Veckan som gått, & paketinsamling till barn som blir utan annars…

Hej vänner!

Hoppas att eran tredje advent var fin!

Min har varit underbar!

Firades hemma med alla barnen och mormor och morfar. Sååå mysigt!

Bilder kommer senare.
img_7275.jpgVeckan som har gått har innehållit frisörbesök bland annat!

a76161c9-5bc2-4600-9055-dee97b581576.jpgVärldens bästa Mathilda på Serenity klipper och slingar mig!

f313542b-0925-495d-8c10-bd5228c75182.jpg

Passade också på att spraytana mig inför fotograferingen hos bästa Gianinna på Bronza! 

55dbdb40-5338-4bee-9c0f-1de84e86bdb2.jpgFasiken var det är skönt att få lite färg på kroppen och i ansiktet!

 

62929285716__87198aa2-462a-4383-8ab9-d4b554380ce1.jpgOch så har vi filmat och spelat in Synkar här hemma.

62929286483__f0f55137-763f-4abe-84fc-778207bd94f2.jpg62929287507__314ca474-5ff7-405d-bd35-91672d0f65bd.jpgimg_7812.jpgOch köket blir till sambands-central, haha.

img_7767.jpg
Sist men inte minst, så har jag och Theos gamla barnflicka IA,   (hennes lilla dotter på bilden) dragit igång en insamling till Julklappar åt barn och familjer som har drabbats hårt av Pandemin och kanske därför inte har råd att köpa julklappar i år. 

Vi samlar in pengar och sedan åker vi och köper presenter/leksaker till barn i olika åldrar , som vi slår in i paket och sedan lämnar  de vid de ensamma julgranarna på hotel Clarion samt Stadsmissionen som ser till att paketen hamnar i rätt händer! 

Vill ni vara med och swisha valfri slant så hinner ni det , då sista dagen är ONSDAG den 16 december! ( Förlängt datum!)

SWISHA till nr 0709 61 77 49  Märk swishen med  ”Delad Glädje” 

Numret går till Cecilia Granath och ALLA pengarna går oavkortat ill julkappar till behövande barn! 

Låt oss skapa lite MAGI! 🙌💥🎄🎁❤️

35 reaktioner på “Veckan som gått, & paketinsamling till barn som blir utan annars…”

 • Lova skriver:

  Tänk på en sak. Många av dina fans följare är i din egen ålder dock okändisar och ostockholmiga… dvs inte så instagrammiga av sig. 😉
  Annars hade jag kanske varit skamsen över min kommentar.

 • Paula skriver:

  Frisörerna har öppet för att det saknas lagstöd att stänga. Det är alltså inte fritt fram, det finns tydliga uppmaningar (ska) att undvika allt som inte är nödvändigt. Mat och apotek, annars anses allt annat onödigt.
  Pga att folk inte kan tänka själv, ser regeringen över en pandemilag. Då kanske det kommer en lockdown även in Sverige, det återstår att se. Men då blir väl Pernilla, Lina Hedlund och Jonas Gardell nöjda för då är det logiskt och rättvist. Och alla vi andra som förstår allvaret i situationen måste sluta upp med att röra på oss utomhus.
  Shit vad folk är korkade, man blir nästan rädd.

 • Linda skriver:

  Du kan se in i framtiden Anna. Vilken jäkla egenskap.

 • Anna skriver:

  Presentkort är jättebra men man bör kanske välja en kedja med en säkrare framtid. Finns inte kedjan kvar när man ska utnyttja kortet blir det värdelöst.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Lova : Chilla gumman med dina negativa kommentarer. Jag la ut det på min Instagram , som är min största kanal, och det genererade över 40.000 kr på några dagar. Bloggen är inte lika viktig för min kommunikation och även om jag än så länge tycker att det är kul att blogga. Dock förstör negativa och pessimistiska människor som du glädjen att blogga vilket gör att det blir mindre av den varan och mer av Instagram.
  Kommer ett inlägg snart om hur mycket vi har gjort för den här insamlingen som vi startat helt på eget bevåg utan samarbetspartners eller sponsorer.
  Så kan du läsa det inlägget , ångra dina ord om mitt ”icke -engagemang” och kanske t om skämmas en smula….

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack fina! Tycker att det är så viktigt att vi som kan göra skillnad och hjälpa till också GÖR det!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Det är väl jättebra! Många barn önskar sig sport-relaterade saker eller kläder, och då kan dom välja själva vad dom vill köpa för pengarna!

 • Kristine skriver:

  Varför inte? Presentkort är väl alltid bra att få. Så de kan köpa saker till sin sport el så de får rätt storlek på kläderna. Ett presentkort är giltig 1-2år. En alldeles utmärkt julklapp 👌

 • Anna skriver:

  Att köpa presentkort på Stadium för pengarna är kanske inte det smartaste i dagsläget.

 • Ulrika skriver:

  Kristine! Jag tänker inte ens Insta, öppen eller ej! Är nog hopplöst ute : ) : )

 • Kristine skriver:

  Hej igen. Jag har inte heller insta. Men som tur är har Pernilla en öppen instagram som alla kan läsa. Så man behöver inte ha egen för att kunna läsa dem. Bra va 👍👏👌 Bra av dig Ulrika. Då blir barnen glada.

 • Ulrika skriver:

  Hörru alla har inte insta!
  Skänkte massa julklappar till Stadsmissionen här i Gbg förra veckan så nog har jag bidragit!
  God Jul!

 • Lova skriver:

  Kristine. Ja varför bry sig att dela infon via bloggen till de som inte har Instagram? Om man har 2 kanaler eller fler lägger man väl ut ”samarbete” på alla samtidigt? Nej, inte välgörenhet – mindre viktigt. Bara för syns skull – tolkas det som. Ju.

 • Eva skriver:

  Kan bara hålla med…. Så tråkigt :-(

 • Annika skriver:

  Åh – är det för sent?
  Har inte insta och har inte sett.
  Swishar gärna!
  UNDERBART initiativ!!! <3

 • Lotta skriver:

  Jag ger redan 500 kr i månaden till Rädda barnen.

 • vita_margarita skriver:

  …och frisören hade munskydd och/eller visir? Nääääääääääää, det hade hon inte! Bara besök för att handla mat!!!!!!!!!!!!

 • Cilla skriver:

  Pernillas kommentarsfält har helt tagits över av gnälliga snorungar. Tråkigt.

  Jättebra initiativ iallafall både här och på Insta. Tur att vi har kändisar som dig, som verkligen bryr sig om andra och vill hjälpa till! ❤️

 • p skriver:

  Den frisören skulle jag aldrig gå till. Min som jag gått till 2ggr på 10 månader, just för att hon är ensam i salongen och hon har självklart visir.
  Trodde alla frissor hade visir. Varför inte liksom?

 • Lisa skriver:

  Jaha Pernillas bloggläsare har blivit ett gäng gnällspikar. Hur skulle det vara om man tog reda på fakta INNAN man gnäller. Pernilla la upp info om detta på sin Instagram för flera dagar sedan.

 • Charlotte skriver:

  Aha, har inte IG. Jag förstår varför Pernilla inte la ut de på bloggen pga att det är så mycket knäppt folk här. Hon tappar väl lusten och tänker att det bara är 3 namn här numera som tjafsar och inte ” tänker” så att säga. Tack för infon😀

 • Kristine skriver:

  Nämen hörru 😅 Om du kollar på hennes instagram så ser du att hon la upp det här insamlingen för 5 dagar sen. Innan du börjar gnälla om det här. Säg istället, vilket bra initiativ för alla barn som kanske inte får några julklappar i år. Varför vara så negativ 🧐

 • Ulrika skriver:

  Nämen hörru! Lägger du ut en insamling med utgångsdatum samma dag som den avslutas??!

 • Ellis skriver:

  Pernilla har sedan mars inte följt ett enda råd och restriktion. Kommit med en rad felaktiga påståenden om Corona. Hon är antingen totalt blåst eller fullblodsegoist.

 • Ellis skriver:

  Både Pernilla och Bianca saknar sunt förnuft. Ansvarslöst beteende visas upp i blogg och IG. Frissa, Bronza och shoppa i affärer! TOTALT RESPEKTLÖST!

 • Anna K skriver:

  Nu Pernilla får du faktiskt som influenser bidra till att hjälpa till att föregå med gott exempel när det gäller att följa råden från FHM. Allt annat är helt uppåt väggarna. Om det inte går, ta bloggpaus!!! Men det du visar i bloggen är precis tvärtemot på alla fronter. Ta ansvar!!

 • Charlotte skriver:

  En sak till. Jag tycker detta är lite svårt med att tycka o tänka om ditt frisörbesök. Salongerna är öppna, vilket innebär fritt fram och inget människan gör fel i att besöka. Sen skickar regeringen ut sms till alla och skriver att man ”ska” inte beblanda sig ute i dessa tider med onödigt handlande.

  Tyskland visar i handling om vad som gäller även om jag är tacksam över att jag kan gå ut osv. Tror folk blir förvirrade av denna info även om jag då tycker att sunt förnuft bör råda.

  Vad tycker ni om detta? 🤗

 • Charlotte skriver:

  Visste du inte detta innan? Känns ju lite sådär att komma med det NU? Visst, jag Swishar gärna men synd att du inte kunde nå ut till fler pga de korta datumet.

 • Lisa skriver:

  Vilket bra initiativ Pernilla!

  Kommer skänka.

 • N skriver:

  Det finns idioter överallt tydligen. Tro mig. Jag sitter inte på nåt tåg och har redan skaffat mig ovänner pga deras bristande hänsyn i pandemifrågan.

 • Lova skriver:

  N. Som frisörer? Vilken frisör har inte munskydd? Folk går ju inte ens till frisörer dessa tider. Ahaa jo i Sthlm. Är inte direkt förvånande krissituationen i Sthlm nu.
  Och tågen är fullbokade upp till Norrbotten jul-nyår. Håll er där ni är för Guds skull.

 • Veronica skriver:

  Perfekt ju och dygnet har 24 ju timmar så man hinner skänka mycket på dom timmarna. Och visst var det väl detta om ”Delad Glädje” du/ni tog upp i podden igår (vet att ni spelar in några dagar före) också?? Alltså om jag inte missminner mig :)

 • Malin skriver:

  Håller med. Sista dagen!

 • N skriver:

  Påbörjade ett inlägg till alla marknadsförare här om varför man bör undvika Wahlgren om man vill verka seriös i sin kommunikation men ska göra det i andra forum med mer substans. Det här inlägget har dock 6 klara nogo-triggers uppmärksamma och skickliga yrkesmänniskor förhoppningsvis begriper.

 • Lova skriver:

  På riktigt… man kan verifiera vidden av ditt engagemang när du lägger upp detta sista dagen på möjligheten att bidra till insamlingen… Verkligen engagerat…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram