Tjejdag på puro beach

Jag och Emilia har som tradition att vi alltid tar en ”tjejdag”  – utan män och barn – på Puro Beach, när vi är här i Marbella.

Så även denna gång!

ÄLSKAR Puro!  Det är som en lyxig dröm att komma in där.  Allt är vitt och fräscht.  Solsängarna är mjuka och sköna , och maten som serveras är himmelsk!

Ett ytters Instagramvänligt ställe – som Bianca skulle ha sagt…! ;-)😅

 

img_8956.jpgimg_8955.jpgimg_6890.jpgimg_6891.jpgimg_8970.jpgimg_9064.jpgimg_8976.jpgimg_9062.jpgimg_8975.jpgimg_8977.jpgimg_5959.jpgimg_8965.jpg

 

Hela tjejgänget redo för lunch! 

 

img_9068.jpgimg_9069.jpg

 

Anette och Malin – som faktiskt hade på sig en gammal Pernilla Wahlgren-Collection-sarong , vilket gjorde mig glad att se!  Blir alltid stolt och glad när jag ser min design på fina tjejer! :-)

 

 

img_9063.jpg
img_8962.jpgimg_9066.jpgimg_9065.jpg

 

Efter att ha legat i solen hela dagen och avnjutit en fantastiskt härlig lunch,  så var det himmelskt att få lägga sig i en timme i skuggan och få massage till ljudet av vågornas brus….

 

img_8972.jpg

 

”Livets Liv” – som mina barn skulle ha sagt….! 🙏😍

 

Full av energi kom jag hem till resten av gänget och tog tag i hemmets bestyr.

Dammsög, diskade upp (vi har ingen diskmaskin) tvättade kläder och bäddade rent i sovrummen för de nya gästerna.

 

img_8982.jpg

 

Älskar att kunna hänga tvätten på tork ute i solen!

Måste börja med det hemma också! :-)

44 reaktioner på “Tjejdag på puro beach”

 • Eva skriver:

  Att Bianca Ingrosso intresserar eller förstår vad politik handlar om, jaa det är lika komiskt som om Kalle Anka skulle
  bli partiledare.
  Bianca ska bara fortsätta med sina ytligheter dvs sex, smink, kläder, fester och berätta vad hon just i stunden är sur på.

  Att beskriva Annie Lööv med kärleksord, måste ju ha kostat pengar för centern…
  När Annie var ny på sin post, gick hon och centern ut med att Sverige minsann kunde ta emot minst en miljon flyktingar.
  Barn skulle inte ha arvsrätt efter sina föräldrar.
  Månggifte skulle vara tillåtet.

  Ja det var en massa annat ”snömos” som också presenterades. Det blev en hel del rabalder i media.
  Hon avbröt sin utlandssemester för att åka hem och bena ut snömoset.
  Efter detta har hon hållt käften om centerns stolligheter.
  MEN, eftersom jag anser Annie Lööv ara den mest lömska partiledare, så givetvis finns detta ”snömos” på centerns agenda…
  Det kommer fram efter valet om alliansen vinner, var så säkra…

  Bianca uttryckte ju först att hon skulle rösta på moderaterna, för det gör ju alla andra.

  Ha-HAAA,haa snälla Bianca återgå till dina ytligheter, för när du uttalar dej om saker du inte vet ett skvatt om,
  jaa det blir såå pinsamt att skämskudden åker fram…

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Så mycket puckade kommentarer här att man blir mörkrädd. Bianca får rösta på precis vad hon vill i valet! Vill hon förespråka Annie Lööf så får hon göra det precis hur mycket hon vill! Men hon får verkligen inte betalt för det, som vissa hittar på här.
   Tror knappast att du eller dina lika korkade polare kan sitta hemma och bestämma vilka som får prata politik eller inte. De som inte intresserar sig eller struntar i att rösta riskerar ju att invandrarfientliga partier går och vinner. Så BRA när ungdomar intresserar sig, diskuterar, pratar och ställer frågor om politik. Det är ju SÅ dom lär sig . Daaaaa.

   • Karl skriver:

    Det är väl ingen som tror att du skulle styra vilket parti som B ska rösta på. Det är dock en helomvändning från M till C. Självfallet får man diskutera politik i en podd men man måste då hålla sig till sanningar. Man kan inte påstå vilka tokigheter som helst. Risken är att lyssnarna tror att det är sant som sägs och röstar därefter.

   • Dessi skriver:

    Hur FAN vet du att hennes polare är korkade? Här har vi en ÄKTA Pernilla som grodar till det så hon blir upprörd. Den här ”jag är bättre än ni” attityden som vi ser nästan varje vecka. Äckligt. Du är knappast bättre bara för att du fnissar dig ur allt ansvar och får det till att vara en glad person. Hajar inte att ni köper det. Omöjligt.
    Och B får rösta på vad hon vill (eller inte SD sa du visst så inte RIKTIGT på vad hon vill). Så klart. Men vad hon INTE ska göra som betydelsefull influencer är att företräda partier utan att veta vad hon pratar om. Sorry men där går gränsen för vad er jävla såpa får hitta på. Ni är inte ointagliga. B påverkar massor med folk. Då är det inte ok att sitta och spekulera utan att ha fakta. Fatta. B har stort inflytande. Det är ju hennes jobb och det ska tas på allvar.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Angående de galna kommentarerna här nedan om oss och politik, så är det absolut ingeting som stämmer.
  Bianca och Alice DISKUTERAR politik i sin senaste Pod, och pratar om att de måste läsa på inför valet så att de vet vad dom ska rösta på – eftersom det är VIKTIGT att ALLA röstar. Det är allt ..
  Resten av dyngan som skrivs här i kommentarsfältet är ren och skär ”hitte på”….!

  • Karin skriver:

   Nej det är inte allt. Bianca pratar om saker som Centerpartiet står för och som gör att hon sympatiserar med det partiet. Problemet är att det är saker som i princip alla partier står bakom. När de pratar om SD låter det som de bl a är emot aborträtt och kvinnliga ledare. Helt otroligt. Att flera miljoner skulle avstår från att rösta är också fel. Vid förra valet var de ca 1 miljon röstberättigade som inte röstade.

  • x skriver:

   Bianca ska inte ens ta ordet ”politik” i sin mun, det blir bara patetiskt, okunnig och osmart. Bör hålla sig till det hon kan och inget annat. ”Gå och rösta” kan vilken ärthjärna som helst säga.

   • Mia skriver:

    Vi får hoppas att hon i fortsättningen håller sig till ytliga ämnen som smink, läppar och kläder.

  • D skriver:

   Ljuger du om det här med P så är anmälan nära till hands. Om B är köpt av C så är det en sak. Inte olagligt men jävligt förkastligt. Men stå för det iaf. Att C skulle föra det är inte otroligt. Att B skulle föra det är rent av mycket troligt. Att du skulle gå ut och förneka det lika så. Det absolut sista ni ska ägna er år är politik. Håll er till er fnissiga varma ytlighet. Rösta på vad ni vill men ska man påverka ska man fan va någorlunda påläst och inte föra det för PENGAR. Wahlgrens värld är underhållning men tack och lov inte ett parti.

   • Mona skriver:

    Fförklara gärna vad du menar med när du skriver att C skulle föra det är inte otroligt. Vad är det som är troligt att C skulle föra?

 • Karl skriver:

  Ni verkar inte riktigt kloka. Sjuka i skallen allihop. Ta er samman o n till. Dra åt helvete!!!!!!

  • You skriver:

   Jaaaaaa draaaaa åååt helvete kdkdfuekifkdjzkdkd &@””””””—-&&& shit 😂😂😂😂😂😂

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Så härligt ni har det.
  Njut njut njut!!!

  Kram Sandra

 • Nadja skriver:

  Jag hörde att influencern Bianca nu blivit sponsrad att ge sig in i politiken och rekommendera C för förstagångsväljarna. Det är riktigt otäckt och betyder att någon försöker manipulera valet. Vet ni inte att Annie Lööf besökt Bilderberggruppen och att många ser henne som utvald att gå globalisternas ärenden och bli vår nästa statsminister? Löfven besökte Bilderberggruppen innan han blev statsminister, liksom Reinfeldt.
  C vill ha fortsatt massinvandring med följder som den vansinniga kriminalitet vi nu upplever. Utanförskapsområden, våldtäkter, kvinnoförtryck, unga män från andra sidan jorden ska gå i svensk skola och få tandvård för 50 kr medan pensionärer svälter och sjukvård och skola rasar! Är det detta Bianca tycker är bra, eller är det bara pengarna..? Jag skulle föredra att ni håller er till handväskor och smink, det är ert område och det är ett ämne som ni båda behärskar till fullo, till skillnad från politiken. Tack.

  • Cilla skriver:

   Underbar kommentar. Och såååå sann! 😂

  • Vera skriver:

   Håller helt med. Det är farligt att influenser utan kunskap pratar politik. Bianca skulle tydligen ha gjort en helomvändning från Moderaterna till Centerpartiet. Men hon får väl inte betalt av Moderaterna. Man kan tydligen sälja sig till allt för pengar. Dessa synpunkter hör egentligen hemma på Biancas blogg. Men hon publicerar inte ärliga synpunkter.

 • Nely skriver:

  Harliga bilder… skont for er att ha nastan hela playan for er sjalva! Ser ganska folktomt ut..

  • Dessi skriver:

   Bianca företräda Centern?! Mkt kan man säga om Wahlgrens men politik är inte deras grej. Läste att man nyligen kontaktat 50 random influencers är företräda ett parti utan att tala om att man gör det och gissa vilka namn som dök upp?
   Om en influencer står för en politik så fine. Men att Bianca skulle vara c eller ens veta vad de står för kan du ju lura i nån annan. Smart av c dock. Hoppas bara inte B tvingas försvara frågor från C för då kommer pr tricket att brista rejält. Jävlar vad pengar hon måste fött.

   • Marianne skriver:

    Herregud….Man blir rädd för alla dessa uttalanden från opålästa….Bäst att de håller sig till mer ytliga saker.

   • Dessi skriver:

    Förlåt Marianne men säger du att du förespråkar att B köps av C för att framföra deras budskap utan att ha dem som avsändare och utan att ha en aning om vad C Står för för att påverka unga väljare? Är det det du säger? Ett enkelt ja eller nej räcker. Förlåt men Wahlgrens i politiken – nån jävla stans får den här dokusåpan få sin gräns.

   • Sussie skriver:

    Dessi det finns inga gränser för den här familjen och så länge det genererar pengar så ger dem sig in i ALLT och nu politiken. Jag önskar verkligen att man får se trion Pernilla, Bianca och Christina i nästa Ww försöka värva väljare till Centerpartiet. Skulle vara så kul att höra argumenten när folk ställer frågor 🤣🤣🤣Lycka till center partiet säger jag bara👍🏻👍🏻👍🏻 Men det är klart man kanske kommer undan med ett fniiiiiiiiisssssss😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

   • Dessie skriver:

    Sussie ❤️❤️😂😂😂❤️❤️😂😂😂😂😂❤️❤️

 • Sofia skriver:

  Vet att det är ett i-landsproblem men jag skulle verkligen sakna diskmaskin om jag inte hade någon.

  • M skriver:

   Absolut inget att be om ursäkt för. Det här ÄR i-lands problemens blogg alla kategorier. Faktum är att PV kommer ta storslam i den kategorin om Daytona väljer att ha den kategorin i år. Så no hard feelings! Och diskmaskin är ju nice. (Läser aldrig inläggen – har hon ingen diskmaskin i Casa RosA? Isf är det BARA för att skapa konflikt i wv vem av Benjamin ich Bianca som ska diska ich det blir Bianca det. Garanterat. Upplopp på bloggen Pernilla köper diskmaskin efter några avsnitt och allt blir fris och fröjd)

   • Anna S skriver:

    M, du verkar väldigt insatt med tanke på att du ”aldrig läser några inlägg”. Du visste ju till exempel vad huset heter. Och, om du nu aldrig läser något, så kan man ju undra vad du gör här??? Nej, lägg gärna din tid på andra saker så kan vi som gillar att läsa om Pernilla tillbringa tid här istället, och vi slipper sådana som bara vill sprida otrevlig stämning. Det du till exempel KAN ägna tiden åt att läsa istället är texter skrivna av dig själv, så kan du träna på att korrekturläsa dem innan du publicerar dem (någon annanstans än här)!! Ha en trevlig sommar!

   • M skriver:

    Anna: gör ditt jobb och gå tillbaka o läs varför vi kommenterar eller bara skrolla förbi.
    Korrekturläsning kan du ju påpeka för Pernilla också ”namn-förslag” tex. Nej just det. Nu var det din idol vi pratade om.

   • Anna S skriver:

    Nja, M, jag kan verkligen inte se det som ”mitt jobb” att läsa igenom era bittra och cyniska kommentarer. Har dock någon gång sett att det finns tafatta försök till förklaringar från er angående varför ni är här, men vi andra förstår att det egentligen är för att provocera och sprida dynga. Jag kommer dock aldrig att förstå varför man ens går in på en blogg man uppenbarligen tycker så illa om?? Och att du skriver dina inlägg under det inte alls så utförliga namnet M förstärker bara bilden av dig som en osäker person som inte ens står för din åsikt så pass mycket att du kan skriva ditt namn!

   • M skriver:

    Inte lätt med er… gå tillbaka och läs. Dina frågor har besvarats av föera många gånger. Gör det till ditt jobb. Ansträng dig lite. Kan du inte förstå så förstår du inte och får skrolla. Men då har du iaf försökt. Dina fördomar om vilka vi kritiker är får stå för dig och Pernilla. Jag tycker det är skitkul med era angrepp o debatter och använder dem i de medier jag kan. Så keep em Coming. Ps Anna är väl Sveriges vanligaste namn. Likt S vensson. Lägg ner ordklyveri bara. Nu.

   • Sara skriver:

    ”Vi” tror nog bara det är du M och alla dina alias som håller låda med dig själv. Nej gör du som Anna säger så du får lite glädje och positiv energi i ditt liv istället för att förpesta för oss andra och ja vi är olika personer alla vi 👍.

   • M skriver:

    Sara. Varför läser du mina kommentarer?

   • Kalle skriver:

    Svansen är otroligt tröttsam och rejält insnöad, det hjälper inte vad man än säger, de är kravlösa dyrkare oavsett. Men lite roligt är det ju att driva med dom och retas lite…kör på M.

   • Anna S skriver:

    Hahaha, det här är ju komiskt!! Och jag håller fullständigt med dig Sara: Jag tror också att M skriver inlägg med olika namn som signatur och ”diskuterar” med sig själv. Något måste man ju göra när ingen håller med en på riktigt. Det som är härligt är ju att Pernilla samt andra ansvariga för bloggen lätt ser att dessa ”olika” personer skriver från samma IP-adress.

   • Kalle skriver:

    Om du menar att jag och M är samma person så tar du rejält fel, du kan ju be P kolla. Vi är många som inte håller med om allt, som ni gör, bara att acceptera.

 • Conny skriver:

  Palma de Mallorca. Snyggt eller hur?

 • lise05 skriver:

  Hej Pernilla – you got it -Home sweet home – så härligt för er att ha både det sommar/vinterbostad …..eller året runt i härliga Spanien…
  När jag blev husägare så hängde jag alltid nytvättade lakan utomhus….och det bästa var den härliga friska doften från lakanen när man bäddade rent i sängarna……men vad hände sen ??…..glömdes bort, ren lathet….jaa…bra att du nämnde om att hänga ut tvätt… nu ska det bli av att hänga ut tvätt igen… hoppas att inga fåglar skiter ner lakanen och kläderna bara !!…men kom på att kanske hänga upp massa blänkande CD-skivor så ska det nog hålla fåglarna borta… Är det någon här som testat med det ??
  Ha det bäst på din semester…

  /lise

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Ja, varför gör man inte det oftare hemma?! Antagligen för att man är rädd att det ska börja regna , haha…. !

  • Eva skriver:

   Jag hänger alltid tvätten ute och det är då inga fåglar som skiter på den. Har faktiskt aldrig varit med om det:-))
   Så häng på ni;-))

 • elaglowiak skriver:

  Wow! Vilka bilder, så fräscht överallt! Det här är verkligen ”Livets Liv” som dina barn skulle ha sagt:)

 • Vilka underbara bilder! Ser verkligen helt fantastiskt ut. Ligger detta nära där du har ditt vackra hus?
  //Berith

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  Underbar plats att spendera ett par dagar på, ser fantastiskt vackert ut.Njut av sommarvärmen i en solstol Pernilla…

 • Anna B skriver:

  *vad mysigt!! 👙🧢👒🕶⛱🏖*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram