Tidig sänggång – Lång dag imorgon..!

Ville bara säga godnatt innan jag släcker lampan och går och lägger mig.

Imorgon är det nämligen Dagen D , då jag ska köra min ”Stand up” för både TV-kameror och livepublik, så då gäller det att man är utvilad och har huvudet på skaft.  (Om jag nu nånsin har det i och för sig, he he…)

Jag har nu övat på alla i familjen och kört numret lite då och då var jag än har befunnit mig de senast dagarna.

Linus och Jessica fick en dos Stand Up när jag var hemma hos dom sist och även Nicke och Laila, mina barn och min stackars mamma och pappa har alla fått leka försökskaniner!    På köpet har jag fått en MASSA bra tips på vägen!  😛

Men jag kommer att vara skiiitnervös imorgon!

Snacka om att kasta sig ut i det okända!!  😯

Tänk om ingen skrattar och det är heeeelt tyst där ute i salongen…!

Hemska tanke!!  Nej , just nu är jag mest orolig för att jag ska komma av mig mitt i mitt nummer och inte hitta tillbaka in igen. DET vore inte kul.

Men ibland måste man utmana sig själv lite helt enkelt.

Och förhoppningsvis kommer jag att vara stolt över mig själv efteråt bara för att jag vågade – hur det än går…!

Wish me luck! 😛

Har NI gjort nånting nån gång som varit en extra utmaning för er?  Något som inte ligger inom de vanliga ramarna…?  

VAD i så fall och kändes det bra efteråt…?!

Tell me!! :-)

53 reaktioner på “Tidig sänggång – Lång dag imorgon..!”

1 2 3 4
 • Nicole skriver:

  Usch ja! Jag tränar kampsport men är rätt liten och tjejig så när jag skulle gradera upp till blått bälte nu senast var jag liiiivrädd!! Jag skulle dels fightas mot fem andra personer och när jag väl kommer upp där inser jag att det är fem vuxna män! Gick i alla fall väldigt bra och jag fick mitt bälte så nu har jag bara två kvar till svart! Allt går om man vill och man måste våga göra läskiga saker för att utvidga sin comfortzone!

  Kram!

 • Iréne Larsson skriver:

  Det kommer att gå bra har inga alls tvivel om detta.
  Men om det skulle skita sig så går inte världen under.
  Allt man gör i livet gör att man växer som människa.
  Förstår om du är nervös men det ska man vara!

  Tänker på dig.

  Kram Iréne

 • Hanna skriver:

  Det var när vi skulle ha muntlig redovisning i typ 8an elr 9an, vi skulle prata minst 5min (jääääättelång tid kändes de som) och jag skulle berätta om när min mamma var döds sjuk i cancer, visade bilder och berättade allt.. Fick min lärare oc andra att gråta… Det var väldigt nervöst men de gick utmärkt:)

 • Rosa skriver:

  Lycka till det kommer att bli succé, du är en stor talang på många plan också den komiska, vi som håller till härinne vet vilken underbar humor du har nu är det dags att visa den för alla andra. Du kan vara så stolt av dig själv Pernilla och med all rätt.
  Min största utmaning var när jag i slutet av 80-talet efter många års drömmande for iväg till London och bodde där i 1,5 år och så glad att jag gjorde.
  Ha en jätterolig och givande kväll.
  Kram Rosa

 • Liz Ramquist skriver:

  Tjena, det där fixar du såklart:-) Jag lever verkligen i en, no comfort zon what so ever just nu. Tackade ja till jounalistutbildningen 60p, lät nya hyresgästen flytta in mitt i denna månad. Då ringde min nya hyresvärd och sa att det blivit ett misstag, min nya lägenhet i Sundsvall blir inte ledig förrän den 16 september. What???? Så jag bor liksom i en kappsäck tills dess. Men som du skrev, det kommer såklart att vara värt alla vedermödor. Kram och ha det gott med din familj. / Liz.

  http://www.finest.se/lizbloggar

 • Helena skriver:

  Hej!
  På tal om att våga; jag hatar att hålla tal inför massa personer som tittar på. I skolan skulle vi hålla tal om något, och jag ville inte prata om nåt sånt där tråkigt och ointressant som vi fick som exempel (typ nån gammal gud etc.) Så mitt tal hette ”Familjen Wahlgren”. Haha 😉 Jag har ju sedan jag varit liten varit intresserad av dig och din familj, och då kände jag att det var ett passande ”ämne” som jag kunde prata om helt fritt och som jag kanske är lite av en ”expert” på, jag visste i alla fall betydligt mer än mina klasskamrater. Så då var det dags för mitt tal, och jag var sjuukt nervös, men en bit in i talet började jag slappna av då jag hade en del humor med (jag gillar att skämta och få folk att skratta) och jag märkte att ”publiken” verkligen lyssnade och verkade intresserade och de skrattade även flera gånger. Det gjorde att det blev så mycket roligare att stå där framme och prata, och pratar man om något som man själv är intresserad av och som intresserar andra så blir det såå mycket lättare. Jag kan ju berätta att jag fick högsta betyg för att jag hade hittat intressanta infallsvinklar och att jag fick med mig publiken. 😉 Talet handlade till största del om vad jag hade hittat på facebook om er, där folk skrev att de hatade det ena och det andra. Och jag försökte då ifrågasätta dessa uttalanden och sidor. Tror jag lyckades ganska bra faktiskt :) Säg till om du vill ha bildspelet, kanske skulle vara en kul grej att titta på 😉
  Såå, vad jag vill säga, humor är ett väldigt bra sätt att få folk att lyssna och bli intresserade. Så det kommer säkert gå jättebra för dig! :)

 • Nicklas skriver:

  Här kommer en STOOOR lyckospark i baken ÄNDA nere ifrån Jönköping!!
  Äh förresten du får två bara för att du är du,hehe 😀
  Break a leg, det kommer gå finfint!!!

 • Anna K skriver:

  Hurra för dig Pernilla… Det gör väl ingenting om du kommer av dig och ingen skrattar… Det är väl det som är meningen med att ta in kändisar som inte gjort det förut….. Vi i publiken vill se er göra bort er och kunna skratta gott åt att ni inte är helt perfekta. Jag hejar på dig!!

1 2 3 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram