Välkomst-överraskning för mamma & pappa!

När mamma och pappa landade på Arlanda , så var jag redan ute på Lagnö och fixade ett litet överraskningsmottagande åt dom…!  
img_6950.jpgEftersom jag tidigare hade rensat i deras skafferi och kyl och slängt ALLT, så gjorde jag en stor Mat Hems-beställning , så att inte behövde komma hem till ett ekande tomt kyl och skafferi!img_6978.jpgLinus hade även fixat installation av ny poolpump och reningsverk till poolen , eftersom det gamla inte hade fått någon service på över 17 år…!  Det var också därför det tog Linus ca 2 veckor att få poolen ren, haha…! 😅

img_6976.jpgMunskyddet på!  Redo att ta emot mina älskade föräldrar!img_6949.jpgOch den STORA överraskningen var att jag även hade fått med mig Benjamin ut till landet , och som hjälpte mig att styra upp en liten Sillunch nere vid bryggan!  

img_6948.jpgDetta blev också vår första filmdag efter semestern, så allt dokumenterades av vårt lilla filmteam…!img_6945.jpgimg_6947.jpgJag dukade på långsidorna, så att vi satt på lagom avstånd från varandra!img_6984.jpgLuftkramar i massor blev det när Benjamin äntligen fick träffa sin mormor för första gången sedan Nyår! ❤️❤️❤️img_7307.jpgAlltså dom blev sååå glada och överraskade!!!img_6953.jpgimg_6954.jpg img_6962.jpgSilllunch , svensk sommar nere vid bryggan på vårt älskade Lagnö. Gissa om de hade längtat efter detta….!!img_6958.jpgimg_6964.jpgPrinsesstårta till kaffet – såklart! 😘img_6968.jpgimg_6966.jpg img_6960.jpgVovvarna var också med,  och låg och vilade inne i sjöstugan.

e10c7d8d-43fd-4cfa-9b2a-e2d8a946c8d1.jpgSÅ skönt att de är hemma nu, och att resan gick bra och att vi alla kan träffas nu – dock på avstånd och munskydd! 
Och mamma och pappa NJUTER av att slippa den tryckande spanska hettan, och istället få svensk sommar med lite svalare  vindar…! 😍🙌

 

77 reaktioner på “Välkomst-överraskning för mamma & pappa!”

1 2
 • Maria skriver:

  Måste bara säga – hur kan din dotter vara så ohyggligt olycklig och bortskämd som hon är? Det är inte ditt fel, men flickan behöver hjälp! Hon är rik som ett troll av skumma affärer, lyxhandlar utan behov utan tanke på att halva jordens befolkning svälter. Hon åker till Mallorca mitt i en pandemi och klagar ändå över det mesta. Det enda hon beundrar är rikedom, smink och sin kriminelle far som köpt en vräkig lägenhet i Palma. Man blir riktigt illamående hur skamligt hon beter sig. Din dotter lyxprostituerar sig. Det är så sorgligt att se. Flickan behöver ruskas om och förstå att det finns andra, vanliga människor. Hon bör skämmas!! Hon behöver vård.

  • Pia skriver:

   Och hur 17 kan du skriva nått sånt elakt om en ung företagsam tjej. Sån bitter avundsjuka så det stinker om det.

  • Camilla skriver:

   Hur kan du uttrycka dig som du gör Maria. Hur kan du sitta och prata om Bianca på det viset, du känner ju inte henne och vet inte hur hon är.
   Du borde skämmas, ren avundsjuka handlar det om.
   Har man inget snällt att säga så behöver man inte skriva något i heller och klanka inte på Bianca, hon verkar vara en så go, fin och omtänksam tjej.
   Tråkigt för dig Pernilla att dom är på dina barn hela tiden, värst drabbad är Bianca, förstår att hon slutade att blogga när alla var på henne.
   Kram till dig Pernilla för den fina mamman du är till dina barn <3

  • Cissi skriver:

   Bianca är ingen liten flicka, hon är en ung kvinna som har rätt att må som hon vill trots pengar o rikedom. Du verkar helt jävla blåst! Stick tbax till din Sten och stanna för helvete där för all framtid 😤

  • Veronica skriver:

   Hur avundsjuk kan man egentligen bli på en människa?? Du Maria är så avundsjuk att det blir patetiskt och det är så extremt tydligt att det blir pinsamt. Ger mig den på att det enda du vill är att vara exakt så framgångsrik och förmögen som Bianca är och det skär ordentligt i dig att du inte är det och det gör dig tyvärr till en oerhört bitter människa. Riktigt sorgligt är det, jag lider faktiskt med dig :/

   • Veronica skriver:

    Är det nån som är beklagansvärd så är det väl du. Bianca jobbar extremt mycket och tjänar pengar vilket gör att hon har råd att betala sina räkningar bl a. Vad gör du mer än att gnälla på framgångsrika personer??

   • Veronica skriver:

    Kommentaren ovan är alltså till Maria som har mage att skriva så vidriga saker om Bianca

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Maria . Den enda som behöver vård här är nog du…. Du verkar inte ha alla hästar hemma om man säger så…!

   • Maria skriver:

    Pernilla, jo jag har alla hästar hemma, tack o lov. 😉
    Det var min yngsta dotter som visade mig Biancas senaste vlogg från Mallorca. Vi var båda chockade av vilken extrem verklighetsfrånvänd värld din dotter lever i. Så lever inte vanliga ungdomar, det kan jag lova dig!
    Men lever alla kända ungar på det sättet och dessutom mår så dåligt som din dotter ger uttryck för, så är det beklagansvärt. Till och med bekymmersamt.
    Men det är troligt att sk kändisar lever i nån pseudovärld, långt från den verkliga värld som de flesta unga lever i idag.
    Som sagt, det är beklagansvärt och det måste finnas någon form av hjälp att få.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Maria; Menar du att du är MAMMA och skriver såna vidriga kommentarer som den första om min dotter på min blogg?! Stackars din dotter som har en mor som du – som borde vara en förebild för vad som är ok att skriva på sociala medier. Man slutar aldr att häpnas…!

   • Kina skriver:

    ”Min dotter visa mig” du har t.o.m. barn Maria . Stackars dig och de dina med en sån syn. Helt fruktansvärt 😢v

   • Mia skriver:

    Fast enligt Bianca själv så har hon ju mått dåligt hela sitt liv pga hur du Pernilla varit som mamma. Det har hon ju berättat om både i sitt sommarprat och över allt på sociala media. Sitt inte och kasta sten i glashus över hur andra är som mammor och stackars deras barn osv…. lyssna istället på hur dina egna barn beskriver dig genom åren. Ingen super morsa i mina öron.

   • Malin skriver:

    Pernilla du kanske inte ska läxa upp andra mammor. När man förstår hur dina barn och framförallt Bianca har mått under åren. Och även nu verkar du totalt känslokall och oförmögen att prata känslor med Bianca. Din inställning till att hon har mått dåligt verkar ju vara ”men vad onödigt att ta upp sånt, du är bara negativ.” Snarare dina barn det är synd om.

   • Camilla skriver:

    Man ju undra om det är samma person som skriver kommentarerna hela tiden och bara byter namn.
    Så onödigt att dra upp om hur Bianca har mått under alla dessa åren inget som angår någon av oss utan enbart familjen.
    Förstår inte varför man går in och skriver något så oförskämt när ni inte känner personerna i heller.
    Om ni stör er så mycket på Pernilla och hennes fina barn så sluta att läsa bloggen istället och låt oss som vill läsa den slippa alla negativa kommentarer.
    Kram till dig Pernilla <3

   • David skriver:

    Gnäll-Malin är patetisk

 • David skriver:

  Det här var ju härligt! Christina blev överraskad även förr.. som i klippet!

  https://m.youtube.com/watch?v=8Ay1NAmmH-c

 • Filippa skriver:

  <3

 • E♥️ skriver:

  Varför blir alla så upprörda över att Pernilla har tagit hjälp med att fixa trädgården till sina föräldrar? Tanken bakom är väl ändå fin? Vad är problemet med att bästa matvaror och få det utkört, man är väl inte sämre för att man inte går i affären och handlar allt själva? Isf måste jag och mina kollegor vara fruktansvärt dålig personal som använder oss av hemkörning från Ica till brukarnas veckohandlig. .. Pernilla jag tycker iaf att de ni har gjort för sina föräldrar med eller utan spons eller hjälp är fantastiskt!♥️

  • Veronica skriver:

   Det kallas Den Svenska Avundsjukan och även Jantelagen men ingen vill erkänna att det egentligen är den utan istället anklagar de Pernilla och andra med pengar som kan göra såna saker för slöhet och lathet och blir ”upprörda”. Det jag undrar om de själva är så perfekta som det låter.

   • E♥️ skriver:

    Jag är helt inne på samma spår att de bara handlar om att man är avundsjuk. Jag själv är inte rik och tjänar knappast bra lön som uska men jag prioriterar att få min mat hemleverad under Corona och dels för att jag inte har bil. Precis som jag skrev innan så har vi också hemleverans till våra brukare pga tidsbrist och ingen personalbil att köra omkring i. För oss sparar de enormt mycket tid att göra just detta, men de folk inte tänker på är att det ändå ligger massor av tid bakom att sitta och beställa mat också. Nej jag tror inte dem som sitter och klagar är så himla perfekta som det låter.

   • Veronica skriver:

    Samma här förutom att jag inte är uska (måste bara få säga att du och dina arbetskompisar gör ett dunderjobb <3 jag är så imponerad av er alla)

    Exakt så (Y)

   • E♥️ skriver:

    Tack snälla för kommentaren längre ner, sånt är så härligt att få höra när man kämpar med så mycket ♥️ säker på att du är en fantastisk människa som gör ett super jobb med de du sysslar med 😀

 • Sion skriver:

  Gnäll-Malin, du är patetisk.

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Så mysigt ni fixade till dina föräldrar kom hem. Verkligen ett varmt välkomnande 😊
  Skönt att deras resa gick bra och ni nu är närmare varandra så ni kan ses.
  Konstig känsla kan jag tro att inte Benjamin träffat dom sedan nyår. Märkliga tider vi lever i 🙃
  Kul att ni filmade med. Längtar så till Wahlgrens värld 😍

  Ha en fin kväll
  Ta hand om er
  Kram Sandra 💕

 • Eva Olsson skriver:

  Så underbart de fått komma hem igen o att ni gjort i ordning för de.
  Det slog mig när man såg bilderna nu vad gamla de har blivit.
  Menar inget illa med det men desto viktigare ni får chans o rå om varandra nu..
  Helst med tanke på vad som sker i världen för jag tror det blir värre i höst..
  Hoppas jag har fel bara för en gångs skull.
  Förlorade min egen mamma i januari så med tanke på vad jag gått/går igenom så blir jag glad ni får chansen att vara nära nu o bara pyssla om varandra.
  Lite avundsjuk men så glad för er skull!
  Dessutom väntar jag med spänning på nya kollektionen i Ullared dit fattiglappar som jag får åka o handla haha.
  Köpte en av dina klänningar samma helg de släpptes förra gången.
  Så fin o väldigt generösa storlekar haha var lite rädd ingen av de skulle passa mig men jodå.
  Tackar för du delar med dig av ditt liv ägnar mycket tid åt att kolla din blogg får jag erkänna och är tacksam för det.
  Var rädd om dig mvh Eva

 • Annelie skriver:

  Mysigt att de är hemma nu!
  Jag är sist på bollen men börjat lyssnar på din & Sofias podd. Skrattar högt men fällde även en tår då ni spelade ” Pappa, kom hem”.
  Tycker det är väldigt roligt då ni läser upp kommentarer om er, eller artiklar.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Tack fina! Vad glad jag blir! Ja, jag älskar att läsa upp negativa kommentarer om mig själv hahaha! Roligaste som finns! :-)

 • anne skriver:

  SAA fina föräldrar du har.
  Va fint av er å fixa ordning .👍💗

 • Lena skriver:

  Förstår att de längtar hem men förstår inte att de vågade att sätta sig på ett flygplan där smittorisken är så stor. Hoppas bara att de inte blivit smittade.

  • Lena skriver:

   Nä, det får vi verkligen inte tro .

  • Mia skriver:

   Smittorisken är inte stor på ett flygplan. Luften i planen renas var 2-3 minut. Ur smittspridningssynpunkt är flygplan det färdmedel som är allra mest säkert jämfört med tåg, båt, buss och taxi.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Mia., exakt vad jag också har hört av en kompis som jobbar som flygvärdinna!

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  Kristallen 2020
  Rösta på Wahlgrens Värld här 👇 …
  https://www.dplay.se/kristallen

 • Mia Persson skriver:

  Åhhh ❤❤❤
  Man blir alltid lika lycklig att läsa se dig och din underbara familj .
  För oss är också familjen väldigt viktig 🥰🥰
  Ni verkar vara så nära varandra ❤
  Tycker jag är viktigt
  Jag brukar säga :
  Ta hand om varandra ,
  Man har varandra bara till låns 🥰🥰🥰
  Kram

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram