Tillbaka i mitt älskade ”Casa Rosa”, & Säsongsavlutning av ”wahlgrens värld”

ÄNTLIGEN! Som jag längtat hit till mitt älskade ”Casa Rosa”!
LYCKAN att få vakna upp i mitt andra hem igen….! 1959a01d-9ad0-4cc4-b7e8-8f5f009cda89.jpg6fb51c7f-908f-4b6d-a1b5-24fefa4c566c.jpgLyckan att få hänga tvätt på min terass igen…! img_8317-2.jpgAtt få äta frukost i bara T-shirt i solen….img_2970.jpg img_8395.jpg…tillsammans med sin bästa kompis och ”partner in crime” ; Emilia! img_8397.jpgEmilia och jag flög hit tillsammans. Vi ska fixa med husen, (jag hade en vattenläcka som behövde lagas) Vi ska göra samarbeten, fotografering och planeringsarbete –  samt och njuta av ledighet där i mellan!

img_8399.jpgfacetune_08-04-2021-10-24-27-1.jpgSå tacksam över mitt älskade Rosa hus som jag köpte för 4 år sedan!  Bästa beslutet jag har tagit…!
facetune_08-04-2021-10-25-08-2.jpgOch i dag är det TORSDAG – vilket betyder att det är Wahlgrens Värld på Kanal 5 kl 21.00 som vanligt!

Och på Discovery Plus  (som alltid ligger steget före) så släpps i dag SÄSONGSAVSLUTNINGEN av Säsong 9!!! 

Tänk att vi har gjort NIO säsonger redan!!! Känns helt overkligt egentligen!

Och fantastiskt, att efter så många säsonger så ligger vi fortfarande på Top 10 på Discovery,  samt är ett av de populäraste programmen på Kanal 5!

TACK alla trogna tittare för det!!! 😍🙌

Kvällens avsnitt bjuder på  både gråt och skratt!

Tittar gör ni HÄR!

42 reaktioner på “Tillbaka i mitt älskade ”Casa Rosa”, & Säsongsavlutning av ”wahlgrens värld””

1 2
 • Pär-Richard Ericsson, Kalmar skriver:

  Hej på dig Pernilla ! Ser ofta ditt prg. och tycker du verkar vara en mycket trevlig person. Dock detta med din Casa Roza, .. måste bara nämna detta för jag kan bara inte låta bli att tänka på det. Det finns två fel varav ett mycket stort med din Casa Rosa plaza. Det första, den är helt enkelt för liten för dig och dina behov. Det stora felet, antagligen har vi kanske inte samma uppfattning men man får känslan av att man prommerar rakt ner i en ”cave” Och förbjudet är, du får aldrig någonsin ha en hög/brant trappa som går rakt ner till köket/Matsalsbordet…. Varning! Varning! Mycket ofräscht … allt damm som hamnar rakt ner på matsalsbordet och i maten uppeifrån trappan som dras med ner uppe ifrån trappan. Bygg om el. Sälj den omgående! (också tips till Bianca, som tänker skaffa sin plaza i Spanien).
  Ps. Nu kommer en antagligen en hord av av fanatiska psykbryt att reagera på detta. ) Ds.

 • MammaM skriver:

  Om jag inte missminner mig, så har P antikroppar. Och då får man resa. Livet MÅSTE återgå lite mot det ”normala” igen. Vet ni att experter nu faktiskt anser att när riskpersoner är vaccinerade, ge våra doser till fattiga länder! Så att de kan vaccinera sina riskmedborgare. Som vi agerar nu med att massvaccinering alla svenskar t ex istället för att se till att riskpersoner i alla länder är de som får vaccin, riskerar att viruset muterar och kan göra så att de som nu är vaccinerade inte kommer att ha skydd mot det muterade? Så, är du inte sjuk, har antikroppar, snabbtest neg, så är det okej att resa. På så sätt får vi igång ekonomierna så smått igen.

  Själv är jag ej vaccineras, har inga antikroppar så jag får längta till Spanien ett tag till.
  Njut Pernilla!

 • Carolina skriver:

  Åh ditt hus är så otroligt fint! Sjukt nice utsikt också 😊

 • Suss skriver:

  Fattar verkligen inte varför det är så många som INTE tycker om Wahlgrens värld och Pernilla som ändå tar sig tid att skriva elakheter här!? Byt kanal, gå inte in på bloggen eller instagram och fortsätt bara leva era perfekta liv. Ni skriver till en vuxen människa, varför skulle hon behöva eller lyssna på era råd och bittra kommentarer? 😳 Så pinsamt att ni tror att ni spelar roll!

  • Lova skriver:

   Hört talas om tittaromdömen? 🤔 Program görs väl för tittarna och inte dem själva.

   • Eva skriver:

    Men nu har du nog fattat helt fel. Det är kanal 5 som gör programmet , inte Pernilla. Så har du åsikter ska du man vända sig till kanal 5, inte i Pernillas kommentarsfält.

  • Eva skriver:

   Verkligen! Bra skrivet. Man häpnar över hur folk beter sig vid tangentbordet.

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram