Torsdag och Wahlgrens Värld!

Då var det TORSDAG igen!   

 

img_3227.jpg

 

Sätt på TV´n kl 21. 00 – så tar vi med er på nya äventyr! 

Ni får bland annat följa med mig på Turné,  och se Jessica göra scendebut  i min show som ”Fröken Blekinge! 😉

 
img_3087-1.jpgimg_3086-1.jpg

 

 

55 reaktioner på “Torsdag och Wahlgrens Värld!”

 • Carola skriver:

  Skrattade gott åt gårdagens avsnitt.
  Ok att Bianca framstår som en bortskämd skitunge när hon klagar på sin lägenhet, men jag fattar ju att det är underhållnings-Tv och att man förstärker saker.
  Att hon ena stunden talar om hur duktig hon blivit att sopsortera och den andra vill riva ut hela inredningen trots att den är nybyggd är onekligen roligt…så länge det är på skoj vill säga 😆

  Vi längtar till torsdag varje vecka och låter oss tacksamt underhållas 💖

 • Mallah skriver:

  Snälla, kan inte Sofia Wistam ta med Bianca på en inspelningsdag av Sofias Änglar?
  Jag är med förvirrad. Sommar ena programmet vinter nästa :O
  Vad hände med din 50-årsfest som planerades så innerligt i hela förra säsongen? Vi tittare blev helt snuvade på konfekten i den :(
  Populariteten tycks ha förvridit huvudet på producenterna, klipparna = program-makarna :/ Nu är det ju bara ett virrvarr.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Min 50-årsfest har ännu inte blivit av , så det är inget innehåll som tittarna har blivit snuvade på. Den har inte blivit av helt enkelt! 😉

  • K skriver:

   Anledningen är att det går ett halvår mellan de scener som är sändningsbara i kvalitetssyfte så du kan ju tänka dig nivån på dem då du ser der som faktiskt passerar klipprummet.

 • Cecilia skriver:

  Tack för ännu ett underhållande program Pernilla och all glädje du sprider!

 • Emma skriver:

  Är det bara jag som tycker det är förvirrande att det i förra programmet var försommar och Bianca förberedde sitt sommarprat och nu är vi mitt i vintern med snöbollskrig?! 🤔 Varför kan inte avsnitten sändas i kronologisk ordning?

  • Lena skriver:

   Mycket förvirrande klippning.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Tycker du Lena? Eller ska jag säga Cicilia eller TEA eller Karin , Marianne, Tina , Märta , A, Eva , Susanne , Ingrid, Mia eller M.
    Detta är alltså kommentarer skrivna från en och samma IP- adress. 85.194.10.17 Som dessutom håller med varann i kommentarsfältet.:-)
    En och samma person som skriver negativa kommentarer här under alla dessa signaturer.
    Välkommen till Nättrolls-världen! Så här ser den ut!

 • Anna S skriver:

  Men snälla Pernilla: säg att D, K och A och gud vet allt ( snart hela alfabetets bokstäver) i dessa fega signatur”namn” är samma person, med sedan efterföljande ”Marianne, ”Karin” osv. som ”håller med”??? Är helt övertygad om att flera av dem har samma IP-adress, och är det inte så har den personen möjlighet att nyttja olika, för att låtsas ha fler personer som håller med när det i själva verket bara är den personens schizofrena natur!! K, du påstår att de fina kommentarerna som Pernilla hänvisar till aldrig syns??!?? Eeeh, bara att ta dig en titt i bloggens kommentarsfält efter varje program eller senast nu efter de vunna Kristallerna. Pernilla, vi är MÅNGA som gillar WV och hoppas att serien fortsätter läääänge än!! Strunta i de bittra kommentarerna, precis som du själv skrev så verkar ”de” besatta av att få programmet att framstå som en flopp, hahaha!!! Men vi vet att de aldrig kommer lyckas! Puss på er som förgyller vår vardag, jag äääälskade när Bianca skulle ”vabba mattan” 😁😁😁😁

 • Tea skriver:

  Trodde inte att man skulle kunna se program ” i förskott”.

 • Ullis skriver:

  Tycker det är grymt sorgligt hur bortskämd Bianca blivit. Hur många ungdomar har råd i dagens läge att ha en sådan fin lägenhet som hon har?!?! Ändå har hon mage att gnälla över sitt ” hemska” kök, sin ” äckliga” toa m.m!! Mina ungdomar skulle vara överlyckliga över en sådan lägenhet. Ordet pinsam är bara förnamnet på henne. Skiter i hur mkt pengar hon tjänar! Finns människor i vårt land som ej har råd med eget boende.

  • K skriver:

   Bianca är verkligen en udda fågel. Alltid bättre än Pernilla då hon är mer vuxen men ibland är hon helt under isen i att ha pretentioner. Runs in the family #ullared

  • Hege Ellesson skriver:

   Det är säkerligen övergående fas. Bianca är en klok person. Men vi lever i ett konsumtionssamhälle och folk tror att man ska riva ut och köpa nya kök bara för att alla andra gör det.

 • erica skriver:

  Hälsa din dotter att vill hon bo som en riktig New York-bo så ska hon bo i en lägenhet hälften så stor som hon bor i nu. Dubbelt så dyr. Och med världens minsta badrum och sovrum. Då är hon en riktig New Yorker :) Den där tjejen som besökte henne och ville ändra på allt har uppenbarligen en väldigt speciell syn på vad som är New York.

  Tack för ännu ett roligt avsnitt.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Haha, ja det har du verkligen rätt i. Trånga lägenheter som byggs på höjden med många trappor och små badrum. Håller med. Men de pratade nu mer om en ”dröm-NY-våning” , a la Lyx , Lyx Lyx….! 😉

 • AnnaK skriver:

  Jag har älskat wahlgrens värld men jag vet inte vad som hänt, om det är jag som ändrat smak eller om det är annorlunda klippt. Saknar glimten och det är inge gjort med samma finess. Förut satt jac och skrattade gott åt era tokigheger nu faller de ganska platt och blir mest fånigt. Vad är det som är kul med det här liksom!!?? Men jag hoppas att det är jag som kanske inte varit i rätt mood och att andra uppskattat programmen. Jag kommer fortsätt att titta med hopp om att det lossnar.
  Hur som helst, uppskattar er.

  • K skriver:

   Möjligen, bara möjligen, kan det vara så att vi sett allt i repris: Pernilla gör rolig röst. Bianca vet inte ett ord betyder. Bianca blir arg. Benjamin favoriseras och Bianca blir arg. Pernilla gör rolig röst och fnissar. Pernilla säger Flickebarn och saknar Bianca. Pernilla shoppar. Pernilla och Bianca säger att de är bäst. De reser. Pernilla fnissar. Bianca blir arg. Bla blablabla bla. Femman kan skippa varje dag repriserna för de går numer torsdag kl 21.

   • D skriver:

    Precis, har slutat titta för länge sen.

   • Marianne skriver:

    Det ligger faktiskt väldigt mycket i vad du skriver………😏

   • Karin skriver:

    Håller med att allt redan visats. Finns ingen anledning att sända fler program, I går var första gången jag inte orkade se programmet till slut. Nu år det sluttittat för min del.

   • Ingrid skriver:

    Håller med. Har också slutat titta! Såå trött på allt fjant och trams!

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Man kan inte glädja alla. Det är ju en Realityserie och ingen Sitcom. Vi har inget skrivet manus, så det är i stort sett omöjligt att varje avsnitt är lika kul, eller att ALLA avsnitt är hysteriska a la Husbilssemestern i Italien. :-)
    Det handlar om vår vardag och vårt liv. Visserligen roligt klippt men ändå en sann Realityserie.
    Jag tycker att det är BRA att vi inte GÖR innehåll med ”skrivna repliker” eller scener som inte är bygger på vårt riktiga liv , utan att det Är precis så som vi lever och som vi är. Det är iallafall så vi vill ha serien , och sedan får man såklart gilla det eller inte.
    Självklart så lägger sig ”Nyhetens behag” för tittarna efter 4 säsonger. De som var nyfikna på oss i säsong 1, vet ju nu hur vi är.
    Men jag kan lova er att de kommer att hända roliga saker även i nya säsongen…!

   • K skriver:

    Bottenrekord!!! 205000 tittare. Ett tapp på mer än hälften sen premiären. Tapp på 265000 tittare på bara 4 program. There is a God. Det finns intellektuellt kapital. Det finns en gräns för hur mycket katastrof fniss TV vi orkar.

   • Davve skriver:

    K, du fortsätter kämpa med tesen att WV är en tittarflopp. Kämpa på! 😂

   • @davve skriver:

    Och du David kämpar på för att få Pernillas kärlek 💪💪💪 Från succé till flopp. Frågan var bara hur lång tid det skulle ta – tesen om att det bara finns utrymme för visst antal minuter av Bianca får spons, Pernilla får gåvor, Pernilla kör fel och blir arg , Pernilla visar igen att hon inte är allmänbildad/snart och fnissar för det är hennes varumärke, Benjamin tycker han kokar dålig pasta, ingen behöver ta ansvar för de är kända etc etc etc – allt har ett bäst-före-datum och då jag såg att man börjat med previews o startdatum i aug så insåg jag att vi mycket väl kan ha nått dit vilket jag vid GUD hoppas innerligt.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    K: Du är mig en lustig prick som verkligen är besatt av att få vårt program att framstå som en flopp – vilket blir minst sagt roligt eftersom vi precis blev framröstade till ”Årets Program” av SAMTLIGA TV-program på ALLA kanaler. Jag vet inte , men i min värld är det en succé iallfall… 😉

    Att vi hade låga tittarsiffror i går var väntat eftersom vi gick mot Partiledardebatten och det är val på söndag.
    Wahlgrens Värld tittar väldigt många på dessutom i förväg på Dplay. Alla våra trogna fans har har redan sett programmet när det går på torsdagen.
    Det går även i repris på fredagar kl 20.00 -vilket för många barnfamiljer är en bättre tid för kidsen att kolla.
    Men tack K, för att du alltid kommer med tittarsiffrorna dagen efter . Vad fint att det intresserar dig så enormt.
    Själv är jag inte lika besatt av hur många som tittar , utan gläds mer åt alla positiva kommentarer om programmet vi får från folk vi möter – inklusive den svårflörtade TV-branchen! :-)

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    För er som undrar . Anledningen till varför man väljer att visa avsnitten i förskott på Dplay Premium, är för att man vill få fler prenumeranter till Dplay, och Wahlgrens Värld är ett lockande program som tillsammans med Sofias Änglar är Dplays största tittar-succéer. Självklart tar man då en del tittare från Kanal 5 , men då man nu för tiden slår ihop Kanalens tittarantal med Web-tittarna så gör det ingen skillnad i slutändan.

   • Cicilia skriver:

    Ja, det var sista torsdagen med Vahlgrens värld. Bottenprogram.

   • A skriver:

    Programförslag: sätt kameran framför P och låt henne skratta och flamsa i en timma samtidigt som B går omkring och svär. Det verkar räcka för att P:s och B:s fans ska bli nöjda och jubla över programmet.

   • K skriver:

    Ooo fandrop OCH tittarsiffror-ras. Men miljonsiffror. Älskar det här. Imbecillas paradis.
    A: jag tror faktiskt de skulle bli nöjda bara de satt tysta och stirrade in i kameran. Tror fan det räcket med vinjetten så kommer de tycka att de bjöd på sig själva.

   • Hege Ellesson skriver:

    Wahlgrens värld är underhållande och mänskligt. Jag förväntar mig inte att alla avsnitt ska kunna vara lika bra, det är inget att gnälla för. Nyhetens behag har lagt sig, den alltid gör den förr eller senare. Det som är bra med WV är att den ger av sin energi, och visar på konflikter som man kan känna igen sig i. Och alla komiska situationer, kan fortfarande skratta åt parasollsituationen eller när Pernilla trotsar Sofia i Dubai. Eller när gulliga Bianca inte har full koll på ett ord någon gång gång för övrigt så saknar verkligen inte Bianca talets förmåga, hennes mellansnack är alltid bra. Men det gör också ont ibland, konflikter men som verkar avta mer och mer allteftersom.

  • K skriver:

   Jag och Conny levererar siffror vi :) Det är ju inga monstersiffror på fredagar heller. Årets program fick mellan 40000-70000 röster vilket är ganska lite för en miljonpublik men grattis till att bli framröstad till Greklands bästa bandylag som en kollega till dig uttryckte det.
   Konkurrensen var ju Mööööördande. Sen var der inte samtliga program eftersom tittarna fick fyra program utsedda i nomineringen. Alla de fina kommentarerna nämner du ofta. De finns dock inte redovisade. Dock väldigt ofta nämnda.

   • Davve skriver:

    K, eftersom du stör dig på Pernilla och familjen Wahlgren. Varför tittar du då på programmet, är inne på Pernillas blogg och bryr dig oerhört. Kolla inte på WV, gå inte in på bloggen..ta ett glas vin och andas😂 Du verkar gilla Pernilla väldigt mycket om man läser dina kommentarer.

   • K skriver:

    Ett glas vin är ert måste för att stå ut med skiten ;). Jag såg Baren och Big brother med. Everyone loves a freakshow och det är en av anledningarna att wv funkar. För att det är helt sjukt. Och kul att kommentera ibland :)

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    K. kära K- Hela du är som ett litet barn som vägrar att ta ett Nej…!
    Skriver TYDLIGT nu så att du ska förstå.
    Tittarna fick inte fyra program utsedda till nomineringen . Dessa 4 program RÖSTADES fram av Tv-tittarna . Alltså hade SAMTLIGA program på SAMTLIGA kanaler SAMMA CHANS till att ta sig till finalen i Kristallen och omröstningen av ”Årets program”.
    Ett program från varje kanal röstades fram och sedan röstades ETT utav dessa 4 till VINNARE av ”ÅRETS PROGRAM”. Och det blev vi. Frågor på det? Nej. :-)

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  …Finns tillgänglig på Dplay nu, om du är Premiumkund ” Hälsoresa till Rhodos ”
  http://www.dplay.se 😉

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Och den Hälsoresan vill man inte missa…! 😉

   • K skriver:

    Jo det verkar ju faktiskt folk _vilja_ missa inte minst med tanke på kommentarer och att wv för andra veckan i rad inte kvalar in på webb-tv toppen för andra veckan Irad (det gjorde däremot Tunnelbanan 💪). Men du har ju en miljon tittare per avsnitt. Iaf då Kanal 5 pratar med dig. Jag tror faktiskt bara Wahlgren matte får ihop det här. #kämpapernie

 • K skriver:

  Pågår nåt program om Sveriges framtid på söndag i grannkanalen som inte verkar handla om hunddisco eller shopping men det är säkert oviktigt i jämförelse. 😃

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Det förstår jag också att många hellre tittade på i går! Men som tur är så kan man ju se Wahlgrens Värld när som helst på Dplay och i repris på Kanal 5 i kväll kl 20.00 . 😉

  • Charlotte skriver:

   Men hur är du funtad? Har du inget annat viktigare o göra än att hålla på här? VI skiter i dina jävla analyser!!

 • Tack Pernilla för du tog Minna bilder från min fan page Pernillasworld du är en ängel tack du är den näst underbara personen.

 • Lina skriver:

  Det går inte att bli mer lika varann än sådär :)

 • Anna B skriver:

  *go kväll pernilla älskade och ni är så fina du å bianca!! 👩🏽👩🏼🧥👗*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram