Välkommen hem lilla C…! 😘

Lovade er ju bilder på min nya lilla familjemedlem….! 😘😅

Vi kör en ”Unboxing”  i bild-form ;

img_6103.jpgimg_6105.jpgÄLSKAR att man alltid får ett inslaget tjusigt paket när man handlar på Chanel. 

Då känns det ju som en PRESENT till en själv! 😋😆

img_6106.jpgimg_6107.jpg8fb7deeb-e4dd-47b2-a0d5-6ad67ed277ba.jpg TADAAA! En ROSA Chanel såklart! 💖   I  klassisk Chanel-Tweed!

Jag har visserligen just en rosa sedan innan , men ni vet ju vad jag brukar att säga…

”Livet blir lite roligare i rosa! 😘💕💖

Ser fram mot att ha mycket skoj tillsammans med dig, lilla C! 😜😍

 

51 reaktioner på “Välkommen hem lilla C…! 😘”

 • Å skriver:

  Hej! Läser gärna din blogg som jag tycker är lättsam, underhållande och har viss del av vanlig vardag. Ditt yrke är långt ifrån oss bloggläsare men vissa gemensamma nämnare finns i vardagen med barn, träning, måltider, transport mm- fast kanske på lite andra sätt.
  Jag gillar dig, Wahlgrens värld och bloggen!
  Så fin rosa tweed Chanel bag du köpt! Vad heter den? Vilken butik i Stockholm köpte du den?
  Är det privat var den köptes eller ngt speciellt med namnet – då förstår jag!
  Fortsätt blogga! Frisk fläkt i min ålder (jag är liiite äldre).
  Lycka till med Hybris! Kram ❤

 • S skriver:

  Klart man fjäskar när man är världens största stalker. 😉

 • Sonja skriver:

  Såg nu hennes ex barnens pappa underbar person med snygg fru genom gulliga verkar dem två
  🌺🌺🌺

 • Oskar skriver:

  Missat att man får resa ???
  OCH
  Självklart så då måste man 👍👍👍
  Som ko släpp
  Roligt som kille Att läsa denna tant sida några bittra och sen rest massa pladder
  Hon ska väl köpa väska om hon vill . Är väl jätte bra att visa upp vad hon köper för pengarna ni ser till att hon tjänar och all reklam däremellan
  Så känn er som väska tillhör även er
  Som sagt
  Nån Lill-Babs kommer hon aldrig bli möjligtvis bli ihågkommen med piccadilly cirkus punkt
  Trevlig kväll alla tanter !!!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Johanna : Du måste vara ny här på bloggen?! Jag har alltid älskat fina saker och just märkesväskor har varit min ”grej” , ända sedan jag köpte min allra första Gucci-väska på Capri när jag var 25 år. En del lägger sina pengar på fina bilar, konst, inredning eller på något annat som man tycker om. Man är knappast puckad för att man gillar fina saker..! Det var bland det dummaste jag har läst idag.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Den kommer från MiNilla , men det var något år sedan

 • Veronica skriver:

  Hur vet du att de trognaste fansen använder orden värd det i det syftet?? Det säger man åt många, jag t ex skriver det både till artister och mina vänner och släktingar

 • Anita skriver:

  Hej Pernilla!
  Jag undrar bara var du har köpt jeansklänningen som du har på dig på bilderna på Instagram.

 • Ann skriver:

  Vilka bittra kommentarer det är här inne….och det luktar även avundsjuka lång väg.
  Och sen alla pekpinnar, men ni vet väl säkert bäst eller ?

 • Johanna skriver:

  Jävlar vad pinsam Wahlgren är. Materialistisk. Det smittar tydligen i din familj.

  Pinsamt.

 • Veronica skriver:

  Att en stackars väska river upp såna enorma känslor att man känner att man bara måste skriva och klaga på att den som äger och skriver i bloggen har köpt den. Minns den tiden jag hade 10 väskor i min stackars överfulla klädkammare tills jag insåg att jag inte ens använde hälften och rensade ur så jag bara hade kvar de jag använde mest och det var väskor i 300 :- klassen. Man har olika prioriteringar och ingen av prioriteringarna är fel. Olika människor olika val och inget att sätta sig på höga hästar för att man gör ett annorlunda val än Pernilla. Hon köper en väska för att unna sig, du nåt annat, helt naturligt.

 • Anette skriver:

  Jättefin väska 🤩

 • Veronica skriver:

  Hur kan man missa att det är fritt att resa nu om man är frisk innan man gnäller??

 • Kristine skriver:

  Varför skulle man inte få köpa fina saker el unna sig fina dyra grejer. Jobbar man och tjänar egna pengar så tycker jag att det är upp till var och en att köpa vad man vill ha. Även om vissa kanske tycker att det är onödiga saker. Jag och min man samlar på fina whiskyn och champagner. Kanske onödigt för vissa men det bryr jag mig inte om. Mina pengar mitt val. Skänker även pengar till barnorganisationer och djurorganisationer varje månad. Så helt rätt av dig att köpa den väskan. Kommer vara så snygg på dig.

 • Lina skriver:

  Hur i helv….te
  Kan man åka till Spanien tex Katalonien uppmanar dem folk att hålla sig hemma
  Spanien har haft den värsta smitta i Europa
  Är man så dum så man tror att Jag får inte smitta
  Och hon du P är ett ansikte utåt i Sverige
  Kom ner nu från dina höga hästar och ta ditt ansvar och tyvärr är du en vanlig svensk människa som alla oss andra måste förstå allvaret
  Tänk om alla vi som faktiskt har sina föräldrar på olika ställen åker runt hur ser de ut eller har du mera förmåner än någon annan ? Du kommer inte svara på detta mer än bla bla

 • Cissi skriver:

  Dagens roligaste kommentar😂😂

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Väl skrivan ord, Johan! Vi väljer alla vad vi vill eller kan lägga pengar på , och vad man unnar sig eller inte är ju upp tall var och en. Längtar tills vi får köra showen igen och jag åter får se dig i publiken!

 • Eva skriver:

  Självklart kan man tycka de är onödigt med denna arbetslöshet det innebär med covid 19
  Men P har råd hon har väl sökt bidrag pgr av av missat jobb / underhållning
  Men bara hon är glad så är vi glada !!!😀😀😀😀

 • Lova skriver:

  Jag håller med. Jag tycker om se realityserien o få skratta men denna blog är inte så himla rolig men speglar vem den hon är. Dåliga val i denna tid vi leva i. att visa upp. Ser en gravid dricka öl? Hoppas alkoholfri. Många bilder likadana bara scrolla. Lyx o flärd i Wahlgrens Värld sticker i mångas ögon inte mina egentligen men man kan kanske vara mer politiskt korrekt i svår tid

 • Eva skriver:

  Bloggen är tillför att skriva VAD man vill & alla får tycka, men att ens orka utrycka sig så är bara onödigt!! Passar inte bloggens innehåll så får man läsa någons annans blogg..att vara POSITIV eller bara vara tyst är bättre ….super fin Pernilla o väl unnad :) kram

 • Liza skriver:

  Nej, det är inte fel, det är bara uttrycket ” du är så värd ” som används här i tid och otid. ALLA är värda lite guldkant på tillvaron, men de trognaste fansen använder ordet som inställsamt smicker.

 • Cecilia i Vara skriver:

  Så fin! Hoppas du får en mysig helg.

 • Johan skriver:

  Bra att du köpte väskan Pernilla!
  Man ska göra det som känns rätt och det man blir glad över. 😍 Jag tycker du är värd den flera gånger om efter alla timmar, alla dagar och allt jobb du lagt ner och lägger ner på turné och annat för att ge oss underhållning och nöje. 🤗

 • Mia skriver:

  Gabrielle Ingen onödig kommentar alls utan ett onödigt inlägg och onödig kommentar från dig. Och om du inte har fattat så har alla rätt att läsa vilka bloggar man vill och kommentera och ge feedback. Ibland ger man ris och ibland ros. Måste alla tycka samma och hålla med bloggaren om allt eller måste man sluta läsa bloggen nu om man inte gillar väskan?

 • Gabrielle skriver:

  Fast om du stör dig på att hno visar upp sitt liv kanske du har hamnat på fel sida? Internet är stort och det finns mycket annat att kolla på :)
  Alla gör vad de vill med sina pengar och får visa vad de vill, samt bli respekterade för det som de inte vill visa upp
  En så fruktansvärt onödig kommentar, när man istället kan skriva att den var fin! Eller, inte kommentera något alls om grodorna har svårt att stanna i munnen!

 • Mimmi skriver:

  Självklart gör man som man vill med sina egna pengar, vi gör alla våra val. Det känns bara så förlegat att visa upp lyxprylar, för visst har du väl väskor så det räcker för veckans alla dagar? I tider som dessa när många har det oerhört tufft ekonomiskt kan det vara smart att tagga ner i att visa upp sitt lyxliv och ingen väska i världen kan väl ge ngn långvarig lycka?
  Nej, jag är inte missunnsam eller avundsjuk, jag tillhör själv en mkt privilegierad grupp men skulle inte ens drömma om att göra liknande val i livet.

 • Johan skriver:

  Livet BLIR verkligen roligare i rosa! Jag håller med dig, Pernilla! 💖💖💖
  Sedan tycker jag, oavsett om man tjänar mer eller tjänar lite mindre, är man värd saker ändå. 😍 Sedan vad man väljer att lägga sina pengar på måste man få bestämma själv. Jag har själv jobbat ihop varje krona till alla konsertbiljetter jag köper, och har köpt, under årens lopp och jag tycker jag är värd detta. Det ger mig glädje och lycka, samt minnen för livet.

  Kram Johan 🤗💖💐

 • Mia skriver:

  Håller med hade inte viljat ha väskan om jag så fick den😅

 • Pia skriver:

  Så läcker 😋😍

 • p skriver:

  Om någon, vem det än är, har jobbat ihop pengar och sen tycker att ”jag vill unna mig en ny väska” Vad kan vara fel med det?

 • Ylva skriver:

  Ja, det är detta jag menar. Pernilla fattar i sak, men inte i verkligheten därför svarar hon som hon gör. Hon förstår inte bättre helt enkelt. Vi kan inte kräva nåt mer. Hon jobbar och tjänar egna pengar och är värd sin väska 💼 puss !

 • Mia skriver:

  Såg i Aftonbladet att du är i Spanien nu 🕶

 • Liza skriver:

  Apropå diskussionen om uttrycket ” vara värd något”.
  De som sliter häcken av sig med hem, barn, och LÅGAVLÖNADE tråkiga jobb är de som verkligen ” är värda” något extra. Håller med Ylva om att ordet missbrukas. För vissa är det bara idoler som ” är värda”.

 • Charlotte skriver:

  Hur ska du ha det Cilla, Ulrika? Du vart ju snäll nu iaf i dina kommentarer. Få se längre fram om du flippar ur …

 • Mari skriver:

  Superfin väska!!! Hoppas du kommer trivas med den. 😊

 • Cilla skriver:

  Oj då – nej, den hade jag nog inte köpt ens om den kostade 100:- (vilket den förmodligen inte gör 😅) – men smaken är ju olika!! Som tur är 🤗

 • Jessica skriver:

  Jättefin!
  Kram Jessica❤

 • Ulrika skriver:

  Inte min stil och tycke för 5 öre men det är ju det som är det bästa, smaken är som baken! Vore ju tråkigt om alla var ense och lika i allt : )
  Ut på stan och vädra väskan nu!
  Ha en skön helg : ) : )

 • Ingela skriver:

  Åh wow vilken snygg 😍😍 superfin ! Den kommer du att glänsa med 😀 skitsnygg !
  Kram

 • Johanna Grahn skriver:

  Nej men snälla så fin?!!
  Grattis!!

  http://johannagrahn.se

 • Milla skriver:

  wow wow wow,älskar den.

 • Ylva skriver:

  Så kan det va! Kör hårt med väskan och gå ut o flirta lite. Det är DU verkligen värd😂😉

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Jag tror bara dom menar att om man jobbar och tjänar sina egna pengar och sedan unnar sig något fint, så brukar man säga att ”den var du värd”. Det kan man såklart säga även om man får en fin present . Men man menar ju bara väl, vem man än säger det till! :-)

 • Ylva skriver:

  Fin liten väska absolut som du skriver att du säkert kommer ha roligt med. Jag har bara en fråga till er som skriver att Pernilla är värd den? Pernilla lever lyxliv och det är väl gött 😉 hur kan hon då vara ” värd” den? Ordet ”värd” missbrukas eller så vet ni som skriver så inte vad det betyder att vara värd något.

 • Ove skriver:

  Så fin <3 Passar dig <3

  Nu har jag bara 2 inbjudningar kvar till superbillig shopping med märkeskläder <3

  Best Secret:
  https://invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M?c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

 • nina cecilie skriver:

  den er sååå fin å den er du verdt 😍😍😍😍enig med deg Pernilla…livet er mer gøy med rosa 🥰🥂

 • Bianca F skriver:

  Den var super super fin verkligen! Wow <3

 • Tusse skriver:

  Wow!!
  Supersnygg – den kommer du säkert att ha mycket skoj med 😁

 • Annasofialinnea skriver:

  Men wow så snygg 🙌 drömmen 😍

 • Camilla skriver:

  Hej!! Ojojoj.. vilken underbar fin rosa liten nätt väska😉 jag älskar rosa, ha en fortsatt fin dag kram på dig!❤

 • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  Wow läckert väska du har köpt och det är du värd :-) Jag har skickat mail till dig som jag har fotat och skickat till dig då måste du kolla din mail :-)
  Igår satt jag och läste 5 dagböcker som du och jag har skrivit med varandra sedan 1986 otroligt vad tiden har gått fort :-) Jag har förresten vunnit leopard klänning från din kollektion ullared och jag blev kär i den fina leopardklänning :-) Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram