Testar ny ansiktsbehandling!

Efter min Spanien-tripp har jag fått lite färg i ansiktet vilket är härligt , men jag vill ju inte få fler rynkor bara för det, så jag tänkte två veckor framåt i  samarbete med Swiss Clinic testa Swiss Skin Renewal –  en prisbelönad ansiktsbehandling för hemmabruk!

Swiss Skin Renewal kan man även använda över hela kroppen då den ska motverka och behandla bristningar, celluliter, ärr, rynkor, akne, eksem mm.

Jag gjorde min första behandling sista dagen i Spanien hos mamma och pappa.

IMG_7046.JPG

Behandlingen Swiss Skin Renewal  består av två produkter som ska användas tillsammans för optimal effekt. Behandlingen består av hudrollern – Swiss Skin Roller och en Anti-aging gel -Swiss Rejuvenator.

Swiss Skin Renewal fungerar såhär:

IMG_7045.JPG

Swiss Skin Roller är en mikronål-behandling med 540 mikronålar i kirurgiskt stål som gör små kanaler i hudens översta lager och på så sätt startar kroppens läkprocess och kollagenproduktion.

IMG_7065.JPG

Man desinficerar området som ska behandlas med  Swiss Sanitizing Spray eller annan bakteriedödande vätska innan behandlingen.

IMG_7064.JPG

När huden var rengjord körde jag igång med  Swiss Skin Roller över hela ansiktet.

IMG_7068.JPG

Ta god tid på dig och rulla 3-4 gånger åt samma hål för att sedan byta riktning.

IMG_7067.JPG

Rulla minst fyra riktningar: vertikalt, horisontellt och diagonalt åt båda hållen.

Man kan göra detta 1-2 ggr per dag. Börja försiktigt med några minuter och känn efter.  Det sticks lite i huden,  men gör inte ont.

IMG_7090.PNG

Efter behandlingen smörjde jag in det behandlande området med Swiss Rejuvenator, en gel med det immunstärkande ämnet Betaglukan.

IMG_7093.JPG

När huden är ”öppen” genom de mikrokanaler som skapats av rollern absorberas upptill 300 ggr så mkt av gelén så att den verkligen tränger djupt in i huden för att verka inifrån. Betaglukan gör att immunförsvaret och hudens produktion av ny hud ökar kraftigt och på så sätt bidrar till att läka huden snyggare och bättre än den var tidigare.

Tillsammans är detta det perfekta verktyget för att inifrån och utifrån behandla, stimulera och förnya huden.

Swiss Skin Roller finns i tre olika längder beroende på var på kroppen behandlingen ska utföras samt vilken typ av problem du har.

Swiss Skin Renewal  kan du köpa online just nu för endast 960 kr och fri frakt.

Häromdagen vann SWISS CLINIC 1:a pris på Swedish Beauty & Cosmetics Awards i kategorin ”Årets Innovation 2015” med just ”Swiss Skin Renewal”!

Galan är årets mest prestigefyllda branschtävling inom skönhet och kosmetik och juryn består av de främsta experterna inom skönhet. Det är en riktigt kvalité- och säkerhetsstämpel som känns viktig för mig när man ska testa en ny behandling! 

Ska bli spännande att se resultatet efter två veckors behandling!

37 reaktioner på “Testar ny ansiktsbehandling!”

1 2
 • Lotta skriver:

  Underbar produkt. Redan efter 2 behandlingar började jag se resultat. Tack för tipset. Såg att du gjorde reklam för skinroller.nu och var bara tvungen att köpa min skinroller. Tack Pernilla!

 • Jessica skriver:

  Hej!
  Har använt produkten i fyra dagar nu i ansiktet. Jag har blivit väldigt torr! Ska/kan man använda en vanlig ansiktskräm oxå eller ska det bli bättre till slut?
  /Jessica

 • Beatrix skriver:

  Konstigt att inga kändisar skriver om världens mest exklusiva ansiktskirurgi som Estheticare Clinic i Stockholm utför. Men det är väl så att svenska kändisar inte har råd med operationen. Att se ung ut för evigt har det facila priset 10 miljoner kronor.

 • Annika skriver:

  Hej!
  Var i Stockholm i helgen med en kompis. Besökte båda dina butiker som var jättefina:) Tyckte speciellt mkt om Minilla butiken. Var där i lördags. Det jobbade en mörk kvinna som var så himla gullig. Har aldrig varit på Kungsholmen förut men tack vare din butik kommer jag att återkomma dit och speciellt till din underbara affär. Då hoppas jag att även du är där :)

 • Mia skriver:

  Vad är priset på dessa produkter
  kram till dig Pernilla

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   MIA: Swiss Skin Renewal kan du köpa online just nu för endast 960 kr och fri frakt.

 • Mia skriver:

  Den skulle jag behöva vart finns just den här att köpa önskar dig en
  trevlig dag Pernilla

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   MIA: Klicka på den blå texten så kommer du till sidan där du kan beställa produkten.

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram