Urladdad….

Bild 2015-01-29 kl. 23.36

Det är vad både jag och min iPhone är just nu….!

Efter att ha stigit upp i ottan och flygit till Köpenhamn där vi har flängt runt på tre olika modemässor  hela dagen , för att sedan flyga hem och direkt till butiken där vi fixat i ordning det sista inför morgondagen – så landade jag precis i soffan hemma heeeelt utan utan några batterier kvar i kroppen känns det som….!

Hade tänkt att lägga upp alla bilder från dagen , men eftersom mobilen också är utan batterier just nu , så väntar jag med det till morgondagen istället.

Nu ska jag bädda ner mig och ladda batterierna inför morgondagens smygpremiären av MiNilla för nära och kära. 

Ska bli så himla kul att få visa våra vänner och familj vad det är vi har jobbat och slitit med så länge!

Och på LÖRDAG är det ER tur!

Alla som vill är hjärtligt välkomna till MiNilla då , när vi firar att vi öppnar butiken på RIKTIGT! 

Mellan kl 11 – 16 är det som gäller denna – och alla lördagar framöver!

Det fina halsbandet som flera frågade efter som jag har haft på mig idag, finns att köpa i butiken från och med lördag! Och en MASSA andra fina saker också förstås! :-)

Men nu säger jag Natti, natti vänner…..

Bild 2015-01-29 kl. 23.36 #2

45 reaktioner på “Urladdad….”

1 2 3
 • PERNILLA W STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  Önskar dig lycka till, önskar att jag kunde komma idag men kom hem från sjukhuset och operation har gått jättebra förutom att jag är fortfarande illamående, får komma till din butik när jag mår bättre och mer piggare. Tänk att du och jag har känt i hela 30 år det är just nu i Januari vi har känt hela 30 år wow tack för att du är en fantastisk person och artist och jag älskar använda din lotion den luktar underbart :-)
  Kram från mig Malin

 • Ina skriver:

  Vilket tempo! :)

 • Rita skriver:

  Hej Pernilla.

  Men snälla älskade vän! Hur är du funtad som orkar hålla på utan att vila och koppla av. Beundrar dig för din energi både med jobb och dina fina barn.

 • Studentmamman skriver:

  Stort lycka till med premiären av Er butik!
  Ska kolla in den nästa gång jag besöker huvudstaden :-)
  Kram
  StudentMamman- Charlotte

 • Helene skriver:

  Lycka till i kväll! Ser så mycket fram emot att få komma till er och shoppa lite fint ill mitt nya hem:-) KRAM KRAM

 • Linda H skriver:

  Lycka till imorn :) glöm inte att vila mellan varven. Ha en trevlig dag. Kram

 • Susanne Nordström skriver:

  Grymt spännande att se det färdiga resultatet duktisar! Puss så ses vi ikväll

 • Marie i Växjö skriver:

  Lycka till idag och i morgon! Kommer butiken bara att vara öppen på lördagar? Ska upp till möbelmässan nästa vecka och vill gärna titta in på Minilla :0)!

 • Maria skriver:

  Kommer ni ha Minilla ha en webshop? Hoppas det, ser ut att finnas massor av fint att köpa. Lycka till nu!

 • Ingela skriver:

  Vill önska ett stort Lycka till med invigningen på lördag, hade jag inte bott så långt bort så hade jag naturligtvis kommit , men jag kommer till sommaren att besöka butiken , tittar in på webbshoppen så länge ..

  Kram

 • Nadja skriver:

  Ska bli så kul att se butiken, häftigt att följa en dröm, vet känslan eftersom jag också gjort det. Måste bara säga tack för ett så jäkla roligt program med Arga snickaren, (han var inte så arg iofs) jag skrattade så gott för att jag insåg att jag inte är ensam med att ”mörscha” in saker i skåp, det är så jag städar, och jag skulle nog också kunna ha en matta i trädgården utan att veta om det 😉 Du delar med dig av högt och lågt och det gillar jag med dig, var och såg Trollkarlen från Oz på genrepet, och jag hade ju inte läst hela mailet där biljetterna var med och där stod vi sena (som vanligt) jag Alice 5 år och sambo utanför Maximteatern. Och inser att något är fel då vi är helt ensamma, och det var ju bara att springa i 180 till bilen och köra i samma 180 till Berns, sambo körde mig ända fram till entrén och svettiga kom vi in och insåg att det var lugnt med tiden. Sånt händer mig jämt, inget lokalsinne och hamnar fel lite då och då. Men vi hann och njöt av en fin föreställning, halva nöjet var att titta på Alice som levde sig in i teatern och sjöng med och bara älskade den. Cd fick följa med hem och den går nästan varje dag här hemma på apparaten, så behöver ni en 5 åring i showen så kan hon alla låtar nu 😉

  Lycka till med butik öppning!
  Kram
  /Nadja (med fjärilskuddarna ;-))

 • Birgitta S skriver:

  Hej!
  Läser din blogg varje dag och och uppskattar hur du verkligen bjuder på dig själv brukar inte kommenter så mycket . Nu ser jag fram emot butiken på Fleminggatan då jag bor precis vid Fridhemsplan på Arbetargata. Har tyvärr ingen möjlighet att göra ett besök under helgen då jag arbetar både Lördag och Söndag men lycka till med invigningen!
  Hälsningar Birgitta S

 • siw skriver:

  Hei igjen!!! Går det fortsatt IKKE an å bestill varer fra din webshop til Norge? Når eventuelt tror du at det blir? Du har så masse som jeg har lyst å bestill…

  klem Siw

 • nexi66 skriver:

  Ville bara säga att du är heeeelt fantastisk !!!
  Lycka till med eran fina butik, ska bli så spännande att besöka den fram i vår (synd att man inte får en goodie bag då oxå :)
  Kram Kram

 • siw skriver:

  Hei!!! Lykke til med åpningen – skulle ha vært i Stockholm den dagen. Får ta turen senere… Regn med butikken blir kjempe bra!!! Du, forresten den toppen du hadde på deg i forrige innlegg (svart og brun), var veldig fin. Hvor har du kjøp den?

  Klem Siw

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram