Trädgårdsjobb & lyxig picknick på bryggan med Benjamin!

Det behövliga Trädgårds-fixet på Lagnö fortsatte en dag till, och blev också vår sista inspelningsdag av Wahlgrens Värld för sommaren! dd6d9a45-88ff-43a9-8752-15a3edb9c4f8.jpgJag och Benjamin mötte upp Magnus som jobbar professionellt med Trädgård , och skulle hjälpa oss med lite trix och fix!

img_4087.jpgGräset är vildvuxet och det har kommit upp massa gräs mellan stenplattorna.

img_4089.jpgBenjamin fick ta tag i gräset mellan plattorna, och så här fint blev det efteråt!

ba79d1a0-d7e0-4687-8f36-2c88ebf13f7c.jpgMagnus visade mig hur man klipper bort grenar och gräver upp jorden runt träden!

img_4090.jpgimg_4093.jpgFörsta gången Benjamin någonsin planterar blommor i en kruka, haha…!

img_4094.jpg
img_4092.jpgimg_4099.jpgimg_4097.jpgimg_4098.jpg

Vi hade tyvärr inte tillräckligt med redskap denna gång för att få bort allt ogräs, så det lär behövas några besök till, innan tomten är fin igen…!

img_4077.jpgJag och Benjamin firade vårt hårda slit med en liten enkel picknick på bryggan….! 😅

img_4073.jpg

Precis innan jag gick hemifrån så kom det nämligen ett härligt Bud från Richard Julin med en trerätters lyxlunch inklusive blommor, duk och vinglas!  

Kunde ju inte ha kommit på en lägligare dag! 😀👍
img_4068.jpgimg_4080.jpgimg_4154.jpgEn härlig dag när man både har gjort nytta och fått njuta av denna underbara sommar!!!
Och tillsammans med min älskade son dessutom! 😍   Kan det bli bättre?!

18 reaktioner på “Trädgårdsjobb & lyxig picknick på bryggan med Benjamin!”

 • Cecilia i Vara skriver:

  Ni har tur med vädret. Här regnade det i några dagar. Skönt med omväxlande väder. 😉 kram till er.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Framträdandet Benjamin gjorde i Norge med er stora norska stjärna var magiskt!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Linus jobbar på det…! :-)

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Japp. Umgås inte längre , men gammal klasskompis i Svenska skolan i Paris med min kompis Jennifer.

 • Sofia skriver:

  Känner du Paul Sandvik? Såg att du kommenterat på Blondinbellas insta.

 • Lena skriver:

  Åh vad fint ni gör för dina föräldrar 🌸 får lite ångest över poolen dock, även om ni inte kommer kunna bada u den så kanske ni kan få dit ngn som rengör den lite ändå? Har den inte haft skydd på sig under vintern?

 • Camilla skriver:

  Tack Pernilla har ikke skrevet så mye til deg i det siste, lover å skrive oftere, savner å se dere på TV hver torsdag, hører mye på musikken din og Benjamin, sefølgelig har shampoo blitt min nye favorittsang, håper alt er bra med deg og din familie , At Benjamin var i Norge og sang ill be fine somehow omg happy for at det fins Internett , Den sangen betyr veldig mye for meg, Håper å hilse på dere etterhvert , har noen ord jeg vil si til Bianca fortsett å hver akkurat den personen du er, du er en snill, hardtarbeidende,sterk,morsom følsom , person som vi alle er glad i og vis noen sier noe annet så får de med bibbzangels og gjøre bibbzangels er mitt navn på oss fansen hilsen en dedikert fan Camilla

 • Nina Cecilie skriver:

  haha ja bokstavelig talt..🤣🤣 må bare elske når dere prøver dere på norsk…’det errrr så koselig da’ 🤣selv har jeg begynt å si ‘oj så skoj ‘ så takk for den 😅😅👌🏼👌🏼

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Haha, ja jag blev rejält lurad kan man säga…! Eller ”tagen på sängen” som vi säger i Sverige…! :-)

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Han tränar flera gånger i veckan med egen PT!

 • Elin skriver:

  Han ser väldigt vältränad ut Benjamin ,hur ofta tränar han ?

 • Pernilla skriver:

  Det är ju det som är så härligt, att ert liv inte ser ut som andras. Jag vill inte läsa och se på TV om vanliga Svensson liv. Härligt med lite glim och glamour tycker jag.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Här har du förra inlägget – eftersom du tydligen missat detta ; https://pernillawahlgren.se/pernillas-blogg/storrensning-stadning-och-tradgardsfix-pa-lagno.html

 • nina cecilie skriver:

  for en herlig dag 🙌 🥂elsker å følge deg på insta å bloggen 👌🏼❤️
  Så akkurat et klipp på vg tv hvor Benjamin måtte ringe deg å be om penger for en champis flaske…😂😂😂 så himla bra 🙌🙌🤣

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tusen tack! Detsamma Camilla!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Om du läser min blogg dagligen, så har du också läst inlägget där jag berättade att vi röjt och fixat hemma hos mina föräldrar för ett tag sedan. Då hade vi inget filmteam med oss. DENNA gång hade vi det ,och tog då hjälp av Trädgårds-Magnus för att lära oss mer! JUST eftersom jag inte är ett dugg trädgårds-intresserad och därav inte kan ett jota om hur man får bort ogräs eller beskär träd….
  Att vi är och fixar i mamma och pappas trädgård är inte för att jag tycker att det är KUL, utan för att jag älskar mina föräldrar och vill göra det jag kan för att hjälpa till och underlätta när dom kommer hem!
  Lunchen vi dukade upp var ett lyxigt bud från ett alkoholfritt vinmärke som kom till mig på morgonen samma dag , och som passade ypperligt att inta på bryggan när vi filmade.
  Hade vi inte filmat hade vi ätit upp det ändå! :-)
  Det är det som är det roliga med ”Wahlgrens Värld”. Vi behöver inte fejka. För det som ske – det sker faktiskt på riktigt.
  Jag vet att det inte hör till vanligheterna i andras liv, att få bud med färdig lunch inklusive bestick och duk hem till dörren , eller att det står bud med ballonger nästan dagligen utanför dörren. Men så är det för oss , och det blir ju faktiskt kul TV av det också! :-)
  FEJK är det sista vi är . :- ) Sen att våra liv inte ser ut som alla andras. Det är jag fullständigt medveten om! 😉

 • Maria skriver:

  Det blir ju så löjligt och nästan komiskt när du skriver om att du jobbat i föräldrarnas trädgård på Lagnö. Speciellt när vi alla fått ta del av att du inte lyfter ett finger i din egna trädgård. Men med Ww filmteam på plats så är tydligen ALLT möjligt😂 Fins det något i Ww som är äkta eller är allt ett skådespeleri med manus från kanal 5? Och lunchen på bryggan😂 jo det är väl så som vi alla andra också brukar duka upp en röjardag i trädgården🤣 Ni slår alla rekord i att vara verklighets frånvarande!

 • Camilla skriver:

  God sommer Pernilla hilsen Camilla i Oslo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram