Underbara Måns & Viggo med vänner!

Var det någon som såg kvällens avsnitt av ”Stjärnorna på Slottet”?!

SÅ fint , starkt & vackert program med underbara MÅNS MÖLLER vid rodret, då det i dag, var hans dag!

Måns Fanclub! ❤️😃

Så glad att jag fick göra Stjärnorna på Slottet med just det HÄR gänget!!!

Om ni ser Måns avsnitt , och blir lika berörda som jag (och MÅNGA med mig) , så får ni mer än gärna lämna ett bidrag till fantastiska VIGGO FOUNDATION!

HÄR kan ni se Måns , och även Dragomirs och Julias fina avsnitt!

Björns kommer nästa vecka, och mitt sänds efter det, den 25 januari!

14 reaktioner på “Underbara Måns & Viggo med vänner!”

 • p* skriver:

  Kallar mig P men har inte 12.49 åsikter.

 • p skriver:

  Dumhet är inte avundsjuka. Sluta tjata om avundsjuka.

 • Irene skriver:

  Älskaravsnittet och Måns!

 • Ingrid skriver:

  Pernilla jag ser fram emot resultatet 🤗. Tror du kan överraska mer än SOMLIGA tror 🤗😉. Det finns mer bakom artisten Pernilla att berätta även om SOMLIGA inte tror det. Eller hur, visst tänker jag rätt?
  Dessutom är jag också himla nyfiken på Björns dag. Har sett honom ett antal ggr när han spelat tsm våra älskade Darlings… Katta o Ulrika.
  Jag hoppas att SOMLIGA får sig en tankeställare efter din dag.!!! Tror inte du gör mig besviken. Kramizar i massor från En himmelsblå 💙

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Ja, visst var det fint! Älskar Måns och han engagemang!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Känner inte att jag lever i en fnissbubbla – även om jag ÄLSKAR att skratta. Men hoppas att du kommer att tycka om mitt avsnitt!

 • Katrin skriver:

  Stjärnorna på slottet har väl inte som koncept att folk ska berätta smetiga hemligheter om sig själva även om det gynnar programmet såklart när nu någon gör/gjort det.

  Det går väl mer ut på att sitta och filosofera och reflektera om ens gångna liv ihop med andra kända profiler. Svenska folket ver mycket om Pernilla ja, inte så konstigt då det är ”meningen” med hennes reality-tv WW. Måns är oxå en man vet/visste mycket om. Han har ju t.o.m. haft föreställningar om hans sons funktionsnedsättning och en massa annat vi vet så jag iaf kände igen allt. Du får nog tänka till lite ”P” som jämt ska klaga på allt. Handlar inte om JA sägare som du säkert säger nu att du inte är, det handlar om själva ”roten” hur kort den verkar vara på vissa.

 • Emma skriver:

  Vilket Jävla på hopp
  Den SVENSKA AVUNDSSJUKAN som blomstrar
  Vad hade Pernillas inkomster med inslaget att göra

 • P skriver:

  Tror det är väldigt bra att du får lämna din fnissbubbla med 20 miljoner i omsättning per år o se lite verkligt liv om än på ett slott. Det ser väldigt nyttigt ut. Måns avsnitt var bra. Alla har varit bra. Lagom pk o tillrättalagt dimman förväntar sig av SVT men ändå med hjärta. Undrar vad du ska bjuda på som ingen redan känner till dock.

 • Carina Karlsson Sager skriver:

  Åh vad jag grät… älskar Måns och hans engagemang💕 Viggo kunde inte ha fått en bättre pappa eller Måns en finare son💕 Programmet var verkligen en ögonöppnare💕

 • Charlotte skriver:

  Javisst såg jag er igår, bra som vanligt men stack ut lite extra. Härligt att få se hur måns vänder på hur samhället pratar om ”dessa” barn på ett mer positivt sätt. Att han lyfter fram saker på vad barn med NPF kan åstadkomma istället för att prata om hur jobbigt allt är och att begränsningar hela tiden står i vägen.

  Det är påfrestande som förälder att leva med barn som har dessa funktionsnedsättningar och är ofta en kamp att hela tiden försöka få sitt barn att passa in. Hoppas att detta program blev en ögonöppnare för vissa människor och att måns skänkte hopp och energi till familjer som har barn med NPF att inte misströsta för mycket. Det är nog lätt till kan jag tänka. Nä, fram med en massa månsare:)

 • Lena M skriver:

  Hej Bästa Pernilla!
  Har inte hunnit se det senaste avsnittet än, men ser mycket framemot det. Väldigt viktigt ämne att belysa. Har själv arbetat mycket med denna problematik, och sett svårigheter, och då menar jag mest gentemot att erhålla rätt stöd och insats från kommun och samhälle.
  Jag önskar dig en fin dag, kram.

 • Anne skriver:

  Underbara fina Måns – så äkta. Söta Viggo kopia av Måns Jättebra avsnitt

 • Anna-Maria skriver:

  Jag och min man såg igår kväll. Sååå fint program! ❤ Vi lever samma typ av familjeliv som Måns med barn som ger och tar utöver det vanliga och igenkänningen var så stor. Tårarna rann mest hela tiden av både glädje, sorg och lättnad av att personer som Måns mitt i allt kämpande med sitt också bidrar till att så många fler barn och familjer får synas i samhällsdiskussionen på fler sätt än bara det negativa. Programmet genomsyrade värme och glädje mitt i allt det svåra och utmanande. Tack! Stöd gärna Viggo foundation – vi vet att den ger så mycket till så många!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram