Trollet som har många namn….

Hej vänner!

Jaa hörni,  vad säger man…..

Jag tog en liten bloggpaus i godan ro.

Och under tiden jag har varit borta, kan man nästan tro att mitt kommentarsfält har tagits över av ett gäng galningar…! 😱

Men vet ni. Så är inte fallet.

Det är trot eller ej – mer eller mindre ETT TROLL  som har haft minst sagt FULLT UPP här i kommentarsfältet – medan jag har roat mig med vänner och familj och festat och haft livets liv! :-) 😋

Allt eskalerade ju nämligen efter mitt inlägg med bilder på mig och Sofia Wistam från vår härliga helg i Sandhamn där en bloggläsare skrev kommentaren ; 

LINA SKRIVER:

”Oj vad ni har blivit gamla tanter men de är väl en charm även de !!”

Varpå JAG  svarade  ;  Oj vad du verkar blåst som skriver en sån kommentar! 

En mycket rimlig kommentar eftersom det är så uppenbart löjligt och enbart provocerande att försöka verka som att man plötsligt skulle upptäcka att vi ser ut som gamla tanter – vilket vi långt ifrån gör – varken jag eller Sofia!

Däremot har vi båda självförtroende nog att våga visa oss UTAN FILTER – vilket jag värdesätter enormt – och även har skrivit om i tidigare inlägg.

Och följer man min blogg eller kollar på Wahlgrens  Värld-  som 90 % av alla som läser denna blogg gör – så vet man exakt hur jag ser ut med eller utan smink . Vilket betyder att kommentarer som dessa är ENBART är ute efter att provocera eller försöka sänka den det handlar om.

Här har ni en annan BLÅST KOMMENTAR  från en annan bloggläsare ( TRODDE jag då  ) ;

 • LISA SKRIVER:
 • ”Hon ser ju gammal ut rynkig sliten och kämpar med viktnedgång och de går trögt det har med åldern att göra
  Men att hon beter sig som en fjortis
  Det är ju inte fel
  Men gammal ser hon ut absolut
  Titta på barnens bonus mamma hon är ju i samma ålder ( tror jag ) jätte fräsch snygg
  Kanske även kommer innefrån ödmjuk osv
  Vad brukar man säga ” vacker och perfekt för man har ett ödmjukt snällt och underbart sätt ””
  Sen vad ni tycker P anhängare bla bla åter bla  ”

 • En sån här kommentar skulle kunna knäcka vilken ung ,  osäker bloggerska / influenser som helst . 

 • Och det är kommentar som dessa som orsakar ätstörningar hos unga tjejer – eller får dom att vilja förändra sitt utseende på olika sätt, för att de tror att de inte duger som de är. 

 • Det är kommentarer som dessa som gjorde att Bianca t e x slutade att blogga helt! För att hon inte mådde bra av att gå in på sin blogg och bli kränkt och nertryckt dag efter dag av bittra kvinnor som är så avundsjuka på hennes liv & utseende – att dom inte kan låta bli att sänka henne med personangrepp.

 • Så FY SKÄMS på er som sitter bakom era dataskärmar och dagligen kränker människor ni inte känner – bara för att må lite bättre själva! 

 • Ni fega kräk som anonymt skriver saker som sårar medvetet , men som ni ALDRIG skulle våga säga till personen i fråga ”face to face”.   

 • Det är inte kontraktiv kritik  – era nollor – det är brist på uppfostran!! 

 • Och om vi bloggare då svarar emot -så har vi ALL rätt i världen att göra det!!! 

Jag kollade upp kommentaren som startade allt nu senast,  och som genererade massa elaka kommentarer som ”höll med ”  om att jag och Sofia var gamla tanter , och hur vidrig jag är som har MAGE att kalla en bloggläsare för blåst…! ETC ETC…

Och under tiden jag har haft min bloggpaus, så har det ju helt eskalerat  i kommentarsfältet!

Och jag som trodde att jag hade kloka sköna bloggläsare med humor – tänkte var i helvete har tagit åt mina bloggläsare…?!

Men jag kollade upp IP-numret på signaturen på kommentaren som startade allt – och hör och häpna – Det är SAMMA PERSON som skriver och svarar på sina EGNA kommentarer…!! 

En person som uppenbarligen inte har något liv , utan har ALL tid i världen att sitta på min blogg och skriva kränkande kommentarer  i olika namn , och även SVARA på SINA EGNA  kommentarer!! 😅😱

HÄR är några av alla de namnen som jag hittade på inlägg skrivna från  SAMMA person med samma IP nummer ; 

LINA – (som skrev att vi var ”gamla tanter”) 

Kallar sig även för ;

Eva

Maria 

Lisa 

Maja

Stina 

Jessica

Emma 

Helen 

I

Maria B

Maggan 2

Sandra 

Mia 

Maj 

Lena 

Lina. 

17 – SJUTTON!!!! olika pseudonymer skrivna  av SAMMA   person!! 

Ja, men inte KONSTIGT att kommentarsfältet svämmat över av idioter…!  😅😂

Så- Nu vet ni hur lätt det är att tro att man är HATAD eller illa omtyckt av många , när det i själva verket bara är ett enda troll – boende i Solna..!

Sjukt va?!

062b8a59-7bbc-4dde-8c3e-a18790417a39.jpg

Här har ni mig föresten :  Den överviktiga slitna gamla tanten på röda mattan på Kristallen. 😅

Förövrigt en av de absolut roligaste kvällar jag har haft på länge!

TROTS  att vi inte fick något pris…! 😋😅

109 reaktioner på “Trollet som har många namn….”

1 2 3 5
 • Anette skriver:

  Som vanligt kommer p undan med alla sina idiotgrejor hon gör och Ni fans häller henne om ryggen. Man får bara blogga om man smörar eller tycker lika som Er eller p.tom Bianca har själv sagt att du vill bara ha det du själv vill ha. Ingen får tycka olika. Sedan stod p på kristallen och så att priserna bara var egogrejor att få. Snacka om att återigen nedvärdera sina kollegor håna priset. Allt för att man heter wahlgren och tror att man äger världen. Jag tycker det är fullständigt vidrigt hur p får betete sig. Och ännu viktigare är att alla fans köper detta och slickar backen hon går på. Och nu är det synd om henne?men själv får hon skratta pandemin i ansiktet noll respekt för vårdpersonal och håna kollegor och omvärld och då ska folk uppföra sig???

  Visst ingen ska vara taskig eller oförskämd mot någon. Det är inte ok. Men hur kan det komma sig att p får vara det konstant mot andra och Ni fans köper detta? Allt hon gör är försvarbart enligt Er.

  Hon har också fel och brister.
  Och att Ni köper jag hade inte tid att blogga, det är helt vidrigt. Hon leker med Er och bara för att hon heter p w då får hon göra som hon vill enligt henne själv. Och enligt Er.

  Ni ska väl också ha respekt .

  Jag tycker det är helt sjukt hur p inte kan vill förstå att den största delen av alla påhopp kritik och annat som hon inte gillar beror på hennes eget beteende. Tom hennes egen dotter har sagt åt henne men hon lyssnar inte. Sedan är ingen felfri.

  Inte ens p . Men Ni fans tycks tycka det och köper allt hon säger och gör.
  Och så säger Ni som henne. Det är andra det är fel på.

  Och återigen. Att stå och säga att priset i kristallen är bara en egogrej att få.alltså hur länge ska hon få hålla på? Bara för att hon blir besviken är man elak mot alla andra?

  Är man inte då som det man säger sig bli arg på ?
  Jag trodde den blogg skulle innehålla allt.men inte.
  P mobbar andra taskig mot kollegor man måste tycka som henne hon umgås med riskgrupper och hon total sågar pandemin . För mig är detta en respektlöshet som ingen borde köpa.

  Men visst Wahlgrens som resten kändisvärlden anser sig stå över alla andra om i allt.

  Detta är för mig totalt fullständigt förkastligt.

  Vi är människor alla.

  • Emelie skriver:

   Anette, jag antar att du är samma troll som Pernilla nämner i sitt inlägg. Men GE DIG. Gå inte in här och läs mer, du är en mobbare och en hemsk person som sitter och skriver sådana saker till en MÄNNISKA du inte känner. Du borde söka hjälp för det är inte normalt och bete sig som du gör!

   Hoppas du tänker över ditt beteende. Det är INTE klokt. Om någon hade följt efter dig i verkligheten och sagt allt du säger till Pernilla till dig hade du troligt brutit ihop ganska snabbt. Det är mobbning det du håller på med. Tycker du inte om Pernilla, så sluta följ henne.

   • Charlotte skriver:

    Ellinor, detta är nog en person med någon slags diagnos förmodligen. En person som inte kan ta till sig vad vi bloggläsare skriver till henne. Människan har troligtvis någon brist med de kognitiva. Antingen accepterar vi läsare hen och låter människan raljera här eller så fortsätter vi och svarar och bara gör hen ännu mera aktiv här. Vad tycker ni folk? Ska vi ignorera människan ? Hen är ju uppenbart inte riktigt ”med” om man säger så:/

  • Louise Näös skriver:

   Men Anette du lilla avundsjuka nät troll,GE DEJ NU.Fattar du inte så pass att du skämmer ut dej helt o hållet.Läs inte Pernillas blogg om du mår så dåligt av den,varför gör du det överhuvudtaget???Hur korkad får man vara??Du sitter säkert och tittar på en film i 2 timmar som är helt värdelös,läser ut en bok som du absolut inte gillar.Tror nog att du har en diagnos av något slag,ett tvångs beteende att se o göra det du inte vill/gillar.Sök hjälp lilla du!!!Pernilla bra skrivet och bra att du markerar,synd om unga bloggare som får stå ut med sådan här skit på nätet och inte kan ta det på samma sätt som dej.Vi är flera tusentals som gillar,älskar dej så,hoppas du känner vårat stöd❤

  • Carola skriver:

   Jag tycker mest synd om dig faktiskt. Det måste vara oerhört jobbigt att reta sig så fruktansvärt på en människa som du gör.
   Att Pernilla lever livets glada dagar under tiden lär ju strö salt i såren hos dig.
   Terapi kanske vore en bra grej för dig? Lära dig hantera dina starka känslor på ett mer konstruktivt sätt.
   Att framstå som en rent elak människa kan väl ändå inte vara ett mål i ditt liv?

   Sök hjälp.

  • Veronica skriver:

   Du fattar verkligen inte när det är dags att ge sig va?? Skärp dig, du är påkommen och bortgjord. Så sluta nu innan du gör bort dig ännu mer

 • Cecilia skriver:

  Heja dig, du är bäst❣️
  Älskar din humor och hur du bjuder på dig själv.
  🤗

 • Birgitta skriver:

  Bra skrivet Pernilla! Kram 💕

 • Eva skriver:

  Haha😂 förlåt men kan inte mer än att skratta åt sådana kommentarer😂 för det stinker bara avundsjuka.
  Vacker är vad du är Pernilla💞 och bra att du säger ifrån. Kanske vi skulle kunna få lite mer normala sociala medier om alla inte tolererade sånt här!
  Endast pinsamt för denna personen. Kan du inte blocka?

  • Eva skriver:

   Dessutom är det väl inget fel att vara gammal eller tant? Varje ålder har sin charm.
   Alla vill väl bli gamla! Vad är alternativet💞

 • Mammzan skriver:

  Hej Pernilla,
  Har varit orolig att det hänt dig något eftersom du inte skrivit på flera dagar. Läser ofta din blogg men kommenterar sällan, nu kan jag inte låta bli. Måste säga ditt sätt att ryta ifrån var det bästa jag läst på länge, hoppas det här ”trollet” får utstå något liknande nångång i livet. Funderar ibland på hur ni ”kändisar” orkar med allt ni får utstå ( den svenska avundsjukan) det gäller verkligen att ha skinn på näsan, och det har du.
  Följer Wahlgrens Värld, till och med min man börjar gilla det…..veckans höjdpunkt!,, Sluta för gudsskull inte upp med att vara dig själv och fortsätt sprida glädje så som bara du kan😘😘😘
  Önskar dig och din fina familj allt gott!!!!

 • Justina skriver:

  Härligt att du är tillbaka! ❤️
  Idioter finns det gott om tyvärr men de har nog inte så roliga liv själva så de måste hacka på sådana som är lyckliga.

 • ellinor blomquist skriver:

  Pernilla: Bry dig inte. Du och din familj är härliga, ni bjuder på er själva, ni tillför så mycket glädje för oss flesta.
  Jag är 68 år,lätt överviktig tant i mångas ögon-men det struntar jag i.
  Jag följer med stor glädje din blogg och din Insta-härligt med all positivtitet du och din familj tillför.

 • Ulle skriver:

  Den människan kan ju inte må så bra eller ha något liv, sorgligt!!
  Du är fin ❤️ och sprider härlig energi.

 • Mia skriver:

  Fasiken vad befriande det är att läsa när ni bloggerskor/influencers ryter ifrån! Skäms på er som skriver så elakt till andra! Vad fattas i ert liv för att ha ett behov att trycka ner andra så? Och hur mycket tid och energi har ni över i era liv för att orka gå in och skriva elak kommentarer till människor ni varken känner eller tycker om? Skaffa er en mer konstruktiv hobby, eller lägg tiden på att gå till någon som kan hjälpa er med att frigöra det mörka behovet inom er som får er att vara så elaka. Ni kommer med all säkerhet må så mycket bättre efter det!
  Kram till dig Pernilla och tack för att du röt ifrån! Önskar se mer av nolltolerans och uthängning (med bild och allt ala Maggan Graaf) för att förhoppningsvis få slut på detta hemska beteende! Konsekvenserna av deras handlingar är inte tillräckliga, ”häng ut” dem så de får skämmas och stå till svars. Har själv två små döttrar och är redan orolig över hur internet ska få mina små att må när de blir äldre… Ser influencers agerande NU som en viktig markering och kompass för framtidens unga! / Från Mia som inte bor i Solna och som ALDRIG tidigare kommenterat. 😉

 • Maria, Skåne skriver:

  Haha, heja dej!! Du är så jäkla skön!!! Underbart inlägg👌👏👏👏❤🧡💛💚💙💜❤

 • Tove skriver:

  Herregud. Det är ju inte klokt att man kan hålla på så. Elakt naturligtvis, men också väldigt väldigt tragiskt…

 • Lillis skriver:

  Finaste du❤️ Avundsjuka är en svår sjukdom….
  Tycker att du är fantastisk härlig rolig, bjuder på dig själv. Snygga 50 plussare både du och Sofia. Kram från 53 årig 5 barnsmamma

 • Annica skriver:

  Stå på dig ❤️

 • Sara skriver:

  Tråkigt att det finns människor som bara är ute efter att förstöra och sprida negativa kommentarer.
  Jag tycker att du och Softa är supersnygga både med och utan smink.
  Fortsätt sprida din härliga energi, det uppskattar jag!😀☀️💐

 • Linda skriver:

  ❤️

1 2 3 5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram