Välkomst-överraskning för mamma & pappa!

När mamma och pappa landade på Arlanda , så var jag redan ute på Lagnö och fixade ett litet överraskningsmottagande åt dom…!  
img_6950.jpgEftersom jag tidigare hade rensat i deras skafferi och kyl och slängt ALLT, så gjorde jag en stor Mat Hems-beställning , så att inte behövde komma hem till ett ekande tomt kyl och skafferi!img_6978.jpgLinus hade även fixat installation av ny poolpump och reningsverk till poolen , eftersom det gamla inte hade fått någon service på över 17 år…!  Det var också därför det tog Linus ca 2 veckor att få poolen ren, haha…! 😅

img_6976.jpgMunskyddet på!  Redo att ta emot mina älskade föräldrar!img_6949.jpgOch den STORA överraskningen var att jag även hade fått med mig Benjamin ut till landet , och som hjälpte mig att styra upp en liten Sillunch nere vid bryggan!  

img_6948.jpgDetta blev också vår första filmdag efter semestern, så allt dokumenterades av vårt lilla filmteam…!img_6945.jpgimg_6947.jpgJag dukade på långsidorna, så att vi satt på lagom avstånd från varandra!img_6984.jpgLuftkramar i massor blev det när Benjamin äntligen fick träffa sin mormor för första gången sedan Nyår! ❤️❤️❤️img_7307.jpgAlltså dom blev sååå glada och överraskade!!!img_6953.jpgimg_6954.jpg img_6962.jpgSilllunch , svensk sommar nere vid bryggan på vårt älskade Lagnö. Gissa om de hade längtat efter detta….!!img_6958.jpgimg_6964.jpgPrinsesstårta till kaffet – såklart! 😘img_6968.jpgimg_6966.jpg img_6960.jpgVovvarna var också med,  och låg och vilade inne i sjöstugan.

e10c7d8d-43fd-4cfa-9b2a-e2d8a946c8d1.jpgSÅ skönt att de är hemma nu, och att resan gick bra och att vi alla kan träffas nu – dock på avstånd och munskydd! 
Och mamma och pappa NJUTER av att slippa den tryckande spanska hettan, och istället få svensk sommar med lite svalare  vindar…! 😍🙌

 

77 reaktioner på “Välkomst-överraskning för mamma & pappa!”

1 2
 • Charlotte skriver:

  Men så himla fint! Dina föräldrar måste vara sååååå tacksamma och glada . Ni i din familj är verkligen snälla.

  • Anna skriver:

   Charlotte.. våra föräldrar har hjälp oss så varför inte ge tillbaka när man kan. Skillnaden är att en del lyfter på luren o beställer och en del bara gör det:-)

   • Camilla skriver:

    Hade jag haft råd att leja bort jobbet till någon annan hade jag också gjort det! :)

   • Tess skriver:

    Det är tanken som räknas och att planera, ringa och göra beställningar tar även det tid. Har man sett ett par avsnitt av Wahlgrens värld, så kan man inte ha missat att Pernilla har ett otroligt driv, är genuin och gör mycket själv. Har man sedan möjlighet att ibland beställa tjänster, så är väl det toppen, hur ska annars företagen överleva. <3

   • Veronica skriver:

    Camilla: Samma här :)

  • Malin skriver:

   Vad har alla ni i Pernillas lilla svans för skeva ideal egentligen? Har ni inga egna familjemedlemmar som ni älskar, träffar och hjälper varandra när det behövs? Snarare mer sorgligt och påklistrat hos Pernilla än hos gemene man. Gör ett sponsrat samarbete för att hjälpa sina föräldrar med trädgården och har ett filmteam med när man välkomnar dem hem och bjuder på lunch… Ingenting i denna familj är ju genuint och kärleksfullt, bara ett spel för gallerierna och jobba för att få så mycket sponsring som möjligt. Är övertygad om att de flesta av er har betydligt finare och äkta närvaro och kärlek till era familjer, så vad är det ni ser upp till så mycket?

   • Maria skriver:

    Exakt Malin måste hålla med dig. Man höjer till skyarna men blundar för att allt är spons och samarbeten. Ett filmteam står redo och filmar och man undrar hur många omtagningar som gjordes innan man var nöjd🤔
    Tror som du att dom flesta här inne på bloggen har en betydligt mer äkta närhet till sina nära och kära. Att träffa sina nära och kära när längtan sätter in och inte när ett filmteam är redo.

   • Charlotte skriver:

    Skeva ideal? Jag har knappast några skeva ideal if. Vad tycker du kommentarerna ska handla om i detta inlägget ? Det blev ju fint kring huset och bemötande av föräldrar. Då tänker iaf jag att det var nice att få komma hem till. Sen att filmteam var med ingår ju 24/7 i Pernillas liv har jag förstått o då är det ju inte konstigt att de hänger med , eller? Det blev ju dessutom bra Tv material och det behövs ju när P har sin ”Pernillas värld” . Du kanske tänker att Pernilla inte alls hade gjort de här om inte det blev spons eller ill hennes program?

    Av det jag/vi har fått se av Pernilla både i Tv och pod så pratar hon erhört varmt om sina föräldrar, nästan för mkt ibland haha… så där är nog inga baktankar om annat än ren och skär kärlek och omtanke.

    Så berätta gärna vad tänker när du uttalar dig om ”skev” syn?

   • Anna skriver:

    Tess är du allvarlig? Det som tar tid är väl planeringen att arbetet måste göras när filmteamet jobbar.

   • Annika skriver:

    Charlotte; hur har du förstått att filmteamet ingår 24/7 hos Pernilla? Tror du de är där hela tiden?😂😂🤣🤣

   • Sion skriver:

    Inte ett inlägg utan patetiska gnäll-Malin. Vem svansar efter Pernilla egentligen. Lol. Du borde fokusera på annat än negativitet

   • Sion skriver:

    Maria, Du själv är ju här. Och du tittar på Wahlgrens värld. Så sluta skriva en massa skit. Både du och Maria har helt uppenbart varsin pinne uppkörda i era rövar.

   • Charlotte skriver:

    Annika, du vet att ibland får man tänka till och läsa lite mellan raderna. Inte ovanligt att man slänger dig med uttrycket 24/7 när man umgås mycket , länge och intensivt. Ta inte allt bokstavligen med andra ord😉

   • Veronica skriver:

    Jaha ja, avundsjuk för att hon b la andra kan hålla företagen gående nu också. Det måste vara SÅ jobbigt att vara du

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Malin och Maria. Vårt filmteam tar för det första ALDRIG omtagningar, Och nu är det ju så att vi gör en Realityserie som filmar allt vi gör, och vare sig ni tycker om det eller inte, så ÄR det vår vardag vi filmar! Detta hade skett även om filmteamet inte varit med.
    NI får ju vara med här på bloggen! Jag delar ju med mig lika friskt här av mitt liv! Tror ni att allt jag gör i min vardag är ”fixat” bara för att det ska ”se bra ut” på bloggen också ??! Så urbota dumt att tänka så!
    Och jag betalade faktiskt för trädgårdsarbetet eftersom allt inte var ett samarbete, och jag ville ge de som arbetade hårt, lön för mödan – inte bara reklam.
    Men vi hade heller aldrig klarat att fixa denna stora igenvuxna trädgård utan hjälp, så jag är evigt tacksam att tjänsten finns!
    MATHEM kan NI Malin och Maria OCKSÅ beställa från! Det är UNDERBART att få maten hem till dörren! Särskilt nu för gamla i en Pandemi!
    Priserna är inte dyrare än i en vanlig matbutik. Lyssna gärna på min och Sofias Pod , så kan ni t o m få en GRYM rabattkod! 😉
    Inget ont som inte har något gott med sig! :-)

 • Kina skriver:

  Vilken lycka. Det syns verkligen lycka Hans och Christinas ögon.
  Hoppas din show drar igång igen i höst. Fick biljetter i julklapp till showen i Östersund i höst.

  https://blogg.loppi.se/kina/

 • Cecilia I Vara skriver:

  Så skönt för dem att komma hem igen.
  Mysigt ni har haft det!

 • Anne skriver:

  Kära Du! Vill börja med att tacka för att Du och Din fina familj bjuder så mycket på Er själva! Du har så fina barn och så underbara föräldrar! Lyssnar just nu på P1, 15.45. Det är ett program om influensers. Väldigt intressant. Lyssna på det!
  Jag förstår så väldigt väl om Du inte vill svara på denna fråga. Men, är Du verkligen säker på att Dina vänner verkligen är just Dina vänner? Låt säga att Du, (kommer aldrig att hända…), går i konkurs. Förlorar allt och ”hamnar på gatan”. Är Du verkligen säker på att Du då skulle kunna luta Dig emot Dina s.k. vänner Sofia, Susanne och Emilia m.fl.? Är det inte svårt, som väldigt välförtjänt stjärna, att verkligen kunna lita på att Dina vänner är just, Dina Vänner? Upplever dem ibland som så ”snyltande”. Dum fråga,
  Jag vet. Förlåt! Men, när jag lyssnade på dokumentären kunde jag inte hejda mig! Varm Kram!

  • Ylva skriver:

   Susanne ska du nog inte jämföra med Sofia och Emilia. De sistnämnda är ju relativt nya bekantskaper medans Susanne funnits med sen Pernilla slog igenom som artist.

   Jag förstår vad du tänker o man har ju hört att många kända människor är xtra försiktiga att släppa in folk i sina liv just pga utnyttjande osv. Frågan du ställer är väl mer inriktad till Bianca och andra yngre förmågor som av just ålder är mer osäkra så att säga. Pernilla vet nog vid de dryga 50 vilka hon både kan mista och ha kvar i sitt liv.

   Nä, jag heter inte PW men kan väl ändå få skriva lite om din kommentar😉

  • Sofia skriver:

   Det måste vara ett rent helvete för alla kända personer med nya vänner, eller nya partners också för den delen. Så otroligt vanligt förmodligen att folk utnyttjar och enbart vill sola sig i glansen och bli tillsammans/bli vän med någon pga kändisens liv och allt ”spännande” som kommer med det, kändisskap, pengar, framgång osv. Många tycker väl säkert det är coolt också att känna/va ihop med en kändis, och att de själva också åker högre upp på status-stegen. Det måste vara ett helvete alltså för kändisar när det kommer till den biten. Många blir säkert utnyttjade.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Susanne har jag känt i över 30 år och Emilia och Sofia är trygga fina genuina vänner som skulle finnas där för mig oavsett! Om jag skulle känna att en vän utnyttjade mig , så är skulle hon/ han inte vara min vän längre. Men det är absolut inget problem i min värld . Har ynnesten att ha många riktiga vänner !

 • Anna skriver:

  Va härligt att de äntligen är hemma! Och va snälla ni är <3

 • Annica skriver:

  Skönt att ha dina fina ”päron” tillbaka i Sverige.
  Har ingen av mina i livet och saknar dem enormt mycket!
  Kram till er alla,

  Annica

 • Eva skriver:

  Håller också med om att din pappa klär i skägg!!!!

 • Linp skriver:

  Gillar verkligen dig och din blogg (och allt) och har biljetter till Hybris i Göteborg den 30 augusti. Men förmodar att den också blir framskjuten…………eller? Vet du det nu?

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Tack vad glad jag blir! Vi vet tyvärr ingeting än och väntar på svar från regeringen . Hela underhållningsbranschen sitter ju bara och väntar just nu på besked när vi får börja uppträda igen! Märkligt när restauranger och varuhus samlar fullt med folk , men så länge de one knallas för ”publik” är det tydligen ok…!

 • Jessica skriver:

  Vilket härligt återseende!❤ Jag hade också ett förra helgen när jag träffade mina älskade morföräldrar som jag inte träffat sen Coronan kom. Vi träffades utomhus med munskydd och avstånd såklart. Det kändes skönt eftersom jag inte vet hur länge min morfar orkar finnas, han är väldigt gammal och sjuk❤
  Kram Jessica

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Ja så märkliga tider…. Man vill ju inte riskera nånting , men det känns ändå fint att få träffas.

 • Mia skriver:

  Den sillunchen hade jag gärna moffat i mig såååå gott😋 måste varit underbart för dina föräldrar att få komma hem till Sverige nu, att få träffa alla er och svalare väder. För mig och många med mig som lämnat barndomsstaden och har bott utomlands många år är sex månader upp till ett år inget konstigt alls att inte träffa nära och kära, man blir liksom van. Har du aldrig bott utanför stockholms län Pernilla?
  Njut nu och föräldrarna och deras fina välskötta trädgård, gräset växer fort😉👍🏻

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Jag har bara bott i Sthlm och ute på Värmdö. Och så mitt andra hem i solen såklart..!

 • Ulrika skriver:

  Vilket fint välkomnande!
  Din pappa är riktigt stilig i sitt skägg, mkt klädsamt!
  Hälsa dom så gott ; )

 • Katja skriver:

  Vilket härligt välkomnande och vilket jobb ni gjort för era härliga föräldrar! Eloge till er!

 • Eva skriver:

  Det måste kännas helt underbart för dina föräldrar att äntligen ”få komma hem” igen. Borta bra, men hemma bäst.
  Och så omtänksamt av er att ordna mottagandet på detta sätt. Er glädje smittar av sej. Jag blir också glad å era vägnar…
  Den spanska hettan måste vara sjukt jobbig, eftersom det är såå varmt och under såå lång tid.
  Tacka vet jag det svenska vädret och ovädret… Ömsom sol, ömsom regn, ömsom snö.

 • Sofia skriver:

  Så härligt att de nu kan njuta av den svala svenska sommaren. Skönt att komma hem till ett städat och preppat hem. Omtänksamt av er att förbereda för deras hemkomst.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Tack fina ni! Ja, tror att dom var riktigt glada för det! Önskar att vi hade haft möjlighet att städa hela huset också, men det är en del att göra där…!

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  Det är underbart att se lyckliga föräldrar, Pernilla.

  Vad händer den 10 augusti 🎈
  Wahlgrens värld, säsong 8
  Säsongstart Dplay måndag 10 augusti…
  http://www.dplay.se

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram