Välkomst-överraskning för mamma & pappa!

När mamma och pappa landade på Arlanda , så var jag redan ute på Lagnö och fixade ett litet överraskningsmottagande åt dom…!  
img_6950.jpgEftersom jag tidigare hade rensat i deras skafferi och kyl och slängt ALLT, så gjorde jag en stor Mat Hems-beställning , så att inte behövde komma hem till ett ekande tomt kyl och skafferi!img_6978.jpgLinus hade även fixat installation av ny poolpump och reningsverk till poolen , eftersom det gamla inte hade fått någon service på över 17 år…!  Det var också därför det tog Linus ca 2 veckor att få poolen ren, haha…! 😅

img_6976.jpgMunskyddet på!  Redo att ta emot mina älskade föräldrar!img_6949.jpgOch den STORA överraskningen var att jag även hade fått med mig Benjamin ut till landet , och som hjälpte mig att styra upp en liten Sillunch nere vid bryggan!  

img_6948.jpgDetta blev också vår första filmdag efter semestern, så allt dokumenterades av vårt lilla filmteam…!img_6945.jpgimg_6947.jpgJag dukade på långsidorna, så att vi satt på lagom avstånd från varandra!img_6984.jpgLuftkramar i massor blev det när Benjamin äntligen fick träffa sin mormor för första gången sedan Nyår! ❤️❤️❤️img_7307.jpgAlltså dom blev sååå glada och överraskade!!!img_6953.jpgimg_6954.jpg img_6962.jpgSilllunch , svensk sommar nere vid bryggan på vårt älskade Lagnö. Gissa om de hade längtat efter detta….!!img_6958.jpgimg_6964.jpgPrinsesstårta till kaffet – såklart! 😘img_6968.jpgimg_6966.jpg img_6960.jpgVovvarna var också med,  och låg och vilade inne i sjöstugan.

e10c7d8d-43fd-4cfa-9b2a-e2d8a946c8d1.jpgSÅ skönt att de är hemma nu, och att resan gick bra och att vi alla kan träffas nu – dock på avstånd och munskydd! 
Och mamma och pappa NJUTER av att slippa den tryckande spanska hettan, och istället få svensk sommar med lite svalare  vindar…! 😍🙌

 

77 reaktioner på “Välkomst-överraskning för mamma & pappa!”

 • Anna skriver:

  Jisses, har du den attityden gentemot folk som är trevliga face to face också…?

 • David skriver:

  Gnäll-Malin är patetisk

 • Camilla skriver:

  Man ju undra om det är samma person som skriver kommentarerna hela tiden och bara byter namn.
  Så onödigt att dra upp om hur Bianca har mått under alla dessa åren inget som angår någon av oss utan enbart familjen.
  Förstår inte varför man går in och skriver något så oförskämt när ni inte känner personerna i heller.
  Om ni stör er så mycket på Pernilla och hennes fina barn så sluta att läsa bloggen istället och låt oss som vill läsa den slippa alla negativa kommentarer.
  Kram till dig Pernilla <3

 • Malin skriver:

  Pernilla du kanske inte ska läxa upp andra mammor. När man förstår hur dina barn och framförallt Bianca har mått under åren. Och även nu verkar du totalt känslokall och oförmögen att prata känslor med Bianca. Din inställning till att hon har mått dåligt verkar ju vara ”men vad onödigt att ta upp sånt, du är bara negativ.” Snarare dina barn det är synd om.

 • Mia skriver:

  Fast enligt Bianca själv så har hon ju mått dåligt hela sitt liv pga hur du Pernilla varit som mamma. Det har hon ju berättat om både i sitt sommarprat och över allt på sociala media. Sitt inte och kasta sten i glashus över hur andra är som mammor och stackars deras barn osv…. lyssna istället på hur dina egna barn beskriver dig genom åren. Ingen super morsa i mina öron.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Maria; Menar du att du är MAMMA och skriver såna vidriga kommentarer som den första om min dotter på min blogg?! Stackars din dotter som har en mor som du – som borde vara en förebild för vad som är ok att skriva på sociala medier. Man slutar aldr att häpnas…!

 • Kina skriver:

  ”Min dotter visa mig” du har t.o.m. barn Maria . Stackars dig och de dina med en sån syn. Helt fruktansvärt 😢v

 • Veronica skriver:

  Kommentaren ovan är alltså till Maria som har mage att skriva så vidriga saker om Bianca

 • Veronica skriver:

  Är det nån som är beklagansvärd så är det väl du. Bianca jobbar extremt mycket och tjänar pengar vilket gör att hon har råd att betala sina räkningar bl a. Vad gör du mer än att gnälla på framgångsrika personer??

 • Maria skriver:

  Pernilla, jo jag har alla hästar hemma, tack o lov. 😉
  Det var min yngsta dotter som visade mig Biancas senaste vlogg från Mallorca. Vi var båda chockade av vilken extrem verklighetsfrånvänd värld din dotter lever i. Så lever inte vanliga ungdomar, det kan jag lova dig!
  Men lever alla kända ungar på det sättet och dessutom mår så dåligt som din dotter ger uttryck för, så är det beklagansvärt. Till och med bekymmersamt.
  Men det är troligt att sk kändisar lever i nån pseudovärld, långt från den verkliga värld som de flesta unga lever i idag.
  Som sagt, det är beklagansvärt och det måste finnas någon form av hjälp att få.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Susanne har jag känt i över 30 år och Emilia och Sofia är trygga fina genuina vänner som skulle finnas där för mig oavsett! Om jag skulle känna att en vän utnyttjade mig , så är skulle hon/ han inte vara min vän längre. Men det är absolut inget problem i min värld . Har ynnesten att ha många riktiga vänner !

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Malin och Maria. Vårt filmteam tar för det första ALDRIG omtagningar, Och nu är det ju så att vi gör en Realityserie som filmar allt vi gör, och vare sig ni tycker om det eller inte, så ÄR det vår vardag vi filmar! Detta hade skett även om filmteamet inte varit med.
  NI får ju vara med här på bloggen! Jag delar ju med mig lika friskt här av mitt liv! Tror ni att allt jag gör i min vardag är ”fixat” bara för att det ska ”se bra ut” på bloggen också ??! Så urbota dumt att tänka så!
  Och jag betalade faktiskt för trädgårdsarbetet eftersom allt inte var ett samarbete, och jag ville ge de som arbetade hårt, lön för mödan – inte bara reklam.
  Men vi hade heller aldrig klarat att fixa denna stora igenvuxna trädgård utan hjälp, så jag är evigt tacksam att tjänsten finns!
  MATHEM kan NI Malin och Maria OCKSÅ beställa från! Det är UNDERBART att få maten hem till dörren! Särskilt nu för gamla i en Pandemi!
  Priserna är inte dyrare än i en vanlig matbutik. Lyssna gärna på min och Sofias Pod , så kan ni t o m få en GRYM rabattkod! 😉
  Inget ont som inte har något gott med sig! :-)

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Ja, så är det! Tack fina!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Mia., exakt vad jag också har hört av en kompis som jobbar som flygvärdinna!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack fina! Vad glad jag blir! Ja, jag älskar att läsa upp negativa kommentarer om mig själv hahaha! Roligaste som finns! :-)

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Maria . Den enda som behöver vård här är nog du…. Du verkar inte ha alla hästar hemma om man säger så…!

 • E♥️ skriver:

  Tack snälla för kommentaren längre ner, sånt är så härligt att få höra när man kämpar med så mycket ♥️ säker på att du är en fantastisk människa som gör ett super jobb med de du sysslar med 😀

 • Veronica skriver:

  Samma här förutom att jag inte är uska (måste bara få säga att du och dina arbetskompisar gör ett dunderjobb <3 jag är så imponerad av er alla)

  Exakt så (Y)

 • Veronica skriver:

  Hur avundsjuk kan man egentligen bli på en människa?? Du Maria är så avundsjuk att det blir patetiskt och det är så extremt tydligt att det blir pinsamt. Ger mig den på att det enda du vill är att vara exakt så framgångsrik och förmögen som Bianca är och det skär ordentligt i dig att du inte är det och det gör dig tyvärr till en oerhört bitter människa. Riktigt sorgligt är det, jag lider faktiskt med dig :/

 • Cissi skriver:

  Bianca är ingen liten flicka, hon är en ung kvinna som har rätt att må som hon vill trots pengar o rikedom. Du verkar helt jävla blåst! Stick tbax till din Sten och stanna för helvete där för all framtid 😤

 • Camilla skriver:

  Hur kan du uttrycka dig som du gör Maria. Hur kan du sitta och prata om Bianca på det viset, du känner ju inte henne och vet inte hur hon är.
  Du borde skämmas, ren avundsjuka handlar det om.
  Har man inget snällt att säga så behöver man inte skriva något i heller och klanka inte på Bianca, hon verkar vara en så go, fin och omtänksam tjej.
  Tråkigt för dig Pernilla att dom är på dina barn hela tiden, värst drabbad är Bianca, förstår att hon slutade att blogga när alla var på henne.
  Kram till dig Pernilla för den fina mamman du är till dina barn <3

 • Pia skriver:

  Och hur 17 kan du skriva nått sånt elakt om en ung företagsam tjej. Sån bitter avundsjuka så det stinker om det.

 • Maria skriver:

  Måste bara säga – hur kan din dotter vara så ohyggligt olycklig och bortskämd som hon är? Det är inte ditt fel, men flickan behöver hjälp! Hon är rik som ett troll av skumma affärer, lyxhandlar utan behov utan tanke på att halva jordens befolkning svälter. Hon åker till Mallorca mitt i en pandemi och klagar ändå över det mesta. Det enda hon beundrar är rikedom, smink och sin kriminelle far som köpt en vräkig lägenhet i Palma. Man blir riktigt illamående hur skamligt hon beter sig. Din dotter lyxprostituerar sig. Det är så sorgligt att se. Flickan behöver ruskas om och förstå att det finns andra, vanliga människor. Hon bör skämmas!! Hon behöver vård.

 • E♥️ skriver:

  Jag är helt inne på samma spår att de bara handlar om att man är avundsjuk. Jag själv är inte rik och tjänar knappast bra lön som uska men jag prioriterar att få min mat hemleverad under Corona och dels för att jag inte har bil. Precis som jag skrev innan så har vi också hemleverans till våra brukare pga tidsbrist och ingen personalbil att köra omkring i. För oss sparar de enormt mycket tid att göra just detta, men de folk inte tänker på är att det ändå ligger massor av tid bakom att sitta och beställa mat också. Nej jag tror inte dem som sitter och klagar är så himla perfekta som det låter.

 • David skriver:

  Det här var ju härligt! Christina blev överraskad även förr.. som i klippet!

  https://m.youtube.com/watch?v=8Ay1NAmmH-c

 • Veronica skriver:

  Jaha ja, avundsjuk för att hon b la andra kan hålla företagen gående nu också. Det måste vara SÅ jobbigt att vara du

 • Veronica skriver:

  Camilla: Samma här :)

 • Veronica skriver:

  Det kallas Den Svenska Avundsjukan och även Jantelagen men ingen vill erkänna att det egentligen är den utan istället anklagar de Pernilla och andra med pengar som kan göra såna saker för slöhet och lathet och blir ”upprörda”. Det jag undrar om de själva är så perfekta som det låter.

 • Filippa skriver:

  <3

 • E♥️ skriver:

  Varför blir alla så upprörda över att Pernilla har tagit hjälp med att fixa trädgården till sina föräldrar? Tanken bakom är väl ändå fin? Vad är problemet med att bästa matvaror och få det utkört, man är väl inte sämre för att man inte går i affären och handlar allt själva? Isf måste jag och mina kollegor vara fruktansvärt dålig personal som använder oss av hemkörning från Ica till brukarnas veckohandlig. .. Pernilla jag tycker iaf att de ni har gjort för sina föräldrar med eller utan spons eller hjälp är fantastiskt!♥️

 • Charlotte skriver:

  Annika, du vet att ibland får man tänka till och läsa lite mellan raderna. Inte ovanligt att man slänger dig med uttrycket 24/7 när man umgås mycket , länge och intensivt. Ta inte allt bokstavligen med andra ord😉

 • Sion skriver:

  Gnäll-Malin, du är patetisk.

 • Sion skriver:

  Maria, Du själv är ju här. Och du tittar på Wahlgrens värld. Så sluta skriva en massa skit. Både du och Maria har helt uppenbart varsin pinne uppkörda i era rövar.

 • Sion skriver:

  Inte ett inlägg utan patetiska gnäll-Malin. Vem svansar efter Pernilla egentligen. Lol. Du borde fokusera på annat än negativitet

 • Sion skriver:

  Mia är du ute efter att vara Allan eller har du otur när du tänker

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Så mysigt ni fixade till dina föräldrar kom hem. Verkligen ett varmt välkomnande 😊
  Skönt att deras resa gick bra och ni nu är närmare varandra så ni kan ses.
  Konstig känsla kan jag tro att inte Benjamin träffat dom sedan nyår. Märkliga tider vi lever i 🙃
  Kul att ni filmade med. Längtar så till Wahlgrens värld 😍

  Ha en fin kväll
  Ta hand om er
  Kram Sandra 💕

 • Eva Olsson skriver:

  Så underbart de fått komma hem igen o att ni gjort i ordning för de.
  Det slog mig när man såg bilderna nu vad gamla de har blivit.
  Menar inget illa med det men desto viktigare ni får chans o rå om varandra nu..
  Helst med tanke på vad som sker i världen för jag tror det blir värre i höst..
  Hoppas jag har fel bara för en gångs skull.
  Förlorade min egen mamma i januari så med tanke på vad jag gått/går igenom så blir jag glad ni får chansen att vara nära nu o bara pyssla om varandra.
  Lite avundsjuk men så glad för er skull!
  Dessutom väntar jag med spänning på nya kollektionen i Ullared dit fattiglappar som jag får åka o handla haha.
  Köpte en av dina klänningar samma helg de släpptes förra gången.
  Så fin o väldigt generösa storlekar haha var lite rädd ingen av de skulle passa mig men jodå.
  Tackar för du delar med dig av ditt liv ägnar mycket tid åt att kolla din blogg får jag erkänna och är tacksam för det.
  Var rädd om dig mvh Eva

 • Annika skriver:

  Charlotte; hur har du förstått att filmteamet ingår 24/7 hos Pernilla? Tror du de är där hela tiden?😂😂🤣🤣

 • Annelie skriver:

  Mysigt att de är hemma nu!
  Jag är sist på bollen men börjat lyssnar på din & Sofias podd. Skrattar högt men fällde även en tår då ni spelade ” Pappa, kom hem”.
  Tycker det är väldigt roligt då ni läser upp kommentarer om er, eller artiklar.

 • Mia skriver:

  Smittorisken är inte stor på ett flygplan. Luften i planen renas var 2-3 minut. Ur smittspridningssynpunkt är flygplan det färdmedel som är allra mest säkert jämfört med tåg, båt, buss och taxi.

 • Sofia skriver:

  Det måste vara ett rent helvete för alla kända personer med nya vänner, eller nya partners också för den delen. Så otroligt vanligt förmodligen att folk utnyttjar och enbart vill sola sig i glansen och bli tillsammans/bli vän med någon pga kändisens liv och allt ”spännande” som kommer med det, kändisskap, pengar, framgång osv. Många tycker väl säkert det är coolt också att känna/va ihop med en kändis, och att de själva också åker högre upp på status-stegen. Det måste vara ett helvete alltså för kändisar när det kommer till den biten. Många blir säkert utnyttjade.

 • Anna skriver:

  Tess är du allvarlig? Det som tar tid är väl planeringen att arbetet måste göras när filmteamet jobbar.

 • Karin skriver:

  De var väl väldigt onödigt!!!

 • Ylva skriver:

  Susanne ska du nog inte jämföra med Sofia och Emilia. De sistnämnda är ju relativt nya bekantskaper medans Susanne funnits med sen Pernilla slog igenom som artist.

  Jag förstår vad du tänker o man har ju hört att många kända människor är xtra försiktiga att släppa in folk i sina liv just pga utnyttjande osv. Frågan du ställer är väl mer inriktad till Bianca och andra yngre förmågor som av just ålder är mer osäkra så att säga. Pernilla vet nog vid de dryga 50 vilka hon både kan mista och ha kvar i sitt liv.

  Nä, jag heter inte PW men kan väl ändå få skriva lite om din kommentar😉

 • Charlotte skriver:

  Skeva ideal? Jag har knappast några skeva ideal if. Vad tycker du kommentarerna ska handla om i detta inlägget ? Det blev ju fint kring huset och bemötande av föräldrar. Då tänker iaf jag att det var nice att få komma hem till. Sen att filmteam var med ingår ju 24/7 i Pernillas liv har jag förstått o då är det ju inte konstigt att de hänger med , eller? Det blev ju dessutom bra Tv material och det behövs ju när P har sin ”Pernillas värld” . Du kanske tänker att Pernilla inte alls hade gjort de här om inte det blev spons eller ill hennes program?

  Av det jag/vi har fått se av Pernilla både i Tv och pod så pratar hon erhört varmt om sina föräldrar, nästan för mkt ibland haha… så där är nog inga baktankar om annat än ren och skär kärlek och omtanke.

  Så berätta gärna vad tänker när du uttalar dig om ”skev” syn?

 • anne skriver:

  SAA fina föräldrar du har.
  Va fint av er å fixa ordning .👍💗

 • Maria skriver:

  Exakt Malin måste hålla med dig. Man höjer till skyarna men blundar för att allt är spons och samarbeten. Ett filmteam står redo och filmar och man undrar hur många omtagningar som gjordes innan man var nöjd🤔
  Tror som du att dom flesta här inne på bloggen har en betydligt mer äkta närhet till sina nära och kära. Att träffa sina nära och kära när längtan sätter in och inte när ett filmteam är redo.

 • Malin skriver:

  Vad har alla ni i Pernillas lilla svans för skeva ideal egentligen? Har ni inga egna familjemedlemmar som ni älskar, träffar och hjälper varandra när det behövs? Snarare mer sorgligt och påklistrat hos Pernilla än hos gemene man. Gör ett sponsrat samarbete för att hjälpa sina föräldrar med trädgården och har ett filmteam med när man välkomnar dem hem och bjuder på lunch… Ingenting i denna familj är ju genuint och kärleksfullt, bara ett spel för gallerierna och jobba för att få så mycket sponsring som möjligt. Är övertygad om att de flesta av er har betydligt finare och äkta närvaro och kärlek till era familjer, så vad är det ni ser upp till så mycket?

 • Tess skriver:

  Det är tanken som räknas och att planera, ringa och göra beställningar tar även det tid. Har man sett ett par avsnitt av Wahlgrens värld, så kan man inte ha missat att Pernilla har ett otroligt driv, är genuin och gör mycket själv. Har man sedan möjlighet att ibland beställa tjänster, så är väl det toppen, hur ska annars företagen överleva. <3

 • Camilla skriver:

  Hade jag haft råd att leja bort jobbet till någon annan hade jag också gjort det! :)

 • Mia skriver:

  Nähäää Mia Persson brukar du säga så🙄 att man aldrig har tänkt på det tidigare🤔
  ”Ta hand om varandra” tack för att du delade med dig, tror ingen annan sagt den meningen tidigare😂

 • Anna skriver:

  Charlotte.. våra föräldrar har hjälp oss så varför inte ge tillbaka när man kan. Skillnaden är att en del lyfter på luren o beställer och en del bara gör det:-)

 • Lena skriver:

  Nä, det får vi verkligen inte tro .

 • Lena skriver:

  Förstår att de längtar hem men förstår inte att de vågade att sätta sig på ett flygplan där smittorisken är så stor. Hoppas bara att de inte blivit smittade.

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  Kristallen 2020
  Rösta på Wahlgrens Värld här 👇 …
  https://www.dplay.se/kristallen

 • Mia Persson skriver:

  Åhhh ❤❤❤
  Man blir alltid lika lycklig att läsa se dig och din underbara familj .
  För oss är också familjen väldigt viktig 🥰🥰
  Ni verkar vara så nära varandra ❤
  Tycker jag är viktigt
  Jag brukar säga :
  Ta hand om varandra ,
  Man har varandra bara till låns 🥰🥰🥰
  Kram

 • Charlotte skriver:

  Men så himla fint! Dina föräldrar måste vara sååååå tacksamma och glada . Ni i din familj är verkligen snälla.

 • Kina skriver:

  Vilken lycka. Det syns verkligen lycka Hans och Christinas ögon.
  Hoppas din show drar igång igen i höst. Fick biljetter i julklapp till showen i Östersund i höst.

  https://blogg.loppi.se/kina/

 • Cecilia I Vara skriver:

  Så skönt för dem att komma hem igen.
  Mysigt ni har haft det!

 • Marie skriver:

  Kanal 5…3 september
  Dplay 10 augusti

 • Anne skriver:

  Kära Du! Vill börja med att tacka för att Du och Din fina familj bjuder så mycket på Er själva! Du har så fina barn och så underbara föräldrar! Lyssnar just nu på P1, 15.45. Det är ett program om influensers. Väldigt intressant. Lyssna på det!
  Jag förstår så väldigt väl om Du inte vill svara på denna fråga. Men, är Du verkligen säker på att Dina vänner verkligen är just Dina vänner? Låt säga att Du, (kommer aldrig att hända…), går i konkurs. Förlorar allt och ”hamnar på gatan”. Är Du verkligen säker på att Du då skulle kunna luta Dig emot Dina s.k. vänner Sofia, Susanne och Emilia m.fl.? Är det inte svårt, som väldigt välförtjänt stjärna, att verkligen kunna lita på att Dina vänner är just, Dina Vänner? Upplever dem ibland som så ”snyltande”. Dum fråga,
  Jag vet. Förlåt! Men, när jag lyssnade på dokumentären kunde jag inte hejda mig! Varm Kram!

 • Anna skriver:

  Va härligt att de äntligen är hemma! Och va snälla ni är <3

 • Ulle skriver:

  Och när börjar det på kanal 5?🙄

 • Annica skriver:

  Skönt att ha dina fina ”päron” tillbaka i Sverige.
  Har ingen av mina i livet och saknar dem enormt mycket!
  Kram till er alla,

  Annica

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack fina ni! Ja, tror att dom var riktigt glada för det! Önskar att vi hade haft möjlighet att städa hela huset också, men det är en del att göra där…!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Jag har bara bott i Sthlm och ute på Värmdö. Och så mitt andra hem i solen såklart..!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Ja så märkliga tider…. Man vill ju inte riskera nånting , men det känns ändå fint att få träffas.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack vad glad jag blir! Vi vet tyvärr ingeting än och väntar på svar från regeringen . Hela underhållningsbranschen sitter ju bara och väntar just nu på besked när vi får börja uppträda igen! Märkligt när restauranger och varuhus samlar fullt med folk , men så länge de one knallas för ”publik” är det tydligen ok…!

 • Eva skriver:

  Håller också med om att din pappa klär i skägg!!!!

 • Linp skriver:

  Gillar verkligen dig och din blogg (och allt) och har biljetter till Hybris i Göteborg den 30 augusti. Men förmodar att den också blir framskjuten…………eller? Vet du det nu?

 • Jessica skriver:

  Vilket härligt återseende!❤ Jag hade också ett förra helgen när jag träffade mina älskade morföräldrar som jag inte träffat sen Coronan kom. Vi träffades utomhus med munskydd och avstånd såklart. Det kändes skönt eftersom jag inte vet hur länge min morfar orkar finnas, han är väldigt gammal och sjuk❤
  Kram Jessica

 • Mia skriver:

  Den sillunchen hade jag gärna moffat i mig såååå gott😋 måste varit underbart för dina föräldrar att få komma hem till Sverige nu, att få träffa alla er och svalare väder. För mig och många med mig som lämnat barndomsstaden och har bott utomlands många år är sex månader upp till ett år inget konstigt alls att inte träffa nära och kära, man blir liksom van. Har du aldrig bott utanför stockholms län Pernilla?
  Njut nu och föräldrarna och deras fina välskötta trädgård, gräset växer fort😉👍🏻

 • Ulrika skriver:

  Vilket fint välkomnande!
  Din pappa är riktigt stilig i sitt skägg, mkt klädsamt!
  Hälsa dom så gott ; )

 • Katja skriver:

  Vilket härligt välkomnande och vilket jobb ni gjort för era härliga föräldrar! Eloge till er!

 • Eva skriver:

  Det måste kännas helt underbart för dina föräldrar att äntligen ”få komma hem” igen. Borta bra, men hemma bäst.
  Och så omtänksamt av er att ordna mottagandet på detta sätt. Er glädje smittar av sej. Jag blir också glad å era vägnar…
  Den spanska hettan måste vara sjukt jobbig, eftersom det är såå varmt och under såå lång tid.
  Tacka vet jag det svenska vädret och ovädret… Ömsom sol, ömsom regn, ömsom snö.

 • Sofia skriver:

  Så härligt att de nu kan njuta av den svala svenska sommaren. Skönt att komma hem till ett städat och preppat hem. Omtänksamt av er att förbereda för deras hemkomst.

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  Det är underbart att se lyckliga föräldrar, Pernilla.

  Vad händer den 10 augusti 🎈
  Wahlgrens värld, säsong 8
  Säsongstart Dplay måndag 10 augusti…
  http://www.dplay.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram