Tårkanalen har jobbat idag…

Nu har jag bölat och njutit och haft en underbar konsertupplevelse tillsammans med min Benjamin!

 Så nu kan jag somna gott…!

Årets Polarprisgala var heeelt fantastisk , med underbar musik och imponerande artistuppträdande! Framförallt av Robyn som tolkade Björk grymt bra och Barbara Hendricks som sjöng Enio Moriconnes verk så att tårarna rann på undertecknad…!  

Jag grinar i och för sig alltid när jag hör vacker filmmusik!

(Jag gifte mig t om till filmusik! /Ingen Mendelssohn där inte – utan soundtracket till ”Tidvattnets furste” = sååå vackert…!)

Mina tårar började i och för sig att rinna redan här hemma, när jag satt vid datorn och ”youtubade” Ennio Morricone och  fick upp videoklipp ur ”Cinema Paradiso”.

Jag kan nämligen inte se klipp ur den filmen eller höra sountracket därifrån utan att börja böla…!

 

Patetisk, sentimental filmnörd – jag vet!!

Men nu är det inte bara det att jag älskar filmen ”Cinema Paradiso” och musiken däifrån, utan den unga killen i filmen är så sjuuukt lik min Oliver att jag får nån sorts moderskänslor mitt i allt…!   Mitt hjärta svämmar liksom över av känslor…!

Kolla själva, så får ni se om det är bara jag som tycker att den unga killen i filmen och min Oliver är lika eller….?!

 

(Oliver när han jobbade på glassbaren ”Glass”.)

(Oliver till vänster!)

Och här kommer klippet från ”Cinema Paradiso”…..

(Killen ifråga dyker upp i mitten….. )
Lika eller….?!

Och hurni. Har ni inte sett den! Hyyyyyr den!  

Glöm inte att ta fram näsduken bara…!

Stort grattis till den underbara kompositören Enio Morricone som är en värdig vinnare av årets Polarpris tillsammans med Björk!

 

 

13 reaktioner på “Tårkanalen har jobbat idag…”

 • Pingback: Rifle Bullets
 • annica skriver:

  hej ville bara säga att dina barn är tok gulliga allighopa jag ska till stockholm snart skulle vilja ha deras autografer var kan få tag på dom ?
  kramen till er
  mvh annica
  m-feehily@hotmail.com
  markluvkevin@hotmail.com

 • Sanna skriver:

  Men guuuud! Han är ju en kopia av Oliver!!!
  Jag älskar Oliver och har sett honom spela flera gånger på Solidaritet. Han är GRYM! Och så jävla snyyyygg! Du kan vara en stolt mamma ha ha . Och han kan vara stolt som har en sån snygg morsa hi hi. Jag måste se den där filmen! Finns Olivers film ”Ciao Bella” på dvd?

 • KarinJ skriver:

  Såg en vimmelbild på Aftonbladet/Expressens hemsidor inatt!

 • Fredrik frisören skriver:

  din blogg är så kul att läsa! 😉

  /
  fredrikfredrik.webblogg.se

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Sorry Risgryn! Jag min klant glömde kameran och tog ingen bild på mig och Benji som var så fin i smokingjacka och allt….! Får försöka hitta nån vimmelbild på nätet kanske?!Vad härligt Mia att jag kunde vända dina fördomar om mig här på bloggen! (Även jag gillar att få vara lite flamsig ibland!)Och slutligen ;Sanna. Du har helt rätt. Oliver står till vänster. Plötsligt verkar jag inte ha nån koll på höger och vänster längre…?! Men det är ändrat nu!Är vi med i ”Fångarna på fortet” ikväll? Det var mer än vad jag visste ha ha.

  Stor Kram på er alla och TACK för att ni lägger tid på att kommentera! Det uppskattar jag verkligen!

 • Barbro skriver:

  Ni som funderar på att Pernilla skriver om”exet”, man ska ju glömma och förlåta när man har band tillsammans som aldrig kan gå ur.Det är bevis på att man är en männniska som går vidare i livet och är Ödmjuk och ser till det bästa för barnen. Bra Pernilla, att ni kan ha en relation som vänner.Det finns ju alltid något man måste diskutera för man är ju två om uppfostran. Sol hälsning från GBG.

 • Risgryn skriver:

  Perniilla, du kan inte lägga upp ett inlägg utan visa era fina kläder ni hade på er…!

 • mia skriver:

  Av någon anledning så trodde jag/har alltid gjort att du var/är ytterligare en ”kändis”. Med det menas: Troig, flamsig, blondin, lever i en uppidetblåvärld osv med allt som det innefattar. Men för ett tag sedan ”fick jag för mig” att kolla in här på din blogg. ;;;nu ska jag minnsan få belägg för mina teorier;;; Döm om min förvåning!! Jag tycker att du, trots din position i världen och alla dina förmåner, är HUR normalsvenssontankebanor som hellst. Du har faktiskt tankar och värderingar som jag med mina dryga 40, från vardagar-familj- barnen- trötta dagar… Ja, hoppas du har försåått mitt medelande, Pernilla 😉

 • Mamma till tre ... skriver:

  Den filmen har jag – förgäves – försökt få mina tre vuxna barn att titta på …, nu hade jag ett mail från äldsta dottern som skrev att …”mamma, ni har nog likadan filmsmak …?”, hon hade läst om den här.

  Tack.

  Nu äntligen kanske åtminstone en av dem tittar -)

  Musiken gör hälften …, och Cinema Paradiso är för mig filmernas film!

 • Catarina Skåne skriver:

  Jaa Dom killarna är lika ju , så fina så….*L*
  Måste oxå se detta fortet i kväll o se dig o Benjamin. Ska bli kul
  Att Pernilla snacka om exet mycket??? Kan jag ej se,men klart han finns i hennes liv fortfarande då dom har 3 fina barn tillsammans….Kul o bra tycker jag om man kan snacka om dom och deras pappa för han har ju haft en plats i ens liv.OM man sen går vidare i livet kan tänkas att det blir mer snack om exet oxå..men inte för man vill ha tillbaka utan för man accepterat allt o gått vidare .Är ju flera år av livet han varit med så. DÅ bra om man kan se det fina i det dom hade då tillsammans. UTAN att vilja ha tillbaka.

  Ha det gott denna tisdag alla……………kram

 • mimmi skriver:

  Tycker det snackas mycket om exet du har väll inte ängrat dig

 • Sanna skriver:

  Till vänster står väl ändå Oliver! 😉
  Jag längtar sååå till imorgon eller ikväll kanske jag ska skriva då jag får de Dig & Benjamin på Fortet! wiee.. ska bli så kul!

  Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram