”Tanthippa” för den blivande bruden!

Hej vänner! 

img_4635.jpg

 

I dag flyg jag och min Olli till Palma!

En underbar vecka i Kärlekens tecken väntar oss! 

Jacob och Melina gifter sig på Mallorca , och jag och mina stora barn är här för att vara med på bröllopet mellan dessa underbar turturduvor!  💘💘

24752447-d3b8-451d-abbc-3b208a245450.jpg

 

För några veckor sedan , så hade brudens mor och svärmor dragit ihop ett gäng utav oss äldre på bröllopet , som överraskade Melina med en ”Tanthippa”! 

Väldigt rolig idé av de ”något äldre” på det stundande bröllopet…!

Melina  blev kidnappad av en kräfta på moppe som körde henne till hemligt ställe, där vi alla ”tanter” väntade! :-) 
4cfcfbb3-4cf5-4755-b82b-e35718b221c1-1.jpgimg_2865.jpgimg_2869.jpg

 

Tanken var att vi alla – precis som på Melinas Möhippa – skulle se ut som blonda  ”Melinor” !  :-)

 

img_2863.jpgimg_2868.jpgimg_2870.jpg

 

Melina – som älskar öl – hade fått ett eget öl kvällen till ära!! 

 

img_2872.jpg

 

Det blev Kräftskiva på vår lilla tanthippa!

 

img_2873-1.jpg

Sjukt gott!!! 

 

06781bb6-9b26-4017-94ee-2509bc0948ab.jpgimg_2877.jpg

 

Melina och hennes fina mamma Ullis. 

 

e5da3330-1342-452a-bb8a-c23240c2459f.jpg

 

Vilket jäkla gäng va….?!  😅😎

 

5b973f72-ea71-4333-8264-1d9451cc8f35.jpg

 

Känner ni igen denna bild, så KAN det vara så att vi snodde idén rakt av från Melinas Möhippa….!  :-)

img_9951.jpg

”Same,  same – but different”! 😂

Ser ni Bianca längst ner till höger?!

Och ser ni OLIVER – som är en av Melinas bästa vänner, och därför också ”tärna” ….!  😍😅

 

img_2885.jpg

 

Vi ”tanter”fortsatte kvällen på Strandvägen 1 !  Många skratt och många sköna nya bekantskaper, som jag ser fram mot att träffa på bröllopet i helgen!

23 reaktioner på “”Tanthippa” för den blivande bruden!”

1 2
 • Anna skriver:

  Nu får du växa upp Bianca!! Det räcker med tårar,
  drama.

 • Elin skriver:

  Det är iaf tydligt att programmet berör men om jag var den som hade den här bloggen vet jag inte om jag velat fortsätta, för även om det kanske bara är kritik så kan tonen på mångas synpunkter vara väldigt elaka.

 • Elin skriver:

  I alla familjer finns det saker, man är ju bara människa liksom och jag tycker man överdriver om man tycker det där var något (kvällens avsnitt av Wv alltså), däremot tycker jag inte Bianca beter sig som ett förskolebarn eller liknande, jag förstår att det kan bli sådär.

 • lena skriver:

  Biancas beter sig som en femåring trots att hon är 24. Hon borde få professionell hjälp så hon kan gå vidare i livet. I kväll visade det tydligt att hon inte är frisk. Det var skrämmande att se på hennes utbrott. Jag förstår inte att Pernilla tillät att avsnittet med grälet sändes.

 • Eva skriver:

  Men snälla nån, vad är det för fel med Bianca? Den psykoanalytiker som hittar svaret, bör belönas stort…
  Det vi ser är en dramaqueen på högsta nivå. Och varje torsdag meddelar hon, hur synd det är om henne.
  Ikväll spökade åter barndomen, som enligt henne själv varit svår oc
  Och angående dom många gråa hårstråna, så undrar jag en sak: Spelar tjejen teater, har hon fått ett manus som
  ber henne att spela upp ett långt drama om 8 gråa hårstrån? För att hon kan spela på alla strängar kan vi ju vara överens om….

  Dom som gnuggar händerna av förtjusning är väl kanal 5. Ju mer drama, ju högre tittarsiffror, precis som hos dom tossiga
  Hollywood fruarna….
  Och Pernilla, du måste ha en ängels tålamod..

 • Eric skriver:

  Bianca är 24 år och spelar fortfarande skilsmässobarns-kortet. Dags att växa upp och inse hur priviligerad hon är.

 • Malin skriver:

  Varför ens ta upp såna privata saker i tv? Ja Bianca har extremt svårt att hålla snattran och kan inte stava till ordet integritet. Men om nu Pernilla tycker så illa om det varför tar hon då själv upp diskussionen framför kameran? Varför inte prata med Bianca när de är ensamma? Det är ju inte så att Pernilla inte vet om att de blir filmade där och då. Måste ni har bekräftelse angående precis allt i ert liv? Vad hindrade er från att ta det samtalet utan kameror? Eller är det filmteamet som skriver ett manus för att det ska bli bra tv?

 • Anna skriver:

  Jösses vad Bianca tjatar om barndomen och ideligen ska ha bekräftelse, jag förstår verkligen att Pernilla blir irriterad och inte klappar om och kramar när B beter sig som hon gör. Ungen är 24 år o beter sig som 4. Olika upplevelser är inte samma sak som att det är ok att överdriva och hänga ut sin familj hur som helst. Om programmet bara handlade om B hade jag inte tittat en sekund till. Otroligt vilket tålamod P visar gentemot B: s barnsliga och tråkiga beteenden. Provocerande att se, usch.

 • Kerstin skriver:

  Herregud! Blev så ledsen av senaste Wahlgrens värld att jag stängde av efter halva programmet. Snälla människa sluta köra huvudet i sanden, du är ju falsk mot verkligheten. Och det beror inte på att du är på något sätt elak, men jisses vad du förnekar! Och dina ”vänner” hjälper dig inte!

  • Anna skriver:

   Va!!?? B är ju instabil och kan inte hantera att hennes knäppa beteenden inte bekräftas. Att överdriva så där är inte ok. Det finns tusentals som haft det mycket mycket värre. Hon kan väl gå o ta det med en psykolog och inte hålla på o uttala sig i poddar etc.

   • Lina skriver:

    Hur vet du att hon överdriver? Du vet väl inget om Biancas barndom? Jag är mer chockad över Pernillas oförmåga och ovilja att lyssna. Det spelar ingen roll hur gammal man är. I relation till sina föräldrar är man alltid barn. Att Bianca fortfarande blir upprörd efter alla år beror säkerligen på att hon fortfarande inte känner sig hörd. I samma stund som Pernilla slutar slå ifrån sig och istället börjar lyssna på och respektera Biancas känslor, kommer den här konflikten vara över för gott. Föräldrar har en enorm makt och därmed också en fantastisk möjlighet att läka sina barns inre sår, om de bara vågar lyssna och inte känner sig hotade när de får kritik från sina barn.

   • P skriver:

    P var ju uppenbarligen med under B uppväxt, och vet väl ”en del” om den….
    Hon kan ju inte hålla med B om saker som inte är sanna?

 • Anni skriver:

  Träffar inte Oliver sin pappa? Man ser bara Benjamin och Bianca med honom.

 • Isabella skriver:

  Hej Pernilla! Jag är några år äldre än Bianca och jag var tvungen att kommentera efter kvällens avsnitt. Jag förstår både dig och Bianca. Hon upplever på ett sätt och av det som jag har sett av eran familj så är ni fantastiskt bra på att ge och UTTRYCKA kärlek. Jag sitter varenda avsnitt och önskar att jag hade haft det som ni. Ni är absolut inte en perfekt familj och jag hade nog fått huvudvärk av er efter någon timme, skämt åsido. Jag har aldrig fått höra de orden av min mamma eller pappa ,någonsin. Jag förstår verkligen att du blev sårad av det som sades även om Bianca kanske uttryckte sig lite galet i podden. Jag respekterar att Bianca känner som hon gör pga det som varit hennes erfarenheter och att hon har svårt med kramar/kärlek/det hon uttrycker. Jag tror att om Bianca hade fått se en familj där de aldrig har utdelats en kram, ordet jag älskar dig har aldrig existerats, det är bara några människor som bor under samma tag och slåss, så kanske hon hade fått en annan bild av definitionen av ”ge kärlek” är. Den här kommentaren är INTE för att säga att någon har rätt eller fel, men jag ville bara skriva att jag förstår var du ville komma med diskussionen som var då, jag reagerade själv uti just det poddavsnittet men jag tänkte att kanske sa hon ”märkliga” ord pga att hon vågade öppna upp sig (vilket var modigt av henne) känslorna var all over the place och det blev fel. Med de orden så vill jag avsluta kommentaren med att jag tycker ni båda är så härliga och jag är glad att det förflutna har format där var ni är idag, även om ni kanske inte är eniga alltid. Det om något är ju RIKTIG kärlek. Kram!

  • Eric skriver:

   Bianca är 24 år och får fortfarande utbrott som ett förskolebarn.

   • Tara skriver:

    O Pernilla, som är över 50 är mycket bättre, menar du? Som någon skrev – VARFÖR ta upp ämnet framför kameran? Hon vill inte att det ska pratas om mer, men ändå gör hon det själv o dessutom framför den o godkänner att det ska visas!

    Några skriver att Bianca överdriver, men det vet ju ingen något om. Definitivt inte någon av bloggläsarna i alla fall!

    Sen är det ju valfritt att titta på programmet. Vissa verkar bara göra det, för att kunna spy ur sig, vad som helst här efteråt..

 • A skriver:

  Bara en timme kvar tills vi IGEN ska få se hur B o P INTE bråkar utan är IRONISKA och har DEN TONEN om Biancas barndom som INTE är ett problem.
  Sen har Bianca SUPERÅNGEST efter lyxköpet och miljonerna som rullar då hon hittar ett GRÅTT hårstrå. Vilken föreställning. :)

 • KTja skriver:

  Kul!!

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Åh vad kul för er med bröllop i Palma 😀
  Hoppas ni får det toppenbra.
  Fina bilder från hippan 😀
  Grattis till brudparet 🌸

 • Annika skriver:

  Men hallå! Hur fräscha tanter?!?!

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram