Vi är fångar på fortet i kväll…

 I kväll är jag och Benjamin med i ”Fångarna på fortet” på tv 4.

Jag kan säga så mycket som att jag gör inte särskilt bra ifrån mig – över huvudtaget, ha ha…! 

Tredje gången som jag är med och tävlar på Fortet och det har alltid varit kul att vara med , men ska jag vara helt ärlig så gjorde jag det denna gång mest för Benjis skull.

Jag minns hur otroligt häftigt jag själv tyckte att det var när jag tävlade första gången! (93 tror jag?)

Och hade jag fått chansen att vara med när jag var 12 hade jag nog tyckt att det varit ännu coolare , så självklart ville jag ge min son den här chansen att få besöka Fortet, nu när den kom!

Och JA. Han tyckte att det väldigt roligt att vara med och behöver inte skämmas för sin insats!

Önskar att jag kunde säga det samma….. 

Föräldrarlaget: Richard, Josefine, jag och Anna.

Barnlaget: Roderick, Benjamin, Felicia och Melina.

Nytt för i år är att ”Fader Fouras” är utbytt till ”BeBe´ Fouras”, som görs av skådespelaren Rolf Skoglund.

Och det var faktiskt inte första gången jag träffade honom……

Vi spelade mot varann i en tv-serien som hette ”Den längsta dan” när jag var 4 år gammal!

Jag hade ingen jätteroll , men jag minns i allafall Rolf, och att jag tyckte att han var snäll….

Men inte hjälpte det där uppe i tornet ha ha………

Say no more.


 

 

77 reaktioner på “Vi är fångar på fortet i kväll…”

1 2 3 4 5 6
 • Annci skriver:

  Alltså – ord kan inte beskriva hur roligt det var att se dig på rullbandet… skratta så jag höll på att kissa i byxan. Underbart! Tack snälla söta du för det!!

  Sedan gällande Anna Book – att snacka skit om henne här i Pernillas blogg tycker jag är riktigt lågt. De är vänner och ingen blir väl glad över att läsa skräp om sina vänner?! Så ska ni promt skriva något, var ärliga nog och skriv in Annas egen blogg istället och håll Pernillas blogg på den höga nivå den förtjänar.

 • andreas skriver:

  Jag är stolt över att du är min storchef!
  Som jag skrattade igår, underbart!
  puss!

 • Kicki skriver:

  Du var underbar på Fortet i går, Pernilla!! Du bjuder verkligen på dej själv och jag fick mej ett riktigt gott skratt när jag såg dej på rullbandet, du är bara för hääärlig!!

  Till Suza kl. 20.40:
  Jag har läst Anna Books blogg några gånger men slutade illa kvickt med det eftersom det är samma självömkande Anna där som i pressen. Dessutom är allt såå perfekt, från hemmet till barnen till äktenskapet till sexlivet och sist men inte minst naturligtvis Anna själv som har såå mycket erbjudanden om olika ”jobb”…..

 • Victoria skriver:

  Hahahahaha! Vilken underhållning! Men det e skönt att du kan bjuda på det! O Josefins kommentarer om din medverkan var ju bara såååå roliga! :o) Du o Jossan var de bästa i föräldralaget! O barnen- vilka kämpar!!

 • Catarina Skåne skriver:

  Tack för en trevlig tv kväll i går……enda roliga o trevliga Fortet.
  NI bjöd på er själv o det är kanon , så duktiga ”barnen” var oxå. Förstår man gör detta för barnens skull, upplevelser dom aldrig glömmer.
  Men jag älsakr bara dig o ditt rullband*L*—du är du o det är det man älskar.

  Tack tack o ha en bra dag ..kram

 • tilde skriver:

  hej pernilla!
  haha,jag älskade att se dig springa på de där bandet ! du var så himla söt ju 😛
  kika gärna in på min blogg 😉 finns ett litet gulligt klipp med dej !

  kram/tilde

  http://www.tildeschoning.blogg.se

 • Annie skriver:

  Rullbandet kommer bli en youtube klassiker : ) underbart ! Haha ! Jag tänkte fakitskt att du nog mest var med för Benjamins skull. Du hade inte riktigt den där ”tävlarglöden” i ögonen : ) Benjamin var ju kanonduktig och såklart måste det vara helball att få åka dit ! Tack för att du bjuder så på dig själv ! Kram

 • Fredrik 1977 skriver:

  Skrattade så det sprutade tårar när du var upp på bandet, bland det bästa jag har sett på fångarna på fortet. Men det är så härligt att se när du bjuder på dej själv. Bra jobbat!!
  Mvh Fredrik

 • Camilla skriver:

  Åh va jag har skrattad, du vet verkligen hur man ska göra för att tv ska bli underhållning. Jag skrattade så tårarna rann när du skulle upp på löpbandet….du är för hääärlig!!! Snacka om att bjuda på sig själv. Tack!

 • Jessica skriver:

  Pernilla vad söt du är! jag tyckte du kämpade på bra där på rullbandet du gjorde en bra insats. gillar DIG mkt för du är så rolig och härlig och bjuder verkligen på dig själv till 100% ,. Bästa avsnittet hittills helt klart!
  Du är BÄST!! like u a lot Många Kramar till Dig // Jessica,16

 • Hanna skriver:

  Pernilla, Pernilla! Vad säger man… :-) Du bjöd både på underhållning och på dig själv, sånt gillar vi! Och Benji är ju bara hur söt och charmig som helst! :-)
  Kram

 • Anna skriver:

  Tittade på programmet och ni bjöd på många skratt. Lätt för oss i tv soffan att kommentera hur lätt allt är MEN det är det ju inte när man väl är på plats. Barnen var ju tok duktiga ju =)
  Mysig blogg är inne och tjuvläser mellanåt.
  Tråkigt många måste vara dumma med sina kommentarer här mot många. dels Anna. Ni känner henne inte privat, eller?
  Kram

 • Louise skriver:

  Härligt Pernilla, du kan verkligen det här med underhållning 😉 Synd att barnen inte gick till final. De var sååå bra. Jag har inga problem med Anna, hon har alltid nära till skratt och verkar jättego. Hon har en intelligent dotter såg vi ikväll. Min tio-åriga son är så imponerad av Benjamin och vill träffa honom :-) Hälsa och gratta sonen från oss!

 • Cecilia skriver:

  Hej underbara Pernilla! Jag tittade också på programmet som så många andra har gjort! Det blev en spännande kamp och du gjorde så gott du kunde och bjöd verkligen på dig själv!! Du var för härlig där på rullbandet fniss!! Kram från Cecilia i Malmö.

 • Malin Mesbahi skriver:

  Söta pernilla du va härlig ikväll på fångarna på fortet, jag o min man o min son satt och tittade på er, albin hejade på benjis lag hahahaha fast jag hejade på din lag fniss ni va roliga och duktiga oj vad söt du va som liten, roligt att du bjuder på gamla fotobilder här på bloggen stor kram din vän Malin

1 2 3 4 5 6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram