Trollet som har många namn….

Hej vänner!

Jaa hörni,  vad säger man…..

Jag tog en liten bloggpaus i godan ro.

Och under tiden jag har varit borta, kan man nästan tro att mitt kommentarsfält har tagits över av ett gäng galningar…! 😱

Men vet ni. Så är inte fallet.

Det är trot eller ej – mer eller mindre ETT TROLL  som har haft minst sagt FULLT UPP här i kommentarsfältet – medan jag har roat mig med vänner och familj och festat och haft livets liv! :-) 😋

Allt eskalerade ju nämligen efter mitt inlägg med bilder på mig och Sofia Wistam från vår härliga helg i Sandhamn där en bloggläsare skrev kommentaren ; 

LINA SKRIVER:

”Oj vad ni har blivit gamla tanter men de är väl en charm även de !!”

Varpå JAG  svarade  ;  Oj vad du verkar blåst som skriver en sån kommentar! 

En mycket rimlig kommentar eftersom det är så uppenbart löjligt och enbart provocerande att försöka verka som att man plötsligt skulle upptäcka att vi ser ut som gamla tanter – vilket vi långt ifrån gör – varken jag eller Sofia!

Däremot har vi båda självförtroende nog att våga visa oss UTAN FILTER – vilket jag värdesätter enormt – och även har skrivit om i tidigare inlägg.

Och följer man min blogg eller kollar på Wahlgrens  Värld-  som 90 % av alla som läser denna blogg gör – så vet man exakt hur jag ser ut med eller utan smink . Vilket betyder att kommentarer som dessa är ENBART är ute efter att provocera eller försöka sänka den det handlar om.

Här har ni en annan BLÅST KOMMENTAR  från en annan bloggläsare ( TRODDE jag då  ) ;

 • LISA SKRIVER:
 • ”Hon ser ju gammal ut rynkig sliten och kämpar med viktnedgång och de går trögt det har med åldern att göra
  Men att hon beter sig som en fjortis
  Det är ju inte fel
  Men gammal ser hon ut absolut
  Titta på barnens bonus mamma hon är ju i samma ålder ( tror jag ) jätte fräsch snygg
  Kanske även kommer innefrån ödmjuk osv
  Vad brukar man säga ” vacker och perfekt för man har ett ödmjukt snällt och underbart sätt ””
  Sen vad ni tycker P anhängare bla bla åter bla  ”

 • En sån här kommentar skulle kunna knäcka vilken ung ,  osäker bloggerska / influenser som helst . 

 • Och det är kommentar som dessa som orsakar ätstörningar hos unga tjejer – eller får dom att vilja förändra sitt utseende på olika sätt, för att de tror att de inte duger som de är. 

 • Det är kommentarer som dessa som gjorde att Bianca t e x slutade att blogga helt! För att hon inte mådde bra av att gå in på sin blogg och bli kränkt och nertryckt dag efter dag av bittra kvinnor som är så avundsjuka på hennes liv & utseende – att dom inte kan låta bli att sänka henne med personangrepp.

 • Så FY SKÄMS på er som sitter bakom era dataskärmar och dagligen kränker människor ni inte känner – bara för att må lite bättre själva! 

 • Ni fega kräk som anonymt skriver saker som sårar medvetet , men som ni ALDRIG skulle våga säga till personen i fråga ”face to face”.   

 • Det är inte kontraktiv kritik  – era nollor – det är brist på uppfostran!! 

 • Och om vi bloggare då svarar emot -så har vi ALL rätt i världen att göra det!!! 

Jag kollade upp kommentaren som startade allt nu senast,  och som genererade massa elaka kommentarer som ”höll med ”  om att jag och Sofia var gamla tanter , och hur vidrig jag är som har MAGE att kalla en bloggläsare för blåst…! ETC ETC…

Och under tiden jag har haft min bloggpaus, så har det ju helt eskalerat  i kommentarsfältet!

Och jag som trodde att jag hade kloka sköna bloggläsare med humor – tänkte var i helvete har tagit åt mina bloggläsare…?!

Men jag kollade upp IP-numret på signaturen på kommentaren som startade allt – och hör och häpna – Det är SAMMA PERSON som skriver och svarar på sina EGNA kommentarer…!! 

En person som uppenbarligen inte har något liv , utan har ALL tid i världen att sitta på min blogg och skriva kränkande kommentarer  i olika namn , och även SVARA på SINA EGNA  kommentarer!! 😅😱

HÄR är några av alla de namnen som jag hittade på inlägg skrivna från  SAMMA person med samma IP nummer ; 

LINA – (som skrev att vi var ”gamla tanter”) 

Kallar sig även för ;

Eva

Maria 

Lisa 

Maja

Stina 

Jessica

Emma 

Helen 

I

Maria B

Maggan 2

Sandra 

Mia 

Maj 

Lena 

Lina. 

17 – SJUTTON!!!! olika pseudonymer skrivna  av SAMMA   person!! 

Ja, men inte KONSTIGT att kommentarsfältet svämmat över av idioter…!  😅😂

Så- Nu vet ni hur lätt det är att tro att man är HATAD eller illa omtyckt av många , när det i själva verket bara är ett enda troll – boende i Solna..!

Sjukt va?!

062b8a59-7bbc-4dde-8c3e-a18790417a39.jpg

Här har ni mig föresten :  Den överviktiga slitna gamla tanten på röda mattan på Kristallen. 😅

Förövrigt en av de absolut roligaste kvällar jag har haft på länge!

TROTS  att vi inte fick något pris…! 😋😅

109 reaktioner på “Trollet som har många namn….”

1 3 4 5
 • Направляем Вам Уведомление об одобрении выдать Вам некую сумму. Рекомендуется без промедления разбираться с подробностями зайдя на офици skriver:

  Направляем Вам Уведомление о том что принят вердикт обеспечить Вам некую сумму. Обезопасьте себя! не откладывая оформить детали зайдя на официальную страницу сервиса в течение 30 минут.Не упустите момент . В случае просрочки Ваш доступ в систему будет заблокирован!Переход на страницу: https://tinyurl.com/envitype NMVV427680RKKF

 • Nathalie skriver:

  Haha Åsa har ju en massa filter som gör att hennes hud ser slätare ut på hennes instagram. Hon gör om sina bilder hela tiden! Kolla bara på videoklipp från tex biancas vloggar eller ut whalgrens värld, DÄR är hur hon egentligen ser ut! Pernilla är iaf naturlig o använder aldrig filter o behöver heller inte göra om sina bilder. DET kallas skönhet!

 • Maria Davidsen skriver:

  ….men halå, folk är ju inte riktigt kloka. Du är så skön Pernilla och du är så ärligt härlig både med den du är och ditt utseende. Keep it up! Kram från en annan tant i 50 års åldern 😘

 • Monika skriver:

  Bra att du skriver ut vem det är. Helst skulle du visa bild med. Haha.
  Jag är mycket äldre och fulare än du men jag skiter totalt i det.
  Tur att vi har humor.
  Det har ju inte de som skriver elakt 😂
  Kram

 • Pernilla skriver:

  Men hallå, ni är så fina utan filter. Både du och Sofia och alla andra som visar sig precis som de är. Så det så. kram

 • Markus skriver:

  Hej. Angående detta att 17 olika namn skrivit kommentarer från samma IP nr. Jag antar att du kollat upp att det är ett privat IP?
  Så det inte är ett IP till ett publikt WiFi-nätverk, som t ex McDonalds, Arlanda, Bibliotek, Internet cafe, Sjukhus etc?
  För jag tror nämligen att om flera personer är uppkopplade på samma WiFi så kommer alla dessa personers aktiviteter, kommentarer etc att ha samma IP nr!
  Har ni tänkt på detta?
  Försvarar inte Linas eller de andras dumma kommentarer alls eller så tänkte bara att detta kan vara en förklaring. Eller är jag ute och cyklar?
  För övrigt ser både du Pernilla och Sofia snygga ut! Med eller utan filter. :)

  • Markus skriver:

   Forts ang. 17 personers kommentarer från samma IP.
   Om personer kopplar upp sig via samma VPN (en tjänst som används för att vara anonym på nätet) så tror jag att alla kommentarer kommer från ett och samma IP.
   Lite långsökt, men ändå möjligt kanske?

   • David skriver:

    Det låter totalt orimligt att 17 pers, eller ens 5 pers skulle vara kopplade till samma IP och skriva exakt samma smörja på samma blogg, och inom några få timmar.

 • Samir skriver:

  Hej Pernilla, vill bara säga att du är en underbar människa. Du är vacker inombords (det viktigaste för mig) men även otrolig fräsch och vacker. Jag blir så förbannad när jag läser folk som skriver elaka kommentarer. Men fokusera inte åå såna så mycket utan du ska veta att vi är 100.000 tals svenskar som stand by you och som älskar dig. Sluta aldrig podda. Det är livet!! Jag är en kille från orten yes du har fans även i förorten. Du är en vacker lycklig strålande guzz😁 Love u och Sofia Wistam❤️❤️❤️ Hälsa från mig

 • Helena Karlsson skriver:

  Men shit 17!!! Olika personer
  Skaffa ett jobb säger jag

 • Sara skriver:

  Att Bianca får hårda ord är väl ej konstigt när hennes plattform är sura miner och negativitet. Där ego och överklassproblem blir stora som att Bianca är det största offret i världen.

  ALLT är jobbigt för Bianca.

 • Annika skriver:

  Vilken ljuvlig klänning du hade på Kristallen!! /45-åring med rynkor man kan gömma sig i kring ögonen :-)

 • Fjant skriver:

  Du har ju många samarbeten. Du kunde ju ha ett samarbete med Aschbergs Trolljägarna!? 😀 Så kunde du avsluta varje blogginlägg med ”Denna blogg är i samarbete med Trolljägarna”, så skrämmer du kanske bort trollen. Inga mer trolltyg i tomteskogen! 😎

 • Lollo skriver:

  Blocka och anmäl personen (IP-adressen) i fråga!

1 3 4 5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram