barnen istället” skriver någon mycket märklig människa… Undrar hur man är funtad när man tycker så om en person i sina bästa år. Skulle man nog inte säga till en sanbbköpskassörska. ”Lägg ner ditt jobb och sitt inte här och tro att du är nåt…” Men om det handlar om en artist eller offentlig person då får folk tycka och ha åsikter hur som helst. Alltid finns det dom som är avundsjuka för att andra lyckas, är snygga och smala och framgångsrika. Det sticker i ögonen. Säger bara: Go girl! och skit i tråkmånsarna, dom finns överallt men låt dem inte hindra dig.

 • Marie skriver:

  Det är så trist att läsa alla dessa dumma och sjuka kommentarer, att man kritiserar utseendet, att du är ful, och allt sådant, och vi vet att Sverige och många andra länder är väldigt utseendefixerat och att om man är över 40 år så är man en tant, herregud, varifrån får folk allt ifrån, de använder väl botox själv och kommer in här och gnäller, skaffa er ett eget liv om ni är så bittra, tycker det är patetiskt att kritisera en väldigt duktig och sprudlande artist som Pernilla, vad har hon gjort för ont ….mot er, men hellre har jag något vettigt mellan pannbenet än ser ut som ansikte som har fått för många lyft, tycker det är skamligt att gå och skriva om andras utseenden, visst att det är yttrandefrihet, men att skriva negativt om andras utseende och ålder är lågt…Du är kanon och vacker Pernilla och du har en sådan otrolig energi…tack så mycket för att du är du och ingen Diva….Kram Marie

 • Cássandra skriver:

  Ah, men era dryga jävlar!

  Vad är det för störningar ni har? Det är inte friskt beteende att vilja göra en annan människa ledsen. Vad tjänar ni på att skriva otrevliga kommentarer här eller ens tänka på Pernilla Wahlgren om hon nu gör er så jädrans irriterade? Det känns inte sunt helt enkelt!

  Ni är bittra, osäkra, avundsjuka och vansinnigt omogna.
  Hoppa ner i sandlådan och baka en kaka!

  Fortsätt göra det du gör, eller nej gör inte det – flytta utomlands och lev i frihet med dina nära och kära. Kändislivet måste vara ett helvete och jag kan tänka mig att man aldrig blir härdad, det finns så många idioter! Lycka till med allt du tar dig för.

 • Lillan skriver:

  Finns det verkligen så osmarta människor som Doris, Ida m.fl i verkligheten eller är dom bara provocerande internetanhängare. Det stället dom vågar ge utlopp för sitt egna tråkiga liv och verkligen inte har något annat i livet än gå n och skriva dessa påhopp i en persons blogg som dom inte gillar.

  Många ställer sig frågan varför dom går int och kommenterar när dom inte gillar dig. Svaret är att det är synd om dessa personer. Dom ser inte längre än till sin egen näsa. Har inget annat i livet som är viktigare eller mer värdefullt att lägga energi på. Det är rent tragiskt att en del personer inte har ett liv.

  Må vara att ni inte gillar Pernilla och hennes familj/släkt, men ska hon lägga ner allt för det? Många gillar henne och hennes shower, teatrar, blogg med mera. Ni vill att hon ska följa era råd att lägga av.

  Lägg ner ert ”jobb” då med. Rätt ska vra rätt. Om ni ber henen lägga ner skan i kunna lägga ner när andra ber er sluta kommentera. Eller är det så att ni bara ni har rätt att kräva att andra ska lägga ner och det inte gäller er. Den dagen ni har ett jobb ni älskar, tjänar pengar på. Lova då att sluta med det när någon säger till att ni är kass och ute ur spelet. Jag kan lova att ni aldrig skulle göra det.

 • Anna 40+ skriver:

  Jag tycker du är skit snygg Pernilla!Dom som klagar är avundsjuka.Jag tycker du är en hel mysig mamma som kan både jobba hårt,bryr om sin familj och vänner och sköta om sitt yttre.Vad är det för fel med det?Fortsätt med det, jag följer din blogg varje dag,du lagar så god mat oxå.Förresten tycker min 18 åriga dotter oxå du är snygg!

 • tänk om skriver:

  Jag undrar hur kvinnor kan ranka ner på andra kvinnor på det här sättet. Vad er ”konstruktiva kritik” syftar till vet jag inte, att Pernilla (också) ska hålla sig på mattan??

  Det här kanske är superprovocerande för en del av er, men hör och häpna:
  – Det är helt ok för en kvinna att inte bara försörja sina barn, utan också tjäna pengar utöver det, ja t.o.m. bli rik!
  – Det är ok att även kvinnor har förmåner inom vissa yrken!
  – En kvinna får också göra andra saker än att bara ta hand om sina barn (jobba, resa o.s.v.).
  – En kvinna får klä sig och se ut som hon själv vill.

 • voff skriver:

  Hej igen! VÅREN ÄR SNART HÄR………………………………….

 • voff skriver:

  Instämmer med Dig Veckans smartaste. Varför kan vi inte vara sjyssta mot varandra och dig i bloggen Pernilla!!!!! Finns för mycket skit och elände i vår värld!! Så alla Vi som skriver i Pernilla Wahlgrens blogg var fr o m idag var sjyssta och var snälla mot varandra!!!!!

 • helena eriksson skriver:

  Tråkigt me avundsjuka.man kan inte gilla alla men ingen har rätt att va elak.håll elakheterna för er själva istället.hon är väll som vilken person som helst/Helena

 • Cicci skriver:

  Efter läst många av dessa kommentarer blir jag riktigt chockad. Sjävlklart ska Pernilla kunna ta kritik. Men vad tror Ni hon får göra från alla tidningar som har det som jobb. Ni som ”kritiserar” här inne på hennes blogg har inte det som jobb. Sen kallar inte jag personliga påhopp för kritik! Gillar man inte Pernilla så förstår jag inte varför man tvingar sig själv att gå in på hennes blogg.
  En BLOGG är om ens liv, take or leave it!

  Så snälla ni som inte kan ge konstruktiv kritik, håll det för er själva istället och titta in på någon blogg eller hemsida som ni gillar.

  Ha en härligt solig vecka allesammans :)

 • Caroline skriver:

  Är det några som spyr galla här? Ja rätt många som inte förstår vad bloggar o kommentatorsfält är för någonting och jag kan inte annat än att hålla med om att en många skulle behöva lära sig debatteknink – varför vill ni tysta de som har ngn form av kritik? Carro och Eva – nej det här är inget debattforum men era kommentarer är tämligen menösa det enda jag kan säga om er är shhhhhh 😉

  Perrnilla, ditt framträdande i Globen brann av energi och du är en duktig scenartist men det kändes som att låten kom ungefär tio år för sent och för alla er som säger att det var den enda schlagerlåten – ni kanske har missat att det numera heter melodifestival?

 • carro skriver:

  Linnsan, detta är ett kommentatorfält till Pernillas blogg, inte en allmän diskussion om debatteknik. Har du svårt att förstå?! Vill du spy din galla över folk så föreslår jag att du startar en egen blogg… Fast det vågar du förstås inte, och ingen skulle ju läsa den ändå så whats the point? Det enda man kan säga till en sån som dig är: Schhhhhhhh!

 • Linnsan skriver:

  Eva, din debatteknik är sorglig men jag har en liten fråga – vad är det som får dig att tro att folk är bitterfittor bara för att de inte har samma åsikt som du har? Säger inte din kommentar mer om dig själv än vad den gör om de du vill angripa?

 • Eva skriver:

  Kan inte bitterfittorna hitta något annat ställe, där ni kan spyyy ut er bitterhet? Djävla idioter.

 • Linnsan skriver:

  Efter att ha läst kommentarerna här kan jag inte annat än att ruska på huvudet och konstatera att debattekniken är under all kritik – att beskylla ”motståndaren” för 1: Du är bara avundsjuk 2: Du är bara bitter 3: Skaffa dig ett liv påvisar endast att man inte ar något att komma med.
  Varför blir ni så upprörda, 90% av kommentarerna är ju positiva och att en o annan negativ eller ifrågasättande kommentar smyger sig in är enbart utvecklande – hur ska en artist/männska kunna utvecklas om h*n enbart omger sig av jasägare som aldrig ifrågasätter? Stundtals blir det nästan lite läskigt att läsa vad Pernillas ”beskyddare” skriver, ibland får jag uppfattningen att många tar kritiken/frågorna mot Pernilla som personliga påhopp mot sig själva? varför?
  Kanske var det inte det smartaste inlägget Pernilla gjorde när hon skrev om biljetterna, klart att det triggar igång folk och eftersom Familjen Wahlgren gärna klumpas ihop så ser det rätt illa ut att beklaga sig över att behöva bekosta biljetterna på egen hand samtidigt som tidningarna fylls av den ena artikeln efter den andra om Niklas & Lailas sponsrade bröllop.
  Klart att det sticker folk i ögonen att en del anser det så självklart att allt ska vara gratis bara för att man är artist. Själv är jag lite smånyfiken på varför Pernilla anser att hon skulle ha sju biljetter gratis?
  Ni som anser att man ska vara tvungen att lämna namn, adress, telefon, mail osv för att få göra en kommentar – vad säger man? Hur enkelt är det inte att skaffa sig en totalt oanonym mailadress? Väljer man att ha en offentlig blogg får man tyvärr finna sisg i både ris och ros men precis som någon skrev i en kommentar så kan även negativ kritik vara utvecklande, står man med båda fötterna på jorden vet man med sig att man inte är felfri

 • Diana skriver:

  Nej vad ledsen jag blev nu. Vi hade planerat att [ka till Stockholm i helgen o se dig i bruden som visste f;r lite men vi fick inte ledigt. S[ vi bokade i t[g o hotell i b;rjan av maj och skulle se den. Trodde den gick ’ven d[….surt!!!

 • Doris skriver:

  Nu blev det ju lite fel här. Menade förstås ung i kroppen gammal i fejset. Är det något som unga killar tänder på så ber jag på förhand om ursäkt. Så är det säkert. Unga killar gillar milfar som har skitsnygga kroppar med rynkiga ansikten. Självklart gör de det framför unga tjejer, som är släta både på rumpan och på kinden. Tänk så fel man kan ha!!

 • Jessica skriver:

  Ja du Doris unga killar tar nog hellre gammal i knoppen än DUM i knoppen…

 • Doris skriver:

  Varför omnämner du aldrig din äldsta son Pernilla?

  Tänk att killar i hans ålder stöter på dig. Du din milf. DET måste verkligen vara jättekul för dig som har en ung kropp och ett gammalt ansikte. För det är väl just det som speciellt unga killar gillar antar jag. Ung i kroppen gammal i knoppen.

 • Filippa skriver:

  Din låt hade helt klart haft störst chans att vinna internationellt! Jag vill om du vågar är ju en riktig stämningshöjare med en refräng som sätter sig direkt på hjärnan! Hoppas du kommer tillbaka och gör ett nytt försök!!

 • Anna-Lena skriver:

  Du var som allra finast i lördags,jag tycker om åldersblandning i allt. Det är det som kallas för livet ”alla e med”Tänk bara att få komma till Globen e stort.Ja du tillhör eliten,kram på dig

 • Stina skriver:

  Pernilla du var lika bra som alltid.
  Tack för en trevlig blogg, alltid lika kul att läsa. kram

 • Josis skriver:

  Keep up the good work!!!

 • Cissi skriver:

  Denna svenska avundsjuka, jag blir så trött…
  Jag förstår inte om man nu mår så jävla dåligt och är så ful varför hoppa på en artist.

  Ha en skön kväll Pernilla Kram Cissi

 • Hanna skriver:

  Förmodligen är det så att de som skriver knäppa saker också är inne på andra bloggar och gör detsamma. Allt för att få en reaktion och för att sen sitta och skratta åt hur upprörda alla blir.

  Jag tror nämligen att de inte är smartare än så och något måste man ju göra för att ”förgylla” livet….. Tragiskt, men förmodligen sant!

  Det får väl tas som baksidan med Pernillas och andra offentliga personers, yrke.De har nog lärt sig genom åren att låta det rinna av.

  Det bästa är att alla vi andra bara låter det vara okommenterat. Undra just hur roligt det blir då…:oS

 • Kattis skriver:

  Vilket himla tjafs. Var finns respekten? Jag tror att man kan framföra i princip vad som helst till någon. Det är alltid´frågan om hur. Det här liknar rena rama personangrepp. Typ, ”ta hand om dina barn istället”, ”du är slut”, ´”du är för gammal” Vad är syftet med det om det inte är för att såra. Såra någon som man absolut inte har någon relation till och känner inte heller för den delen. Man har bildat sig en uppfattning via media och syns man i media tror en del att man också tål att utstå i princip vad som helst. Hallå? Hur roligt är det att höra för en mamma, oavsett om man syns i media eller inte, att man är oduglig som mor? Jag är inget fan av Pernillas musik men däremot kan jag beundrat hennes ork och energi lika mycket som jag kan beundra en ”icke offentlig person”. Vi är alla människor. Jag har ändå fått den uppfattningen att Pernilla aldrig trott att hon skulle vara mer speciell än någon annan. Hon skriver också ofta att hon är ”en vanlig mamma” Hon råkar bara ha ett uppmärksammat jobb men hon är också en ”vanlig” människa av kött och blod. Vad ni än säger och tror så är jag av den uppfattningen att det ändå bottnar i den gamla hederliga avundssjukan.Behandla Pernilla som ni bör behandla vem som helst, med respekt.

 • Lina skriver:

  Hade du bara haft kvar den första klänningen, så hade du helt säkert fått en andra placering.
  It’s all about the dress! ;D

  KRAM <3

 • MammaLinda skriver:

  Det är inte lätt att heta Wahlgren i dag! Lider med dig Pernilla…men jag vet att du skakar av dig sån här skit hur lätt som helst, stå på dig och var som du alltid har varit. Du är bäst/Kram

 • Helena skriver:

  Hejsan! Första inlägget från mig här, jag har följt din blogg i några veckor nu.
  Jag har fyra barn, och min näst yngste son på åtta år, har följt Melo slaviskt. Hans största favoriter har varit Erik Saade och Salem El Fakir. Så när Anna gick och vann, blev han så himla ledsen att han storgrät i flera minuter! :) Men det gick ju förstås över. När han sedan lugnat ner sig blev han väldigt upprörd över att du kom sist. Han tyckte att ”Hon som sjöng Jag vill om du vågar borde ha fått…minst hundra poäng! Så du är uppenbarligen också på hans favvolista. 😉

 • karin skriver:

  Tack sjäv Pernilla

 • Camilla skriver:

  Alla killar i min klass har en ny idol och det är du Pernilla. De vill alla ha dig som sin MILF!!!!

 • Anita skriver:

  Hur kan man säga ”Älskar dig” till nån man inte känner? Läskigt!!

 • Jessica skriver:

  Funderar på hur det skulle se ut om en ensamstående mamma inte jobbade? Barn som svälter ihjäl utan kläder? Är det då man är en toppenmorsa?

 • Pernilla skriver:

  en jätte bra kommentar, jag håller med dig till hundra procent!! alla ni som skriver något negativt stick härifrån! för man vill väl inte läsa kommentarerna och se att någon skrivit något taskigt?! eller? NEJ!
  och till sist du var super bra i lördags!!!!
  älskar dig!

 • Yvonne skriver:

  Jag tycker det inte alls är konstigt att man har rätt att reagera om man anser att något är så dumt skrivet som detta om biljetterna. Jag gillar verkligen Pernilla och hennes blogg men jag tar mig friheten att påpeka om det är något som jag reagerar starkt emot som detta. På samma sätt som jag hade sagt det till henne öga mot öga om vi träffats.Tycker det är synd att hon inte kan ta den kritiken hon får och svara på den utan att bli förbannad.

 • Annika fr.finl skriver:

  Det börjar kanske bli dags att lägga ut mail adr.på dom som kommenterar här…kanske det kommer in mindre skit till Pernilla då!!!eller ändrar om systemet på dom som skriver här..
  Håller med ”veckans smartaste” varför ödsla sin energi på att gå in på en blogg man inte gillar??Elaka människor finns ju det överallt,och avundsjuka det kommer man inte ifrån..
  Gå ut på trappan och skrik ut din ilska..skriv inte ut den här!
  Kan tänka mig att Pernilla tar hand om sina barn..men alla måste ju jobba..Kram till dig Pernilla ”ta ingen skit” kram.<333

 • marie skriver:

  Håller med ”veckans smartaste” Tycker pernilla hade en bra låt som fastnade, ser bra ut gör hon oxå den jäkeln:) .jag fattar överhuvudtaget inte hur dom orkar, ja wahlgrenarna alltså, så mycke skit som just nu körts runt i media… jag är nog nöjd som valt de jobb jag har, så man slipper jagas av idioter me stor kamera lins o krypa runt i buskar osv…

 • Cajsa (http://www.cajsa1.webblogg.se) skriver:

  GUD! va skönt att du har sådan bra inställning till det hela, du är helt underbar!!! 😀

  Och skit i taskiga komentarer! Det är inte lätt, det vet jag av egna erfarenheter men du är stark, snygg, otroligt bra på allt du tar för dig att göra och du är inte värd den skit som vissa skrivt här nedan.
  Man är inte äldre än vad man känner sig och saker är inte roligare än vad man gör det till. Två av alla motton jag lever efter! Jag menar alla ni ”whalgrenare” är väl induvider och det är väl så man ska se er? Nicklas gör sin grejj, Linus sin…dina barn och dina föräldrar gör sina saker och du sköter ditt…Ni sitter inte precis ihop i varandra…sedan att ni har liknande/samma intresse vad har svenska idiot-folket med det att göra?

  Nej, fortsätt vara positiv, Pernilla..Den inställningen kommer man längst på! 😀

  Sedan har jag ju inte kunnat se ”bruden som visste för lite”. Det är det roliga med dig. Antingen är du i Sundsvall och gör något men då har jag fått vetat det bara någon månad innan och har inte pengar till att se, vissligen kan jag alltid komma och säga Hej, eller så är det i sthlm med en OMÖJLIGHET för mig att kunna åka ner då jag inte kan skaffa boende eller något!

  Älskar dig!
  xx Cajsa

  (Får se om denna komentar kommer fram nu då… Funkar inte alltid som sagt att komentera för mig då internet på skolan och internatet inte är det bästa).

 • IngelaH skriver:

  Hejsan! Håller helt med Nonna i tidigare inlägget. Att folk orkar, att folk kan vara så elaka!! Okej, vi har yttrandefrihet i Sverige men betyder det då att man får vräka ur sig vilka spydigheter som helst?? Många ord sårar, även en känd person. Hur svårt ska det vara att förstå det???

  Suckar och tycker synd om dig Pernilla!! Jag tror och tycker att du är en stark person och jag tror att, trotts att du får mycket skit här, kan skaka av dig och gå vidare. Du vet vad du har och behöver inte ta till dig så mycket onödigt.

  Glöm inte bort att vi är många som gillar dig och din blogg. Keep up the good work!!

  Många kramar från Ingela

 • Anneli skriver:

  Jag håller med Nonna. Vad är det här för jävla påhopp? Man tror ju inte det är sant…

 • Nonna skriver:

  Det här är första gången jag kommeterar…i någon blogg över huvud taget…men nu kände jag att det här är ju inte klokt…

  Vad jag tycker att det är konstigt med människor som inte kan vara nyanserade…

  Sluta jobba och ta hand om dina barn ???
  Skulle man väl aldrig komma på tanken att säga till en kompis som är ensamstående med 3 hemmavarande barn, som är borta mellan 6.30 till 17.30… Då är hon bara duktig, som orkar med…
  Vad får er att tro att bara för att man är artist, kan man sluta jobba och leva på ”sparade” pengar ?

  Du är slut ???
  säger ni det till era kompisar eller bekanta, eller till er mamma, bara för att hon fyllt 40… det är ju helt vansinnigt…hur man vräker ur sig bara för att…ja, bara för att man kan…

  Säga åt barnen att sluta jobba ???
  För att de är barn till artister, eller för att de är Wahlgrenare.
  Har de mindre rättigheter än andra…mina barn jobbar på kvällar och helger…för att de vill.

  Vad får er att tro att bara för att det är en artist, så klarar artisten av att ta emot hur mycket skit som helst ?
  Och det här gäller inte bara här i Pernillas blogg…det är så överallt…helt befängt…de är väl helt vanliga människor, med ett lite ovanligt yrke.

  Konstruktiv kritik är bra…det tror jag alla kan hålla med om, men allt annat som inte kan leda till något bättre, kan man hålla inne med… bara för att man kan…

  Oj, det här blev långt…det var inte meningen *S*

  Lycka till i framtiden !

 • Anna skriver:

  Ida, du kan väl åtminstone lära dig stava och böja orden rätt om du ska skriva dina spydigheter här… =)
  facktum minus C…
  ungT och fräscht…
  Ja ni andra som läser detta, ni får ursäkta mitt fjantiga inlägg,. men jag kunde bara inte låta bli… =D

 • ida skriver:

  Dålig förlorare…?!
  Inse facktum. Du är för gammal.
  Vi gillar ung o fräscht.
  Inte en tant som skuttar o tror hon är 20. Jag håller med. Sköt om dina barn o gör nåt annat.

 • ingrid skriver:

  Jag tror att anledningen till att du får mycket skit just nu är att den Wahlgrenska familjen syns alldeles för mycket i media, du, dina brödrar, barn, mamma o pappa. Många hänger nog också upp sig på att Niklas o Laila har sålt ut sitt bröllop o bröllopsresa för att leva i lyx, det stör sig nog människor på och då blir du också indragen i detta, då blir du också en människa som ska ha allt gratis och leva i lyx. Tyvärr är det nog så! Annars tycker jag att du är väldigt duktig!

 • Erika skriver:

  Vad är det för tokar som har skrivit en massa korkade inlägg här egentligen? VARFÖR i hela friden går ni in och läser denna blogg om ni inte har ngt vettigt att skriva??? Är ni så bittra över era egna misslyckade liv??? Finns kanske hjälp för er att få suck.. kanske alltså…
  Jag tror inte att jobbet som artist är så himla glamoröst som det kan verka. Mycket slit verkar det som, och även tid borta från barnen. Jag tycker ändå att det verkar som att du Pernilla, har betydligt mer kvalitetstid med dina barn än vad många vanliga Svenssons har. Fortsätt med det du gör så bra!!!

 • Helene skriver:

  DÄrför att negativ kritik kan också bli positiv det beror på vad du gör av den!

  Man kan ju göra saker bättre om man får veta vad andra tycker?

  Tar man det fel så finns ju oftast något befogat i kritiken

 • Pia skriver:

  Det var en bra kommentar…
  Jag röstade på dig i lördags, men tyvärr blev du ändå sist. Du hade förtjänat en topplacering. Du gjorde ett jättebra och proffsigt framträdande och var som vanligt skitsnygg.

 • Tilde skriver:

  Så som Du själv vill bli behandlad ska du behandla andra……..

  Ojojoj, inte undra på att världen ser ut som den gör när folk
  är så oartiga…

  Och tyvärr tror jag de elaka bara blir mer elaka om man försöker ”tala till dem”. Lika bra ignorera dem…

  Så Pernilla släpper du någon platta eller?

 • Anne skriver:

  Lägg ner din karriär. Ta hand om dina barn istället.

 • Eva skriver:

  Ja du precis vad Vi sa. Du kommer att komma sist. Vet du vad LÄGG NER din musik karriär. Här fick du det svart på vitt. Jumbo plats…Tant Pernilla gör plats för dom unga fräscha. Ta hand om dina barn istället.Och inse att du inte är sååå populär som du tror. Vi är trötta på familjen Wahlgren. Passa nu på o vara mamma. O coola ner dig.
  hej svejs

 • Anki skriver:

  Jag förstår nog inte riktigt

  bara positiva inlägg accepteras här?Ok,

  för pernilla är pengar viktigare än familjen,det är ju tydligt

  (räknar inte med att denna kommentar kommer med)

  förresten skulle inte du flytta utomlands,??Sluta med ”showbuisness”

  Kram.

 • Zeta skriver:

  Spelar inge roll..du gjorde ett kanon uppträdande av sällan skådat slag;) dessutom är du ju så snygg så man nästan blir förbannad;) vi är nästan jämngammal men tro mej du ser då inte ut att va en dag över 35 men ja…..make up är min räddning de tar bara lite mer tid;)
  Hoppas du kan vila lite nu Ha en bra måndag

 • Carina skriver:

  Bra melodifestival:) Ett otroligt startfält, där alla var bra.
  Men jag tycker att ni artister blir bjudna på hotell, mat, glamour och annat. Er familj, släkt och vänner ska betala själva som alla andra. Många har inte ens råd att gå…Det är ni som tagit er tilll finalen, inte er familj, släkt eller vänner!!!

 • Bella i Täby skriver:

  Nej jag är inte ett dugg avundsjuk på Pernilla, varför skulle jag vara det? Jag är lycklig med mit liv och hade dessutom råd att ta med hela familjen a sex person till Globen för att titta på min kusin som uppträdde ( lika bra att förtydliga att Pernila är inte mi n kusin )
  Alla ni som anser att det bara får skrivas positivt på en blogg till er kan jag bara säga väx upp. Jag har läst samtliga inlägg o kommentarer den senaste veckan och förstår inte varför ni tycker att folk är så elaka? Ngr har ifrågasatt varför Pernilla gnällde över att inte få fribiljetter – är det elakt? Ja minst lika elakt som Ps gnäll över detta då…
  Risken finns att jag kanske slirar in på den här bloggen ngn gång då och då och i ärlighetens namn så är nog Pernilla rätt glad över det, många besökare = mer flis i kassan 😉
  Sen du som undrade varför folk kommenterar anonymt, ursäkta men vilken planet lever du på vem är så dum att h*n lägger ut fullständigt namn, adres o telefonnummer på ngn annans blogg?
  Vill Pernilla ha mitt fullständiga namn o telefon nummer så skulle jag inte tveka en sekund över att diskutera girigheten öga mot öga eller rättare sagt öra mot öra men jag finner liksom ingen reson varför de som inte sällar sig till ”alla älskar allt Pernilla gör skaran” måste vara oanonyma?????

 • Anna skriver:

  Vad bra att du och de andra Globen- finalisterna hade kul tillsammans. Du var jättebra i lördags, älskar din låt för man blir så glad av den och din härliga utstrålning! Din låt var ju den enda riktiga Schlager- låten i år och du har definitivt räddat schlagern nu. Din nya klänning var också fin. Synd att du inte fick en bättre placering, tycker du hade förtjänat lite mer poäng och synd att Peter Jöback också hamnade så långt ned för hans låt var också bra. Förstod att du inte skulle vara så besviken, att du kom till finalen var ju en vinst i sig. Njut nu av att bara vara ledig ett tag och umgås med dina barn. Det var bra skrivet av Veckans smartaste. Tack själv för att du delar med dig av ditt liv här för det är alltid lika kul att läsa din blogg.
  Kram Anna

 • Elenore skriver:

  Vad kul att ni haft så skoj tillsammans! Kan visserligen förstå det för det är glädje bara att TITTA på melodifestivalen! Älskar den och jag älskar att det är flera delfinaler så man får mer av det goda. De som inte gillar det kan ju bara titta på finalen. Förstår verkligen inte de som klagar på en sådan sak när det finns en sådan enkel lösning.
  Veckans kommentar var riktigt bra. Avskyr överhuvudtaget att folk ska in och skriva en massa smörja på en blogg. Det handlar inte om att ”stryka medhårs”, det handlar om konsten att uttrycka sig på ett bra sätt. Man säger inte vad som helst till en människa.
  Jaja, nog om det. Njuuuuut av din lediga tid nu! Önskar att jag kunde se föreställningen, men det går tyvärr inte. Den kommer inte ut på DVD någon gång?
  Kram!

 • Sara skriver:

  Hej,hej! Va såååå kul att få vara på plats i Globen när du körde din ”vågar du vågar jag”.. Kvällens enda riktiga schlager och du är bara så grymt bra & härlig! Tack för en superkväll:) Röstade på dig, tyvärr gick det ju då inte hela vägen MEN du räddade iaf schlagern och det är jag och många med mig väldigt glada för, hoppas att du kommer tillbaka till Melodifestivalen igen!

  kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam sara

 • Karin skriver:

  Visst ska man få säga vad man tycker MEN, det jag inte fattar är varför man i hela fridens namn går in på en blogg och skriver elaka saker!! Finns det inget bättre sätt att få ur sig ilska? Pernilla skriver en blogg för att hennes FANS ska kunna hänga med om vad som händer, och inte för att debatera om sitt liv!! Hon är artist, vilket betyder att man får mycket gratis, men vilket också betyder att man får slita hårt!
  Ni som retar er så på henne, snälla sluta läs denna blogg!! Fattar ni inte heller att ju fler som läser bloggen, ju mer gynnar det henne…

  Alla har vi saker/artister eller annat som inspirerar en i livet. För många är denna blogg en inspiration, och om det inte är det utan mest är en källa till irritation…Hej då!

 • ABA skriver:

  Hej.

  Min 4 åriga dotter tittade på melodifestivalen med sin mamma. när det var dags för dig så sa hon först att hon tyckte du sjöng så fint. efter en liten stund säger hon att hon tycker du är fin för du liknar en prinsessa. nu ska min dotter lyssna och titta på dig.

 • Julanta skriver:

  INGEN ska skriva negativa saker på hennes blogg! Man SKA bara skriva hur bra hon är, är inte det meningen med en blogg???

 • Julanta skriver:

  INGEN ska skriva negativa saker på hennes blogg! Man SKA bara skriva hur bra hon är, är inte det meningen med en blogg???

 • Julanta skriver:

  INGEN ska skriva negativa saker på hennes blogg! Man SKA bara skriva hur bra hon är, är inte det meningen med en blogg???

 • Ella Svanberg i Täby skriver:

  Näää vad alla är elaka mot Pernilla! Hon är faktiskt bäst och världens bästa person och mamma. Ingen är sååå bra som hon och alla andra är bara avundsjuka för att ni inte är henne!!! Och hon ska absolut inte behöva betala för biljetter!!!!

 • Maria Johansson, i Höör skriver:

  Pernilla! Du gjorde ett kanonframträdande. Lycka till i framtiden.

  Och till er som inte har ngt snällt att säga varför VÅGAR ni inte skriva ert fullständiga namn, telefonnummer och vart ni bor!? Om ni nu står för era åsikter vill säga. Gömma sig bakom anonymitet. Vakna upp människor! Hur ska barnen lära sig om inte vuxna ens kan bete sig. Grrrrrrr! Den svenska avundsjukan lever än.

 • Bella skriver:

  Bara man skriver snälla saker om Pernilla så är det helt ok att kalla andra för puckon, missunsamma, avundsjuka och gud vet allt men gud nåde om någon ifrågasätter varför Pernilla gnäller över att behöva betala för biljetterna ur egen plånbok då har man helt plötsligt inget eget liv och uppmanas att kan man inte skriva snällt ska man inte skriva alls….
  ?????
  F´låt om jag undrar hur folk är funtade, börjar nästan likna en sekt – ifrågasätt inte utan älska bara helhjärtat så ska Pernilla fylla era liv med bloggande om sin perfekta lilla bubbla och självklart är det helt ok för Pernilla att dela ut kängor till höger o vänster, det är ju hennes blogg *himlar med ögonen*
  Och för alla er som inte redan vet det, internet är en ”öppen” värld och ärligt talat så tror jag Pernilla är glad för alla som kikar in på hennes blogg vare sig dom dyrkar marken där hon går eller inte, antalet besökare genererar säkerligen en o annan skön slant peng för det är väl ingen som tror att Pernilla blogar helt ”gratis”……

 • Lotta skriver:

  Var tog din känsla för ironi och humor vägen???

 • Caroline skriver:

  Avundsjuk NI är så avundsjuk…….. la la la la
  Håller med dig Håkan, fullständigt!!! Gillade dock Annas bidrag och hennes fantastiska pipa otroligt mycket, men Pernilla även du var fantastisk!
  ”Det är inte alltid den som sitter vackrast som är renast i rumpan” 😉 Tänk på den NI avundsjuka människor.

 • Börjis skriver:

  P W måste ha en enorm bekantskapskrets och massa vänner eftersom att alla här verkar veta vilken underbar mamma hon är, så det får man ju tolka som att Ni känner henne eller???? Håller helt med Dig Christel :-) Dom tror nog dom är kungliga…..

 • inger skriver:

  O, vad jag beundrar er som orkar ha detta SLITIGA jobb! För det måste ju vara slitigt, det kan jag livligt föreställa mig! Och dessutom fostra fyra barn!

 • Lina skriver:

  Fast Pernilla skriver själv inte alltid så snällt heller….
  Men det är väl skillnad på FOLK och folk?

 • Camilla skriver:

  Pernilla, du var värd mer poäng i lördags. Både du och Peter hade bättre låtar än många andra. Jag gillar inte alls den låten som vann och jag tycker Anna har en otroligt jobbig röst att lyssna på. Tror tyvärr inte den kommer så långt i Eurovision.
  Har du hört Danmarks bidrag?? Den är kanonbra och kommer gå långt tror jag.
  Men jag tycker som sagt att din låt var en riktig schlager. Konstigt att folk inte förstod det.
  Kram på dig fina Pernilla.

 • Emma skriver:

  Jag tycker att du ägde i lördags Pernilla så proffist och bra uppträdande! Tycker att man skulle vända på listan du vinner och Peter tvåa ni var helt klart bäst!!!
  Du hade verkligen en sclager och den gjorde du så himla bra!

 • Emma skriver:

  Men hallå , kan ni inte sluta nu och skriva så negativt!
  TYCKER DET VAR BRA SKRIVIT AV ”VECKANS SMARTASTE”!!!!!

 • Christel skriver:

  Varför får man inte skriva något negativt ??
  Tydligen är det helt legalt att kalla någon för pucko här ……. och det är att sjunka lågt !
  Låten du sjöng är väl en ganska bra låt att gå omkring o tralla på ibland när man städar ……. men att tävla för Sverige med den …….. NEJ !
  Varför måste du alltid Pernilla framhäva ert efternamn ??
  Till och med i presentationen före uppträdet i Lördags var du tvungen att framhäva Wahlgrenska namnet !
  Ni är ingen kungafamilj som du ibland verkar tro !
  och det finns många andra som är 40 och har 4 barn ……som gör ett kanonbra jobb inom det yrket dom har !
  Acceptera att du är en i mängden !!

 • Skådis skriver:

  Alla Ni som smörar så för Pernilla så att man nästa känner hur Ni dreglar. Har Ni träffat henne någon gång? Det har jag och ja vad kan jag säga…inget positivt i allafall

 • Anette skriver:

  Öh, någon talar om yttrandefrihet….vi har yttrandefrihet i Sverige,,,men vad är poängen hoppa på en artist? Det börjar likna förtal….

  Men som någon skrivare tidigare här på forumet redan klargjort, har man så mycket negativt inom sig att man måste skriva ned någon, kalla det för yttrandefrihet ni, men för mig är det ouppfostrat och tragiskt, för poängen är att om man har så mycket svart i sitt hjärta att man måste spy galla över någon, då mår man nog inte så bra… Så kram på er alla ni som INTE kan ge KONSTRUKTIV KRITIK, vi tänker på er, kanske börjar ni må bättre snart så ni också kan känna lycka över någon annans lycka!

  Man blir så glad av Pernilla, ett energiknippe av rang, hon utstrålar positiv energi. Låt inte energitjuvar stjäla den goda energin!

  Pernilla for president…

 • Sara satmara skriver:

  Du har ett otroligt stort fan hemma hos mig i alla fall. Har tre döttrar som alla älskar din låt men min 5 åring spelar din låt om och om igen och hon står framför tv:n och härmar dina dansare och framför allt dig. Hon ska nämligen bli Pernilla Wahlgren när hon blir stor… Det du. Sen vill jag bara säga en sak till allihop här som min mamma lärde mig när jag var liten och som jag försöker lära mina barn också, HAR MAN INGET SNÄLLT ATT SÄGA SÅ SÄG INGENTING ALLS!!! Man ska absolut ha yttrandefrihet men man behöver inte berätta för en människa att hon/han är dålig. Kram på dig Pernilla och hälsa Benjamin att hen var grym i Rasmus på luffen…

 • Helene skriver:

  Koppla av nu och njut av allt som du varit med om…
  ALLA var lika bra i melodifestivalen i år…Jag önskar att alla hade vunnit : )
  Jag önskar dig en härlig måndag : )
  KRAM Helene

  helenesdagbok.blogg.se

 • Helene skriver:

  Koppla av nu och njut av allt som du varit med om…
  ALLA var lika bra i melodifestivalen i år…Jag önskar att alla hade vunnit : )
  Jag önskar dig en härlig måndag : )
  KRAM Helene

  helenesdagbok.blogg.se

 • Håkan skriver:

  Ändra inte på något! Du är perfekt som du är. Snygg, sexig och charmig plus din låt var absolut den mest medryckande och skönaste i denna festival.
  Ack! så många avundsjuka kvinnor som försöker skriva ned dig.. ha ha.. pinsamma.

 • Lukas skriver:

  HEJ PERNILLA

  JAG HAR LÄST DIN BLOGG DEN VAR EN BRA RESA DU GORDE.

  FRÅN LUKAS

 • Doris skriver:

  Jag misstänker att du liksom din forna svägerska anspelar väldigt mycket på ditt utseende. Du betecknar dig bl a som en milf, precis som att det är något att vara stolt över.

  För det första, Pernilla, så ser väldigt många över40 idag ut ungefär som du gör. D v s de håller sig i form kroppsligt sätt och beträffande ansiktet är det antingen botox som gäller, eller som i ditt fall mer naturligt åldrande. För med handen på hjärtat så ser du väldigt ung ut på avstånd, men inte på nära håll.

  Jag tror dock att hade du satsat mer på musiken än på ditt utseende, hade du haft minst lika stor chans som de yngre förmågorna i melodifestivalen. Ditt misstag tror jag är att du fokuserar för mycket (förmodligen mer än du tror) på ditt utseende, att du bl a ska se ung och snygg ut, än på det viktigaste som är musiken.

 • Elisabet skriver:

  Jag var tvungen att kolla när en bekant sade du var fyllda 40 och hade 4 barn varav ett var 20 år!!!!!! Hur i alla sina dagar kan man se så ung ut? Inte för att 40+ är mycket, men ändå.
  Tänkte spontant då på den där Anna Anka som ”bara”är 38 år och påstod att kvinnor i Sverige som passerat 35 eller vad det var ser så gamla ut………..
  Men kära nån. Hon kan inte ha sett dig t.ex. Hon ser ju så mycket äldre ut än sin ålder.
  Jag tyckte ni var så bra alla i finalen.
  Fast kanske bidraget som vann inte var något jag skulle röstat på. Men smaken är ju olika.
  Jag tycker inte det spelar någon roll om man kommer sist i Globen. Behöver man ens säga man kommer sist? Alla som tävlade där var ju vinnare.
  För ni hade ju redan vunnit en gång.
  Men ni står inte och faller för detta ni som är etablerade artister som du, underbare Peter Jöback, Andreas Johnson, Salem och Darin……..
  Läste också att du skaffat en liten valp. Vad härligt. Dessa små underbara ”varelser”. Jobbig tid då de är små valpar och innan de är rumsrena MEN sedan är det hur ljuvligt som hest.
  ÅH – vad jag önskar jag hade en liten uns av din energi.
  Hinner med barn, hus och liten valp och så ett stressigt arbete.

 • YTTRANDEFRIHET!! skriver:

  Förstår du verkligen inte det?? Därför att vi har YTTRANDEFRIHET såklart!!! Varför skulle man inte kunna ge negativ liksom positiv kritik?? Man kan inte alltid tänka på andras ”känslor” och inte få säga/skriva vad man tycker, särskilt inte när någon lägger upp sitt liv till allmän beskådan. Är det inte bra med OLIKA åsikter?! Dessutom tar det inte så lång tid att skriva några rader. ”VECKANS DUMMASTE” snarare… :-)

 • Agneta skriver:

  Love ” Veckans smartaste” !!!!!

 • Doris skriver:

  Varför inte bara erkänna att det suger att komma sist? Jag är övertygad om att du, Pernilla, har annat att hänga upp ditt liv på, än en melodifestival/att vinna denna. Men att komma sist, oavsett du är en av de tio finalisterna, är jag rätt övertygad om, måste kännas riktigt pissigt. Du får massor av beröm för att du inte är skitsur över att komma sist. Själv hade jag beundrat dig mer om du vågat stå för att det är riktigt surt att komma just sist. Sist liksom…

 • Sandra 30,Jkpg skriver:

  Åååå bästa Pernilla. Du var kanon i mello hoppades så klart på att du skulle få en första plats igår. Men nu blev det inte så fast för mig en du fortfarande på plats nr 1! Det har varit så härligt att få följa dig genom hela melodifestivalen. Tusen Tack!!!

  Kramiz

 • Sanna skriver:

  Det är så eländigt att jag måste skratta!!!
  Brukar aldrig kommentera i bloggar, är absolut inget ”fan” av Pernilla förutom att hon inspirerar oss glada, snygga tjejer över 40 att vara stolta över oss själva..
  Men HUR kan människor gå in på bloggar när de inte ens gillar den som skriver.Har man då inget roligare för sig än att sitta och fälla elaka och idiotiska kommentarer…? Det är verkligen tragiskt!
  Nä alla ni gnällon….Get a LIFE!!!

 • Linda skriver:

  Hej Pernilla!

  Vi känner inte varandra du och jag så jag kan egentligen inte uttala mig, men vad jag däremot kan och känner att jag måste säga är att jag tycker i alla fall att du verkar vara en högst skön böna med bägge fötterna stadigt i jorden. En människa med både bra och dåliga dagar precis som alla vi andra. Utöver det så kan jag inte låta bli att undra vad det är för fel på ”folk”??! Vad är problemet? Man måste inte gilla alla, men man skall ta mig tusan respektera varandra som medmänniskor.Till dessa personer kan jag bara önska att dom får en kram av någon och det snart för det verkar vara det som fattas tycker jag. Och till dig Pernilla, sträck på dig lite extra idag. Du är skitbra precis som du är. Troligen är du även tok luttrad med alla dumma kommentarer och tyck och tänk kring dig men ibland skadar det inte att bli påmind om det mest självklara.

 • söndagens bästa skriver:

  Undrar vem som har rått dig till att inte svara på det som alla undrar över, nämligen hur djävla snål du verkar till att vara. Hur kan du ha en blogg där du bara vill att rövslickarna skall skriva. Tycker synd om dina ungar som har en sån osäker och virrig mor. Skaffa dig ett vanligt arbete och se hur länge du får jobba för att få ihop sjutusen kronor.

 • Pontus skriver:

  Du var helt klart bäst 😀

 • junitjejen.se skriver:

  Du gjorde ett kanonnummer!! Synd att du inte fick en bättre placering!

 • Marie Graff skriver:

  Synd att det inte gick bättre för dig Pernilla. Jag röstade 16 ggr på dig 😉 Me du är BÄST endå <3

 • Sanna skriver:

  Tack Pernilla för ett jättebra framträdande! Jag har följt dig sen din första melodifestival och jag tycker du är en fantastisk artist och en fantastisk mamma till dina fina barn. Tack för din blogg idag.
  Lycka till med allt du har framför dig!

 • Lina skriver:

  Du strålade i Globen och var jättebra! Grattis till att du tos dig till final.Måste bara berätta vad en av mina döttrar (8år) sa; Va, Har Pernilla Wahlgren barn mamma? Ja, sa jag, hon har fyra barn och en är till och med vuxen……så frågade jag henne hur gammal hon trodde att Pernilla var? Ja sådär 20-30, kanske, Jag svarade att hon faktiskt är över 40 även om man inte kan tro att. Tyckte detta var så gulligt av min lilla dotter. Tack för en rolig och bra blogg.

 • Tobias skriver:

  Detta är som en sekt. Folk här helt besatta av underbara Pernilla och hennes underbara familj. Ni vet ingenting om henne eller de andra men ni verkar vara i någon form av masspsykos, ni verkar ju vara riktiga stalkers, tycker någon något avvikande hugger ni som kobror. Jag har ingen uppfattning om varken Pernilla eller hennes familj, hur de är som personer, utan bara som artister. Jag har inget negativt att säga om dem men detta verkar ju helt snurrigt.

 • Josefine Nilsson skriver:

  Du strålade i Globen och jag bara älskar din Blogg!!;-) Den förgyller tillvaron litegrann!!;-)

  Kram//Jossan

 • hellon skriver:

  dom är bara avundsjuka kram du verkar trevlig som hela din familj hela din familj

 • Rosaliv skriver:

  Varför lägga energi på att skriva negativa saker???? Hur orkar man, undrar jag, bry sig så mycket om andra människor på det sättet liksom. Fattar inte själva grejen! Rättigheten till denna blogg är Pernillas och ingen annans. Att sen möjligheten att kommentera finns är ju kul för oss som gillar henne och det hon gör.
  Jag förstår faktiskt inte överhuvud taget varför ni som inte gillar henne går in på bloggen alls!!!!????
  Det handlar inte om demokrati, som någon skrev, det handlar om allmänt hyfs!

  Kram Anna

 • Ebba skriver:

  Din refräng sitter som gjuten i skallen trots det så röstade jag på Peter Jöback. Vilken röst han har!

 • http://dujagochtankarna.blogspot.com/ skriver:

  din musik är inte min smak men du var helt otroligt duktig! jättejätteduktig, dina barn borde vara stolta över din mamma :)

 • veronika skriver:

  Det var en bra inställning du har till ditt deltagande i melodifestivalen. Låter som att man kan lära sig något av att umgås med yngre artister. Idol-folket är väldigt ödmjuka då de har gått en skola där de skulle röstats ut direkt om de gick omkring och var kaxiga och inbillade sig att de var förmer än andra. Darin, Anna, Ola och Måns har kommit där de är idag för att de är just ödmjuka. Tidigare artister, som idag är lite till åren komna, tenderade att vara lite divor, antagligen är det därför som många av dem är borta idag. Så det är aldrig fel att umgås med dagen artister och lära av dem. Och skulle man dessutom vara kändisbarn, så är nog kaxighet en obotlig åkomma. Det sista var lite skämtsam ironi bara 😉 Jag tycker att ni äldre artister som är kvar, Du, Jöback, Jessica har utvecklats i rätt riktning och är lika avslappnade och ödmjuka som de yngre.

 • Helen skriver:

  Ni som tycker alla som inte kliar Penillas rygg ska skaffa sig ett liv… vet ni, jag tycker nog att ni ryggdunkare borde skaffa er ett eget liv. sitta o försvara sin ”Idol” på internet, inte mycke till liv i mina ögon.
  Ha det gott folk, en dag upptäcker ni att det är nyanserna i tillvaron som ger kydddan på livet och att ryggfunkare som bara håller med är ganska trista att umgås med, fram för folk som vågar säga vad dom tycker och tänker….

 • Helen skriver:

  Varför man bryr sig? Tja för att man tror att tidningarna som vanligt skarvat o hittat på eftersom jag i min enfald inte trodde att man kunde vara så gniden o bitter över att behöva betala för att få ha släkt/vänner på plats… men sen upptäcker man att artisten ifråga faktiskt skrivit det på sin blogg och ni får ursäkta men jag tycker att det är grymt pinsamt att man som artist gnäller som Pernilla gör….
  Jag tycker varken bu eller bä om Pernilla, jag tycker att det är kul att läsa div. olika bloggar – vem det än är som skriver och om man bloggar offentligt så har man väl i baktanke att det inte bara är ryggdunkare som skriver utan att folk faktiskt har psikter om det man skriver.

  Det säger ganska mycke om en person när man inte kan t a kritik utan bara vill ha ros… 😉

 • Stinas mamma skriver:

  Trist att du inte fick mer poäng, men ändå skönt att ha kommit till Globen. Nu till en liten fundering såhär på kvällskvisten… Lika läskiga som de som skriver ”hatinlägg” är tycker jag vissa stalkerinlägg är. Sådana som tror att de känner personen som skriver bloggen… Creepy….

 • P skriver:

  Ta inte åt dig så mkt Pernilla !!

 • Karin skriver:

  Hallå Pernilla
  Tycker att det e lite fräckt av Expressen att sno info från din blogg för att fylla tidningen å sen göra ”sin egen vinkling” av det hela också – nå ja det gör dom ju alltid. Tycker att du skall kräva dem på ersättning för att dom inte har ork/lust/tid/engagemang/kunskap att hitta egna nyheter. Att du KÖPT biljetter till melodifestivalen och inte fick dem! JA hur stora nyheter har dom inte att skriva om på expressen.se Hur som helst. Alltid en fröjd att se dig på scenen – du ger gärnet och det strålar positiv energi omkring dej. Det smittar av sig så jag kan bara säga TACK!!!!

 • annika skriver:

  He Pernilla!
  Götlaborg igen,Jo jag tokröstade på dig.Du var en schlagertjej men ett ganska starkt starfät.Alla var bra på sitt sätt med glädje och utstrålning.Men du tar det helt rätt.Elller som en kollega alltid säger..Det är inte hur man har det utan hur man tar det,,,det har du verkligen gjor på rätt sätt.Och du tokslöa nu med din familj.’
  Kram i Massor från Götet

 • Helena skriver:

  Du va så jäkla bra! Man ville bara sjunga med o dansa när man såg dig! Tack Pernilla!! Fortsätt att stråla! Kram

 • En som var i globen skriver:

  Jag tycker att du var bäst! Sen ska man tänka på att mycket få av de som sitter i Globen röstar. I Globen fick du och Sade mest applåder :)

 • Marie skriver:

  Du ägde!!

 • Catarina skriver:

  Ja du ska vara stolt Pernilla…du var en av dom 10 . Är ju stort bara det.
  Tyvärr sist ja…men vinner man ej o blir ej 2 a sen kan det andra spela roll.
  DU var jättebra o ska vara mycket stolt…..du var värd bättre placering.
  men nu kan du njuta hemma med de dina…..o var nöjd med dig själv. kraaaaaaaaaam
  jag rösta på dig massa i allafall

 • Valfrihet skriver:

  Man ska få säga vad man tycker, ej bara positiva och klämkäcka ”du-är-bäst”- kommentarer!
  Elaka kommentarer är något annat, men fram för demokrati!!

 • lotten skriver:

  ”gammal är äldst” du skulle INTE kommit sist….men vem bryr sej..att komma 10 i Globen är ju inte helt fel efter alla låtar som faktiskt var med från starten….grattis och kram till dej…

 • Lovisa 5 år skriver:

  Jag tycker att du var bäst igår. Du hade jättefin klänning och såg ut som en prinsessa. Jag dansar och sjunger jättemycket till din låt här hemma. Hoppas du vinner nästa gång.

  Bamsekramar från Lovisa

 • En som var i globen skriver:

  Jag tycker att du var bäst! Sen ska man tänka på att mycket få av de som sitter i Globen röstar. I Globen fick du och Sade mest applåder :)

 • Katarina Svensson skriver:

  Jag röstade på dig och jag såg dig live i Globen igår…….men i ärlighetens namn så vet jag inte om jag egentligen tyckte din låt var bäst…Jag röstade på DIG! För att jag är såå otroligt imponerad över dig. Din ödmjukhet, din livsglädje och din klokhet….fyrabarnsmor med så mycket energi….båda fötterna på jorden trots all uppståndelse kring din person….sååå snygg, en riktig MILF, och det utan att verka allför fåfäng. Jaa, Pernilla, det är såå mycket jag gillar och imponeras av när det gäller dig och det var DÄRFÖR du fick mina röster! TACK för en underbar blogg!

 • Karin skriver:

  Det är klart man ska få säga vad man tycker oavsett om det är positivt eller negativt. Men allt har att göra med HUR man säger det. Några kommentarer här nedan är bara elaka och ute för att såra. Riktigt ruttet, som säger SÅÅÅ mycket mer om den som skrivit inlägget än vad den säger om Pernilla. Jag fattar inte, och kommer aldrig att fatta, varför vissa tar sig tid att bara vara elak och skriva skitsaker. Där osäkerheten och självhatet fullkomligt lyser igenom hos den som skriver inlägget. Pinsamt!! Gå i terapi är mitt råd. Skaffa ett vettigt liv och må bra, man lever bara en gång!!
  Tack för ordet. Karin

 • Vera skriver:

  Håller faktisk med Annelie, men det får man förståss inte skriva så jag avslutar med ”HURRA FÖR PERNILLA DU ÄR BÄST!!!” (glad nu?)

 • Sanna skriver:

  Till Christoffer – Pucko – Eskilsson : Har du inte läst det vi andra läst?? Att Pernilla aldrig hade räknat med att vinna men att hon ändå är glad. VAD är det för roligt med det? Och Pernilla råkar faktiskt ha sín topp NU, så varför ska hon sluta när hon är bättre och snyggare än nånsin och har så många fans och människor som tycker om henne och det hon gör! Pernillas karriär står inte och faller med melodifestivalen! Hon gör så fantastiskt mycket annat som teater, musikaler, matprogram, barnprogram etc. DU Christoffer kanske tycker att Peter Jöback ska sluta sjunga nu också bara för att han kom näst sist??!! Den placering man får i en melodifestival har ingenting att göra med en artists begåvning. Det handlar om tycke och smak vad gäller musik. Så tack Pernilla för att du bjudit oss på sån fin underhållning i melodifestivalen och lycka till med alla dina kommande projekt i många år framåt!

 • Sanna skriver:

  Till Christoffer – Pucko – Eskilsson : Har du inte läst det vi andra läst?? Att Pernilla aldrig hade räknat med att vinna men att hon ändå är glad. VAD är det för roligt med det? Och Pernilla råkar faktiskt ha sín topp NU, så varför ska hon sluta när hon är bättre och snyggare än nånsin och har så många fans och människor som tycker om henne och det hon gör! Pernillas karriär står inte och faller med melodifestivalen! Hon gör så fantastiskt mycket annat som teater, musikaler, matprogram, barnprogram etc. DU Christoffer kanske tycker att Peter Jöback ska sluta sjunga nu också bara för att han kom näst sist??!! Den placering man får i en melodifestival har ingenting att göra med en artists begåvning. Det handlar om tycke och smak vad gäller musik. Så tack Pernilla för att du bjudit oss på sån fin underhållning i melodifestivalen och lycka till med alla dina kommande projekt i många år framåt!

 • Christoffer Eskilsson skriver:

  ”Nu vann jag ju inte”… Hahahahahaha. Nej inte riktigt va? Hur många poäng fick du? Och hur många kunde man få?
  Kanske skulle slutat när du va på topp. För 20 år sen

 • Karin RS skriver:

  Hej Du fina….
  Härligt att läsa att Du inte gräver ner Dig beträffande placeringen. Precis vad jag förutspådde igår – Är det någon som kan ta en ”inte fullt så bra placering” i schlagerleken, så är det Pernilla. Med Din underbara självdistans och ljuvliga humor + en stor livserfarenhet som Du vet att förvalta på ett enastående sätt, så är Du en fantastiskt bra förebild för väldigt många tjejer. Trots att jag är mkt äldre än vad Du är, så har jag enormt stor glädje av att läsa Din underbara blogg. Läser den varje dag och det är en lisa för själen och ett stort privilegium att få ta del av Din smittande positivitet och energi. Jag hoppas att Du även är rädd om Dig själv, så vi får ha förmånen att följa Dig här på bloggen länge till.
  Stor virtuell kram
  KRS

 • annelie skriver:

  Alltså,vad menas? Är det bara dom som är positiva Ja-sägare som får skriva vad dom tycker här??.Ska man inte tåla både positiv och negativ kritik?? OBS att jag inte har någon som helst åsikt varken om låten el. din medverkan i melodifestivalen, men tycker att vissa kommentarer om de som skrivit negativt är underliga.Ofta skrivs: ”Skaffa dig ett eget liv” till dem som inte bara skriver ”Tjoho-va-bra-allt-me”d- Pernilla-är”. Vaddå ? Det är väl lika mycket att sakna ”ett eget liv” att ”svärma” så till den milda grad för en artist att man inte tål att andra har en annan åsikt. Eller??

 • Sanna skriver:

  KÄNN DIG STOLT DU ÄR BRA,DUKTIG OCH BÄST!!!

  (De grå dagarna så kan du tänka på oss alla som tycker om dig)!!!!!

 • piff&puff skriver:

  haha, kissie vet inget om schlager.. du var dock en av dem bästa!! 😉
  theo var riktigt gullig på videon 😛

 • piff&puff skriver:

  haha, kissie vet inget om schlager.. du var dock en av dem bästa!! 😉
  theo var riktigt gullig på videon 😛

 • Sabina skriver:

  Du var jättebra igår. Du kom inte sist!!! du kom ju 10:a av 32? tävlande allt som allt. Det är ju kanonbra!!! Det ska du vara glad för och stolt över dig själv. Bra jobbat!

 • Christoffer Eskilsson skriver:

  ”Nu vann jag ju inte”… Hahahahahaha. Nej inte riktigt va? Hur många poäng fick du? Och hur många kunde man få?
  Kanske skulle slutat när du va på topp. För 20 år sen

 • ulrika skriver:

  Vad härligt att ni haft en trevlig resa med melodigänget. Man får ta press och de som är avundsjuka med en klackspark.
  och det fixar vi och du, men självklart trist med bittra människor.Det står oftast för ngt annat.
  Ha nu en jätte bra kväll och vecka hemma med de dina.
  va nöjd me allt som livet ger…..lalalla

  kram på er i stugorna

 • Robin B skriver:

  Hej Pernilla!
  När du har släppt din skiva kommer du att åka på turne då till bland annat Eskilstuna då?

 • Ellen i Falun skriver:

  Du var bäst! :) Jag och Min kompis blir alltid glada och sjunger med i din låt, och du gör så ens hela dag blir så mycket bättre! Och Jag rösta på dig!! Du är värld alla röster i världen! 😀

  Du är bäst Pernilla Wahlgren!

  Puss och Kram!

 • Leopoldin skriver:

  …Dom som är sista i finalen
  dom blir första i livet ….

 • Amalia skriver:

  Hej Pernilla, måste bara göra ett litet inlägg här..

  Min son på 10 månader (som förövrigt inte vill sova på kvällarna) blev alldeles lycklig av din låt:-) Varje gång just den spelades så kravlade han sig ivrigt upp och börja gunga i takt. Hela familjen tjöt av skratt. Så vi tackar dig för en trevlig sång!

 • Christina skriver:

  Det som är en av dina många goda sidor, Pernilla, är att du INTE ger dig in i svaromål på de ointelligenta, avundsjuka & rent elaka kommentarer som dyker upp ibland. Du väljer istället att se din skara av positiva, glada följeslagare här på bloggen. Heder åt dig!!!
  Du har en glad och inbjudande blogg som är kul att läsa även för gamlingar som jag:-)
  I Melodifestivalen lyste dina ögon när du sjöng – tack för glädjen du bjöd på!:-)

 • Hej Pernilla skriver:

  Du var himla bra faktiskt!! Den där vinnarlåten kommer inte ta seger till Sverige från Oslo,då kommer vår svenk gnäll som vanligt varje år efter att Sverige når botten på Eurosong.

 • Nicklas skriver:

  Gissa vem som skrev den där kommentaren Pernilla – jo det var jag det!!…
  Jag tycker inte att man alltid måste skylta med sitt namn, men nu när du publicerar min kommentar i ett inlägg så får jag väl krypa fram och erkänna, hehe.

  TACK Pernilla för att du gett oss en så happy låt som Jag vill om du vågar! Jag kommer nog aldrig tröttna på den. Du var superbra i går som vanligt, kul att du hade på dig en ny outfit också. Hoppas du satsar på att göra en riktig dunderpopskiva nu som vi alla kan njuta av i sommar.

 • Ann skriver:

  Gattis till att vara en av det tio!
  Tycker att du är fantastiskt duktig. Mamma till 4 barn och en sån fin karriär.Tycker att du verkar vara en go tjej som har hjärtat med dig vad du än håller på med. Tyvärr kan det bli för mycket för dem som inte mår bra..så man får ha överseende med en hel del. Många lycka till ..oavsett vad du tar dig för och grattis till dina 4 fina barn!

 • Lovisa skriver:

  Ha ha, så sant som det var sagt (skrivet). Grattis till en strålande insats igår. Du är ju så duktig och begåvad att det är helt otroligt. Dock tycker jag att det är fel skrivet att du kom sist. Du kom ju faktiskt på plats 10 av 32 bidrag och det är inte dåligt det! Grattis!

 • Margit skriver:

  Att du kom med bland de 10 är bra nog och dessutom
  så har du ju nu en helt färsk låt att sjunga när du ska ut på dina
  gig till våren.
  För det antar jag väl att du ska göra.

  Nåja..Anna Bergendal är faktiskt riktigt bra även om jag tyckte
  att Darin kunde fått vinna i stället.
  Men om MF finns ju som vanligt hur många åsikter som helst..!

 • sara skriver:

  du är bäst!!!!!!!!!!

 • br skriver:

  härligt med positiva pernilla! och jag tycker det är så kul att ha fått upp ögonen för herr Engfors, vilken härlig kille det varkar vara!

 • br skriver:

  härligt med positiva pernilla! och jag tycker det är så kul att ha fått upp ögonen för herr Engfors, vilken härlig kille det varkar vara!

 • Karin skriver:

  Toucheee!! Bra sagt!
  Tack Pernilla för att du har valt att arbeta inom showbiz, tack för att du är så generös att du bjuder in oss i ditt liv (trots att så många missbrukar det förtroendet),tack för att du är en så stor inspirationskälla för så många!:o)
  Du är en kanontjej!
  Tack!!

 • Agneta skriver:

  Hej Pernilla,
  Du är energi, glädje & en skön vardagsmänniska! Du antar utmaningar som ingen annan, och jag blir så himla tje (skånska för trött på) på alla människor som bara spyr ut negativa kommentarer om allt och alla. Jag älskar Din blogg och ibland tror jag nästan att jag känner Dig (nåja inte riktigt, men Du fattar nog). Jag är ingen melodifestivalfan och har inte trånat efter finalen, men kul att läsa Dig skriva om den. Men en sak, hur i herrans namn orkar Du med Ditt tempo, ibland blir jag trött bara jag läser om Dina dagar!

  Kul att Du finns tycker

  Agneta på Österlen

 • elma skriver:

  Du var bara BÄST!!!! kmr alltid gilla dig hoppas du e me nästa år också 😀 stora varma kramar :))<333

 • Marie skriver:

  Vad härligt att ni haft så kul under hela Mello-perioden! Så ska det vara! Roligt att det var så många OLIKA genrer av musik i finalen, tycker jag. Något för alla.

  Vilken bra kommentar du fått! Håller fullständigt med. Jag går in på din blogg och läser eftersom jag gillar den – förstår inte varför man skulle ödsla sin tid på dåliga bloggar och annat man inte gillar och DESSUTOM tänka ut och skriva en kommentar som är negativ! Nä, fram med mer positivitet och glädje här i livet.

  Alla ni som läser just detta och tänker skriva något dumt; snälla, tänk efter (allvarligt talat!) en gång till innan ni skriver ner och skickar iväg er ”smarta”, negativa kommentar. Vem blir rikare av din kommentar? Ger det DIG något positivt? Jag bara undrar…..

  MER GLÄDJE TILL FOLKET, säger jag bara!!

 • Emma skriver:

  Du var sjukt duktig!
  Röstade några gånger på dig.
  Och synd att du inte kom högre upp, men är sjukt glad att du var med i finalen iallafall!
  Du var bättre än vinnaren, så mycket kan jag säga iallafall! :)
  DU VAR BRA! 😀

 • anna skriver:

  det finns tuvär elaka människor överallt, ,,säkert är deras liv så misslyckade på alla sätt så dom vill hämnas på dom som har ett super duper bra liv som pernilla har……det är så enkelt att sitta och skriva elaka saker,när man inte behöver visa upp sig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram