Theos grymma sushi på Kasai!

Theo ÄLSKAR Sushi!  Och har länge drömt om att få äta Sushi på Kasai , som är en japansk restaurang i Sthlm och Malmö.  Jag firade min födelsedag där för två år sedan , och jag och Bianca var på Kasai i Malmö när vi var där senast och kollade på Benjamins konsert!

Så i dag överraskade jag Theo med att vi inte bara skulle äta sushi på Kasai.  Han skulle dessutom få göra den själv – tillsammans med några utav Stocholms absolut bästa Sushi-kockar! 

GISSA om han blev glad!!!

Leon och Emilia följde också med på vårt lilla äventyr!

Och så filmteamet , så klart…! 😉
img_2493.jpg img_2495.jpgimg_2496.jpgimg_2498-2.jpgimg_2499.jpg

 

Stolt kille med sin egen-rullade Sushi! 😍

Det var SÅ kul att få göra vår egen Sushi!  Nu är det jag som ska införskaffa alla hjälpmedel och ingredienser hem, så att vi kan bjuda resten av familjen också!
img_2502-1.jpg img_2506-1.jpgimg_2507-1.jpgimg_2508-1.jpg img_2514-1.jpg

Vi avnjöt vår egen-tillagade Sushi efteråt , och jag njöt både av maten och sällskapet! ❤️

 

17 reaktioner på “Theos grymma sushi på Kasai!”

 • Christina Hermansson skriver:

  Gillar dig och din familj. Så kul att följa er.
  Kram Christina

 • Birgitta skriver:

  Tack för att du ger så mycket av dig själv till oss bloggläsare trots att du har hur mycket som helst att göra. Ska bli fantastiskt kul att följa renoveringen av din övervåning! Kram

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Tack Birgitta! Vad glad jag blir när man får uppskattning för det jobb och tid som jag lägger ner på bloggen!

 • Susanne skriver:

  Tur att ni hade filmteamet med så ni slapp betala, det gäller att vara smart👍🏼😉 Gratis är gott😋 Och vem är du att tacka nej till det liksom🤪

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Vi har ett filmteam efter oss de flesta dagar om året , som följer oss i vår vardag. Ser det snarare som att vi är väldigt generösa som bjuder in tittarna så mycket i vår vardag. Och det är också det våra tittare uppskattar.

   • Z skriver:

    Det är väl knappast vardag att Theo får göra sushi på en restaurang, och hade nog heller inte hänt om inte ett filmteam följt med. Men är inget jag vill kolla på, så det gör jag inte. Couldn’t care less liksom. Och som sagt, gratis e gott…eller inte.

  • Maria skriver:

   Börjar tröttna jag med…lyssnade på senaste podde n där dom undrar om det inte finns någon som vill sponsra en robot dammsugare. Precis som jag själv tänkte då jag hörde det så vips så ser man att det kommer en med hemleverans till dörren (tror det var på instastory)
   Börja bli riktigt trött på allt vad wahlgrens heter, följer i te alls lika mkt som förr. Bloggen läser jag väldigt sällan och denna säsongen av wahlgrens värld är ju skitdålig. Podden lyssnar jag på ibland. Nä är mkt less på att höra om fantastiska barn och hur rolig och bra hon själv är, samt allt gratis dom får fast dom har pengar och kan handla själv. Tror det är på sluttampen för den här familjen….

   • Nettan skriver:

    Herregud vad bitter man kan bara då. Vem skulle inte ta emot gratisgrejor? Jag hade lätt tagit emot allt jag blivit erbjuden.
    Lägg din bittra energi någon annanstans är du snäll.

 • jimmie skriver:

  Tycker du och dina andra barn också om sushi Pernilla?

 • Charlotte skriver:

  Ja jag vill oxå tycka om sushi men säger som dig, vänder sig i magen på mig oxå. Dottern vrålälskar det och gör ofta de hemma. Varje gång tänker jag att jag kanske gillar just DEN kombon, men nä..

  För övrigt är det ju bra att theo älskar det då det finns mycket som är nyttigt i maten. Avocado, räkor, alger, lax o annat. Bättre än att älska McDonalds om man säger så även fast jag vet att theo är svag för burgare oxå😉

 • Annika skriver:

  Åh, vilken kul grej att göra!
  Jag vill verkligen tycka om sushi men tyvärr, vänder sig i munnen på mig bara jag provar. Tråkigt när det är så.

 • Annica skriver:

  Jag beundrar dig, faktiskt! För så mycket energi och så mycket glöd som du har… Det är svårt att finna.. 😀

 • Nettan A skriver:

  Vilken rolig överraskning för en liten finsmakare😉Tack för en rolig blogg mm kram Nettan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram