Tomt…..

Väldigt tomt….

Så känns det just nu..

Tomt, snopet, orättvist och jäkligt trist helt enkelt.
Vi gjorde en GRYM Tango i fredags och jag är så himla stolt över att allt det arbete som jag och Tobbe har lagt ner på vår dans!!!  Synd bara att det inte räckte längre…  😥

Vi hade SÅ mycket mer att ge i den här tävlingen…!!!

Men, men. Nu blev det som det blev. Folket röstade. Och vi fick oförtjänligt låga poäng av vissa domare kan jag tycka….

Och lika märkligt som jag tyckte det var när Helena Paparizou åkte ut. Lika märkligt tycker jag att det var att vi fick åka nu.

För det var verkligen inte vår tur än…!

20120428-103954.jpg
Och det tyckte inte Tony Irving heller…!

Och inte ni heller tydligen,  att döma av alla fina , varma , och upprörda kommentarer här på bloggen….!

Det har varit en helt fantastisk,  underbar och superrolig Let´s Danc-resa som jag har fåttt vara med om – och jag är uppriktigt ledsen och besviken att den redan är över.

Men TACK för allt ert stöd mina fina bloggvänner!!!

Synd att det inte räckte hela vägen…

MEN. Jag har iallafall fått lära mig att dansa Cha-Cha, Quickstep, Jive, Samba, Tango och Winervals, så helt tomhänt går jag inte härifrån….!  😛

20120428-104057.jpg

 

(Foto: Eero Hannukainen)


20120428-104119.jpg

 

(Foto: Eero Hannukainen)

20120427-011902.jpg

(Foto : Robert Eklund)

Pernilla Wahlgren kämpade med att hålla en allvarlig min. Foto: Pavel Maira
Alla deltagarna dansar wienervals. Foto: Pavel Maira

20120429-012529.jpg

(Foto : Eero Hannukainen)

Jag är också så himla glad och tacksam att jag har fått lära känna Tobias som har lärt mig allt jag kan, varit ett oerhört stöd och värdens bästa danspartner!!!

Och ALLA fina deltagarna, programledarna och hela teamet bakom kamerorna!

Det är ett helt fantastiskt gäng med underbara människor, som jag har haft det så himla kuuuul med!  Det kommer att bli tomt att inte få hänga med  er längre…!

Spark , spark till alla fina Let´s Dansare!  Saknar er redan!!!  😥

Må bäste man eller kvinna vinna…! 

Tack för den här tiden!!  ♥

Pernilla%20Wahlgren:%20%22Vi%20%C3%A4r%20skitbesvikna%22Let's%20dance%20eftersnack%2027/4Pernilla%20Wahlgren%20%E2%80%93%20tango

103 reaktioner på “Tomt…..”

 • Camilla skriver:

  Säger som vissa andra också att ger man sig in i leken så får man leken tåla och det var verkligen din tur att åka ut.
  Din dans motsvarar inte dom andras, och dina kommentarer som att Tobias skulle se mer k-t ut, hur f-n kan man uttrycka sig så urbota dumt, hur gammal är du egentligen, du verkar inte ha passerat barnstadiet och lär väl aldrig göra det iheller.
  Sen att klaga på juryn, dom kan i alla fall dansa och dömer efter vad dom tycker.
  Du höll inte takten och släpade efter hela tiden, alldeles för många lyft hit och dit, det var ingen tango enligt mitt tycke.
  Ingen kunde bli gladare än jag när du åkte ut. :)

 • ann skriver:

  jag tror att det är många som vill att anton ska vinna och därför röstas dom farliga konkurenterna ut först ,som helena och pernilla…

 • Linnea skriver:

  Det var helt fel att du fick åka hem! Lets dance är ett bra program, men man tappar lite sugen att se på det när det är så orättvist. Du hade ju kunnat vara i final!

  Dåligt upplägg av tv4 juryns poäng borde väga mer!

 • ann skriver:

  du och tobbe borde ha fått vara kvar i lets dance ,men vi är många som aldrig kommer att få vara med i lets dance och få bära dessa vackra kläningar

 • Sandra 32,Jkpg skriver:

  TREVLIG VALBORG ALLA

 • Sandra 32,Jkpg skriver:

  Förstår att det känns tomt fina Pernilla <3
  Våra röster räckte tyvärr inte :(

  Varm Kram till dig

 • Helene skriver:

  Tyvärr tycker jag Tobbe var väldigt okarismatisk och han kändes inte så självklar som de andra dansarna.

 • mia skriver:

  Anna Panna,Kan man inte bära sån jacka om man är 40+!Herregud vilken planet är du ifrån?Kläderna har väl ingen ålder man måste ha för att bära dom.Men jag tror du är ganska avundsjuk för att pernilla ser väldigt bra ut o ung ut:)

 • agneta blomberg skriver:

  Hej! Jag tycker att du dansade bättre än Camilla H , Anders och snygg Marcus. Du borde i alla fall ha kommit trea.
  Dom som klagar på ditt ansiktsuttryck kanske inte vet att alla människor har olika ansiktsuttryck. En del ser sura ut när dom är avslappnade i ansiktet . Man behöver inte vara sur, arg eller missunnsam bara för att ansiktet ser ut så. Man tänker inte alltid på vilken min man har. Jag gillar Pernillas ansiktsuttryck . Hon är mänsklig . Hon kan ju inte sitta och le hela dagarna. Skulle hon det så skulle hon få höra att hon ser tillgjord ut. Hur hon än gör så har hon näsan fram och arslet bak. Hon kan inte vara alla till lags och det fattar hon och tur är väl det då.
  Kul att ni hade kul på grönan. Alltid kul att åka karuseller. Det är härligt att bli lite rädd och skrika halsen av sig.
  Trevlig valborg alla
  Kram AGGE

 • Agneta skriver:

  Det är inte mer synd att just ni åkte ut än dom andra deltagarna.. Pinsamt att klaga i bloggen över det.. Spelets regler lixom.

 • Helene skriver:

  Det stärker min tro att detta är uppgjort i förväg precis som IDOL. Så länge inte TV4 redovisar rösterna kommer jag att tro det!

 • Karin B skriver:

  Susannae, vad menar du? Skulle jag vara dum för att jag skriver hur jag tror att det hela funkar?

  http://junitjejen.se

 • Vivianne skriver:

  ”Anna-Panna”, oavsett vad någon säger till dig så bör du uppsöka en psykolog och få någon form av behandling och medicinering. Och om du har tur att bli frisk någon gång så kan jag sedan tipsa om utmärkta kurser i svenska språket. Det kan vara bra att ha lite koll på det nämligen om man t ex vill skriva inlägg på en välbesökt blogg. Kan ju vara kul att kunna uttrycka det man vill utan att folk skrattar på sig… Det allra roligaste är att du klankar på alla andra trots att du själv inte ens kan formulera en enkel mening.

 • Monica skriver:

  Sluta tramsa här nu AnnaPanna, att du har ADHD behöver du inte berätta. Låter som du har vuxna barn så du är då medelålders eller mer, bearbeta din diagnos, träna, läs mycket böcker, träna på din aggressionsproblematik, träna att minska dina aversioner, rikta din energi mot något positivt så du är till glädje för dina barn och barnbarn.
  Träna dig i sociala relationer, o s v o s v, starta en egen blogg och träna svenska språket eller något annat språk i den. Grundskola på KomVux rekommenderas varmt och där kan du få särskilt stöd för din diagnos. Lycka till!
  Läs bara inläggen här om du känner dig tvungen men kommentera inte otrevligt om en person som du aldrig träffat eller känner på minsta vis, inbilla dig inte så mycket, träna bort det också! Och vi är alla människor med basala behov, där skiljer vi oss inte mycket åt, så att ha en hövlig ton i brev, mail, bloggar är självklart. Du går väl inte fram till arbetskamrater om du har ett arbete och talar om hur illa du tycker om dem eller till dina grannar? Samma grundbeteende gäller även här annars är man tyst!

 • Anna Panna skriver:

  Ann! Du är inte direkt påläst då Han heter Anton Hysen…..

  Roligt att läsa inläggen! Där går inte ta miste att fler inte vet vad dans innebär…

  Jag förstår hur Svenska folket röstar och varför Oernilla förlora
  1. Hon dansar icke fel fritt med fötter och annat.
  2. DIVA attityden att framstå som bättre än andra lyser oss rätt i ansiktet.
  3. tatueringenhar ingenting med förlusten att göra för vem faaaaan bryr sig vad Nilkas har på sina armar mer än Laila?
  4. Pernillas nedlåtande blickar i green room blir jag glad att slippa framöver.

  utröstningen var helt riktig så vem anser du borde ha åkt! Pernilla??????
  och varför gav höns hjärnan Tony er inte högre poäng om ni var såååå bra?

  Några av er som skriver på bloggen får ´mig undra om även ni är tonåringar?! då vuxna borde ha en bättre mognar förmåga att uttrycka sig korrekt:)

  Första inlägget av Pernilla efter förlust handlar förståss om den jacka hon fått vilket jag personligen inte skulle satt på mkig vid hennes ålder utan flera år yngre:) Det finnns visserligen inlägg om *grodan* som fått sitta emellan mammas hunger på visnt då det enda i *grofans* liv handlar om handla märkes kläder om han inte får dem av något bolag förståss:) jag ser inga inlägg på en vanlig kärleks ful familj med mys och pys kring mat bordet där mamma lagat något gott. Jag saknar den där familje känslan som jag och mina barn hade tillsammmans när dem växte upp. Han ska flacka hit och dit på mamma alla uppdrag.

  Pernilla går på krogen med sina vänninor men annars ser man henne endast med sin dotter och den där sussanne?! Men kul dem orkar då jag tror Pernilla är riktigt dryg att umgås med. Tror hon är en riktig bortskämd snorunge och därför höll det inte med polis Joakim och heller icke med äldsta barnens pappa.

  kärlek där handlar om pengar och inte mycket annat så dem drar och pallar inte i längden.

  Nej jag rösta inte på dig då jag hoppas att Camilla H tränar så svetten ryker och hittar rätt 100% vilket inte handlar om varken droger hemlöshet eller annat utan helt enkelt för jag anser en person som inte klarar av dasna men lär sig sakta ska ha chansen. Pernilla har tränat dans på annan nivå under många år med bl.a Ingrosso killarna…

  Sen är fler mättade på Pernilla och det finns liksom inget intresse av henne.

  en person som varit riktigt deppig räcker det absolut inte börja tävla i lets dance för att komma tillbaka utan helt andra krafter vilket Camilla H bevisar riktigt och ärligt efter år av skörhet.
  Pernilla har ägnat hela sin tid åt shopping och kropp/stjälen och ingen tillstymelse till deppression har vi kunnat läsa men en flytt vilken alla genom går någon ggr i livet.

  Pernilla ville ha sympati som tonåringar lltid vill för en tonåring är det enda man kan beskriva Pernilla som och ingen tjej på 40+ .’

  Jag lider av ADHD men säger någon min stil liknar Pernillas då lovar jag besöka en riktigt duktig psykolog på hög nivå:)

  Till fler av er bloggare so innan programmet skrev ni aldrig tittat tidigare vill jag säga att det märks för ni är långtifrån med i matchen vad dans innebär…

  Stackars er:)

 • Annika skriver:

  Du fick min röst iallafall ! TrååååååkigtR

 • Sångfågeln! skriver:

  Ni gjorde en kämpainsats!!
  Synd att det tog slut nu…
  Bra jobbat!

  KRAM!!! :-)

 • rosa luxemburg skriver:

  fått en jacka,men hallå börjar pengarna tryta,ta du din jävla fula jacka o dra den över ditt fula tryne.grow up vi lever i sverige i verkligheten i dag.

 • Pernilla skriver:

  Jag tycker inte det var orättvist att ni åkte ur tävlingen, alla andra tränar nog och sliter också för att bli så bra som möjligt. Du får se det som att du är en erfarenhet rikare och fått lära känna nya fina människor :)

 • HELEN skriver:

  Bedrövligt att ni åkte ut,fanns andra som skulle åka före er,nu är det slut tittat på lets dance,verkar som om tv 4 tappar stor publik,lycka till med nästa projekt.
  kram Helen
  p,s du va jätte duktig

 • Miranda skriver:

  Att Paparizzo åkte ut var synd och orättvist men att du åkte ut var INTE orättvist!
  Du var som en torr fisk!!
  Tur att du har din COLMAR jacka!!!

 • Murphy skriver:

  Det spelar ingen roll om man är bra eller dålig på att dansa, dom flesta röstar på en person som man känner sympati för. Man röstar nog inte på någon som snörper på munnen och ser ut som om hon fått sura uppstötningar av att få lite kritik.

 • Helena skriver:

  Jag vet inte hur en del läser och tolkar inlägg men jag kan inte se någonstans i texten att Pernilla anser att hon är bäst eller att hon skulle vara otrevlig mot någon av de andra deltagarna. Tvärtom påpekar hon hur kul de har haft och hur mycket hon gillar dem och kommer sakna dem. Lite annan attityd än den som många sprider här inne, inte sant?? 😉 Att hon sen tycker det är TRÅKIGT att åka ut är väl helt naturligt och inte ett dugg konstigt! Nej hon var inte den bästa dansaren, men knappast den sämsta heller. Smaken är som baken men en del kommentarer här borde verkligen fundera över sin egen attityd innan de klankar ner på andra.

 • Fia skriver:

  Du pernilla tyckte inte det var eran tur att lämna tävlingen.. vems tur var det då tycker du??????

 • Susanne skriver:

  Men Pernilla var ju inte bland de bästa dansarna.Vad har ni fått det i från? Hon låg ju i mitten av resultaten.Varför var det så konstigt att hon åkte ut?Att Pernilla lider av hybris har väl alla som läser hennes blogg märkt.Hon kan kläcka ut sig vad som helst,men så fort hon får lite mothugg så börjar hon skriva att hon minsann har rätt till sin åsikt.Självklart har hon det och även svenska folket har rätt till sin.Alla dyrkar inte Pernilla.För många så är hon en rätt så intetsägandes person.Därför åkte hon ut i fredags.

 • amanda johansson skriver:

  Jag tappade verkligen hakan, jag fattar ingenting… du var ju bäst?!?!
  http://aamandastyle.blogg.se

 • Jessika L skriver:

  Sååå tråkigt! Men tack för alla glada stunder på tvn de senaste veckorna! Hoppas du landar mjukt nu och lycka till med nästa projekt!!
  Kramisar :-)

 • Yvonne skriver:

  Så himla orättvist, hur röstar folk. Fanns flera där som skulle ut före dig! Nej frågan är om man skall fortsätta se programmet när folk bara sympatiröstar.

 • http://www.casaofmia.blogspot.com skriver:

  Så tråkigt att du har åkt ut, fattar INGENTING, kram kram

 • Sussi skriver:

  Hej Pernilla

  Så himla trist att du åkte ut.
  Man kan inte fatta vad andra röstar.
  Tycker inte man ska rösta på en som Verkligen Är Dålig på att Dansa samt för
  osanning omkring sig för att kunna få lite pengar. Detta är min åsikt. Hon borde skämas hur hon beter sig.
  Jag förstår om du tycker om C H, men som hon går ut i tidningar om saker som inte stämmer för att få sig en hacka det är fel.
  Hon borde inte alls vara kvar i tävlingen. Men alla röstar väl på henne för att de ska bli ett spektakel av det hela. För inte är det för dansen el nå annat.
  Nu borde juryn få gå in och säga sitt ord.

  Men ni var bäst.

  Må så gott
  Sussi

 • chris skriver:

  I sverige får man inte bli besviken och framför allt inte bli arg och säga vad man tycker. Då är man gnällig, dålig förlorare osv. Tröstekram till dig Pernilla. Jag tycker som du att det var ORÄTTVIST men det är de som inte röstade på dig som bär skulden.

 • Gabriella skriver:

  Sånt himla trams att påstå att Pernilla är gnällig och divig bara för att hon uttryckte att det var tråkigt att åka ut! Jag kan inte se eller läsa någonstans att hon missunnar någon av de andra att vara kvar. Men det betyder ju knappast att man måste jubla när man själv åker ut! Klart hon tycker det är tråkigt att åka ut när hon ville vara kvar. Det kan väl vem som helst förstå?! Hon är ju knappast den första deltagaren genom åren som varit besviken och ledsen över att åka ut. Och ni som gnäller om i-landsproblem, lägg er EGEN energi på viktigare saker då än att gnälla på Pernilla (som jag antar att ni inte känner privat) som uttrycker sina känslor i sin egen blogg.

  Du var duktig Pernilla, men det är ju en tävling och allt kan hända. Lycka till med alla dina andra projekt! :)

 • Sandra skriver:

  Let´s Dance kommer inte bli detsamma utan dig!! Man har ju vant sig vid att se dig varje fredag nu och jag hade trott och hoppats att du skulle gå ända till final. Du och Anton el. Camilla. Man undrar om domarna verkligen jämför er med VARANDRA el. med var och ens utveckling?! Du och Fritte fick ju t o m samma poäng av en domare sist!! Väldigt konstigt. Och till skillnad från dig lyckades ju Molly inte bevara den allvarliga minen tangon igenom utan skrattade t o m emellanåt (skådis?!). Ändå fick hon bra poäng.

  Förslag: Alla som åkt ut får en chans till i en ”Andra chansen” à la Mello för att kompensera lite för såna här märkliga resultat. Och så får vinnaren möta de andra i finalen el. i en semi-final. Hälsa Tobbe att han föreslår det till juryn! Man måste ju kunna ändra reglerna ibland.

  Susanne: Vad som är pinsamt är att en bland de bästa åker ut före de sämsta. Både Anders, Marcus och Camilla H har varit betydligt sämre än P, både tekniskt och artistiskt. Det behöver man nog inte vara proffs för att se.

  Pernilla, vilka blickar ni ger varandra i början av samban… 😉

 • Susannae skriver:

  Inte rättvist??? Förklara gärna vad du menar med det.Du fick ju inga superpoäng av domarna,så alltså kunde ju dansen inte varit helt ok.Du framställer dig själv som en grinig liten unge.Just därför som folk inte röstar på dig!!!
  Om Tony nu hyllade dig,så varför gav han dig då inte högre poäng?
  Och du Junitjej(http://junitjej.se) Är du dum på riktigt eller???

 • Karin skriver:

  Synd att du åkte ut:(

  Men jag tycker faktiskt att Tony Irving är extremt elak mot Camilla H. Han vet vad programmet går ut på och det är exempelvis att det är tittarna som röstar.
  Camilla H är inte alls så dålig som han säger. Hon dansar på ett mjukt sätt och hon har fin utstrålning. Jag hoppas att hon är en som får fortsätta att vara kvar i tävlingen, det är kul att följa hennes utveckling.

  Men som sagt, synd att du åkte ut.

 • Marie skriver:

  Tänkte på att du skrev att det inte var er tur att åka hem än, vem tycker du borde ha åkt ut istället?

 • Susanne skriver:

  Vadå orättvist? Pinsamt ordval! Är du bättre än nån av de andra?! Jag tyckte om din blogg förr men inte på sista tiden. Jag förstår inte vad du har att gnälla om faktiskt. I-landsproblem så det skriker om det!

 • Malin skriver:

  Elina, jag tror nog att Pernilla gratulerar och gläds med dem andra i Let’s dace. Men man måste ju för sjutton ha rätt att vara besviken när man åker ut! Om hon bara ryckt på axlarna och sagt att hon inte bryr sig så hade hon ju inte haft något i tävlingen att göra. Meningen är ju att man ska vilja kämpa sig kvar vecka efter vecka. Annars är ju deltagandet meningslöst.

  Synd att du åkte ut Pernilla men det verkar ju som att du haft väldigt kul så länge det varade! Lycka till med klänningskollektion och musik nu! Och skit i surisarna som tror de vet allt om dig och din personlighet och som älskar att klaga :) Kram!

 • Eva skriver:

  Ja så synd, jättetråkigt, blev sååå besviken. Du var jättebra och borde hamnat topp tre. Glömde folk här att rösta, iaf röstade jag tio ggr men hjälpte inte tyvärr. Pernilla ska du tatuera in Nicke på skinkan nu? 😉

 • Helen skriver:

  Åhh nu hade jag velat stå utanför din dörr med en trösteblomma och en stoooor tröstekram!!!!!!!!!!Skit trist att ni åkte :(

 • Ellali skriver:

  Ja, det var trist att du åkte ut redan. Men, du har nu varit med om något kul och annorlunda ett tag, så, nu tar vi och laddar om battererna och fokuserar på vad vi har nu, idag. Tänk på din fina familj, din omtyckta blogg, klänningarna du designat samt allt annat spännande.
  Ja jag vet fy vad jag låter klämkäck…men jag vill bara inte att du ska vara ledsen……..
  Kram på dig!!!!!!! <3

 • MAMMA MU skriver:

  Vissa människor är lättare att tycka om. De är mer ödmjuka eller har en utstrålning man inte kan motstå. Andra människor har något man inte kan sätta fingret på eller är alltför självsäkra.

  Jag kan tex inte förstå hur Läckberg är så omtyckt, hon är stelbent, har noll utstrålning och karisma tycker jag. La Camilla däremot är en kämpe, och hon tilltalar mig.

  Du Pernilla, kan jag inte riktigt sätta fingret på. Du har ibland en del ansiktsuttryck som gör att man tror du ser ner på andra, eller inte är särskilt ödmjuk. Även om detta är en helt fel tolkning, så är det vad som lyser igenom tv-rutan som bestämmer hur folk röstar. Inte hur ni dansar.

  Du har så mycket annat att glädjas åt i ditt liv Pernilla och jag önskar dig all lycka på din väg. :-) KRAM

 • Christina skriver:

  Kan inte förstå hur folk röstar. Du skulle ju var med bland de 3 bästa. Men tyvärr fick vi inte vå vilja igenom. Hoppas du kan gå vidare och få hitta något annat som kan lyfta dig och kanske få användning av alla saker som du har lärt dig på denna resa.
  EN grym Resa tycker jag . Det är så synd att det är över.

  Många styrke kramar till dig.

 • elina skriver:

  Vadå orättvist..Pernilla borde som god förlorare gratulerat sina motståndare o inte gnälla i bloggen.Det är kanske så att Pernilla överskattat sin egen popularitet.

 • Rebecka skriver:

  Jag blev så ledsen att jag började gråta och blev också så arg! du och Tobbe var super duktiga! Jag kan verkligen inte förstå?!

  Jag tycker ni var bäst och helt underbar!:)
  Kram Rebecka

 • Cajsa (http://cjssong.se) skriver:

  Så ärligt och bra inlägg!
  Håller med! Totalt orättvist!

 • Eva skriver:

  Charlotte 10.59

  Du får GÄRNA försvara pernilla och alla andra men det du beskriver förutsätts väl då man är vuxen – annars är något väldigt fel!
  Barnasinnet är underbart att behålla livet ut men det betyder inte att man för den skull har ett barnsligt beteende. Vet inte alls hur P är privat så det kan jag inte ha någon åsikt om, men det jag ser i rutan får mig ibland att tycka att hon snarare är i 16-årsåldern isället för 40+. För mycket flamsande och fnissande. Min åsikt.
  Men absolut har P väldigt mycket empati och vänlighet och det är inte det sämsta i kändissverige.
  Eva

 • Catrin skriver:

  Hej Pernilla,

  Jag instämmer att alla tycker det är dö trist att du åkte ut från Let´s Dance redan nu.
  Det har varit så kul och följa dig på dansgolvet.
  Du och Tobbe har varit så duktiga med att svänga era lurviga vecka efter vecka.
  Ni är helt grymma !!!!!
  En sak som inte förstår är, varför ska det va nån deltagare som alltid ska stå ut i Let´s Dance, från Brandeby till Camilla H.
  Varför tar inte Sveriges befolkning detta lite mer allvarligt och röstar på hur ni dansar istället på hur poppis eller hur mycket det skrivs i tidningarna om deltagarna.
  Jag håller med Tony i juryn, det är fel deltagare som har åkt ut vid flertal gånger
  Det är så tråkigt och respektlöst mot er alla som sliter så hårt dag ut och dag in.
  Jag håller med att det är nog riggat från tv4´s håll när deltagarna ska ut ur leken och det spelar inte någon roll hur mycket vi än ringer och röstar. Det är min personliga åsikt, men jag hoppas att jag har fel.
  Till sist vill jag önska dig lycka till med dina klänningarna och allt annat som du tar dig an. En bamse kram från lilla mig i Göteborg.

 • Cecilia skriver:

  ”Orättvist” Ja, kanske, men vill man se seriös danstävling, så finns andra sammanhang.. Man vet ju av erfarenhet att röstningen blir så här.. Tatueringen fick lite för stort utrymme, tror jag. Bara att ”dansa vidare” i livet.

 • Marie Graff skriver:

  Helt värdelöst att du åkte ut. Och som Tony säger, det är ingen danstävling längre. För hade det varit det så hade ni inte åkt ut. Ni gjorde en grymt bra tango!! Hade jag varit rik hade jag röstat 50 ggr tilL!
  Ni är endå bäst fast ni åkte ut. Sluta inte dansa! <3

 • Annie skriver:

  Anette, vad osmakligt skrivet av dig om Camilla. Jag är en av dem som hoppas på henne, hon är en ”underdog” som kämpar och det är alltid roligt med en sådan person som tar sig an en utmaning som är lite för svår.

  Kom ihåg att detta är ett UNDERHÅLLNINGSPROGRAM på bästa sändningstid. Vill man ha en riktig danstävling kanske man skulle anmäla sig till en sådan. Det är inte orättvist när folket röstar med hjärtat. Om man vill ha orättvist kan man ju se hur juryn gav Schenkenberg höga poäng (vann tom valsen!!??) bara för att han stod på tur att röstas ut…man kan säga att juryn offrade Pernilla för Marcus.

  Jag tyckte också det var tråkigt att Pernilla åkte, tycker hon borde varit kvar i några veckor till. Jag tror och hoppas att Schenkenberg, Läckberg och Molly åker härnäst..de är ungefär lite roliga att titta på som att se färg torka.

 • Sigrid skriver:

  Fina PW, jag är så sjukt upprörd för att ni åkte ut. Jag förstår det fortfarande inte! Hur kunde det hända?! Vilket fint inlägg du skrev iallafall. ♥ kram

 • Anna nordin skriver:

  Du är bäst Pernilla<3 fy vad trist att ni som verkligen utvecklas vecka för vecka åker ut. När tyvärr Camilla H blir kvar fast hon inte spelar i samma division som er andra, hon utvecklas säker på sitt sätt men alla ni andra har ju kommit längre.
  Lycka till och deppa inte ihop för ni var blan de bästa. Kram Anna<3<3

 • Kojbe (Eva) skriver:

  Känns som det hela är riggat kan det ha att göra med medias bevakning av La Camilla och hennes privata situation? För att hjälpa henne till en comeback igen.
  Tråkigt tråkigt….

 • Stina skriver:

  Inte rättvist!!! Tycker att de ska göra om tävlingen så att svenska folket får endast rösta på de 2 som fått de lägsta poängen av domarna. Då blir det mer rättvist !!
  Kram till dig du är kanon!
  Stina

 • sofia västmanland skriver:

  Vad bra ni var i fredags,jag röstade på er.brukar inte ringa och rösta allls i pogram. Du borde ha vart med längre.kram
  Min 5 årig dotter tyckte du var fin och bäst.

 • Annica skriver:

  Jätte trist!!! Detta hände som inte fick hända… Du var jätte duktig, styrkekram ps något måste göras åt röstningen ds

 • Charlotte skriver:

  Apropå ett par kommentarer här om att Pernilla borde vara mer vuxen. Vad innebär det att vara vuxen och vem bestämmer det? För mig betyder det framför allt att kunna ta ansvar, försörja sig och sin eventuella familj (vilket inte alla kan pga sjukdom eller arbetslöshet – de kan vara vuxna ändå) och att visa respekt och omtanke om sina medmänniskor. Men vem bestämmer att man ska uppträda på ett visst sätt och ha en viss stil under olika faser i livet. Otroligt trist och fyrkantig inställning tycker jag. Hatten av för dem som lyckas behålla humor och barnasinne och ändå vara vuxna!!

  Jättetrist Pernilla att ni åkte ut efter er bästa dans. Hoppas du ändå kan njuta av att få dra ned på tempot lite och sova ikapp. Och av all fantastisk uppskattning du får från alla håll. Det är säkert mycket välförtjänt.

  Kram!

 • mia Linköping skriver:

  Men gud så sjukt!Jag kan inte fatta att ni åkte ut,ni va ju jättebra!Ska det va rätt efter hur man kan dansa så skulle ju faktiskt Camilla H ut,absolut inte ni ialla fall.Ha en bra dag:)

 • Cathrin skriver:

  Så synd att du åkte ut Pernilla,kändes inte rättvist!!
  Men det måste vara toppen och fått med sig så mycket olika dansstillar i bagaget!
  Kram Cathrin

 • Karin skriver:

  Jag tror inte att röstningen går rätt till. Man får ju aldrig veta antalet röster. Jag tror tv-kanalen bestämmer vem som ska ut.

  http://junitjejen.se

 • Malinapralina skriver:

  MEN vad är det för fel på svenska folket OCH juryn…vilka sjukt låga poäng ni fick fast ni var asgrymma..:( & röstningen, allvarligt, känns som ett stort skämt..!!!
  Ni var iaf ett grymt par och gjorde grymt i från er!!!!!!
  Hoppas det känns lite bättre idag..! kram Malinapralina

 • Marie skriver:

  Tycker det var himla trist att du och Tobias åkte ut, du sprider en sådan otrolig glädje med din energi och ditt skratt och leende, och du var grymt bra, men du är kanon ändå, även om du åkte ut…..Tack för att du sprider glädje runtomkring dig….Kramar i stora lass

  mariesvovvar.blogspot.com

 • Nettan skriver:

  Hej

  Fy vad trist att du åkte ut…Helt fel….det kommer verkligen bli tomt utan dej och Tobias….Jag fattar inte hur det kan bli så……Jag önskar dej lycka till med allt annat…. Ha en fin söndag….
  Kramisar Nettan

 • Nicklas skriver:

  Haha tack Anette (09.35) för att du skrev det som jag ville skriva men inte vågade hehe.
  Jag funderar på att lägga upp alla era danser på Youtube. Är det tillåtet tro, Pernilla? För på tv4.se finns de väl inte kvar så länge???

  Nu är vi många som ser fram emot din nya låt!! 😀 Är den på engelska eller svenska?

 • Annette skriver:

  Du gjorde en grym tango! Och det var absolut inte du som skulle åkt ut! Många kramar till dig !!

 • Lilian skriver:

  Håller med Eva 09.25. Både det positiva o.negativa.

 • Neta skriver:

  Har nyss börjat läsa hos dig och följer även dig och Niclas på twitter. Måste få säga att jag tycker du är en helt suverän person, jag har själv varit ensamstående mamma på 70-talet så jag vet vad det innebär men du klarar både det, hus, jobb och olika projekt galant. Du är enormt duktig Pernilla.
  Jag tycker också så klart att det var tråkigt att du åkta ut igår men så är ju reglerna och får du sova på det några nätter så känns det nog bättre. Släpp inte kontakten med Tobias bara, ni är så gulliga ihop. Kramar till dig från en gammal farmor.

 • Petra Nymans Dagbok skriver:

  Det är riktigt orättvist tycker jag! Men antagligen tar man vissa för givna och då glöms det bort att rösta?!? Ni borde verkligen varit kvar! Både dansmässigt och underhållsmässigt! Varför röstade jag inte fler gånger på er! Grr!
  Ni har säkert inte dansat klart än! Hoppas på att få se er igen! :-)
  Trevlig söndag alla!
  http://petranyman.blogspot.com

 • Pernilla skriver:

  Trist :(

  Har inte haft möjlighet att se programmet innan nu i fredags. Då röstade jag några gånger på dig så klart. Vad hände då? Ni förtjänade verkligen inte att åka ut. Fattar noll…

 • My skriver:

  Hur det går för deltagarna i Let´s dance beror på hur populära de är hos tittarna.

 • cissi skriver:

  Ja det var verkligen inte dags för er att åka ut än… Ni hade mycket mer att ge, ni blev ju bara bättre och bättre för varje dans. ( er tango var ju super i fredags) Ha en skön ledig söndag. kram

 • Carina skriver:

  Hej Pernilla

  Ni var bäst skulle absolut inte åka ut nu !!!
  Men men det är som det är …jag tror att många trodde att ni skulle få jätte-mycket röster och så röstade de på någon annan kanske för att de tyckte lite synd om dem för att de inte var så bra ….Jag röstade på er i alla fall och många med mig men det räckte ju inte tyvärr…konstigt!!
  Nu Pernilla precis som du skrev har du ju lärt dig många danser och haft en härlig tid..så det är bara att se framåt
  Du har ju en härlig familj som stöttar dig i allt och sedan många andra roliga projekt på gång bla dina fina klänningar …
  Jag ska absolut beställa en direkt ..jag undrar är det normal passform på storlekarna ..jag har medium är det en vanlig mediumstorlek i kollektionen?

  KRAM Pernilla från Carina Västerås //Fotvårdskliniken CW.

 • Anette skriver:

  Jag ska INTE kolla mera!
  Helt orättvist.
  Camilla H bordeåkt ut förlängesedan!!
  VArför e hon kvar? För att hon spridit benen för kungen??
  Inte för att hon dansar bra i alla fall!
  Nej, skit i det Pernilla, du var sämst 3:a i tävligen. Tror Anton Hysén vinner.
  Du får väl hitta på ngt annat nu, Typ åka utomlands o ha det bra?!
  Ha en skön söndag , det skall jag ha!
  P&K

 • Eva skriver:

  Förlåt att jag säger detta, men- tror att många uppfattar dig som en smula flamsig i ditt framförande. Ditt sätt rimmar kanske mer med en tonåring än som vuxen kvinna. I bloggen läser jag om ditt liv som jag läser en veckotidning. Det känns som du svävar ovanför oss andra med ditt lyxliv med dyra gåvor, dyra kläder mm. Det är DITT liv och jag respekterar dig för det. På plussidan är du verkligen en snäll person och ser alltid glad ut.Men kanske dags att bli vuxen bara??
  Eva

 • ann skriver:

  jag tyckte det var skumt redan när paparzio åkte ut …det verkar va något skumt med röstningen

 • Tina skriver:

  Du har rejält många bloggläsare. Undrar hur många som röstade?
  Bloggare är ju inte kända för att gå lång i tävlingen…
  Skulle antalet läsare spela roll så skulle ju Läckberg ha en ”slam-dunk”! :)
  Hon dansar ju också himla bra, så hon åker nog nästa vecka hon också. Är det så att det inte är kul att se folk som dansar bra , tro? Det kanske är mer underhållningsvärde med tondöva och halta? :)
  Anyways…
  Lycka till med nästa projekt!

  http://whoopsiedaisie.blogg.se

 • Maria skriver:

  Jag förstår verkligen att du blev ledsen och snopen för du var faktiskt en av dom bästa och förtjänade inte att gå ut. Sedan så har jag också läst att ni har haft jättekul tillsammans och förstår då att du kommer sakna allihop. Varken du eller Helena borde ha gått ut! Nu blir det ”tillbaka till verkligheten”. Men din verklighet är ju underbar iallafall verkar det som. Jag unnar dig det bästa! Kram och hälsningar till din fina familj också! Både barnen och hela familjen Wahlgren!

 • Nettan skriver:

  Det är nog så som många andra skriver att folket röstar efter person o inte danskapacitet, tyvärr. Men det ser man ju bara i melodifestivalen, där fler låtar gick vidare som ens inte va musik i mina öron.
  Men du va duktig i Let´s Dance o är en fantastisk människa, jordnära o vanlig. Det vet man om man läser din blogg.
  Det är verkligen inget roligt att ni åkte ut!
  Ni åkte nog ut just för att du är duktig och kan dansa och inte har några brister som svenska folket kan ta del av. Då är det roligare att se folk som är halvdana i sin dans tydligen!
  Synd Pernilla, hoppas du fortsätter att må bra o Lycka till med dina andra projekt.

  Må så gott barnen o du.
  Kram Nettan

 • Jaana skriver:

  Jag kan inte fatta att du åkte ut redan nu! Du dansar ju helt suveränt och hade så mycket mer att ge! Finns ju några andra som borde åkt ut för länge sen!!
  SÅ himla synd och programmet kommer tappa en strålande stjärna nu när du inte är kvar!
  Tror folk tar för givet att du är kvar och glömmer att rösta! VI röstade för fullt här hemma och blev väldans besvikna när du åkte ut.
  Men som sagt – du dansar helt fantastiskt och som du själv skriver så har du lärt dig en himla massa nytt! När besvikelsen har lagt sig kan du säkert titta tillbaka på den här tiden med ett leende på läpparna! Kram

 • anna skriver:

  Hur kan du veta det Ulf? Känner du Pernilla?

 • Anne Bengtson skriver:

  Suck, TV4 har gjort det igen, senast var det The Voice. Besvikelsen kommer att vara kortvarig…tro mig, med massor med nya vänner och erfarenheter kvar som INGEN kan ta ifrån dig, inte ens ”svenska folket”. Nu är det en NY DAG med NYA MÖJLIGHETER… kör vidare!

 • Ulf skriver:

  Konstigt program. Att dom bästa blir utröstade. Det är nog så här att svenska folket tror att dom bästa redan är klara och en del sympativ röstar på andra. Att påstå att Pernilla inte går hem hos folk är helt fel. Hon är så äkta och inget till gjord man bara kan vara. Hon är sig själv om någon. Så du kommer igen Pernilla. Kram

 • Sofia skriver:

  Men detta är väl inget nytt i sådana programsammanhang. När folket röstar röstar de ju inte på den som är bäst utan på person, det är ju likadant i melodifestivalen och det måste väl ni som är med veta om. Inget nytt under solen!!

 • Heléne skriver:

  Jag tycker Pernillas dans är suverän men tyvärr
  går hon som person inte hem i stugorna. hon känns varken
  äkta eller snäll som person utan enbart tillgjord och tyvärr
  divig!
  Ibland handlar det inte om hur bra man är utan enbart
  HUR man är som person!
  Man kan inte va bra på allt!

 • ann skriver:

  jag håller med solveigh det ärett rävspel av tv 4,jag slår vad om att Läckkberg åker ut nästa vecka

 • Lina skriver:

  Såå ledsen för er skull, ni har varit toppen! Hoppas du glädjas åt nya vänner och allt positivt det fört med sig, kramar till dig :)

 • mosterglamour skriver:

  Lycka till med alla dina nya projekt.Synd att du inte gick vidare i Lets Dance.
  http://www.mosterglamour.blogg.se

 • solveig skriver:

  Vet du, Pernilla, jag tror att det är ”rävspel” av TV4. Det är bestämt att programmets pajaser, Anders Timell och Camilla H. skall vara med till slutet av programmet för att folk skall hänga med och titta. Så har det varit tidigare med Brandeby och Peppe m.fl. och det är inte ok. Nu har jag tröttnat, det blir inget mer Lets Dans-tittande för mig. Du var riktigt bra tycker jag.
  Solveig

 • Rosa skriver:

  Förstår verkligen dina känslor och det med all rätt, det var verkligen inte er tur att åka ut, ska det vara en danstävling och utveckling i samma så tycker jag nog att domarna ska ha hela eller åtminstone en större del av beslutet, det är då trots allt de som har öga för detta.
  Önskar dig ALL lycka i alla din andra projekt finaste Pernilla och hoppas vi får se dig och Tobias dansa något framöver trots allt.
  Ha en skön söndag.
  Kram Rosa

 • ann skriver:

  pernlla,jag förstår att det känns jobbigt,men jag tror jag vet varför det blir så här .dom som är kvar nu.har inte en changs att vinna mot tobias hysen,,hade du stått där i finalen så vet man aldrig hur det hade slutat,.l tobias är den stora vinnaren i år .så är det bara,men du och tobbe har verkligen varit duktiga
  och du är värd att vara lycklig och ha ett bra liv,,vilket jag tror du har,,,,

 • Anna skriver:

  Men på allvar Pernilla! Bli nu inte en Ranelid. Vaddå orättvist?? Världen är orättvis ibland och det är en tävling. Det blir bra snart igen. Du håller ju på med mängder av projekt och lär inte försvinna på ett bra tag. Ta hand om dig och din familj nu ett tag.

 • Helena Birgitta skriver:

  Jättetrist att ni åkte ur tävlingen. Ni var ett av mina favoritpar och hade varit värda att fortsätta. När det närmar sig semifinal så är det ju de par som dansar bäst som man vill ska fortsätta.
  Tobbe verkar också vara en väldigt ödmjuk och cool kille, ni passade perfekt som danspar.

  Kramis

 • annika skriver:

  Pernilla, du dansar verkligen superbra, har dansen i blodet – jag trodde att du var dansare (plus artist) innan. Förstår inte den kritik du ibland fått från juryn då du är så erfaren och på hög dansnivå.

  Dessutom är du verkligen jättevacker och attraktiv, har inte sett dig så mycket ”levande” tidigare utan mest på bild. Du är otroligt snygg – uppseendeväckande, och vilken kropp!

  Ha det bra.

 • Juniphe skriver:

  Det är ju en popularitetstävling tyvärr och det retar gallfeber på mig. Men du och Tobbe har gjort GRYMT BRA ifrån er och förtjänade inte att åka ut nu. Så det så. Fortsätt att dansa!

  Kram och njut av att våren kom lagom till att du fick en gnutta mer fritid.

 • Helena skriver:

  Du har verkligen blivit mkt slimmad av träning och dans. Har du gått ner mkt och vad är din vikt/längd nu?

  Hade velat ha dig kvar i tävlingen för du är så glad och positiv och snygg i alla klänningar. Men snyggast är du i din vardags/tränings look.

  Jag tror att ANTON vinner lets dance

  Klart det kommer att kännas tomt nu men vad gör det om 100år :)

 • Annika skriver:

  Åh så dåligt och orättvist. Ni var ju bäst och skulle vinna hela skiten!
  Håller med Tony, dags att lämna det här landet ;=) Du är ju helt klart för bra för oss!
  Nu behöver jag i alla fall inte kolla nåt mer på programmet.

  You go girll!!

 • esterii skriver:

  Det var väl snopet, men, men..
  Lycka till med nästa projekt du gör! Själv kan jag inte ta ett danssteg!!
  http://www.esterii.blogg.se

 • Irene skriver:

  Jaha vad ska du göra nu? tycker du ska satsa helt på bloggen och affärer för det har du näsa för!

 • Helena skriver:

  ja fy fan….sorry ……skit i denna tävling….har blivit som Tony Irving säger…
  EN populäritets tävling..o sund om syndrom……

  Trodde det var en DANSTÄVLING………

  Du är bäst……..glöm detta…….mot nya mål och utmaningar…….

  Bamsekramar…….Helena…..

 • Anette i Malmö skriver:

  Åhhh – du var så fin i alla dina danser!! Vackert värre!!! Kan dock inte låta bli att tänka på texten till ”jag vill om du vågar” och om vi tänker på Schenken och dig, haha! Sorry, jag kunde inte låta bli… Men jag antar att Nerja och lite semme lockar nu med lillkillen… De stora glyttarna där hemma vill väl ha dig hemma nu skulle jag tro dock…
  Ja, ja – full fart på klänningskollektionen och sjungandet, vilket jag ser fram emot… Min dotter somnar varje kväll till dina sagor du spelade in på cd – underbart… Kramen

 • agneta skriver:

  Tråkigt att ni åkte men nu kanske Tobbe och hans flickvän får lite tid över till varandra. Det har ju varit lite väl mycket övertidstimmar 😀

 • Emelie Hellman skriver:

  jag har nästan aldrig varit såhär arg, du såg ju det själv på mitt twitter inlägg pööörnie!
  & jag är fortfarande lika arg.. helt ärligt så fattar jag fan inte hur folket röstar. röstar dom vidare camilla bara för att dom tycker ”synd” om henne eller vad? ASSÅ ÅÅÅÅÅH

  jag tycker iallafall att du & din tobbe var BÄST!!
  love you pörnie! <3

  hihi :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram