Underbar vinter-powerwalk med Emilia!

Ibland har man tur och hinner med både vinterpromenader med bästa kompisen ,  och sedan världens roligaste jobb efter det! 354a5464-e576-45ff-9a7b-e074a157e3f6.jpgJag och Emilia
möttes upp för en snabb frisk powerwalk , innan min inspelning av Masked Singer! 33f2eba9-f66e-4d0c-a8a9-292fc57d0130.jpgLycklig Vinter- tjäjj! 😜36540ef1-5029-47cd-a8ea-20b0ec90be2a.jpg 7b44e56c-c536-43e7-8e30-55a66809cc43.jpg d2ce5224-e1f9-420b-92c1-b3629f1b09c6.jpgÄLSKAR när jag och Emilia hinner gå våra 10.000 steg med våra hundar, och jobba och prata skit samtidigt! :-)

942aefcb-8859-473f-b577-85651ed01593.jpg f8afc108-5786-4483-b4e5-dc096595acdd.jpgEfter promenaden blev det en snabb kaffe , innan min taxi kom och hämtade mig till inspelningen av Masked Singer. 

Bland det roligaste jag har gjort för övrigt!!!

Och JÄKLAR vad jag får glamma till mig äntligen igen! 😉

Bilder kommer i nästa inlägg!

(Annars finns dom på min Insta ; @pernillawahlgren )

37 reaktioner på “Underbar vinter-powerwalk med Emilia!”

1 2
 • Jenny skriver:

  Så fina hundtäcken era hundar har, vet du var de kommer ifrån? Kram från Jenny 🙏😍🐶

 • Mallah på riktigt skriver:

  Jag letar efter Nyhetsmorgon och hittar detta. När bytte dina barn efternamn Pernilla? Efter skilsmässan? :O Vilket statement av dem :( Men det är ju bra att Wahlgrens Värld gav dem en fin skjuts in i berömmelse ära och rikedom.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   De har alltid hetat Ingrosso o efternamn . De är döpta till det , och Wahlgren i mellannamn. Det är bara tidningarna som har kallade Benjamin för Wahlgren när han var liten .
   Och mina begåvade ungar har kommit dit dom är i dag pga av många saker bl a Wahlgrens Värld såklart , där Bianca verkligen slog igenom stort! Deras fantastiska egenskaper , talang och målinriktning har tagit dem långt och kommer att ta dom ännu längre!

 • Lova skriver:

  Apropå Mellon.
  När jag såg Danny igår, var min första tanke att han efterapar Benjamin :O När jag hörde låten på radio dagen innan likaså eller var det en annan låt av honom, sedan när får de spela låtarna INNAN Mellon? Benjamins musik är unik för Sverige tycker jag med sitt funk-sound. Skulle vara Eric Gadd då.
  Men nu har Danny börjat funka till sig också.

  • Ellis skriver:

   Lova, nu står det klart att ditt tidigare svar på min kommentar handlar om din dyrkan av Benjamin. Så, även om han skulle fått dåliga recensioner av Kjell, är det ok enligt dig att skriva som Pernilla och Bianca gör?

   • Calle skriver:

    Ellis, du själv dyrkar Pernilla. Du är här på bloggen och kommenterar varje dag. Så vad är din poäng egentligen.

   • Ellis skriver:

    Nej Calle, David, Harald, T mm mm, jag skriver inte här varje dag. Det är också väl dokumenterat här på bloggen.

   • Calle skriver:

    Håller med, det är väldokumenterat här på bloggen att du skriver VARJE DAG.

 • Ellis skriver:

  NYHETSMORGON LÖRDAG
  Jenny intervjuar Kjell Andersson (musikproducent)
  Han är mannen bakom Lundell och Scocco
  I 20 år var Kjell Andersson navet i den svenska musikbranschen. Under hans kreativa ledning blev EMI det ledande skivbolaget i Skandinavien med artister som Ulf Lundell, Per Gessle, Marie Fredriksson, Eldkvarn och dussintals andra.

  Bianca skriver på Instagram
  Asså förlåt men hur i helvete kan man som oförskämd GUBBE sitta och säga såna saker när personen står BAKOM DIG!!!!!
  Jag kokar!!
  Dessutom spelade hans precis en låt inspirerad av Ted Gärdestad som inte alls låter som nutida popp ditt stolpskott. USCH

  Pernilla skriver på Instagram
  TRÖTT OUPPFOSTRAD GUBBE UTAN KOLL….!

  VILKA SOM ÄR OUPPFOSTRADE, OFÖRSKÄMDA STOLPSKOTT ÄR TYDLIGT HÄR, OCH INTE ÄR DET KJELL ANDERSSON! USCH!

  • Lova skriver:

   Ditt inlägg är obegripligt men om jag gnuggar de små grå kan jag tänka mig att han recenserade Benjamin? Är det vad du menar?

   • Ellis skriver:

    intervjun går att se på TV4Play, och NEJ han recenserade INTE Benjamin. Han sa att han låter yngre generationen ta över när det gäller nutidens musik. Det orsakade dessa fruktansvärda kommentarer från Bianca och Pernilla.

   • Calle skriver:

    Ellis, och du skriver nu om detta till Pernilla. Du vet uppenbart inte hela historien även om du anser dig vara ett språkrör för familjen Wahlgrens innersta tankar

   • Ellis skriver:

    Calle, David, Harald, T och allt vad du kallar dig här på bloggen. Allt är väl dokumenterat på tv4play och instagram. Sanningen finns för den som vill se den.

   • Calle skriver:

    Det finns nog få andra som bryr sig. Du verkar fullständigt insnöad på att lyssna och läsa allt om familjen för att hitta något att störa dig på. Eller snarare skriva om, i desperat förhoppning om att Pernilla ska svara dig. Du är trots allt Pernillas största fan vad det verkar.😂

 • Margareta Hellgren skriver:

  Hej Pernilla jag tycker väldigt om er familj ni är så naturliga. Men jag är lite dålig när det gäller Internet. Vad är en bodde.

 • Calle skriver:

  Kul att Natalie Brydolf tävlar i Mellon ikväll, hon sjöng duett med Benjamin Idol för något år sedan. Jättebra framträdande då också

  https://m.youtube.com/watch?v=Jt__VQ50yfE

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram