Vaggerydsdagen!

I dag var jag alltså och sjöng på Vaggerydsdagen som firats i Vaggeryd i hela 36 år!  Vädret visade sig från sin bästa sida och tydligen var det publikrekord i år också, så det var ju extra kul! :-)

När jag anlände skulle precis Sara Löfgren gå på scenen och sjunga i 40 min innan mig, så jag hade gått om tid på mig att göra mig i ordning.

Osminkad…..

Och med ETT öga färdigmålat iallfall!

Ombytt och klar i klänning från Dahlia och skärp från Asos.

Jag har alltid med mig datorn så att jag kan sitta och jobba lite medan jag väntar…!

Men snart var det min tur att gå på scenen…!

Blev kompad av duktiga musiker från orten!

Det var välfyllt framför scenen under mitt framträdande! Jag hade flera bloggläsare och trogna fans i publiken, vilket alltid är roligt!  (Bild lånad från Skillngaryd.nu)  (Ser du dig , Nicklas..?!) :-)

Som t ex gulliga Sandra som kommenterar nästan dagligen på bloggen( Sandra 31 JKPG)
och ofta kommer och lyssnar när jag sjunger i närheten av Jönköping där hon bor!

Sandra brukar ha med sig små presenter till mig , och så även denna gång!  Ett kul Memoryspel och ett gulligt kort med en groda till min lilla Theo – såklart!

Och ett blommigt armband till mig, samt ett jättefint kort!!

Tack snälla söta Sandra!!  Desamma!! Vad vore jag utan dig och alla mina andra trogna bloggläsare!  Tack för att NI finns!!!  

28 reaktioner på “Vaggerydsdagen!”

1 2
 • Malin Andersson Mesbahi skriver:

  SVAR till HÅKAN tusen tack snälla du för fina skrivet om mig det glädjer mig att du förstår och tänker på mig tack för att du är så go och gullig ta hand om dig kram Malin

 • Håkan skriver:

  Vill bara ge lite kommentarer nu till fördel Malin.
  Jag anser att det är fel av er som skriver negativa saker om Malin i Pernillas blogg, har ni inte hört talas om vett och etikett. För sådana där saker som ni skriver här passar inte in, särskilt sådana påhopp på en människa. Speciellt när ni inte vet vem Malin är i verkliga livet anser jag att ni inte ska yttra er något alls om hur hon är och dyligt.
  Malin är glad över sin vänskap med Pernilla som har varat i många år och är mycket glad över att ha den vänskapen med Pernilla.
  Vet ni vad ni är som fäller sådana kommentarer till personer som ni inte känner?
  Ni är avundsjuka för att ni kanske inte har upplevt den vänskapen som Malin och Pernilla har.
  Har bara en sak till att säga: Malin, strunta i dom personerna! De vet inte vad dom pratar om, bara att gå vidare och lägga dessa påhopp bakom sig.

  Nu har jag sagt mitt i alla fall. Passar på att säga att Pernillas blogg verkligen är bra, visar att hon är en jordnära person och bryr sig om andra.

 • Malin Andersson Mesbahi skriver:

  SVAR MR M och ELISABETH: Jag uppskattar er väldigt mycket och jag blir bara trött på när dom ska skriva elaka om mig man kan inte låta bli att bli irriterrad men jag har lugnat mig eftersom mina vänner har sett det och sa att dom är bara avundsjuka på mig och det kan jag medhålla och tack söta ni för att ni bryr om mig blir glad av era fina inlägg ja jag kan hålla med att de har nog ej följt pernillas blogg länge när pernilla skrivit och berättat om mig det är jag medvetet om det stor kram till er och alla andra snälla där ute :-)

 • Elisabeth skriver:

  Vill också skriva ett par uppmuntrande ord till Malin. Jag blir glad och varm när jag läser om dig och Pernilla. Det är den delen som är viktig, ER vänskap, som löpt över lång tid. Håller med Mrs M. Håll huvudet högt och strunta i de som inte har något bättre för sig än att se ner på folk och söka bråk!

  Kram!

 • Mrs.M skriver:

  Söta Malin,
  De kritiserade dig, inte Pernilla. Du ska inte ta åt dig vad de skriver utan ignorera dem totalt. Det var väl därför du blev arg? Alla vet ju inte hur mycket du tycker om Pernilla samt hur mycket ni kanske har tillsammans. Om de inte följt bloggen särskilt länge kanske de aldrig sett hur Pernilla lovordat dig bl a samt skrivit om dig och visat bilder på när ni mötts?
  Jag menar inte att göra dig arg, ledsen eller besviken. Såg bara det hela från ett annat perspektiv och ville kanske ha möjligheten att tysta ned det hela. Håll ditt huvud högt, bråka inte i sandlådenivå och fortsätt med att hylla din idol. Stor kram.

 • Malin Andersson Mesbahi skriver:

  TILL MRS M det va dom som började och kan de aldrig respektera vad jag vill skriva här på bloggen för pernilla hade en fansida förut som vi alla fans kunde skriva men nu har hon en blogg som alla hennes fans har rätt till att skriva vad de vill eller hur???

 • Mrs.M skriver:

  Jättegulligt kort och söta presenter från Sandra. Vad roligt att ni fick träffa varandra! Nu tycker jag att ni: Malin, Amanda och Anna tar och taggar ned lite. Det spelar väl ingen roll vem som vill tuta att känna Pernilla mest. Anna och Amanda vet kanske inte att Malin är otroligt stolt att ha en stor kollektion av Pernilla, i bilder, varor osv. Malin är också stolt över att få träffa Pernilla som är hennes största idol + att de säkert är vänner utanför scen också. Men Malin, skriv inte sådär, även när du blir arg. Det drar ned både bloggen och dig själv. Du är ju inte sådan, eller hur? Vi är säkert massor som är glada för din skull, att ni är så fina vänner menar jag. Det går aldrig ut på att skryta vem som känner mest, bäst och flest. Lite lugnare snack från nu vore bättre tycker jag i alla fall. Kram till alla <3

 • Malin Andersson Mesbahi skriver:

  ANNA: Du ska hålla käften och ska vara tyst själv….sitter och skrattar åt er snacka om avundsjuka på min fina relation till pernilla….snart kommer ni bli paff……..SNART SNART……När pernilla kommer skriva…….Ni hör inte här hemma på pernillas blogg sök någonstans där ni gillar skriva skit…

 • Anna skriver:

  Ett barn i en vuxen människa! Så pinsamt…!!!

 • Anna skriver:

  Amanda: Det är definitivt ett barn som skriver så och hon är en stalker tycker jag också. Jag skulle skämmas om jag skrev så eller betedde mig så.

  Malin: Amanda eller annan har all rätt att skriva här och du kan vara tyst tycker jag.

 • Malin Andersson Mesbahi skriver:

  SVAR TILL AMANDA: Jag och pernilla har känt i 25 år nu får du vara TYST i munnen tack men vänta ska du få se vad pernilla kommer överraskar snart nu ska du vara tyst i munnen och inte skriva negativ om mig punkt slut :-(

 • Amanda skriver:

  ”Jag känner dig och du känner mig hehehe skulle vara kul om du kunde ta med grejer i morgon…..” Men vem är det som skriver så??? Är det ett barn eller en vuxen människa? Låter inte riktigt som alla är hemma där!
  Du är iallafall snygg med eller utan smink Pernilla. Och så mycket folk som kom och tittade.. Kul!

 • Karin B skriver:

  Så guligt av Sandra!

  http://junitjejen.se

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram