Tarantino!

Jag ligger lite efter med uppdateringen här på bloggen , så jag tar det bit för bit allt eftersom jag laddar upp de senaste dagarnas bilder…! OK…?!

Onsdagen tillbringades hemma hos Oliver , där Theo roade sig med att spela Kinekt , medan Bianca fixade i ordning sig inför kvällens studentfest med hjälpande assistans av Johanna!

Oliver fick Kinekt-spelet i julklapp av sin morfar, mormor och morbror Peter , och Theo älskar att spela det när han är hemma hos storebrorsan och hälsar på!  (För er som inte vet , så är det som ett Wii-spel  fast utan fjärrkontroll. Spelaren styr spelet med sina bara händer och kroppsrörelser!)  Mycket roligt!

Den här tavlan som hänger hemma  hos Oliver hittade jag i Thailand nu senast, och forslade med mig hem till Sverige till Oliver.

Oliver älskar nämligen Batman-filmen ”The Dark Knight” och särskilt då rollkaraktären The Joker – spelad av den så tragikst bortgångne Heath Ledger.

Ready to go!

Och när syrran gjort sig så fin så ville Theo inte vara sämre….

Skön outfit! 😉

Vi andra som inte skulle på fest, släppte av Bianca och åkte sen vidare till Restaurang Tarantio för att inmundiga en äkta italiensk trerätters middag!

Vi började med Cornetti di Prosciutto (Parmaskinka fylld med hummerröra) Samt Bruschetta med tre olika sorters röror!

Mozzarella in Carozza (Gratinerad mozzarella med tomatsås!)

Till varmrätt tog jag bandspagetti med Scampi….

Medan ungdomarna valde Utbankad kycklingfilé med smörstekt spenat…!

Vad Theo tyckte om sin mat råder det ingen tvekan om…..! 😛

Benjamin och Johanna….

Min minsta –  och min största…..!

Och min fina ”mitt-i-mellan-kille”….!

Inget besök på Tarantino utan att avsluta middagen med deras berömda Tiramisu!

Eller Vaniljfyllda Crépes med varma hallon och vaniljglass…….! Mmmmmm!

Sen ville Theo hänga i baren med  ”Lilla Emilio” som driver Tarantino tillsammans med sin bror Aldo och morbror (Zio) Mino!

(Emilio och Aldo är farbröder till Oliver , Bianca och Benjamin.) Lilla Emilio (som han kallas) är värdens goaste krögare och gör alltid så att matgästerna känner sig väl omhändertagna, och med Aldo i köket går ingen middagsgäst därifrån besviken….!

Sen byggde Oliver ihop en ”Sugrörstelefon” – till Theos stora förtjusning!

Aldo som lagar den underbara maten,  tar igen sig i köket en stund, medans killarna kollar på Glee på TV….

Gosebus….! :-)

TACK  Emilio, Aldo och Mino för ännu en supergod och trevlig middag på er fina restaurang!

Vill ni också äta riktigt bra italiensk mat med personlig och varm service –  eller varför inte beställa catering till hemmafesten?! – klicka HÄR!

Restaurang TARANTINO

Roslagsgatan 43,

113 54 Stockholm

Telefon: 08 – 15 00 30

24 reaktioner på “Tarantino!”

1 2
 • Monsieur M skriver:

  Gammalt inlägg men för de som läser..
  Aldo finns numera på Grill Bruno vid Torsvik, Lidingö, för de som vill fortsätta njuta av hans goda mat..! Ciao

 • christine skriver:

  Hej!
  Tarantino har alltid varit den självklara restaurangen dit vi gått för att fira bröllopsdagar, födelsedagar eller bara för att äta väldigt god mat i trevlig miljö.
  Igår blev jag jätte besviken när jag ringde för att boka bord men fick höra att restaurangen inte finns kvar!
  Är det så att de öppnat en ny restaurang i Sthlm? Det är ju personalen (och kocken) som gör en restaurang och dessa personer på Tarantino var (är!) underbara!
  Vore snällt om du kunde tala om för mig var de tagit vägen om de förhoppningsvis öppnat nytt någon annanstans?!
  Tack på förhand!
  Hälsningar Christine

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  JESSICA: Pastaklet….??? :-)

 • Jessica skriver:

  Varför så sociala med Ingrosso släkten helt plötsligt med reklam för deras restauranger?
  Du gillar ju inte pastaklet sa du intervjuer tidigare..?

 • alice skriver:

  Fniss 😀

 • Eva Olsson skriver:

  Reglerna är så mycket hårdare nu. Ingen får gå innanför tröskeln utan ha *rätt* arbetskläder. Man måste tom byta kläder bara för att gå ut och slänga sopor. Så hårda är de idag.
  Jag vet man fuskar precis överallt med det men som sagt om någon väldigt avundsjuk skickar in de bilderna stänger miljö o hälsa ner restaurangen direkt och de får betala böter osv för deras brist på hygienkrav. Jag menade inget illa utan som sagt ville bara hjälpa till innan de riskerar råka illa ut.

  Jobbade på en skola förra året o min chef klev in i köket när miljö var där på kontroll o det blev ett fruktansvärt väsen över det. Inte ens hon fick gå innanför i köket utan *rätt* klädsel.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  ALICE OCH NICKLAS : Men NI har ju rätt och jag helt fel…! Lilla Emilio och Aldo är kusiner med barnens pappa., så då bir dom ju inte alls farbröder! Vet inte hur jag tänkte…?!
  LOTTA: Mina barn bråkar sjuuuuukt mycket , så det är verkligen inte alltid det är så här mysigt…! Men det är mest Bianca och Benjamin som inte alltid kommer överens, så när man inte har dom med båda två brukar det inte vara några problem :-)
  JONAS: Visst , Oliver gjorde långfilmen ”Ciao Bella” för ca 4 år sen tror jag…! Han var grym i sin roll och spelade verkligen övertygande! :-)
  EVA: Varför skulle inte barnen få hälsa på i köket?! När mina stora barn var små hängde dom jämt i sin pappas restaurangkök!

 • Eva Olsson skriver:

  Ett litet tips kan ju vara att plocka bort bilderna från köket där dina grabbar kollar tv för om någon avundsjuk jäkel får för sig skicka de vidare till hälsovårdsnämnden så kan de få stänga det köket omedelbums. Vilket skulle vara tråkigt.

 • alice skriver:

  Trodde dina barns pappa (Emilio) va kusin med TarantioEmilio, har för mig att TarantinEmilio sa det. Hur som helst så är deras mat fantastisk, jag har ätit alla rätter du visar .p utan efterrätterna (orkar aldrig det) men nu när jag såg dom så måste jag prova dom med haha.

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram