Värdens bästa gig!!

I lördags uppträdde jag på Melodifestivalklubbens årliga fest , som i år hölls på Münchenbryggeriet i Sthlm.

Jag kan nog lätt säga att efter Pridegalan i somras, så var detta den absolut roligaste spelningen jag gjort i såna här sammanhang! Vilken helt underbart magiskt publik!!!

Tänk att få sjunga sina låtar för en publik som sjunger med från början till slut och kan ALLA texter! För att inte tala om ALLA låtar! Jag valde att även köra ”Tvillingsjäl” , den låt som Lena Philipsson skrev till mig och som jag tävlade med i melodifestivalen – 91 och som inte ens gick till final. Jag brukar aldrig sjunga den , eftersom den aldrig blev nån hit. Men när jag nu denna kväll började sjunga första raden i första versen – och ALLA sjöng med och kunde texten på även den låten – så blev jag faktiskt så rörd att det nästan kom en tår….! Det kanske låter nördigt, men det är en ynnest för en artist att få uppträda för en så hängiven publik! Det var en magisk kväll helt enkelt! :-) ♥ ♥ ♥


Det första som mötte jag mig när jag klev in genom dörrarna på Münchenbryggeriet var denna härliga syn! Babsan i all sin enkelhelt! 😉

Denna underbara människa är en av de roligaste och gulligaste människor jag känner! Och när hon inte heter ”Babsan”, heter han förstås Larsa och har sytt mig såå mycket fina och roliga kläder som jag har haft i alla möjliga musikaler genom åren!

Sen var det dags att gå på scenen och möta den underbara publiken!!

Love you all!!!

Efter giget blev vi alla avtackade med jättevackra blommor!


Dom andra artisterna som uppträdde denna kväll var Jenny Silver, samt den spanska sångerskan Anabel Conde (stående närmast kameran) som sjöng det Spanska bidraget ”Vuelve conmigo” i Eurovisionsfestivalen – 95 och kom på andra plats före Jan Johanssen med Se på mig som kom trea!


Här står jag med gulliga Peter som i vanliga fall jobbar på Fritidsresor , och som är en av dom drivande själarna bakom Melodifestivalkubben!

Peter tillsammans med Jenny Silver – klädd i silver så klart…! :-)

Det var tack vare Jens här som jag överhuvutaget kunde sjunga Tvillingsjäl denna kväll. Han hade nämligen fixat en bakgrund till mig på låten! (Alltså en singback-version.) Något som jag faktiskt inte hade själv…! Men nu har jag det, så nu blir det till att sjunga Tvillingsjäl på flera gig hädanefter! TACK FÖR DET JENS!!! :-)

När kvällen var slut slog jag och Basan följe ut i natten…..


Jag och mitt ragg….!

20111002-020337.jpg

Jag erbjöd mig att köra Babsan hem i min bil. Något som visade sig bli en väldigt underhållande biltur genom Stureplan en sen lördagnatt…! 😛

Så här skrev Larsa till mig dagen efter :

Tack för igår Pernilla!! Du är bara för fin och duktig!! Tack för skjuts!! Måste åka igen runt sturplan med dej!! – Kolla Lill Babs!! skrek folk!! Undrar om det var till dej eller mej!??? Ha ha Underbart!! Puss i ljumsken!!

Skrivet av: Babsan 2011-10-02 19:28

😆

19 reaktioner på “Värdens bästa gig!!”

1 2 1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram