Trött efter nattens bilkörning…

Mitt management har lite ”sommarlov” just nu, så igår tog jag bilen själv till Västerås för kvällens gig på Västerås-festivalen!

Den här gången hittade jag dessutom rätt direkt efter att ha åkt fel sist jag skulle till Västerås och åkte mot Göteborg istället… :-)

Jag checkade in på mitt hotell och hade fått en riktigt fin svit som jag tyvärr inte fick utnyttja då jag åkte hem till Sthlm direkt efter spelningen.

Men jag hade ju en väldans tjusig ”loge” och gått om plats när jag sminkade mig och bytte om iallafall…! 😉

20130630-130156.jpg

20130630-130102.jpg

20130630-130133.jpg

20130630-130148.jpg

20130630-130143.jpg

20130630-130139.jpg

Utsikten från sovrumsfönstret visade upp ett Västerås i feststämning!

Och det var även publiken i tältet där vi spelade!    Galet kul gig med väldigt glad publik! :-)

20130630-130202.jpg

80-tals-möte efter avslutat gig : Fredrik von Gerber Fd. Noice-medlem / Pernilla -Piccadilly – Wahlgen samt Dag Finn från gamla Shabom

20130630-130207.jpg

Väääärldens sämsta bild , men för er fans som minns 80-talet så är detta basisten Nalle Påhlsson som spelade i Niclas band på 80-talet  och även har kompat mig ett antal gånger!

När klockan närmade sig tolv på natten satte jag mig i bilen igen och körde hem mot Lidingö.

När jag kom hem var Benjamin fortfarande upp och packade. Det är nämligen dags för honom att åka till sin pappa på Mallorca där han kommer att tillbringa resten av sommaren!

Planet gick redan vid 6, vilket innebar att vi måste åka hemifrån halvfem på morgonen…. Jag funderade ett tag på om jag skulle försöka hålla mig vaken tills det var dags att åka, men kände att jag behövde några timmars sömn iallfall, om jag skulle orka sätta mig i bilen igen.

Så efter två timmars sömn ringde väckarklockan kl 4 och det vara bara att gå upp och åka tillbaka samma väg jag kom nyss – dvs mot Arlanda.

Det var sjukt mycket folk på flygplatsen och lååånga köer till incheckningen , men vi hade turen på vår sida och hann precis checka in Benjamins resväskan innan incheckningen stängde en timma före avgång.

20130630-130211.jpg

Glad kille på väg mot Mallis, där både pappa Emilio och Oliver och Johanna väntar!

Puss min älskade Benjamin och ha en underbar semester nu,  så ses vi igen i Augusti!   ♥

(Under Benjamins arm skymtar hans flygkompis Benjamin Rabbit. :-) Jag älskar att Benjamin är så cool att han vågar flyga med sitt gamla gosedjur under armen utan att bry sig om vad andra tycker. Jag antar att det finns många ”tuffa” killar i hans ålder som aldrig skulle våga det även om dom skulle vilja… 

GISSA om jag längtade efter sängen när jag kom tillbaka hem igen….

Benjamins flickvän Linnéa sov över så hon var gullig och gick upp med Theo och gjorde frukost,  så att jag fick sova ut.

Nu är Theo ute med grannkillarna och leker och jag , Linnea och Bianca ligger i soffan och tittar på reprisen av Grillmästarna.

Ännu ett nytt matlagningsprogram! Love it! :-)

Dags för lite skobloppis sen va?!  Kommer upp senare idag! Lovar.

Vill ni ha ett fräscht nytt Sopp-recept kollar ni in dagens recept på Pernillas Kök!

11 reaktioner på “Trött efter nattens bilkörning…”

 • Hyon Twiggs skriver:

  Hi there! Is that page active? testaronis page

 • Anette skriver:

  Vilken härlig kille han är Benjamin som tar med sig sin nalle.
  Vad avundsjuk jag blir när han skall till Mallis.Vi var där för 2v. sedan,bodde lite utanför Palma,tog bussen in varje kväll,älskar den staden.
  Det bästa på hela semestern var Restaurang Ribello,vilken mat,har aldrig ätit så goda pasta rätter,längtar redan tillbaka.
  Det var en självklarhet att boka bord till vår sista kväll,oj vad vi njöt av mat o vin.
  Ha en härlig sommar!

 • grill skriver:

  Olivers flickvän eller??

 • sanja skriver:

  underbart.

 • fia skriver:

  vem är johanna?

 • Monica skriver:

  Han ÄR en tuffing och supercool! Är bara starka coola killar som vågar göra så, som har en självkänsla som räcker. Du har så fina barn och de verkar få fina pojk-och flickvänner också, det hänger väl ihop:-), trevlig och glad sommar önskas dig och barnen och dina söta föräldrar!

 • Paula skriver:

  Von gerber, de va inte igår :) kul!
  Va fin din son är att han vågar visa sitt gosedjur. Sånt smälter mitt mammahjärta. Kram

 • Karin S skriver:

  Vilken fin kille han är, Benjamin. Stor eloge till att han har med sig sin lilla flygkompis!! Själv har jag alltid med mig min lilla Resenalle… Jag kallar honom för den lilla ”Fripassageraren”… Hoppas de får en härlig semester på Mallorca, både Benjamin och Benjamin Rabbit 😉 Kram, Karin S.

 • Linsyvon skriver:

  Vilken cooling

 • Pernilla w största fan Malin skriver:

  Gulligt av Benjamin som tog med sin reskompis, jag tar med min ibland det är trygghet, du är underbar Pernilla och jag har fortfarande den stora kanin kvar jag fått av dig när jag fyllde 18 år den sitter här hemma hos mig och är en av min favorit 😉 Tänk att den kaninen har bott hos mig på många år….Massor kramar till dig

 • Anette i Malmö /Delfinaste skriver:

  Amen Pörni…. Nu vet ju HELA VÄRLDEN att Benjamin har en reskompis… Tack morsan tänker han, haha du e för söt morsan tänker jag! Och due – något gig i Malmö/Skåne i sommar? Pözz

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram