Vi är fångar på fortet i kväll…

 I kväll är jag och Benjamin med i ”Fångarna på fortet” på tv 4.

Jag kan säga så mycket som att jag gör inte särskilt bra ifrån mig – över huvudtaget, ha ha…! 

Tredje gången som jag är med och tävlar på Fortet och det har alltid varit kul att vara med , men ska jag vara helt ärlig så gjorde jag det denna gång mest för Benjis skull.

Jag minns hur otroligt häftigt jag själv tyckte att det var när jag tävlade första gången! (93 tror jag?)

Och hade jag fått chansen att vara med när jag var 12 hade jag nog tyckt att det varit ännu coolare , så självklart ville jag ge min son den här chansen att få besöka Fortet, nu när den kom!

Och JA. Han tyckte att det väldigt roligt att vara med och behöver inte skämmas för sin insats!

Önskar att jag kunde säga det samma….. 

Föräldrarlaget: Richard, Josefine, jag och Anna.

Barnlaget: Roderick, Benjamin, Felicia och Melina.

Nytt för i år är att ”Fader Fouras” är utbytt till ”BeBe´ Fouras”, som görs av skådespelaren Rolf Skoglund.

Och det var faktiskt inte första gången jag träffade honom……

Vi spelade mot varann i en tv-serien som hette ”Den längsta dan” när jag var 4 år gammal!

Jag hade ingen jätteroll , men jag minns i allafall Rolf, och att jag tyckte att han var snäll….

Men inte hjälpte det där uppe i tornet ha ha………

Say no more.


 

 

77 reaktioner på “Vi är fångar på fortet i kväll…”

1 2 3 6
 • Malin skriver:

  Hahaha,herregud så rolig du är…..Sitter o kollar på fortet o du e sååå rolig på rullbandet!!!!Love it! Och alla andra,sluta gnälla måste finnas nåt mer positivt att ägna sig åt:)

 • Siri skriver:

  vad gullig du är! Du kämpade på bra!!!snyggt!kram

 • Emma skriver:

  Hahah, vad söt du var!

 • Kicki skriver:

  Jag har just läst Expressen och hittade inga kommentarer om Dansfeber men däremot en helsida med Anna Book som beklagar sej över hur illa TV 4 behandlat henne i samband med inspelningen av Fortet. Lite kul med tanke på vad som skrivits här tidigare i kväll.
  Som någon tidigare påpekade så får hon väl göra en ny operation så hon får lite uppmärksamhet och förstärkning i kassan. Patetisk människa!!

 • Margareta skriver:

  Såå skönt att höra att Anna Book väcker dessa känslor inte bara hos mej! Nästa steg blir nog att prinsessan Anna anser att hon borde nomineras till Kristallen för sina insatser på Fortet, ha ha!!??

 • Monica A. skriver:

  Jag har satt spelaren på inspelning av fortet, jag jobbar ikväll (och ja jag surfar på arbetstid..). Tycker det är så himla skoj med fortet, såg det när jag var yngre och tycker det är skitskoj att de gör om det igen och med Gunde och Agneta!! Jag ska kika imorgon på det inspelade men jag tror att ni är duktiga bägge två, både du och Benji!!

  kram

 • Malin skriver:

  Har du läst alla kommentarer om Dansfeber i Expressen idag?

 • Kristina skriver:

  Jag hoppas/tror nog inte att Pernilla & Anna är vänner, har aldrig sett martyr-booken nämnd här på bloggen och dessutom är det orimligt att två så olika människor skulle umgås, än mer vara vänner. Att dom ses ibland är ju inte så konstigt eftersom Anna med näbbar och klor kämpar sej kvar i kändisvärden. Nu har hon gråtit ut om både fett- och bröstoperation så jag undrar var hon opererar sej härnäst innan hon ringer Aftonbladet och/eller Expressen och gråter. Jag vet att många nu kommer att påpeka att jag inte känner varken Pernilla eller Anna, men Pernilla har jag bildat mej en uppfattning om via bloggen och Anna har jag mött i verkligheten, en upplevelse jag gärna hade varit förutan kan jag lova!!

 • Matte skriver:

  En samling B-kändisar till föräldrar (förutom DU Pernilla, så klart!) som försöker få sina barn ”kända”…Hmmm…!

 • Anneli skriver:

  Det kan bara inte vara sant att Pernilla är vän med Anna!!! Skämtar du eller är det verkligen så illa??

 • heintz skriver:

  Ja..instämmer med hela det här book-snacket..Vet att Pernilla och Anna är vänner men Anna är inte genuin för 5 öre.Hon tycker så himla synd om sig själv hela tiden..och drar sig inte för att ”prata ut” såfort möjlighet ges.

 • Janne skriver:

  Ursäkta Pernilla, men Fångarna på fortet gick väl i går kväll, eller. Hur som helst så vill jag skicka dej en kram och en eloge för att du har ett öppet kommentarsfält på din blogg och tar såväl ris som ros från dina läsare (till skillnad från bl.a. nedan nämda donna)

 • Anneli skriver:

  Tyvärr så bojkottar jag av samma anledning som Kristina, skulle aldrig stå ut med en hel timma med inslag av ”stackars” Anna. För min del var måttet rågat när hon kritiserade Kristin Kaspersen och David Hellenius för deras sätt att leda Humorgalan ”För världens barn” och martyren AB spekulerade i varför hon själv inte blivit tillfrågad att vara programledeare…….. Ja, det kan man ju undra men med minsta lilla uns av självkritik hade människan insett att hon och Kristin inte riktigt spelar i samma division om man säger så!!!

 • Kristina skriver:

  Hej Pernilla!
  Det hade varit kul att se dej och din charmiga son på fortet MEN jag står inte ut med att behöva se Anna ”tyck synd om mej” Book. Maken till penning- och mediakåt människa får man leta efter. Hon måste ju ha svart bälte i självömkan!!

 • Anna skriver:

  Verkligen jätteskoj att du avslöjar vem som vinner! :/

1 2 3 6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram