Turnépremiär i Vara & oviss framtid.

Hej Vänner!

I går tog Regeringen och Folkhälsomyndigheterna beslutet att inga folksamlingar över 500 personer blir tillåtet. 

I går hade vi också Turnépremiär i Vara och där nåddes vi av beslutet strax innan showstart, men då lokalen endast tog 500 personer, så klarade vi oss precis.

Många som har köpt biljetter har hört av sig och varit oroade för att det inte blir några shower på de större spelplatserna. 

Under helgens kommande föreställningar i Göteborg kommer vi att halvera publiken på vardera show, och istället dubblera antalet shower.  Det är den bästa lösningen just nu för att inte behöva ställa in helt och göra massa människor besvikna.

Och vi gör precis som man gör på de andra teatrarna runt om landet.  Vi spelar – men håller oss inom den gräns som Folkhälsoinstitutet har bestämt.

Denna siffra kan komma att ändras , och i så fall blir vi dessvärre tvingade att ställa in hela turnén, och får sikta in oss på en höst-turné istället….!

Tyvärr måste vi ställa in söndagens föreställning i Malmö, då vi inte kan dubblera shower där. :-(

Denna Corona-Epidemi drabbar ju oss alla på så många olika sätt. Men så länge vi är noga med hygienen, tvättar händerna regelbundet , stannar hemma om vi känner oss hängiga –  och använder sunt förnuft , så är det ingen idé att skapa panik i onödan.

img_6839-1.jpg

Magisk frukost på Bjertorps Slott i morse , innan vi for tillbaka till Stockholm.

img_6838-1.jpgimg_6833-1.jpg

Slottet var otroligt fint , och vi hann faktiskt få flera timmar att njuta av det, både innan och efter showen!

cd53aa10-7e8d-47f0-85ab-c7a7e03b8627.jpgimg_6815.jpg

Jag fick en väldigt tjusig Svit med en suuuuper-skön säng!  Sov som en prinsessa – trots att det sas att det spökade på slottet….! 😉

img_6814.jpgimg_6813.jpgbc0fe16b-4510-4dc6-8605-5a3b2d8a1e38.jpg

Härlig utsikt från min balkong! 

img_6817.jpg

Jag hade till och med en egen liten salong…! :-)

a1aa33e6-1b38-4970-a22a-e0f9e7c732a6.jpg

Eftersom vi bara var borta en dag , så hade jag bara de myskläder jag åkte i, haha…!

img_6796.jpg

Lunch på slottet innan show ; Röding med Fänkål och Forellrom! 

img_6802-1.jpg

Och efter lunchen blev det fin-fika med gänget i salongen…!

img_6806-1.jpg

Älskar att turnera med de här gänget!  Vi som verkligen hade sett fram mot den här Turnén så himla mycket….!

img_6805-1.jpg
Nu blir den antagligen uppskjuten till efter sommaren istället, som det ser ut nu…. 😢
img_6807-1.jpg201a7b73-c107-45d1-8fae-ef607acc6d8b.jpg

 

Jättefin publik i Vara,  och det blev en fantastisk kväll med mycket skratt!

Ser fram mot att få bjuda även Göteborgnarna på några goa skratt i helgen! :-)

SKRATTA behöver vi nämligen i tider som dessa…!

 

Missade ni ”Wahlgrens Värld” i kväll ?! 

Benjamin visade upp sin lägenhet för första gången. Jag hade tvättkurs för Bianca. 

Och så drog jag och Susanne till Marbella och ”Casa Rosa”! 

 

Missade ni kvällens avsnitt – så kan ni se det – och alla andra avsnitt ;   HÄR!

75 reaktioner på “Turnépremiär i Vara & oviss framtid.”

1 2
 • Henrik Johansson skriver:

  I dag ska jag och min fru och våra barn göra en hjälpinsats, vi äta middag på Norrings Crêperie. Gör vi det, räddar vi restaurangen från konkurs! Har läst i Ölandsbladet att många öländska företag kommer att gå under nu i krisens spår, dom går redan dåligt, och så kom Coronasmittan… Inga turister kommer till Öland, och på Öland lever man på turisterna. Klart att vi vill hjälpa fattiga öländska företagare!

 • Anna Mountain skriver:

  Hoppas maten
  smaka gott där
  ha en bra dag

 • Filippa skriver:

  Heja Pernilla! Älskar allt du gör, fortsätt kämpa på med era shower så gott som det går. Ta hand om dig, kram <3

 • Disa skriver:

  Du har dessvärre helt rätt i det du skriver, Kim. Men ni behöver inte oroa er för Pernillas shower, Sverige kommer snart vara nedstängt och någon turné kommer det inte bli. Ta hand om varandra, svåra tider väntar.

 • Kristine skriver:

  Nu får ni sluta klaga på Pernilla. Det är väl inte hon som har gjort lagen på max 500 st. Om det är nån som ni ska skriva till och klaga och bråka med så är det väl våra politiker som har tillsatt den här lagen. Pernilla följer de lager och restriktioner som de har fått. Sen är det upp till var och en om de vill gå på showen. Är du sjuk el inte känner dig ok så stannar man hemma. Sluta vara så hysteriska och börja agera lite logiskt istället. Var smarta så kommer vi klara det här också. Världen kommer inte gå under av det här.

  • T skriver:

   Kristine – Bara för att det är tillåtet med 500 personer, kan ju produktionen ta sitt vettiga ansvar och inte köra föreställningarna överhuvudtaget. Pernillas ”ursäkter” börjar låta fåniga, men i Aftonbladet kommer är det ju någon ur produktionen som uttalat sig om att de måste få ut löner, så det är väl därför de kör på.

   • Kristine skriver:

    T- eller så kan folk ta sitt vettiga ansvar och vara hemma om de är sjuka. Och så kan du och övriga svenska folket (inkluderad mig också) klaga på våran regering som har tillsatt den här lagen. Och ja, folk behöver lön för att överleva. Vet inte hur du överlever utan pengar. Men berätta gärna för oss som behöver pengar för att betala räkningar.

  • Malin skriver:

   Att desperat hamstra 20 paket pasta och 40 burkar krossade tomater är hysteriskt. Att tro att man dör av att gå utanför dörren är hysteriskt. Att anse att icke nödvändiga sammankomster som samlar hundratals människor på samma yta bör pausas just nu är vanligt sunt förnuft. Dramaten och operan skar ju också ner på publiken i början av veckan men har nu stängt ner helt. Läs uttalande från Dramaten så ser du ett bra exempel på en människa som tänker logiskt och sunt.
   Att Pernilla uttalar sig så tvärsäkert är bara skrattretande. Hon har ju uttalat sig mer än en gång om nyhetshändelser som det visat sig att hon inte har ett dugg koll på.

   • Kristine skriver:

    Har aldrig sagt att det är rätt att ha showen just nu men det är inte Pernillas fel. Hon följer bara lagen som den är satt. Sen får man välja själv om man vill gå el inte. Tror att det är fler än hon som kommer ha spelningar ute i landet. Tycker det är helt galet att bunkra upp mat och mediciner. Jobbar själv inom läkemedelsindustrin, och vi får jobba över massor just nu för att folk inte förstår bättre. Viktiga mediciner tar slut för att folk tar ut för flera månader. Det är hysteri om nåt.

  • Kim skriver:

   Klara sig utan pengar? Ser Pernilla fattig ut eller? Ekonomin är dock ett problem i det här. Men de som bär störst ansvar är de som sammankallar till sammankomster som Pernilla. Seriöst. Tror du att ”folk stannar hemma” om de är lite sjuka o lagt 800 spänn på hennes biljett? Sitter du här o menar att folk är så andvarasfulla? Vi har haft socialdemokrati i 100 år. Vi är INTE så ansvarsfulla. Sjuka kommer att gå. För att hindra det tar man sitt ansvar o ställer in.

   Helena: att skriva här gör att man når tiotusentals och kan påverka. Genialiskt.

 • Karin skriver:

  Alla evenemang borde strypas helt oavsett vad det är. Sverige borde ta mer ansvar!

 • Camilla skriver:

  Halloj!
  Här kommer lite kärlek och lycka till med showerna Pernillla!❤️❤️
  Det blev väl inte riktigt en helg som ni tänk men grymt att köra på! Vi behöver lite skratt och kärlek och det levererar ert häng med bravur. 👋👋👋👋 🍀 Lycka till!! Vi ses i höst på Lorensberg! : Kärlek! Med vänlig hälsning, Camilla

  • Johan skriver:

   Åh vad glad jag blir av din kommentar!
   Fler borde vara som du! 😍😍😍

   • Camilla skriver:

    Tack Johan!!
    Tyckte det behövdes lite snälla tankar! Ha det så gott! /Camilla🥰

   • Elin skriver:

    Håller med här med lite mer kärlek ,Pernilla och hennes crew följer rådande restriktioner och kommer antagligen att handla annorlunda om det kommer andra direktiv.Tack för underhållningen du och din familj OCH din ”crew” ger oss.

 • Ann skriver:

  Men Gud ändå, sånt tjafs. Att det är så roligt att få fram sina åsikter bara för att man har möjlighet. Är ingen idé att sitta och skriva om man tycker man ska ställa in vid 200 pers i publiken eller si eller så – nu finns det restriktioner och dom har man följt. Hjälper ju inte om massa folk gaggar om vad dom tycker och gnälla över vad andra tycker.

 • Kim skriver:

  Att spela showen med 500 pers i publiken är galet oansvarigt. En tjej som skulle tala för första gången inför ett fullsatt Globen ställde in och det var för flera veckor sen för att hon TOG ANSVAR. Det är det P aldrig gör eftersom hon erkänner att hon är ett barn. Jag är noll förvånad över att hon väljer att riskera folks hälsa då folk kommer att gå då de är sjuka för att se sin idol för att de resonerar som vissa gör här uppe. Eget ansvar är inte svenskens paradgren. Egoism är. Och infantilitet som WV spär på så jävla bra och nu tydligen P också. Är det för pengarna? Eller är det för bekräftelse? Eller är det för att du tycker ”synd om dem”? Den det blir synd om är den som ev hamnar i respirator för att du inte tog ditt ansvar att ställa in helt för att minska risken att spridning sker till 0. Tänk rubriken: ”3 stycken i respirator – Samtliga hade sett Pernilla Wahlgrens show”. Om du då så där på känt manér fnyser bort det som en attack mot dig och blir förnärmad som du brukar då folk kritiserar dig så ska du få se på fall inom dina fans. Då om nånsin får du se vad ansvarslöshet innebär men du kommer inte bry dig förrän det drabbar sig om ens då. Troligen inte ens då. Jag antar att du tycker att de som insjuknat ”får skylla sig själva” och David kommer skrika om att ”de kan ta eget ansvar”. Jag är höger. Jag är för eget ansvar. Men det här handlar om något större David. Ställ in den här showen omedelbart. Det är GALET oansvarigt att riskera folks liv. Det handlar fan om veckor kanske nån månad. Klarar du inte det P? Om jag räknar rätt har du snart en tiondels miljard intjänat på WV. Skärp dig! På riktigt! Länder i karantän. Stockholm ev i karantän. Hyllor gapar tomma. Folk DÖR! Är du viktigare? Ja tydligen. Den här gången också. Hoppas det slår tillbaka.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Herregud KIM! . Den mest hysteriska och överdrivna paranoida kommentar jag någonsin läst. Det är såna som du som man inte vill ha runt sig i kristider…!

  • Kim skriver:

   Det är ju inte för ditt rasande intellekt som WV rullar år efter år vilket du bevisar i din kommentar. ”Vi följer regler”. Ibland Pernilla. Bara ibland kan det vara bra att tänka på någon annan än sig själv o inte ursäkta sin belräftelse och sin girighet med att ”vi följer regler”. Skrämmande likt vad soldater säger i skuggan av hemska krig: ”vi lydde bara order”. Skillnaden är att du nu är den som ger order. Det råder nära nog undantagstillstånd. Du får googla ordet.

   • David skriver:

    Kim, du uppvisar inget större intellekt med dina inlägg heller.

   • Kim skriver:

    Så David. Lägg dig i Pernillas hundkoja. 😂😂😂

   • Lovisa skriver:

    Pernilla tvingar ju ingen att gå på hennes show och vill man gå har man ju valt det själv och på egen risk.

   • David skriver:

    Som sagt, intelligesnivån är inte hög på denna Kim. Ignorera

   • Helena skriver:

    Här har vi någon som känner/ känt eller har någon SOM gjort. Ingen kan någonsin skriva saker som sådana här annars?

    Ett hett tips till dig/er är att ta det personligt med Pernilla! Töntigt att skriva på hennes blogg:/

  • Kim skriver:

   Tillägger att folk kan vara smittbärare utan att själva bli sjuka. Det är också osäkert om man smittar innan man blir sjuk. Så det kan finnas friska i din publik som smittar. Ta reda på lite bara lite fakta då det råder en pandemi där ditt jobb kan påverka andra. Helt otroligt.

  • Brittas skriver:

   Vadaaan 😂vad får du allt ifrån…

 • Ninni skriver:

  Jag fattar inte varför Sverige inte gör mer för att minska spisningen! Här i Norge är det nästan undantagstillstånd nu!

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram