Torsdag = Wahlgrens Värld! 

Hej på er alla! 

I kväll är det dags för nytt avsnitt av ”Wahlgrens Värld”  igen på kanal fem! 

Klockan 21 – Dvs NU! Missa inte det! 

Fatta att jag kör denna jätte stora hus bil själv!😱👍

Och i ITALIEN dessutom , där folk kör som galningar! 😅

Det har gått riktigt bra , och jag har kört som en kung – förutom när vi lurades upp på de brantaste serpentinvägar jag någonsin har kört på..!! 

Och med denna koloss till bil , var jag INTE kaxig just då kan jag säga..!! 

Nu ska vi äta middag ute på landsbygden! 

Hoppas ni gillar programmet i kväll! ❤️

62 reaktioner på “Torsdag = Wahlgrens Värld! ”

 • Yvonne skriver:

  Jag gilla Bianca tidigare, men när hon allmänt pratar om sin brors toalettbestyr då går hon för långt, de är en privatsak som angår bara han, sedan kan jag inte med hennes divalater, då föredrar jag hellre dig Pernilla och dina andra barn, Bianca sjönk i graderna för min del

 • Iréne skriver:

  Så fint där är i Italien inte utan man blir sugen på att ta en tur till Florence med omnejd.
  Och så kul att nästan alla barnen kunde hänga med.
  Va tuff du är som kör husbil och så stor dessutom men du har en jäkla anamma.
  Sedan verkar det som du reder ut alla stormar hur lätt som helst.
  Alltså när du hade glömt de fem sakerna innan er föreställning och du fick gå in på dass o Emelia stod utanför och googlade samtidigt som Sofia var helt i upplösningstillstånd!
  Men så går du in på scenen och ger allt till 100% och bjuder alltid på dig själv oavsett om det kanske inte är till din fördel så härligt i dessa tider när alla ska vara så förbannat perfekta och snygga!
  Kram från ett regningt Sverige, Lund.
  Iréne

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Ja, det är sjukt hur vissa människor har mage att bete sig!!! Hennes man har ringt och hotat mig att ta bort inlägget om Minette, men jag berättar bara det som har hänt, så att hon inte kan rida på vår reklam längre. Jag har även skrivit till henne sååå många gånger och bett henne kontakta min mamma – eller mig – med en förklaring, en ursäkt eller att helt enkelt göra rätt för sig och betala överlåtelsesumman som dom hade kommit överens om från början. Inte ett svar från henne. Och så nu dessa g a l n a polisanmälningar!!! Helt grundlösa. Och dessutom det faktum att bara fler och fler träder fram som hon har lurat eller behandlat illa tidigare. Men KARMA biter henne i svansen nu….!

 • Lisa J skriver:

  Tittar på reprisen. Visserligen kallar Bianca Pernilla för kärring och är arg, men i ilska finns en smärta som hon talar om men avfärdas med ett ”lägg av”, och förminskas när hon får höra att hon inte ens kan uppge en adress. När Bianca säjer efter visningen att titta nu är vi vänner igen, säjer Pernilla ”in your dreams”, inte förväntat svar. Biancas kompis förstår som väl situationen. Just saying. Pernilla ska ha stor heder av att själv tagit hand själv om sina barn. Emilio svek när han var frånvarande under deras uppväxt.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack snälla det var gulligt sagt! Fast jag tror nog att Emilia har funnit sin bästa livskamrat i sin nuvarande fru Åsa! Jag och Emilio var inte riktigt kompatibla dessvärre.

 • Lo skriver:

  Jag undrar bara hur en vacker, klok, empatisk och en fantastisk mamma kan vara singel?!
  Alltså på riktigt, det har jag undrar ett tag nu…
  Och en sak till, Emilo kan aldrig någonsin finna en finare livskamrat än dig.
  Du är det lilla extra Pernilla…

  Trevlig helg!

 • C skriver:

  Ang. klippet där ni bråkar. Fy vad skönt det var att se!!! Att denna bitska och elaka attityd finns i andra familjer också. Låter säkert jättekonstigt men känns på något sätt ändå bra att se att andra också har det så. Och självklart kan man ha en bra relation ändå i sin familj även om man ryker ihop ibland. Tror inte det är så konstigt, framförallt mellan en ung vuxen kvinna som måste få bryta sig loss hemifrån!

 • Anni skriver:

  Bianca är ingen tonåring hon är en vuxen kvinna.

 • Anni skriver:

  Du får det att låta som om du är den enda i hela Sverige som är ensamstående, du spelar alltid det kortet så fort inte allting som kommenteras passar dig.

 • B.A skriver:

  Superbra Pernilla att du talar om vem den hemska människan är som gått bakom ryggen på din mamma på detta viset. Hörde på din podd också att kvinnan ringt upp dig och överöst dig med lovord om hur juste o ärlig hon är som person. Så sjukt beteende?

  Ett tips, skriv ALDRIG på ett papper på direkten om någon ber om det, gå ALDRIG in i diskussion på plats om det, utan säg bara formellt ”jag ska be att min advokat tittar på det så får hen bedöma om jag ska skriva under eller ej”, gå sedan direkt därifrån. Hade din mamma gjort så, då hade hon haft kvar kontraktet. Om ni hade tagit en process i hyresnämnden, så hade din mamma aldrig förlorat sitt kontrakt.

  Det är inte försent att ta kontakt med en advokat, be advokaten göra en stämning i hyresnämnden, ni har väl råd med en process, kvinnan däremot kanske inte har råd, men det är ju inte ert problem. Man har allt att vinna och inget att förlora.

  Jag hade aldrig gett mig utan tagit juridisk strid för saken. Din mamma har haft butiken i över 2 decennier! Och sedan bli av med rubbet för att hon blir förd bakom ljuset, så fruktansvärt gjort mot en gammal människa. Jag förvånas över att det finns människor som vågar bete sig så här mot offentliga personer, du kan ju använda både din blogg o din podd och blottlägga denna händelsen, att folk inte tänker på det. Vi har yttrandefrihet i grundlagen i detta landet, så man har all rätt att blottlägga allt man utsätts för. Den som lurar andra drar oftast det kortaste strået i längden.
  En sådan hyresvärd skulle jag då inte vilja ha några affärer med, att inte folk skäms, vet hut!

 • E.S skriver:

  MARIA SKRIVER:
  29 SEPTEMBER 2017 KL. 18:15
  E.S läs igen vad jag skrev. Jag skrev att jag aldrig hade accepterat att min dotter hade pratat till mig på det viset, att jag tyckte Pernilla skulle släppt av henne och åkt. Jag tycker oxå Bianca är fruktansvärt bortskämd och otrevlig mot sin mamma. Men i den stunden hjälper det ju inte att säga att Oliver tycker likadant. Och som Åsa skrev oacceptabelt att Barnen frågar om Pernillas sexliv och hur hon är i sängen… är chockad😱

  Till Maria!

  Jag behöver inte läsa igenom ditt inlägg igen! Jag kommenterade inte HELA ditt inlägg! Okej? Jag kommenterade att det inte var något fel av Pernilla att upplysa Bianca om att även övriga familjemedlemmar tycker att hon är otrevlig. Absolut att det hjälper i den stunden som Pernilla säger till Bianca att flera i familjen har samma uppfattning om hennes beteende, jättebra gjort, hur ska annars Bianca ”tänka till” och kunna reflektera över sitt dumma beteende, vuxna barn har för vana att många ggr bete sig illa mot sina föräldrar för att det är hos dem de är trygga och kan göra det och därmed upphör samtidigt respekten för föräldrar när vuxna barn tror att de kan bete sig hur som helst, som förälder gäller det att vara glasklart tydlig för att få snorkiga unga att själva ”växa upp”.

 • Elna skriver:

  Den typen av människor har problem som skvimper över på andra som råkar komma i deras väg! Det enda är att inte elda under brasan utan förhålla sig lugn på avstånd!

 • Alec skriver:

  Du glömde Alex, Vilma, Lisa, Berra, Kurt, mfl… Ja, va fan är ett namn i denna bloggvärld? Det viktiga är ju vad man skriver, och det har både varit ris och ros från min sida, men absolut aldrig ”spytt” på den som du skriver, men du har ju en tendens att överdriva det som inte går din väg eller numera näthata och hänga ut personer du ogillar. Tänkte verkligen ta en paus från ”din värld” då den för mig spårat ur totalt, tom din morsa som man bara trodde gott om har ju blivit helt hämndgalen, men nu kommer jag nog hänga kvar ett tag till, märker ju att allt fler börjar kritisera dig och framförallt ditt program, inser du inte att det är nåt fel nånstans?

 • Susan skriver:

  Haha ja snabb är hon med…hon påstår att ”misshandeln” hänt i mars liksom, riktigt hög trovärdighet där asså 😅 Måntro det stickas koftor så det står härliga till i Gamla Stan 😅

 • Titti skriver:

  Tonår? Bianca är vuxen och 22-23 år.

 • Bitte skriver:

  Att kalla sin mamma för jävla kärring eller galen är aldrig okej. Det gör ont i hjärtat att höra… Hoppas att Bianca växer upp snart och inser att hon är lyckligt lottad som har dig. Och att ni kan respektera varandra trots fel och brister. Hon verkar känna sig orättvist behandlad, och kanske ska du då stötta henne i allt och berömma utan att kritisera. Tids nog inser hon förhoppningsvis hur svårt det är att vara förälder och hur mycket en mamma kan älska sina barn. Jag vet hur mäktig en sådan kärlek är. Min mamma offrade allt för mig. För en tid sen såg hon på mig och sa: Jag visste inte att man kunde älska en människa så mycket.

 • Maria skriver:

  E.S läs igen vad jag skrev. Jag skrev att jag aldrig hade accepterat att min dotter hade pratat till mig på det viset, att jag tyckte Pernilla skulle släppt av henne och åkt. Jag tycker oxå Bianca är fruktansvärt bortskämd och otrevlig mot sin mamma. Men i den stunden hjälper det ju inte att säga att Oliver tycker likadant. Och som Åsa skrev oacceptabelt att Barnen frågar om Pernillas sexliv och hur hon är i sängen… är chockad😱

 • B.A skriver:

  Har också varit ensamstående mamma och också haft en pappa som studsat iväg för att slippa både ekonomiskt o moraliskt ansvar för gemensamma barn. Jag reagerar väldigt starkt o mår dåligt när jag ser vuxna barn som FÖRSVARAR dessa fäder som avvikit från allt ansvar och skitit i allting. Jag kommer ALDRIG att förstå vuxna barn som väljer att inte se hur deras mamma har kämpat under deras uppväxt utan som förskönar och ÄLSKAR sin frånvarande pappa över allt här på jorden. Dessa vuxna barn borde ta sig en riktig funderare på vart de hade varit idag om de inte haft en mamma som tvärtom lagt allt åt sidan, satt dem främst, försörjt dem och tagit hand om dem, och funderar på i vilket ghetto de hade suttit i idag om de inte haft den mamma de har. Oerhört upprörande när vuxna barn inte har förmågan att med egna ögon se vem av föräldrarna det är som tagit ansvar. Som offrat ALLT för sina barn, medan pappor dunstar iväg och fortsätter leva livets glada dagar som de gjorde innan de satte barn till världen. Många pappor förvränger hur det har varit inför vuxna barn, för att snacka skit om deras mamma, och på så sätt vinna över barnen, o det värsta är att de vuxna barnen tror på dessa fäder som varit frånvarande under deras uppväxt. Men det är först när de vuxna barnen själva får barn och kanske hamnar i samma situation som de inser hur deras egen mamma egentligen haft det, men då är det oftast försent.

  Pernilla, du har varit och är en fantastisk mamma. Många gånger önskar man att alla dessa frånvarande pappor fått barn med en riktig häxa, så de hade fått det riktigt djäkligt besvärligt. Men istället har de åkt genom föräldrarskapet på en enda lång räkmacka utan att behöva lyfta på röven för att ta ansvar för sitt barn. Och när barnen är vuxna, då står de där med stora famnen och tar emot deras frånvarande pappa o han hyllas över allt annat. Mina barn har gjort exakt så, och det får mig att må illa.

 • E.S skriver:

  Till Maria

  Det var INTE alls ”omoget” av Pernilla att säga till henne att även Oliver tycker att Bianca är otrevlig. I programmet framgår det att Bianca är väldigt bortskämd o otrevlig mot sin mamma, man ska kunna prata ärligt i en familj och säga att även övriga familjemedlemmar tycker att du är otrevlig, hur ska man annars få någon att ändra sig i sitt beteende om man ska curla och försöka undvika att även andra i familjen tycker att någon är otrevlig mot vuxna??!! Shape up Maria!

 • Karin skriver:

  Har också reflekterat över Biancas beteende mot dig (men tycker att hon är en fantastisk person) Precis det tror jag också, det du beskriver om att respekten inte fanns från barnens pappa och att det färgar av sig på barnen. Upplevt och gör fortfarande ibland exakt det från min nu vuxna dotter. Lite sorgligt men man får försöka se vad som ligger bakom beteendet. Ni visar ju verkligen upp en ärlig sida av er familj, både högt och lågt! :)

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Hörru Alec, Hilde , Hanna , K, Gurra , Sara, Silla och ? – och allt vad du nu kallar dig när du är här inne och härjar runt som ett litet tjatigt Troll. Hoppa iväg nu till någon annan blogg så slipper vi dig i fortsättningen. Hur länge kan man besöka en blogg varje dag och skriva kommentarer om att man spyr på bloggen och är trött på personen som driver den – utan att inse att det bästa vore väl att du inte följde min blogg alls…. :-) Så HEEEEJ DÅÅÅ på dig!

 • Asterixia.se skriver:

  Man kan bete sig nästan hur som helst på sin arbetsplats bara man kommer i tid och håller god min mot chefen. 😏 Livet är orättvist. 😊

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack! Vad glad jag blir!!

 • Alec skriver:

  Var precis det jag sa att jag skulle göra, är du trög eller?

 • E.S skriver:

  Till Gen!

  Såg också programmet igår. Jag reagerade starkt på att Bianca svor åt sin mamma, men väx upp då djävla kärring?!. Förfärligt av ett vuxet barn som är en offentlig person att uttrycka sig så till sin fina mamma. Håller absolut inte med dig om när du säger att Pernilla o Bianca är otrevliga mot varandra därför att som mamma MÅSTE man säga ifrån!! Pernilla svär i alla fall inte till sin dotter utan det är dottern som gör det mot sin mamma. Vuxna barn ska visa respekt för sin mamma genom att inte uttrycka sig som Bianca gjorde i programmet, i synnerhet mot en mamma som tagit allt ansvar ensam för alla sina ungar. I förra programmet gjorde Pernilla helt rätt mot Bianca när hon visade att hon inte alls gillade att Bianca satt o pratade om föräldrarnas skilsmässa i en skvallerpodd hos Redgert. Det är Bianca som får utbrott mot sin mamma ganska ofta och skyller på sitt ”italienska temperament” vilket är nonsens, hon är född i Sverige och uppfostrad av sin mamma och har levt i Sverige, att skylla på sina ”gener” är bara tramsigt, hon har emellanåt helt enkelt ett dåligt uppförande mot sin mamma, är det inte när de åker bil så är det hemma eller någon annanstans, tycker det istället ser ut som om det är Pernilla som blir nertryckt av sina ungar, Pernilla framstår som en oerhört kärleksfull o ansvarstagande mamma. En mammas största uppgift är att våga ta konflikter med sina ungar, att våga säga ifrån, all heder till Pernilla!

 • Hanna skriver:

  Tack till du och din härliga familj! Så modiga och roliga att jag kan inte bara älska er. Känslor som verkligen kommer fram i rutan. tackili tack!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Jag förstår att vissa blir illa berörda av vissa scener i vårt program. Men jag har ju heller aldrig stuckit under stol med att vi har haft en turbulent relation och vi har inte dragit lika många gånger. Detta händer fortf från och till och även om jag inte tycker att det är ok, så gör vi ju en realityshow där vi visar både det som är bra och det som är mindre bra. Det har inte varit lätt att fostra dom här barnen själv , utan vare sig stöd eller support från deras pappa. Och jag tror att mycket handlar om att deras far då barnen var mindre och vi separerade saknade respekt för mig – och det färgade av sig på dom tyvärr… I dag har vi en bra relation vilket jag är glad för. Men tror också att min relation med barnen hade blivit så mycket enklare om jag hade haft deras pappas stöd i mina beslut.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack fina ni! Fint att höra!!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Galen är ordet….! Och tänkte precis samma sak. Inte så smart att göra detta nu när hon vill verka trovärdig och sansad . Här föll allt för henne och man förstår att detta är en mytoman som ljuger ohämmat, luras och inte har någon känsla för vad som är rätt och fel. Har stött på typen förr. Sitter där med offerkoftan på och vill ha empati , men faller till slut på eget grepp och sätter bara krokben för sig själv….

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack fina ni! Vad glad jag blir!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Så roligt att få träffa dig med Nathalie! Ta hand om dig och lev livet i vackra Toscana!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Haha, jag det är deras humor! Dom löjlada sig lite , fast dom gillar varandra mycket – när dom inte bråkar som två dårar….!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack Anne! Vad härligt att höra!”

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Åh, det lär nog dröja till nästa Podshow då vårar schema är så fullt ett bra tag framåt!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Jo, men bara om man kör på branta smala serpentinvägar , eller där det är trångt att vända och backa!
  Annars körde jag som en kung! :-)

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  ALEC: Ett HETT tips är att inte läsa min blogg, om du är så trött på mig. Och det finns andra TV-kanaler och program du kan kolla på om du inte gillar Wahlgrens Värld. Bara att vraka och välja! Härligt va?! 😉

 • AnnaJesper skriver:

  Urp! Tittade på sista avsnitt av WV, inte kul att se hur Bianca tilltalar dig. Hon borde skämmas regält. Om du Pernilla inte hade varit den du är. Så hade inte Bianca fått alla dessa chanser som hon har fått i sitt liv. Blir så ledsen av att se hur hon behandlar dig❤

 • Ann skriver:

  Såg på ert program att Bianca kalla dig för kärring..Så elakt.du verkar va en underbar mamma…Och i förra veckan att det va ditt fel att det va bråk mellan dig och emilio under ert äktenskap

 • Titti skriver:

  Tonåringar? Benjamin och Bianca är inte tonåringar!

 • Ann skriver:

  Såg att ni blivit polisanmälda av er mammas fd affärspartner .Nu visar hon hur galen hon är

 • Åsa skriver:

  Håller med. Inte ok av en 23åring att kalla sin mamma käŕring. Sen skulle jag absolut inte vilja att mina döttrar hade åsikter om mitt sexliv och hur de tror att jag är i sängen! Man kan ha en nära relation till sina barn utan att prata om precis allt! Tycker Bianca är fruktansvärt bortskämd och omogen. Och väldigt elak och raljerande mot Pernilla.

 • Marta skriver:

  Men vad tuff och modig du är som vågar köra en sån jättestor husbil – och i Italien dessutom!

  Kände igen mig så i detta med att passa tiden. Var en tröst för mig att se gårdagens program. Hade precis just igår fått en tillsägelse under dagen om min förmåga att ofta komma lite sent.
  Tänkte nästan efter det att jag är kanske en dålig människa….men tänkte sen till igen att jag är en generös och omtänksam människa i alla fall.

  Känner igen mig så – att när jag i god tid – ja då är det lätt hänt att nåt händer – typ som du gjorde – sätter sig på en vattenpöl – eller nåt annat omöjligt att förutse. Eller så sätter man igång med nåt nytt – och plötsligt är man sen i alla fall!!😂

 • Cecilia skriver:

  Men wow, vad duktig du är :)
  Och tack för ett underbart program (och podd). Ni är verkligen för härliga :)

 • Ann skriver:

  Är det inte obehagligt att köra en sån stor bil

 • Maria skriver:

  Men dom alla flesta som har tonårsdöttrar kan nog känna igen tjafsen och tjatet om mobilen och smsandet för exak så är det. Men sedan kan även jag tycka att Bianca passerat tonåring och är vuxen nu. Min dotter skulle ALDRIG säga ”väx upp kärring” och jag skulle aldrig acceptera det. Hade jag varit Pernilla hade jag släppt av Bianca där på plats och sagt hejdå! Men även omoget av Pernilla att säga till Bianca att Oliver tycker oxå du är otrevlig. Det gjorde väl inte saken bättre i stundens hetta?

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Riktigt bra gjort av dig att köra den i Italien.
  Vet själv hur trafiken är där 😬😁
  Såklart gillar jag även senaste avsnittet av Wahlgrens värld 👍🏽😍

  Kram Sandra 🌸

 • Sanna skriver:

  SÅ roligt avsnitt :-) Längtar redan till torsdag! När blir nästa poddshow?? Verkar som man missade nåt galet kul där :-) Så kul med dina och Sofias olikheter. Hon vill ha koll på läget och du kör på känsla :-) och så proffsiga båda två fast på olika sätt. Du är ju så rutinerad och verkar aldrig bli nervös, det är avundsvärt!
  GRATTIS till alla era framgångar, det är ni så väl värda!!!

 • anne skriver:

  Titta på era avsnitt igår.
  Känner absolut igen mej. (Oss)
  Mysigt i Italien ju. Gott att åka omkring med en husbil.
  Det gör du galant så klart. .♥
  Som ensamstående många år gör man ju allt själv.( Jag gör det):)
  Man är väl självständig♥♥♥♥
  Ha de nu så jättemysigt med din goa familj.

 • Maria skriver:

  Jag trodde det var Benjamin och Linnea som stod och kramades så kärleksfullt på bilden. Tyckte byxorna såg så coola ut och tog på mig läsglasögonen och ser att det är Bianca och Linnea som står bredvid😂 Ja det är allt en mycket speciell relation dom två syskonen emellan som dom själva beskriver. Det ser underbart ut med Italien, solen och att bara hänga med familjen. Bianca byxor är så fina, vart har hon köpt dom?

 • Åsa skriver:

  Du kan inte ha sett livepodd-showen live? Den var jättekul och underhållande, en show helt enkelt.

 • Annika skriver:

  Hur tar man en paus ifrån livet?

 • Gen skriver:

  Hej Pernilla
  Jag tittar varje gång på programmet o gillar det Men jag kan tycka att du o Bianca är ganska otrevliga mot varandra mellan varven tyvärr

 • Elisa skriver:

  Pernilla, underbara powerwoman!!
  Du delar med dig på ett så härligt prestigelöst sätt. Känner igen mig i mycket i ditt liv, att vara singel mamma med barn i olika åldrar med allt vad detta innebär. Tack tack tack för alla skratt och glädje du sprider bara genom att vara dig själv utan filter. Mina barn älskar er också😂😂👍.
  All kärlek till er❤️

 • Nathalie med hunden Luna skriver:

  Jag hade turen att träffa på hela teamet här i Toskana häromdagen, visste inte riktigt hur jag skulle våga fram och vad jag skulle säga, men det löste sig då min valp sprang fram till Bianca! ❤️Mysiga varma Bianca som gav mig en kramoch fina Linnea. Benjamin är precis lika mat galen som jag trodde ! Jag såg den otroligt stora husbilen stå parkerad och måste ge dig en fantastisk eloge Pernilla, inte ens jag som bor här skulle våga köra en sån på de här vägarna, och du har rätt, många kör som galningar här. Detta har sagt förut men en av anledningarna till er succé är att ni är så självironiska. Vi känner alla igen oss. Stor kram och buon viaggio ancora.

 • Helena skriver:

  Bra, det är nog bäst att du tar en paus överhuvud taget ifrån livet. Du verkar riktigt bitter.

 • Rosa skriver:

  TACK för ännu ett härligt avsnitt av Wahlgrens värld igår, ni är bara för underbara.

 • Mikaela skriver:

  Torsdagen är för mig den bästa dagen för då visas nytt avsnit av ”Wahlgrens värld”❗ Du är helt underbar, vilken bra, positiv energi Du har, du är vacker, söt, gullig och rolig. Fantastiskt program❗Stort eloge til Dina föräldrar för det är deras förtjänst att Ni har så bra sammanhållning i familjen. Så mycket kärlek och omtanke. 😋❤

 • Saga skriver:

  Fina tänder ! Om du vill upprätthålla den fina nyansen så borde du besöka vittleende.com. En site som jämför tandblekning med attraktiva priser. Produkterna är effektiva och helt säkra. Så mycket billigare än att göra det hos tandläkaren!

 • Alec skriver:

  Nä, usch, blir så trött på era nunor som dyker upp överallt, och så Christina nu med sitt hämndfulla tjat, blä, måste ta en paus från alla er! Hur orkar ni med detta själva undrar jag? Tröttnar ni aldrig? Narcissism i sinn fulla prakt!

 • Anette Neumayer skriver:

  Så å turbulent avsnitt. Mycket känslor som flög omkring. Så igenkännande då jag själv har två tonårsdöttrar😨
  Älskar Wahlgren o Wistam. Lyssnar när jag är ute o rastar vovven i skogen. Där hör ingen mig asgarva men hunden tittar märkligt på mig ibland.
  Ni är så härliga i er familj o jag önskar dessutom att din mamma kan gå vidare efter den hemska upplevelsen att bli så dåligt behandlad.
  Ha det fint😁

 • Louise skriver:

  finaste finaste du!!!💛
  älskade kvällens avsnitt. och jag älskade att alla tre favoriter va med du, Sofia och Emilia.
  jag är så himla taggad på att träffa dig. 1 DECEMBER!!!!! dock är jag redan jätte nervös.
  försök att få sofia att titta på sune i Linköping hahah. 💛💛💛💛💛
  kolla DM på insta när du har tid, kramis💛💛💛💛💛💛

 • Helena skriver:

  Hoppas du och Sofia behåller eran podd så som den är. Efter att ha sett Wahlgrens värld ikväll tycker jag livepodden var som ett skådespel och spektaklet. Ni är bäst när ni helt okonstlat sitter och pratar med varandra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram