Vidriga, vidriga Gunilla Persson!!

Sent om sider kommer här äntligen ett inlägg.

Tack, Tack, TACK alla min fina bloggvänner för era otroligt varma och gulliga kommentarer!!!   Det finns så otroligt mycket kärlek hos er! 

Ni gjorde MIG rörd….!  

Raka motsatsen till ER och till alla kärleksfulla, omtänksamma, tröstande och stöttande mammmor där ute är den HEMSKA mamman GUNILLA i Svenska Hollywoodfruar!!!


Jag trodde faktiskt att Anna Anka var den vidrigaste mamman på den här planeten , men den HÄR morsan slår ju alla rekord!!!

Hon har en misslyckad Hollywoodkarriär bakom sig och nu gör hon allt för att hennes lilla dotter ska lyckas bli den stjärna som hon aldrig blev – men fortfarande drömmer om…!

Stackars hennes lilla barn (dottern Erika 9 år) som släpas runt av sin kändisfixerade mamma och visas upp som en docka och tvingas att sjunga – fast hon så tydligt visar att hon INTE vill!  Hon kräks och har ont i magen och är ständigt sjuk. Tillbakadragen, tyst och tom i blicken sitter hon mest och stirrar i baksätet i bilen på väg till alla talangtävlingar som morsan anmäler henne till, medan hennes vidriga mamma sitter och ”coachar” henne genom att tala om hur fantastiskt begåvad hon är – och hur dåliga och usla alla andra barn är som hon tävlar emot…!

Hon talar dessutom om för sin dotter (när hon tror att ingen hör – Idioten fattar ju inte att hon bär en mikrofon hela tiden – även när hon är på toaletten!)  att Erika inte får berätta för TV-teamet att hon kräks, för då kan dom tro att hon är nervös…!    

Vilket hon ÄÄÄR! Ungen mår ju inte BRA!!  

Vi är nog många av oss som följer Hollywoodfruar och som sitter hemma i sofforna och bara vill ta den här sjuka Gunilla Persson och låsa in henne nånstans och kasta bort nyckeln!  Vidrigare människa får man leta efter!!

Hon säger så mycket dumma saker att man häpnar….

Citat av Gunilla :  / Det är bra för Erika om hon blir sångerska och KÄND , för då kommer ALLA de bästa skolorna slåss om att ta in henne! /

(Ja ha. Jag som trodde att man ville bli sångerska för att man tycker om att sjunga…?!)

Citat :  / Det är Gud som gör att du kräks för han vill att du ska få upp slemmet i halsen så att du kan sjunga bättre.

(Eh, ja, fast eftersom flickan kräks innan varje gång hon ska uppträda, så är det nog mer troligt att hon gör det för att hon är nervös och antagligen inte ens vill….)

Citat :  / Den där lilla pojken sjunger inget bra alls och honom ska du tävla mot. Du sjunger MYCKET bättre Erika!  

(Nämen, det är ju verkligen jättebra att styrka sina egna barn genom att såga andras…! Vilken toppen-uppfostran! 😡   Jä – la idiot!)

Nej , Gunilla Persson i Svenska Hollywoodfruar utses härmer till den VIDRIGASTE MÄNNISKAN i dokusåpans historia –  sedan Anna Anka och hennes beniga arsle gjorde entré och sen försvann.

Hoppas Gunilla försvinner lika fort från mediabruset så vi slipper se hennes falska leende mer.

Och hoppas för allt i världen att hennes lilla dotter inte tar efter sin mammas hemska värderingar och syn på andra ”icke kända” människor.

Här är några smakprov på vem hon är – om  ni aldrig har sett programmet jag pratar om…:

https://www.youtube.com/watch?v=fXI-bCudfso

Nästa klipp är från när hon skäller ut sin sjuka mammas vårdare som vill ha betalt. (Gick inte att bädda in så jag länkar istället)

http://www.expressen.se/noje/1.2557801/

 

Charmig kvinna, eller hur…..? 

245 reaktioner på “Vidriga, vidriga Gunilla Persson!!”

 • Sigge Foks skriver:

  Jadu, det finns idoter överallt i vår värld. Se bara på Putler… Så störd, men frågan är om inte Gunillan är ett strå värre… Men, ägaren till bloggen borde oxå försöka att sätta sig ner, sitta kvar på stolen en minut och ge f*n i att gapa och skrika som om hon vore den enda människan i världen…. Så otroligt kul är hon inte, i alla fall i mina ögon. Det finns andra människor i världen, det måste inte kretsa kring den som skriker mest. Fy fan vad jag tycker illa om gaphalsar och andra idioter här på jordens yta…

 • Kenny Bräck skriver:

  Alltså…. Det här är ju som att välja mellan pest & kolera…. Min åsikt är ju bestämd. Ingen av dom två som gnäller, borde öppna käften, i alla fall inte utan att tänka sig för en extra gång.
  Den ena tror att hennes popularitet är enorm varhelst hon visar sitt obeskrivligt fula anlete.
  Den andra har adhd och allt annat som sätter sig ovanför halsen. Titta bara hur manikern håller på i masked singers. Det är bara tragiskt att se en gammal kärring bete sig som hon fortfarande vore 17 år…. Sorgligt…

 • Ulf skriver:

  Men håll ändå med om att gunilla har nåt fel i huvudet. Helt otroligt nojig och bråksjuk
  Tror alla om illa men ställer till de själv
  Nä dum gammal kärring helt enkelt

 • Jessica Almgren skriver:

  Jag ger inte mycket för Pernilla heller, alls. Det är inte första gången hon har nedsättande inlägg o kommentarer om andra människor. Lågt.
  Titta på sig själv först. Och du Pernilla; dax att ta och landa bruden.
  Nej, Gunilla verkar inte heller särskilt frisk, det kan alla se.
  Men det är ändå oskyldiga, unga Erikas mamma! Det hör är sånt som sårar flickan, mobbning. Och då från en mamma som tidigare sagts, kastar sten i glashus.

 • Christa skriver:

  Ja, det är ju fler än en diagnos som den människan bär på. Grandios självbild, narcissist, hypokondriker, kvinnlig psykopat, paranoid, mytoman, histrionisk personlighetsstörning och sannolikt även högfungerande autism med tanke på hur svårt hon har att läsa av andra människors signaler.

  Stackars barn. Hur ska Erika kunna växa upp till en normal och välmående vuxen med den mamman……..

 • Anna skriver:

  Jag kan själv hålla med om att Gunilla inte alltid betett eller beter sig bra, varken mot hennes egen dotter eller andra, och uttryckt sig väldigt korkat i många olika sammanhang. Dock anser jag att det inte rättfärdigar att någon, inte ens någon med status, skriver ett så dåligt inlägg som detta om henne. Oavsett hur dumt en person betett sig anser jag att man inte ska sjunka till deras nivå, vilket du just gjort i form av ett dåligt skrivet blogginlägg som främst kastar skit än att sakligt redogöra för vad du personligen anser att hon gör/har gjort fel, utan att slå ner på henne.

 • Ulla Johansson skriver:

  Hon har klart kvinnliga psykopat drag. Med en grandios självbild, dramatiska drag, manipulerande person som ställer till stora konflikter var hon än kommer.

 • Anders skriver:

  Look who’s talking…

  Det ovan åsido, visst måste Gunilla Pöörsson (som hon själv presenterar sig som i USA) vara en av dom sjukaste människor som över huvud gått på jordens yta. Hon borde avpolleteras från jordytan omgående, dels för min skull, dels för mänskligheten i stort. Att en människa får lov att plåga sin avkomma på det sätt som hon gör, det skulle vem som helst få sitta inne för. Att TV3 fortsätter att visa denna misshandel i rikstäckande TV är inget annat än tragiskt för detta stackars barn. Måhända att TV3 gärna vill tjäna en massa pengar på sin produktion och dessutom gärna gör det på bekostnad av, det borde straffas precis lika väl som jag önskar att Gorilla Pöörsson får sitt straff så småningom, om detta är jag övertygad till hundra procent.
  I värsta fall kanske ni kan skramla ihop till en S&M .357 och en biljett till USA så ska jag med glädje sätta en kula i skallen på den satans jävla räpan…
  Over and out…

 • Monica sagebro skriver:

  Håller med tv timet borde hjälpa henn att få både kbt undersöka om hon är dement helt klart är det ett stort fel på hennes psyke

 • Jessika Johansson skriver:

  Pernilla skriver ju bara det som alla vettiga personer tänker. Gunilla har trots allt valt att vara med i tv och då får man allt tåla att få kritik. Det är dessutom väldigt synd om hennes dotter.

 • Gittan Fasth skriver:

  Håller med vill få bort satmaran från tv.

 • gittanfasth skriver:

  Hjälp till att få bort satmara Gunilla Persson, innan jag får fnatt och måste ta livet av fanskapet.

 • Annika Berger skriver:

  Hur kan man försvara Gunilla Persson? Hon är ju inte vid sina fulla sinnes bruk. Hon är ju för mycket. Elak elak

 • Annika Berger skriver:

  Håller med. Gunilla Persson är en vidrig person. Så falsk och elak trodde jag inte att en tv känd person kunde bli

 • Maria skriver:

  Äntligen finns det en person som Pernilla! Pernilla du är en stark, unik person ! Som står upp . Står upp för barn som far verkligen illa. Och ni som ratar det Pernilla skriver ! Ett ord till er ! Men stor sannolik! Är ni Gunilla upp idagen. Visst har jag rätt

 • Jenny skriver:

  Visste att fanbrats skulle försvara Gorilla persson i kommentarsfältet. Det gör mig glad att Pernilla tycker illa om henne

 • Pirkko skriver:

  Jag håller med dig, låt Gunilla vara sig själv. Jag gillar inte Walgrenor, vad är deras familji??????

 • Johan skriver:

  Gunilla Person Behöver vård för sitt sjukliga betende

 • Anne-Marie skriver:

  Bra sagt Lars !!!

 • Anne-Marie skriver:

  Håller med dig, trodde inte detta om Pernilla !!!

 • Anne-Marie skriver:

  Håller med dig, det trodde jag inte om Pernilla!!!!!

 • Anne-Marie skriver:

  Bra skrivet Carl, håller helt med dig
  Mvh Anne-Marie

 • Suss skriver:

  Gunilla Persson ÄR SJUK!!!

 • mariana negro skriver:

  Eller hur fan, om lila Pernilla mår så illa av Gunilla kan hon ringa henne istället för att blogga o henne. HAR DU PERNILLA ENS PRATAT MED GUNILLA eller bloggar du bara? Gå och skänk några inälvor, skänk bort alla pengarna, bli volontär eller gå ut i krig mot isis istället för att blogga om vad du tycker, vi tycker för mkt. Till Pernilla

 • Sophis skriver:

  Tror Gunilla har histrionisk personlighetsstørning og många kændisar har tyværr det, med en stor dos av narcissism….

 • bakbloggen skriver:

  Väldigt LÅGT utav dig att skriva om en person du INTE känner alls….Vi alla vet att det inte alltid är så som det ser ut på TV..INGEN har rätt att döma henne!!
  Fy på er alla som bara klagar på andra vilket är det lättaste att göra,TYVÄRR!!
  Sköt ditt eget och hålll dina åsikter om henne för dig själv istället för att skriva sådana saker om denna person,!

 • Lotta skriver:

  Gunilla viser dessverre tydelige tegn på at hun har psykiske problemer og trenger hjelp. Hvordan hun alltid ender i konflikter og bråk fordi hun misoppfatter situasjoner og til dels virker paranoid (f.eks. beskyldte hun jo en av de andre ”fruene”, hun norske, for å ha hatt noe i drinken hennes, påstod hun ikke husket noe etter hun fikk drinken). Hun ender jo stadig også i alvorlige konflikter/krangler og til dels voldelige situasjoner med pleiepersonalet hun ansetter for sin mor, må stadig føre til usikkerhet, skamfølelse osv. for stakkars lille Erika. Jeg lurer på hvor mange pleiere hun har hatt? De fleste klarer bare ikke å holde ut sammen med Gunilla, samme hva de gjør, blir det vel konflikter…

  Og at hun i tillegg også tvinger Erika til å drive med sang selv om Erika ikke virker som hun trives særlig godt med det overhode! Og hvordan det blir totalt oversett hvordan Erika fysisk reagerer før hun MÅ opptre offentlig (som talentkonkurranser etc.), den stakkars jenta blir jo kvalm, kaster opp etc., så nervøs er hun. Men opptre må hun likevel… Det er et overgrep! Tror virkelig heller ikke at Erika har særlige sjanser på det tøffe amerikanske markedet, i hvert fall ikke med sin mor som coach, koreograf etc. etc. Selv når hun har fått gode råd fra mennesker som virkelig kan det faget og driver med sang til daglig, nekter hun å høre på, hvis ikke kommentarene bare er ren skryt (som overhode ikke vil gi utvikling i riktig retning). Gunilla har overhode ingen kompetanse eller idé om hva som skal til, hva som ser bra ut i en moderne musikkvideo osv, noe den latterlige og fullstendig mislykkede Wonderland-videoen er et godt eksempel på! Ja, jeg mener Wonderland-videoen hun selv flere ganger har påstått at har hatt millioner med treff på YouTube, noe som jo bare er blank løgn – nå, etter et helt år, har den omsider nådd 94,000 treff (da millionvisningspåstandene kom, hadde den noen få tusen treff, uten tvil pga seere av Svenske Hollywoodfruer)! Det er jammen langt fra millioner! Videoen ser hjemmelaget og uprofesjonell ut, og Erika fremstår litt klønete (pga irriterende ”hjelp” fra sidelinjen?) og forferdelig stylet. Mor Gunilla har tvunget frem sin koreografi og styling, og hun står enda fast på 70- og 80-tallet! Det synes og det ser uprofesjonelt og forferdelig ut. Og det trodde hun ville bli vist på MTV? Faktisk er videoen og Gunilla sine uttalelser om den jo også et bevis på hvordan Gunillas virkelighetsoppfattelse er totalt forstyrret! Hun ser virkeligheten fullstendig forskjellig fra folk flest!

  Skulle nesten ønske noen skandinaviske som bor i nærheten av henne der, kunne sende en bekymringsmelding til barnevernet/CPS, for det er virkelig grunn til bekymring for denne stakkars jenta! Tror ikke hun har noe trygt og godt oppvekstmiljø, og dessverre har hun heller ikke andre stødige voksenpersoner å støtte seg på, i og med at de ikke har noe familienettverk (ut over en dement bestemor) overhode i nærheten. Det virker heller ikke som om de har noe stort uformelt nettverk heller, for Gunilla har nok store problemer med å holde på venner, pga sin væremåte. Kanskje press fra barnevernet kunne ført til at Gunilla måtte ta imot hjelp? Det tror jeg virkelig hun trenger!

  I de siste episodene, har en ny pleier vært vist. Hun virker fantastisk, som om hun virkelig har talent for å klare å håndtere og ikke minst roe ned Gunilla, når hun mister besinnelsen for et eller annet. Hun er vel ansatt som pleier for den gamle moren, men jobber minst like mye for Gunilla. Jeg håper at denne pleieren blir, for hun kan også se og bety mye for Erika. Hun kan kanskje være en stabil voksenperson i hennes liv – Gud må vite at hun trenger en slik person…

 • Ellen skriver:

  Skönt att andra ser igenom störda kvinnor som säljs som fastfood i medier. Pernillas existens i tv har alltid varit ett mysterium för mig. Men det är Gunilla som jag måste få ventilera om. Den här kvinnan har en narcissistisk personlighetsstörning vilket gör henne till en hänsynslös och empatistörd individ. När hennes psykiska störning exploateras uppmuntras hon att fortsätt med sitt beteende på dotterns bekostnad. Fina lilla Erika! Kanal 3 borde hållas ansvariga för exploatering av psykiskt störd kvinna och anses skyldiga att ge Erika skadestånd för passivitet vad gäller psykisk barnmisshandel.

 • susan sørensen skriver:

  I har så meget ret, hun er ikke særlig pæn, tror alle syntes om hende, hvor blind og døvstum har man lov at være?? Hun behandler folk som skidt fordi hun tror hun er noget. Lever i en fantasi verden, og behandler alle som ikke gør noget for hende dårligt. Synd for hendes datter, hun prøver at pace frem – kan måske synge lidt og er heller ikke særlig pæn, men synd at hendes mor tror det og presser hende til noget hun sikkert ikke har lyst til.

 • Birgit Dahlberg skriver:

  Vill bara säga . Snälla Gunilla titta dig i en spegel. T.o.m jag som e 70 år ser bättre ut än vad du gör

 • Lisa skriver:

  Hon holywoodfrun Gunilla Persson är ju sjuk,med tanke på alla utbrott och så som hon hanterar sin dotter.Ser ju bilder av henne och hennes skrämmande ansiktsuttryck. OJ OJ
  Fy så hemsk hon är

 • skånskan skriver:

  jag bryr mig verkligen inte om denna förskräckliga kvinna, Gunilla Persson, hon är verkligen vidrig, och tror sig om att ha en fan-club i Sverige? Hur hon blivit en kändis, det kan ju ingen förstå, hon verkar mentalt sjuk!
  Det är helt OK för mig, men det finns ett litet barn med i sammanhanget som far mycket illa, vore hon i Sverige skulle jag, som förskollärare, arbeta för att mamman skulle förlora rätten som vårdnadshavare, finns det ingen pappa?, inget kan vara värre för den flickan än att ha Gunilla Persson till mamma!
  Vi svenskar borde därför ställa upp för hennes dotter, överlämna vårdnaden till någon annan, vem som helst är bättre än den dårfinken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Stevie skriver:

  Tror faktiskt fortfarande att hon är en transexuell kille,
  eftersom där inte finns ett uns av kvinnligt över henne.
  Till och med Babsan ser mer ut som en kvinna
  än vad denna vidriga Gunilla gör.
  Hon rör sig inte särskillt kvinnligt heller,
  stor grov & klumpig som hon är!
  Sedan ska man inte ha långt hår om man har så tunnt som henne.
  Nej tvi fasiken för denna kvinna (?) och den där Ankan.
  :o)

 • carl skriver:

  Du påstår att Gunilla är vidrig, men det är väl betydligt vidrigare att skriva hatinlägg om någon bara för att denne är annorlunda?

 • Niklas skriver:

  Skäms över att vara svensk! En flicka blir psykiskt misshandlad av sin idiot till mamma och ingen säger ifrån och stoppar det.. Skit i GP.. Omhänderta Erika!
  Skäms Sverige!
  Skäms TV3

  Tack Pernilla för att du som offentlig person säger vad du tycker!

 • Kalmara skriver:

  Vidriga vidriga Pernilla, som dessutom kastar sten i glashus. Inget är så osmakligt som när mediakxxa som ägnar sig åt att sprida hat om andra. Jag gillar inte Gunilla heller men jag mår fysiskt dåligt över att Pernilla sprida hatet på det här sättet och då så många bräkande fårskallar med sig. Skäms på dig Pernilla!

 • Lars skriver:

  Men vad är det här för pennalistiskt utspel av dig Pernilla! Hur poppis är du själv? Ständigt överspänd och fruktansvärt överskattad. Jag är alltid lika förvänad när folk betalar för att se dig. Vad värre är att se mobben hänga på dig och ditt smutsiga utspel mot Gunilla. Jag är verkligen ingen beundrare av den kvinnan men du visar upp en otroligt arrogant sida när du själv som kändisbarn kastar sten i glashus. För är det någon som valsar runt i media och fjantar sig det är det väl du!

 • Nilla skriver:

  Låt Gunilla Persson vara ifred. Man kan tycka vad man vill om henne, men att som offentlig person gå ut och tycka till om en annan människa – är ett rejält lågvattenmärke. Sådant behåller man för sig själv.

 • Aija skriver:

  Tvärtom Simon! Du kanske ska läsa allas inlägg inklusive Pernilla Wahlgrens. Det är alla kommentarer om vad man tycker om den ena eller andra -personer man inte känner!
  Tycker inte att man ska tracka ner på folk man inte känner, oavsett om man är kändis eller ej, tror inte att någon vill bli uthängd sådär av folk som inte känner en . Visst, man kan tycka si eller så om folk, MEN man kanske inte behöver skriva en massa om någon bara för att man sett dem i en dokusåpa!

 • Simon skriver:

  Aija, världen ser ut som den gör för att du, och dina likar, tillåter vidriga människor.

 • Aija skriver:

  En liten fråga bara! Vilka är NI till att döma en annan människa?!? Intressant & läsa att folk har så jäkla mycket åsikter om en människa de inte känner, utan bara sett på tv! Vad håller Ni på med egentligen?!? Stäng av tv:n om ni tycker hon är så vidrig, ni bidrar ju till att programmen visas -NI är minst lika stora kålsupare själva som trackar ner på människor så här -inte konstigt att världen ser ut som den gör!

 • Kurre skriver:

  Ja ja! Kändisar… Hmmm???
  Undrar om det är nåt att stå efter?

 • Simon skriver:

  Ni som klankar ner på Pernilla, är ni heeelt sjuka i huvudet? Har ni sett Gunilla Persson? Kan ni inte skriva nått illa om Gunilla borde ni inte skriva något alls! Det finns inte en chans att Pernilla är ens i närheten av Gunilla. Jag tycker ingenting om Pernilla, varken positivt eller negativt, för jag kan nästan inget om henne. Men efter att ha sett GP ett par gånger kan jag utan tvekan säga att hon borde omhändertas. Och kom inte här och snacka om att tv har vinklat det på ett sätt som visar henne i dålig dager.

  Jag har aldrig läst den här bloggen tidigare, och knappt någon annan blogg heller. Jag blev precis tvingad att kolla på Hollywoodfruar och fick se den vidriga, sinnesförvirrade och läskiga skapelsen GP. Självklart ville jag kolla upp vad detta helvetesmonster var för något. Googlade och såg, till min stora glädje, att det inte bara var jag som insett hemskheten hos den här ”människan”. Tack Pernilla.

  Jag hoppas innerligt att flickans pappa får vårdnaden om henne och att GP spärras in på psyket!

 • Fanny skriver:

  Såg programmet idag, hon är SJUK I HUVET!! Tror att flickan ska komma in på MTV med en video gjord av Gunilla själv för att hon ska få uppmärksammhet, säger att flickan kommer att bli en supersjärna! Gunilla påstår att hon blitt så känd så när man går utanför huset så ser man tidningsarticklar om henne överallt, men jag har då inte sett en enda utanför mitt hus!

  Vill vara slänga gunilla i ett litet rum och kasta nyckeln till shotaheiti!

 • Therése skriver:

  Oj, nu häpnade jag. Jag skulle googla rätt på Erikas musikvideo. Erika gillar att sjunga och hon har en mamma som ställer upp för henne. Inte alla barn som har det så bra.

 • sofiaforsberg skriver:

  ja gunila vad ska man sega å vad du kör med stakars erika är det så viktit för dig att hon blir känd hon sjunger vist bra men i alla fall bor de inte du taga ner lite sen när du tyckte folk gnällde för att hon sjöng när hon var förkyld hon kräktes med om du inte mins det stakars erika har väll inget å sega till om bara mamma blir nöjd
  allt handlar bara om å göra suck se måste du flänga runt så mycket du blir ju bara stressad som du håller på kram

 • Loli skriver:

  Gunilla har en narcisistisk personlighetsstörning och är bland det mest sjuka jag sett bland mödrar. Ego och ser inte hur dottern mår över huvud taget. Jag håller med Pernilla. Att sen nästan Wahlgrens alla barn valt artistlivet, och deras barnbarn också, har inte speciellt mycket likheter med Gunilla. Vad man än må tycka om Wahlgrenarnas prestation på scen, så verkar placeringen där vara självvald och barnen verkar må bra. Det är inte konstigare än att barn till läkare ofta blir läkare, eller barn till jurister ofta blir jurister. I vissa fall kanske det förväntas av dessa barn att skaffa sig hög utbildning, men de kanske också blir inspirerade av den miljö de växer upp i. LIlla Erika däremot verkar inte det minsta inspirerad av sin miljö. HOn mobbad i skolan, och hunsad och drillad där hemma. Avskyvärt.

 • Hanna skriver:

  Ärligt….wahlgren….kändiskåtare familj får man ju leta efter :)

 • Lisa (sjubarnsmamma) skriver:

  Men oj, Detta kom ju från rätt mun. Är det någon som är kändiskåt så är det familjen Wahlgrens!

 • sara skriver:

  Oj här kraschar glasrutorna till höger och vänster Pernilla. Hur många ungar var det nu igen du har inom industrin? Släkten Wahlgren har än idag för mkt tvtid och mer celebkåta får man söka länge efter. Vem är du att tala om vem som är kass förälder? Skäms

 • Sussi skriver:

  Pernilla: Jag håller fullständigt o komplett med dej !!
  Den där jävla kärringen är inte klok någonstans.
  Begreppet och betydelsen av ordet ”Mamma” finns inte där.
  Synd om den ungen !!

 • sara skriver:

  Tv brukar ju vinkla saker och ting…..
  Jag tycker inte Du ska uttala dig om en människa som du inte känner.
  Det hade väl inte vart så kul om du blev uthängd som en dålig mamma, eller?

 • Wenche J skriver:

  Denne dama hører hjemme på en mental institusjon. Stakkars unge. Fru Persson kommer nok til å angre når datteren blir voksen og nekter å ha noe som helst med denne forferdelige moren å gjøre…

 • Anonym skriver:

  Vem är du att snacka, Pernilla Walgren…. seriously.

 • Kräks åt ditt inlägg skriver:

  Jag häpnar. Finns det något släkte som exploaterar sina barn så mycket som familjen Wahlgren?! Kan det möjligtvis vara så att Erika är blyg för kameramännen….. Tänk lite innan du kastar sten från ditt glashus.

 • eva skriver:

  Hade ingen närvarande mamma när jag var barn och när man ser denna fruktansvärda kvinna som med så sjuka medel tvingar sin dotter att vara något hon inte är blir jag tacksam, för hellre mammalös än ha ett sådant spöke till mor.
  Den stackars flickan blir förstörd för livet.

  GP säger att hon bär kläder av dom mest kända designers som finns, men då har dom en gräslig smak själva eller så har spöket överlevt sig själv, för inte fan e hon fager.

  Kläderna gör inte människan men det finns inget som får mig att tycka denna skapelse vara snygg.

  Modell, skådespelerska osv.. När? Barna Hedenhös tid då eller blev allt bara ett misslyckande?

  Skit samma, men dottern skulle tas om hand och kärringen läggas under psyks lupp för nog är det allvarliga fel ovanför dom axlarna.

  Hoppas slippa se mer av det skrället.

 • Kringlan skriver:

  Tycker att Pernilla inte ska kasta sten när hon sitter i ett glashus själv …

 • Annelie P skriver:

  OMG!!! Fattar inte att folk försvarar en vedervärdig padda till mamma som Gunilla(vill eg inte skriva hennes namn,tycker att hon fått alldels för mycket plats i etern som det är…)

  Ja, Pernilla har själv varit en barnstjärna och hennes grabb är det oxå…men jag tror att om Pernilla varit i närheten av att behandlas eller behandla sitt barn på detta vis så hade tidningarna rapporterat om detta omgående.
  Det är väl knappast själva grejjen med att uppmuntra sitt barn till en ev sång el skådespelarkarriär som är på tapeten??? Det är hur denna helt gudslösa amöba till varelse går till väga som är upprörande…
  Om den här lilla tjejen hade varit glad och uppspelt men nervös så hade det ju inte varit något problem, men hon spyr, skakar och visar upp en helt död blick…allt tecken på att detta INTE är något hon vill. Det är bara den här ”mammans” som inte själv lyckades(undrar varför…jag har en potatis härhemma med mer talang i sin ena grodd än GP) högsta önskan att hon ska lyckas bli något innom showbiz.
  Och om inte saken vore helt horribelt som det är så verkar det som om GP egentligen inte vill att den lilla kraken ska lyckas…hon lär ju upp henne till att bli en stjärna anno 1938…antagligen för att GP inte själv skulle klara av att bli övertriumphad av sin egen dotter…
  Nä alla ni som hoppar på Pernilla…som jag tycker har gjort ett fantastiskt jobb att balansera jobbet som mamma och artist…ta en riktigt god titt på den här vidriga sanslöst respektlösa mamma som Gunilla Persson vissar hela TV-Sverige att hon är.
  Jag tycker att du Pernilla har gjort ett jättefint ställningstagande mot den här formen av ”artistfarmeri”… GO GIRL!!! <3 <3 <3

 • Anneli skriver:

  Gun… Nu tycker jag att du far ut åt fel håll när det gäller Pernilla. Blanda inte in hennes pojkvänner i hur Gunilla sköter sitt föräldraskap. Det är mil emellan.
  Och förresten… varför uppmuntra Erika till att sjunga inför alla när hon inte ens har en bra sångröst. Önskar att jag slapp säga det… men Erika är ju tondöv. Gunilla är bara ute efter att Erika ska uppfylla hennes egna drömmar. Och det är just det… bara drömmar.Hade Gunilla varit min mamma och uppfört sig så här inför mig så hade jag bara känt mig pinsam. Tycker så synd om Erika. Önskar att hon får självförtroende nog att sätta sig upp mot sin mamma om ett par år, och berätta hur hon själv verkligen vill ha det. Är det verkligen hennes egen vilja så ska jag vara en av de första att berätta att jag hade fel om Gunilla…
  kramar till er alla
  glöm inte att le lite åt allt, då mår vi bättre… :)

 • Anneli skriver:

  Pernilla har all rätt att skriva vad hon vill på sin blogg. Det har vi alla.. oavsett om vi är kändisar, kändisbarn eller helt vanliga svenssons. Jag tycker att Pernilla är stark som stampar ner foten och visar på felen som hon ser.

 • Anneli skriver:

  Jag fullkomligt håller på att explodera när jag ser Gunilla i tv där hon håller på och drillar sin dotter och hjärntvättar henne. Jag förstår att detta är verklighet hos vissa men i min värld är detta helt off. Kvinnan är helt konstig! Måste jag vara en helt vanlig svensson för att få våga säga det?
  Om nu pernilla är en så trevlig person som vågar säga det hon tycker och tänker så ska vi väl bara uppskatta det. Pernilla är en människa med rätt att tänka hon också. Och jag blir glad när en känd person skriver det hon/han tycker. och jag dessutom håller med på allt.
  Ikväll var hon ju även vidrig när hon hade daten med regissören. Hur står det till i hennes hjärna egentligen?
  Man ska se något gott i alla människor har jag lärt mig.
  Vad ska jag se som gott hos Gunilla Persson? Ärligt talat har jag inte hittat något ännu

 • Gun skriver:

  Kasta inte sten när du sitter i glashus. Du var barnstjärna själv,dina ungar är ju det. Vem ser hur det går till? Det är beklämmande att läsa hur du far ut mot en människa som du inte vet någonting om. Ej heller om hennes dotter. Varje dag släpas små barn till dagis i ottan,trötta, gråtande och med en grinig förälder som inte tycker det går fort nog. HUR BRA ÄR DET? Det sker helt öppet här i Sverige.Det har säkert du också gjort eftersom du är ensamstående. Du är snar på att framhålla dig själv och snar att döma andra. Man väljer själv hur många barn man skaffar, that’s it! Man behöver verkligen inte skaffa barn med alla karlar man träffar men det verkar typiskt för er ”kändisar”. Gunilla tar helt och hållet hand om sin dotter själv, Erika VILL ju uppenbarligen själv detta med att sjunga.Gud vad ni alla dömande verkar tycka att ni är bra. Som sagt, kasta inte sten…….

 • Louise skriver:

  okej att Gunilla är over the top, men jag tycker att det är skamligt hur pernilla wahlgren kan skriva om henne på detta sättet helt öppet. man märker att hon saknar stil.

 • arja skriver:

  Men Pernilla Wahlgren, var inte du själv en slags barnstjärna en gång i tiden? Nånstans osar det dålig självinsikt här. Ja, Gunilla verkar tvinga sitt barn att bli det hon aldrig blev… men hur vet du på riktigt att det är så då? Tänk om du faktiskt har fel då. Tänk om hennes dotter säger att hon vill ibland men att kamerorna väljer att ta bort det för att vinkla det lite värre? Du som jobbar med TV borde väl vara ytterst bekant med detta.

 • maria skriver:

  Ja jag undrar vilken planet den där Gunilla är släppt ifrån ? Undra om hon själv tror på att det var jesus som gjorde att flickan kräktes, jag tror nog att flickan förstår att så inte var fallet. Hon måste ju fundera över varför mamma säger som hon gör . Sånadär utttalanden gjorde man ju för en herrans massa år sedan , för flera hundra år sen..
  Jag undrar om Gunilla vet att det är år 2011. men hon kanske är kvar i 1800 talet.
  Nä se till att dom sociala myndigheterna agerar för flickans bästa..

 • Sophie-Antonie Fredriksson skriver:

  Jag kan inte annat än skratta åt denna freakshow! Tycker så fruktansvärt synd om Gunillas dotter som du förklarar Pernilla, är helt tom i blicken, skyggar för sin mors kramar. Kvinnan är sjuk och jag har inte sett ett humant drag från denna människa sedan hon började merverka i detta föga absurda tv-program. Jag vill rädda den lilla flickan!

 • Nilla skriver:

  Jag tycker det är fruktansvärt , men det är lika fruktansvärt när man här i Sverige ser föräldrar som står och skäller och gapar allt möjligt till sina barn tex vid fotbollsmatcher och man ser hur barnen blir fruktansvärt ledsna och till slut vågar de inte göra ngt för att de är rädda att inte leva upp till sina föräldrars hemska krav. Det är tyvärr ingen skillnad på det som ni skriver om här och det som föräldrarna gör mot sina barn här i Sverige.

 • Lisa skriver:

  Jag tycker ni är väldigt hårda mot Gunilla, alla kan vi uttrycka oss konstigt å fel i vissa situationer och i just gunilla å Erika som har ett tv team med sig så hur nervös tror ni inte Erika är då med tanke på att hon är blyg , klart hon ser både rädd och ledsen ut, jag var själv oerhört blyg när jag var liten så jag vet men tyvärr så hade jag ingen mamma som kunde puscha på mig å mitt själförtroende och det är nåt jag verkligen saknade! Och det är faktist tv och jag tror dom flesta förstår hur det vinklas å klipps och det är ju super för Tv3 som får mkt uppmäksamhet å fler tittare det är ju hela poängen.
  Alla kan vi göra misstag å säga fel ingen är felfri så titta till erat eget hus först och inte minst sluta mobba Gunilla. Hjälp våra utsatta barn i sverige för det har vi gott om, om ni nu är så engagerade!

 • Tuula skriver:

  Håller fullkomligt med dig Pernilla!Skiiiitbra att du tog upp det i din Blogg. Har jobbat så mycket så jag har inte hunnit bänka mig framför teven för att se Hollywood Fruarna i år utan har kollat i efterhand på datorn..Trodde först hon var ett skämt innan jag insåg…men Guuud hon e på *riktigt*, Stackars stackars barn säger jag med. Gunilla gillade jag I-N-T-E …..redan i första avsnittet så tänker men..men HALLÅÅÅÅ! Synd jag missade dig på Bokmässan i Göteborg…KRAMAR!

 • .... skriver:

  bra skrivet Jennie 2011-10-01 11:49
  Man mobbar inte andra. Oavsett.Sen är det ju så att när kända föräldrar får barn blir det barnet ofta som sina föräldrar i samma kändisvärld.Kända oavsett talang eller inte det finns det ju mängder med exempel på. Jag gillar väl inte heller Gunilla men skulle aldrig kalla henne vidrig.Och alla kommentarer man läser .Man blir smått chockad faktiskt.Vuxna människor som inte kan uttrycka sej utan att använda sej av fula ord.Jag hoppas inte ungar sitter o läser detta.Fritt fram att kalla någon va som helst för att man tycker personen gör fel. Inte konstigt att det ser ut som det gör i samhället.

 • Jennie skriver:

  lika vidrig som ett kändisbarn som du själv som sitter och dömer andra för att de vill uppnå samma sak för sig själv och sina barn?
  Jag är def. inget Gunilla-fan, men hur man kan sitta och slå sig själv så hårt för bröstet som du gör här, Pernilla – och mobba ut en annan människa så här övergår mitt förstånd.

 • Iwyn skriver:

  Jag håller fullständigt med Pernilla!

  När jag var liten spelade jag ett instrument i skolbandet. En gång så blev jag sjuk när jag skulle åka och spela så ville inte åka dit. Men eftersom jag hade missat förra spelningen så bestämde sig mina föräldrar att jag måste gå i alla fall och de fick bokstavligen släpa mig dit. Sen den dagen har jag haft tinnitus. Gissa om jag spelar instrument idag? Nej, inte änns när jag blivit erbjuden pengar för att spela vidare. Mina föräldrar ville det mer än jag.

  Tror de flesta som på något sätt försöker berättiga Gunillas beteende inte är bekanta med/tänker inte på att höga ljud vid vissa förkylnings/sjuktillstånd (speciellt hos barn då de har mindre hörselgång) kan ge permanenta skador på hörseln. Jag tror liksom ingen skulle försvarat henne om hon tvinga tjejen spela fotboll när hon varit sjuk och kräkts.

  Sen kan ju TV3 ha vinklat programmet felaktigt men då tycker man ju att Gunilla skulle ha lämnat programmet eller åtminstone påpekat det i sin blogg eller nått.

 • H skriver:

  Jag gillar inte heller att du Pernilla mobbar Gunilla, men jag håller i sak med dig. Jag tror dock att orsaken till hennes personlighetsstörning är att hon håller på att bli dement. Det är inte så känt att tidig demens kan leda till ett världsfrånvänt beteende. Hoppas att hon (och Erica!!!) får hjälp!

 • Christina skriver:

  Vilken vidrig kärring!!! Hur kan denna människa ens få arbete i svensk tv?? Det är inget annat än skandal. Den stackars dottern borde omhändertas av de sociala myndigheterna omedelbart!! Detta är verkligen psykisk misshandel av dottern som hela svenska folket får bevittna på betald licenstid! För jävligt!!!

 • Vicki skriver:

  Att attackera någon på det här sättet som du gör i detta inlägg, är ren jävla mobbning!!! Erika blir MOBBAD i skolan och då är det verkligen inte konstigt att hon är ”tyst” och ”tom” i blicken. Du känner inte Gunilla, så du kan inte säga att hon är en ”hemsk” mamma. Och till er som skriver att Erika inte vill sjunga, hur vet ni det??? Det lilla man har sett på TV reagerar jag också på men jag skulle INTE i min vildaste fantasi attackera och döma en människa jag inte känner.

  Jag blir upprörd och ledsen när jag läser inlägget och alla negativa kommentarer som folk skriver om Gunilla… mobbning i högsta grad!!! Ni borde skämmas!!!

 • Hanna skriver:

  Väl rutet! Stackars lilla Erika, jag får ont i hjärtat när jag ser henne :(
  Hon är ju superfin på alla sätt, borde inte det räcka för hennes mamma?
  Världens sötaste lilla flicka med blek nos. Hon borde få göra det hon själv vill såklart. Leka och ha roligt och få känna sig trygg och älskad. Så borde alla barn få ha det.

 • finlands-svensk skriver:

  Egentligen kanske det var bra att TV3 visade klippet om Gunilla . Kanske nån hjälper flickan fortare och socialen kanske rycker ut snabbare.

 • Elisabeth skriver:

  Beklager å si det, men hun minner om Cruella De Vil i 101 Dalmatinere… Huff, stakkars barn… :-(

 • Elisabeth skriver:

  Beklager å si det, men hun minner om Cruella De Vil i 101 Dalmatinere….. Huff, stakkars barn….. :-(

 • Anna skriver:

  Jag har tidigare jobbat inom psykiatrin, sett många olika personligheter. Och efter mina år där känner man igen mycket av de i Gunilla. Hon verkar ha en något narcissistisk personlighetsstörning. Och tyvärr går det ut över hennes stackars barn då ingen annan verkar vara närvarande och kan tillförse Erika med lite normal uppfostran. Jag hoppas verkligen att detta uppmärksammas och att socialen på något vis griper in.

  Är otroligt glad att du uppmärksammat detta på det vis du har.

  Fortsätt med din härliga blogg och ta till vara på att så många läser den :)
  Kram, Anna R

 • Ulrica skriver:

  Höll på att rasa av stolen när jag hörde henne på tv, trodde ju knappt det var sant…hihi. Håller med du, helt och fullt!

 • bella skriver:

  Vem bryr sig om vad för sorts ”Resa” som Gunilla Persson haft??
  Jag skiter fullständigt i vilka bortförklaringar vissa har för denna vidriga person.
  Hon är totalt okapabel till att uppfostra ett barn samt bevisligen mentalt störd.
  Gunilla kan ha vilken resa eller bakrund som helst men är en vedervärdig person ändå.
  Och att säga att dottern gillar sin mamma, ja vilket barn gör inte det i sån ung ålder. Frågan är om hon gör det när hon växt upp. Skulle inte tro det.
  Och TV3 HAR ett ansvar över vad dom sänder även fast nollan Max Lagerbeck påstår annat.
  Jag är HELT övertygad om att han gnuggar händerna över den uppmärksamhet Hollywood tanten gett dom. En uppmärksamhet med en väldigt bitter smak i munnen.
  Grattis TV3 till alla framgångar. True talent med 0 tittare och nu detta.
  ”DET GÅR BRA NU”
  Not,
  /Bella

 • Nina skriver:

  Usch så vidrigt! Mådde så fruktansvärt dåligt av att se den här kvinnan behandla sitt barn på det där sättet att jag började gråta och kunde sedan inte sluta på hela kvällen. Fan vad jag tycker synd om flickan!

 • Ingela skriver:

  Barnrumpor nästan hela bunten….. VAD kan vi göra för att hjälpa lilla flickan??

 • Caroline Ö skriver:

  O herregud, jag vet knappt vad jag ska säga… Är det verkligen du som har skrivit det här? Jag förstår om det här gör dig upprörd, men att attackera någon på det här sättet?

  Du känner inte Gunilla. Du vet inte hur hon eller hennes dotter är bakom kameran. Du vet inte vad Gunillas bagage är, hur hon har blivit som hon är. Vad hon bär inom sig. Jag håller med om att Gunillas beteende och handlande många gånger är fel, men jag tycker inte att man mobbar och attackerar en annan människa på det här sättet som du gör nu.

  De tankar du har om någon annan säger ofta mer om dig själv än om den andra.

  Sänder kärlek till dig, och Gunilla! <3

 • Tina skriver:

  Hahahahaa blir full i skratt när jag läser ditt inlägg 😀 Håller fullständigt med dig!!
  Jag älskar Svenska hollywoodfruar, mycket pga Maria Montazami.
  Jag har tittat alla säsonger men nu blir jag så upprörd varenda gång Gunilla Persson dyker upp så jag går faktiskt ifrån TVn ibland!!
  Värst ändå tycker jag va då hon ljög för polisen om att mammans hjälp hade slagit henne…Usch vilken farlig människa!

  Underbart att du vågar säga och stå för vad du tycker!!! Fortsätt så!!
  KRAAAAAM till dig!

 • Louise Pettersson skriver:

  Citat ”Jag är inte tuff eller modig, jag säger bara vad jag tycker o tänker. Alla har rätt att uttrycka sig som man vill, så länge man uppför sig & är mogen.”

  Då förstår jag inte ens diskussionen här inne bland vissa. Om man nu får tycka vad man vill så borde ju denna diskussionen läggas ner. Och Anna, du får bli lite mer hårhudad om du ska ge dig hän att diskutera. Jag har inte använt ngr fula ord direkt mot dig. Jag drev om vår pajkastning. Tycker de är så löjligt av er att tro att ni är så tuffa och bättre för att ni skriver i ett kommentarsfält på en blogg om att ni minsann inte tycker likadant som skribenten, och kallar alla andra fega och PWälskare och att vi andra inte VÅGAR tycka olika bara för att vi håller med just i detta inlägget???

  Come on. Och ni ska snacka MOGNAD. Hahaha….

 • Anna skriver:

  Bra skrivet! Jag ryser när jag ser klippet där dottern kräks på toaletten och mamman (Gunilla Persson) säger att det är Jesus som gör så att hon kräks. Stackars barn. Snacka om att hon kommer ta avstånd från sin mamma när hon blir äldre. Usch!

 • Anna skriver:

  LOUISE, jag accepterar inte din attityd och inställning emot mig. Och ditt språk, hur skriver du egentligen? Du skulle höra dig själv hur du låter.. Vaddå back up? Jag är åtminstone vuxen och använder ett vettigt språk än vad du nu gör. Och att du svarar så Camilla och nu mig, det säger MER OM DIG!
  Jag är inte tuff eller modig, jag säger bara vad jag tycker o tänker. Alla har rätt att uttrycka sig som man vill, så länge man uppför sig & är mogen. DÄR har du en brist på!!
  Jag tänker inte svara dig en gång till, för jag tycker att du svarar så på det viset och otroligt larvigt var det.

 • Sallan skriver:

  Alla ni som klagar på alla som alla som tycker som pernilla?
  har ni tänkt på att den stora majoriteten här faktiskt verkar, kan o har rätt att tycka så?
  Även om de delar åsikten med Pernilla?
  Skönt att denna majoritet i alla fall reagerar mänskligt på sånt här!

 • Christine&Paris skriver:

  Sen kan man ju fråga sig hur folk kan bli så upprörda av ett TV-program där man får se 10 minuter av en människas liv. Kanske bättre att se över sitt egna i stället för att kommentera andras?

 • Christine&Paris skriver:

  Härlig mognadsnivå här inne. Jag tycker inte att Gunilla är den bästa mamman och kanske pushar hon sin dotter hårt, men hur många föräldrar gör inte det i andra sammanhang? I skola, pappor som pushar sina söner att bli fotbollsproffs etc. Att skriva att det är barnmisshandel är ju bara ett tecken på att man inte vet mycket om vad som händer i världen. Min mamma har själv gjort misstag och andra kanske skulle ifrågasätta saker hon sagt eller gjort, men hon är ju bara människa. Men hon har alltid funnits där för mig, stöttat mig och har varit en bra förälder.
  I det stora hela så är väl det viktigaste att barnet gör det den vill och att kräkas av nervositet är väl fullt normalt. Har ni aldrig varit nervösa inför tal, uppträdanden, arbetsintervjuer?? Gunilla är ju uppenbarligen ganska religös med och drar till med knasiga kommentarer om gud. Precis som vem som helst kan säga en groda.

  Att skriva att en människa man inte ens träffat är vidrig, ja då tycker jag inte man är bättre själv. Faktiskt. Jag gillar dig Pernilla, men där blev du inte mycket bättre själv. Du borde tänkt genom inlägget innan du tryckte på klar.

  Mvh

  Christine
  http://christineiparis.blogg.se

 • Louise Pettersson skriver:

  Jag sitter och gapflabbar åt vissa här inne. Verkligen. Det FINNS verkligen människor som TROR att alla här inne håller med PW eller andra för att de inte VÅGAR annat. Och ställer frågan igen. Vad är det som skulle kunna hända om man INTE tycker likadant som PW??? Kommer de ut en boxhandske från skärmen och örfilar till en ett 10tal ggr eller vad? Varför skulle man inte våga de?

  Camilla. Har jag gjort påhopp på daj? Tror du fixar de isåfall. Nu har du ju backup av ANNA, snälla söta rara ANNA lalala, som är TUFF och MODIG och rak i ryggen. Hon VÅGAR minsann tycka olika än oss och PW.

  Hahaha, de är ju riktigt roligt och ha pajkastning offentligt med fölk. Varför har jag aldrig haft de innan? Och att jag bara vågar??? Anna och Camilla som är sådana tuffa brydar…

 • Sallie skriver:

  Håller med Pernilla!
  Blir så sårad när jag ser hur mamman behandlar sitt barn.
  Den lilla flickan hade nog mått bättre i ett ”vanligt” svenssonliv.
  Jag är själv en 17årig tjej som håller på med musik men det är min egen vilja att låta all min tid gå till det.
  Mina föräldrar skulle aldrig styra det åt mig o jag hade definitivt inte velat själv då.
  Nu som äldre hade jag självklart sagt ifrån också om det skett!
  Kram

 • Karin skriver:

  Tycker det är synd att den lilla tjejen blir indragen i det hela på detta vis.
  Tycker att tv3 borde tänka på att inte dra in lilla tjejen och filma henne så mycket. Dom borde ha filmat vardagliga saker med mamma och dotter mycket mer.

  Sen så kanske det inte alltid är rätt att kalla mamman för en massa saker, vem vet dottern kanske också läser på datorn mm.
  Tror inte dottern skulle må bättre av att veta (läsa) att många skriver så elakt om mamman.

 • Åsa skriver:

  Jag blev lika förskräckt som du när jag såg programmet, dessverre inte förvånad. Jag har själv barn med en amerikan som hjärntvättat vår dotter på samma sätt. Han hotar henne med att om hon inte gör si och så så kommer gud att straffa henne.
  Hjärntvätt är tyvärr vanligare än man tror, särskilt i USA….

  http://asahoffman.blogg.se/2011/september/gud-vill-att-du-ska-spy.html

 • vitlök skriver:

  Ha ha ha…… och så RÅKAR folk alltid titta på dessa dåliga program och så vet de varenda detalj från varje avsnitt…… :))))) Ja nog har då jag sett vidrigaer saker på tv än denna lyxmamma.

 • vitlök skriver:

  Oooooooooooj vad svenskar är känsliga!!!!!!!!! Jag tror INTE ett ögonblick på att det går någon nöd på detta barn OCH varför envisas folk med att titta på program som är så usla och som de mår så dåligt av. Jag baxnar!
  Reagera på något som verkligen är SVÅRT tack!!!! Detta är bara ett tv program.

 • Anna skriver:

  En sak till måste jag flika in igen! Blir kortkort inlägg..

  Jag älskar Maria Montazamis motto: Det finns inga fula människor, alla kan vara snygga på sitt eget sätt. Det är bara att hitta något plagg och framhäva det man tycker mest om i utseendet. Läste mottot i min SOLO tidning i början av året.

  Så jäkla bra sagt!! Hon klankar inte på hur andra ser ut och tar alltid med bilder med olika folk, internationellt och i Sverige.

  Ett annat superbra motto: Ingen är ful, alla bara ser olika ut!

  MÅNGA , främst Pernilla nummer 1 borde tänka på de motton.. För det stämmer så bra!

 • Anna skriver:

  LOUISE: Jag har läst bakåt häromveckan vad Camilla skrev, och sade att hon inte skulle kommentera här längre. Men det är ju för att hon blev påhoppad och att P.W får medhåll av alla (nästan). Hon menar även att man ska våga säga annat än än att hålla med PW jämt.
  Och jag kan förstå, om jag var i hennes skor, och blir påhoppad då tappar man lusten att kommentera.
  Nej, du har inte sagt till någon att denne inte får skriva eller besöka hit, det stämmer. Men du upprepar samma fråga varför hon är härinne ändå.

  Att hon börjat kommentera igen, är tydligt för att det fanns någon (jag) som vågar säga annat. Och stå för det. Skulle aldrig dansa efter Pernillas pipa, varken hon eller annan heller.

  CAMILLA: Tack för dina snälla ord! Det är skönt att se det finns folk även om de är fåtal – som vågar att säga annat och stå för det. Det är modigt!
  Det gillar jag – så länge man håller en mogen och normal ton förstås – i diskussioner/kommentarer ja liknande.. Precis, ser att det är väldigt fåtal som håller med oss, och jag fortfarande är bergis på att det är fler som egentligen tycker likadant.

  Oh, vad mörkräddare jag ännu blir! Så mycket hat och hemska språk folk använder här, Pernilla har lyckats trigga upp de flesta. Måste återigen säga detta är inte friskt…! Det låter mer som om det är personlig attack mot Gunilla och utse sig själv som Ängel. Men nej!!

  Det Catrine skrev var bra sagt! Kunde inte ha sagt det bättre själv.
  Pernilla fick höra förra året (I samband med pälsmössor) många sade att hon var ful gammal sopig tunnhårig. Hon fick höra sådana saker, som var inte snällt. Men att hon kallar Anna Ankas arsle för benig. Det är dubbelmoral!

 • Camilla skriver:

  LOUISE: Du kan ju hoppa på alla andra också som kritiserar Pernilla men det gör du inte och det är fegt.
  Är det någon som ska tagga ner så är det du, himla påhopp du håller på med mot mig och det accepterar jag inte.
  Du tar ju Pernilla i försvar hela tiden så vem är det som går i gång, patetisk kan du vara själv och vuxen är du definitivt inte för då hade du inte svarat tillbaka på detta viset.

 • Frida skriver:

  Jag är rädd, stackars barn

 • Catrine skriver:

  Håller med om att hon handlar helt fel.Men jag stannar vid att bara säga så.Skulle aldrig kalla någon människa vidrig eller nåt annat.Varför? jo för om mina barn skulle höra mej säga sånt så skulle dom ju lära sej att det är helt okej att kalla andra vad som helst för att man tycker dom handlar åt skogen fel.I skolor exempelvis så finns det barn som kallas både det ena och det andra .Om nu vuxna gör likadant så är det inte konstigt att det är så i skolorna.Att man får kalla folk vad som helst om man tycker det är fel. Gunilla och hennes dotter gör många upprörda och arga då det handlar om Erika som är bara barnet och det är fullt förståligt.Men jag tycker är man vuxen ska man väl föregå med gott exempel.Man behöver inte kalla folk saker utan det räcker med att säga att man tycker det är fel och man är upprörd.

 • Ulrika skriver:

  Härligt med allas åsikter! Hoppas bara att ni alla kan stå för era tankar ”face to face” också! Upplever bland ungdomar idag att det är lätt att vara kritisk och ibland rent av elak när man kan gömma sig bakom skärmen och tycka massor. Tycker inte om det samhället :-( Ha en toppendag

 • Bea skriver:

  Du skräder inte dina ord Pernilla men oj så underbart att läsa detta inlägg!! Modigt av dig att våga skriva på det här sättet. Du bjuder in till diskussion bland dina läsare, men det är ju det du vill. Fler såna här inlägg. Ha en fin dag!

 • Louise Pettersson skriver:

  Camilla: Du är patetisk. Tror du på fullaste allvar att de sitter folk hemma i stugorna, rädda för att säga vad dom tycker? Vem ska veta vem denna personen är? Vad skulle kunna hända OM man tycker olikt ngn annan på nätet. Ge dig.

  O ja lilla gumman du har rätt att vara här på Pernillas blogg. Minsann. Du beter dig som en trotsig 15åring. Jag trodde bara du hade slutat läsa här inne eftersom alla här är så tråkiga och Pernilla så dålig??? Jag själv förstår inte vaför ngn lägger energi på ngt/ngn som man retar sig på. Men du kanske går igång på adrenalinet när du ser ngn skriva ngt som du inte tycker om. Och de är ju troligast att de finns en hel del människor som tycker som Pernilla och tycker om henne eftersom de är hennes blogg och man läser väl inte ngns blogg som inte tycker om???? Vad är meningen med de?

 • Ullis skriver:

  ~Tack snälla Pernilla~ för att nån som du, som har status och erfarenhet inom artisbranschen, VÅGAR säga rent ut vad du tycker om Gunilla Perssons behandling av sin dotter!!!!!!!! <3 tusen rosor till dig, det är ju för 17 barnmisshandel hon håller på med, det måste vi allihop tillsammans sätta stopp för! Du är en stark röst i striden, tack!

  vänligen
  Ullis, 4-barnsmamma

 • Patrick Från Finland skriver:

  Tack!!!Tack!!!!Tack!!!!! äntligen nogon som rent ut sagt skriver vad hon tänker om dena vidriga mänicka!!!!
  är av presis samma åsikt som du o hade ej kunat skriva det bätre själv.

 • annso skriver:

  men gud, hon är ju psykopat, eller, fy så läskig hon är, stackars barn, finns det ingen far som kan hjälpa henne/kram

 • Cicci skriver:

  Till Camilla: Du får självklart göra som du vill men jag tycker nog att du ska läsa kommentarer lite bättre hädanefter för jag har sett andra som inte tycker som Pernilla och har själv sagt ifrån när jag inte tycker som hon.
  Alla är vi olika och tycker olika.
  Jag håller med Pernilla i detta läge, Gunilla är ingen ansvarsfull mamma utan vill bara ha rampljuset och då får dotterna lida. Sedan kan man uttrycka sig på olika sätt eller?
  Maja: Jag såg avsnittet där hon ljög om fönstrena hon behövde ha putsade :) det gick från massvis, minst 50 till jag sa att det bara var lite :)

 • Camilla skriver:

  ANNA: TACK för dina värmande ord, känns skönt att veta att det finns människor som vågar stå för vad dom säger och du är en sådan person och det gillar jag.
  Som sagt härinne måste man verkligen älska Pernilla och ingen säger något om hon skriver något elakt men om andra gör det som du och jag då är vi hatade.
  LOUISE: Jag har lika stor rätt som alla andra att vara inne på Pernillas blogg utan att du behöver bry dig.
  Det är inte bara jag som irriterar mig på Pernilla men det är bara jag och Anna som vågar stå för vad vi har sagt utan att behöva krypa till korset och be Pernilla om ursäkt.
  Håller med Anna att det är säkert fler som inte tycker som Pernilla men vågar inte säga det, det om något är fegt.

 • cissi skriver:

  Jag håller verkligen med, hon är verkligen vidrig gunilla persson. Jag mår så dåligt av att se denna lilla flicka hon vågar knappt säga något till sin mamma.. Usch

 • Tess skriver:

  Jag håller så med dig! Hon är inte klok.
  Såg i lokalblaskan att du kommer till mina hoods på lördag. Hade varit skoj att se, men jag måste fira min födelsedag istället. Ha det bäst, kram T

 • Janet skriver:

  PINSAMT Pernilla, du om någon
  borde väl förstå vad som ”gör” TV???
  Du visar vilken avsaknad av insikt du besitter!
  Tänk om alla skulle dömma dig utifrån ditt hysteriska,
  tillgjorda nervösa skratt… du ger inte Direkt själv
  Intryck av att vara den smartaste tjejen, sorry to
  say that!

 • Louise Pettersson skriver:

  Till Anna 2011-09-27 19:44

  Jag talade inte om för ngn om vad den och denna inte får och får göra. Eller hur? Jag frågade henne varför hon var kvar eftersom hon uttryckt att denna sidan är SÅ tråkig med alla Pernilla-älskare. Hänvisade henne till ett bättre forum. För gillar man inte Pernilla vad gör man då här, liksom??? För att reta upp sig själv? Konstigt?

  Sen var det ngn annan här inne som kommenterat om att man inte måste tycka som Pernilla i allt. Och de gör då säkerligen inte jag. Jag har undrat många ggr med mångt och mycket, men de gör man väl med alla människor? Man tycker inte exakt samma sak. Men för de betyder ju inte de att man måste vara otrevlig. Eller? Gunilla beter sig verkligen elakt och de retar upp MÅNGA som ni ser. Näe, jag håller med Pernilla, hon är inte snäll den där Gunilla. Och för de betyder ju inte de att jag tycker lika om ALLT. Eller så kanske de inte är? Ni som vet, berätta!

 • Anette, 5 barnsmamma skriver:

  Brukar inte se Hollywood fruar speciellt ofta, för jag tycker det är ett väldigt ytligt program men råkade se en bit ur gårdagens program och man mådde riktigt illa av hur detta lilla barn behandlades, det syntes såååååå tydligt att hon verkligen inte ville uppträda och hon såg så ynklig och rädd ut. Vad fruktansvärt att ha en sådan mamma som inte förstår sitt barns bästa……… :-(

 • Karin skriver:

  Ha ha ja det här inlägget tog skruv Pernilla… men nåt annat var väl inte väntat. TACK bara för att du vågar säga vad du tycker – fastän vi har yttrande frihet i det här landet så är det så många som inte vågar det. Får väl rubrikerna på Expressen i morgon… Ja du minns väl Ullared…. Men du har såååå rätt. Vilken kvinna.. jag mår dåligt av att se hennes falska sätt och elaka och egoistiska …. ja hoppas att nån psykolog tar sig an dem och hjälper dem för det behöver dom.
  TACK ännu en gång Pernilla för att du e du och att du vågar….
  /Karin

 • Maria skriver:

  Ja fy vilken satmara! Tänker på Cruella Deville när jag ser henne…..visst är dom lite lika??! Avskyvärt hur man kan behandla sitt barn på det sättet! Snacka om storhetsvansinne……. =(

 • Ann skriver:

  Sluta bry er om toket Gunilla. Se klippet nedan och lägg eran energi på barn som lever i fruktansvärda förhållanden.

  http://www.youtube.com/watch?v=q1kbayAdlgg&feature=related

 • X skriver:

  JA Susanne Nilsson 2011-09-27 22:18, han stack!

 • Susanne Nilsson skriver:

  Hahahahaha så jäkla bra skrivet !

  Gunilla har säkerligen lika gott hjärta som alla vi andra.
  Men jösses så blåst hon verkar .
  Hoppas verkligen Erika har en smartare pappa !

 • Linn skriver:

  Hej Pernilla!

  Måste medge att detta är första gången jag besöker din blogg, då jag hamnade här efter att ha gjort två (minst sagt irriterade) inlägg på Gunillas egen blogg igår kväll. Någon skrev sedan i sin kommentar, att du uttalat dig om Gunilla här. Blev nyfiken..

  Sååå bra skrivet av dig, jag gapskrattade och var upprörd om vartannat. Gunilla har uppenbarligen stora personliga problem, vilka hon nu överför på sin stackars tös. Vi är lyckligtvis många som reagerat på detta, men jag är rädd att hon (Gunilla..) inte är kapabel att se bortom sina egna brister och take action. :-( Mycket, mycket oroande. Vågar man hoppas att någon med befogenhet att agera, ser programmet och faktiskt GÖR något..? Är det alltför naivt..? Antagligen. Men man gråter ju nästan när man ser lilla Erika och hennes tomma ögon, sjuka lilla ansikte och bedjande blick. Hur kan man som mamma inte SE detta?? Eller SE och ignorera, för egen vinnings skull?? Äckligt, vidrigt, riktigt sjukt är det.

  Har sett ett antal avsnitt av programmet ifråga, och tycker egentligen att de alla är mer eller mindre rubbade (fruarna alltså), men Gunilla är värst eftersom hon verkligen skadar sin dotter. Maria M är troligen den mest normala av dem, hon är mest lite excentrisk och ”speciell”, men på ett harmlöst sätt. Ganska charmigt faktiskt. Hon skadar nog ingen i alla fall, och man MÅSTE nästan tycka om henne, antingen man vill eller ej.. 😉

  Hur som helst: Mycket bra inlägg du skrev, all heder till dig för din ärlighet, moral och ditt moderskap. Har sett din son på tv (på ett barnprogram), och HAN, till skillnad från Erika, ser verkligen ut att VILJA sjunga och uppträda! Det är SÅ det ska se ut! Se och lär, Gunilla. Men det uppnår du aldrig genom att pressa, stressa och tvinga flickan att leva DITT liv!

  Tack för ordet Pernilla! :-)

 • Sandra 32 JKPG skriver:

  Ja det var det V I D R I G A S T E jag sett!!!! Hur i h****” kan man göra sin dotter så illa! Fick ont i magen när jag såg det. Stackars lilla Erika. Jag har inte klarat av att titta på Hollywood fruar p g a Gunilla Persson men igår så blev det så,tyvärr…eller vad man nu ska säga!!!!
  När jag hörde henne säga: ”-Det är Gud som gör att du kräks för han vill att du ska få upp slemmet i halsen så att du kan sjunga bättre.” Ville jag ”gå genom” tv:n och ge henne en rak höger!
  Alltså att hon får vara med i tv,att det visas! Hon borde bli portad av tv.
  puh…skönt att få skriva av sig sin ilska om detta.

  Kram Kram

 • Anna skriver:

  Malena: jag är inte ett fan av Pernilla eller Gunilla. Gillar bara Maria Montazami.
  Det där med TV, det går inte att förklara, så läs en gång till vad jag skrev. Och en annan skrev även att TV förvrider sanningar.

  Skumma inte, utan läs!

 • Maja skriver:

  Ja usch vilken hemsk människa, stackars stackars Erika. Man ser så tydligt att hon inte vill, tänk att bli tvingad runt och uppträda när man inte vill bara för att man har en mamma som är helt fixerad…
  Mytoman är hon också, dels när hon hittade på om att hon blev slagen av mammans vårdare men också då hon ljög om alla fönster hon hade för fönsterputsarfirman (var det inte någon som såg det?)… Sa att hon hade typ 50 st fönster som skulle putsas sen när det kom ett helt gäng med fönsterputsare så undrade hon varför de var så många -jag har aldrig sagt att jag har många fönster så hon då?????????? Varför hittade hon på det, INTE normalt i allafall. USCH för Gunilla och stackars Erika, hoppas att hon är ett maskros barn som kommer att klara sig i livet trots sin psykomamma…

 • Maria skriver:

  SÅ bra skrivet Pernilla!!!! Håller med dig till 100% !!

 • Cicci skriver:

  Jag har sett alla avsnitt denna säsong och såg även Gunilla i NY-fruarna.
  Hur tv än klipper så sätter kvinnan stor press på sin dotter som verkligen visar att hon inte mår bra. Om nu även Gunilla skriver på sin blogg att dottern blir mobbad, utfryst mm (och det är verkligen hemskt) då är det faktiskt upp till GUNILLA som är mamma att ta tag i detta och kanske inte ha sin dotter som en front för sina egna misslyckande (vilket hon även själv sagt att hon haft och hoppas det går bättre för Erika)
  Ja, Pernilla använde en del hårda ord men det är väl ändå upp till henne. Hon får ju stå för dem och kommer inte undan heller då det är en blogg som MÅNGA läser och det är ju då även HENNES BLOGG. Hon får skriva vad hon vill och tycka vad hon vill. Sen kan vi alla tycka att hon bara tycker till om en del saker MEN det är fortfarande upp till henne.
  Hoppas att Gunilla tar tag i problemen med Erika istället för att försöka få henne att bli känd! Sen har hon ett annat korkat uttryck ”jag gav den där mannen pengar för att det ser bra ut i TV” som sagt har hon koll på att hon har en mick på sig!
  Ha en härlig vecka allihopa!

  Kram kram

  http://cjtvabarnsmamman.blogg.se

 • Sara skriver:

  Håller helt med dig Pernilla! Jag höll på att trilla ur soffan när hon började blanda in gud i dotterns kräkningar! Jisses! De andra fruarna (utom Maria M. ) är också rätt mysko tycker jag. Är det bara jag som tycker att Agnes-Nicole INTE är en bra skådespelerska föresten? Jag skäms när jag ser klippen från hennes ”film”….
  Nä, jag gillar Maria Montazami bäst, hon bjuder på sig själv och försöker inte vara någon annan.

 • Malena skriver:

  Tack Pernilla, bra skrivet.
  Kul för den där Gunilla att hon har ETT fan i alla fall, Anna som förpestar här i kommentarsfältet. Så korkat att tro at det är TV´s fel och att det är dom som vinklar allting, har dom klippt in vad hon har sagt till barnet från någon annan då eller? Knappast!

 • Elisabeth skriver:

  Jag såg detta eftersom min dotter tipsade mig om detta. Jag såg ett inslag på Expressen och jag må säga att jag blev illamående över en moders beteende mot sin dotter. Hur vid än världen är så kan jag inte ens i min vildaste fantasi förstå hur en mamma kan behandla sitt älskade lilla barn på detta sätt. Det är ju misshandel!!

 • Nicklas skriver:

  Hmmm…… Gunilla Pöööörsson – nej tack!!!!
  måste flika in att Anna Anka och ”hennes beniga arsle” (sjukt kul kommentar förresten…) nu försöker få norrmännen att gilla henne. Hon är nämligen med i deras version av Let´s dance som heter ”Skall vi danse?”… kan ses på Sjuan (gamla TV4+) på söndagskvällarna om det är någon som vill… 😉

 • alice skriver:

  Ja man hoppas nån får upp ögonen och hjälper stackars Erika,har hon ingen pappa?.
  Hysteriska människa till mamma.

  Dom har alltid med en idiot för annars skulle dom inte få så många tittarsiffror tror jag,vem minns inte Anna Anka,självgod och pantad som få.

 • Josefina skriver:

  En riktigt elak tant verkar hon vara. Och stackars, stackars hennes lilla tjej. Otäckt. :(

 • Anna skriver:

  CAMILLA: Jag förstår dig att du får påhopp, som gör att du inte vill kommentera så mycket längre. Skönt att se att någon normal och vettig människa tycker likadant. Instämmer allt du skrivit!
  När jag läser senaste comments, gör det mig verkligen mörkrädd hur mycket hat folk bär. Inte friskt!!

  Pernilla Wahlgren triggar upp dom, genom att lägga upp ett hemskt inslag hur hon ser ut och en arg bild på G.P. Någon skrev att hon var ful, häxa , fläskig och har puckelrygg. Men vänta nu, nu får det väl vara! Folk är födda som de är, ingen kan rå för det. Undrar hur du ser ut själv?! När man skriver såna saker som P.W och andra, undrar jag egentligen hur man mår själv?

  Pernilla, du skriker ju åt dina barn som en galning, och skäller. Det sade du i intervjun i Kattis tidningen förra året, och är du någon ängel? Som skriker och blir galen på dina barn. Kontrasten till Gunilla som inte gör. Och duu! Det är behjärtansvärt av Gunilla ta hand som sin mamma och är snäll mot sin katt.
  Men du väljer hellre att göra såhär. Maria Montazami, Yvonne Ryding, Carina Lidbom några till skulle ALDRIG skriva såna saker och hänga ut någon…..
  Mogna & vuxna människor dom!

  Louise P: Utmobbningen kan du läsa på Gunillas blogg. Och du, vad ger dig rätt att säga så till Camilla? Hon har all rätt att vara härinne om hon vill. Vare sig om hon slutat kommentera, eller vad hon än sagt. Jag håller med henne det hon skrev man måste hålla med P.W och ”älska” henne.. Det är fel!
  Samtidigt undrar jag verkligen om varenda kotte tycker så samma som hon, jag tror det inte. Inte varenda en i alla fall.

 • Minna skriver:

  Hej Pernilla, har inte kollat på svenska Hollywoodfruar denna säsongen men hon värkar hemsk! Fast även om alla tycker illa om Anna Anka tycker jag ändå inte illa om henne, men du är ändå bäst! kram

 • Pingback: Linns blogg
 • Chinna skriver:

  Hej,

  Håller fullständigt med dig. Hon har bara övat in en enda sång med stackars dottern som förmodligen inte kan några moderna låtar. Tyvärr vill tv ha in profiler som upprör, nu har dom verkligen lyckats. Hela vår familj sitter och suckar, svär och mår dåligt hur hon behandlar dottern. Häxa.

 • Ingela skriver:

  Hej Pernilla.
  Först vill jag säga att jag har följt din blogg sedan ett par år tillbaka och tycker den är super. Jag och min son (15 år) tittade på avsnittet igår och vi sa till varandra – Är detta på riktigt ??? Hoppas att det kommer någon som räddar Erika från denna morsa. Det du säger i din blogg är SÅ klockrent !!

  / Ingela

 • Camilla i Karlstad skriver:

  Hej!
  Avskydde Gunnila redan i New York fruar. Redan där funderade man (hur hjärndöd kan en människa bli).
  Älskar din bok Pernilla
  Kram
  Camilla

 • Helena skriver:

  Jag håller med, hon är helt störd! Jag klarar inte av att titta på hollywoodfruarna på grund av henne, hon är vidrig! Jag blev tvungen att byta kanal när hon dök upp för jag blev så otroligt irriterad över hur hon betedde sig. Det är ofattbart hur någon ens kan bete sig på det sättet, det måste vara nåt som inte står rätt till i huvudet på henne.

  Tacka vet jag Maria Montazami, hon är en väldig kontrast till Gunilla Persson. Fler borde vara så härliga som Maria!

 • Carina i Malmö skriver:

  Ja jag håller med, en värre skräcködla än hon får man leta efter…
  Vidrig människa och stackars lilla Erika som plågas av sin hemska mamma.

 • Isabelle skriver:

  Hon är en fruktansvärt vidrig person. SJUKT! Tyvärr drar det ju tittare till rutan men att man kan vara så skruvad i korken ens får visas i TV… Sorgligt. Och för att intens prata om stackars Erika sen, all ”spark” i hennes ögon är helt försvunnen. Man mår bara illa av att se ett så olyckligt barn. SKÄRPNING GUNILLA.

 • Lillan skriver:

  Helt klockrent inlägg, Pernilla! Håller med dig till ett tusen procent! Hatar verkligen Gunilla Persson. Jag vet att HATA är ett mycket starkt ord, men jag blir helt vansinnig på henne! Hon går mig på nerverna.. skulle bara vilja ge henne en stor fet smäll, rakt i ansiktet så kanske hon vaknar upp och inser att hon inte borde vara så på med sin dotters karriär..

  Man ska finnas där för sitt barn och stötta, vara stolt över sitt/sina barn, men tammefan inte hålla på och åka hit och dit på olika talangtävlingar och bestämma när barnet ska och inte ska sjunga..

  Flickan vill ju inte ens sjunga sådär mycket som hon blir påtvingad. Jag tror att mamman vill åt kändisskapet mer än dottern någonsin velat. Och visst kan dottern sjunga, inget fel på rösten, men jag tror att mamman tror att dottern sjunger bättre och mäktigare än vad hon faktiskt kanske gör. Hon måste skola rösten och växa till sig lite, så tror jag att hon får en mycket bättre sångröst.

  Ful är hon också.. Gunilla alltså.. förlåt, så ska man kanske inte säga heller.. men titta på henne! Sminkad som… jag vet inte vad.. stor näsa, stora tänder, puckelrygg.. och det där pinsamt fula skrattet som kommer titt som tätt.. hon ser ju fan ut som en häxa..!

  Nej, usch och fy för Gunilla.. bort med henne.. och det där avsnittet då hon stod och bråkade med hemhjälpen.. när hon ringer polisen och säger att hon blivt slagen av den äldre damen.. snacka om att göra sig bortgjord! Hemtjänsten la ju aldrig ens handen på henne, det var ju snarare tvärtom..! Gunilla tog ju tag i hennes arm och höll i den hårt..

  Så, nu har jag rensat luften lite..! :)

  Tack för en underbar blogg Pernilla, du är bäst! 😀

  Ha det!

 • sofie skriver:

  Har aldrig sett ”såpan” varken denna eller de andra hollywoodfruarna. Verkar lite
  hysteriskt och inget roligt nöje att se på…..men får nog nu ändå ta en titt på detta spektakel.

 • Anna larsson skriver:

  Fy tusan vadbra att du reagerar och gör din röst hörd för denna lilla tjej. Vi borde startaen sida som heter Erikas vänner på Facebook, göra en namninsamling och skriva brev till denna hemska mamma som just nu trasar sönder sin dotter. Det är judon liten man lägger grunden man ska stå på resten av livet, det är jättebiktigt att man får Känna och vågar litA på det man känner… Det får inte denna tjej lära sig.
  Tårar.

 • carina-elisa skriver:

  Hej Pernilla, Jag läser din blogg dagligen och har gjort så i ca 1 år men aldrig lagt någon kommentar. Jag har full förståelse för allas hat mot Gunilla Persson då jag själv blev mycket upprörd efter det senaste programmet. Men sen började jag tänka efter lite.. Ingen av oss vet hur Gunilla är uppväxt, vilka referenser hon har, hur hon har blivit påverkad, vad som hänt henne i livet etc. Vi vet bara det lilla i ser i TV-rutan. Lilla Erica har kanske bara sin mamma och ser henne som sin stora trygghet. Hon kanske inte vet något annat. Vi som har andra uppväxter och andra referenser på livet och uppfostran blir såklart upprörda, men vad Gunilla (och Erica) behöver är ju KÄRLEK! Någon som älskar dem precis som dom är. Det är bara genom kärlek som hat kan försvinna. I mina ögon är Gunilla den som behöver mest kärlek av alla! Hennes uttalanden skriker rädsla. Rädsla för att inte räcka till, för att inte duga som hon är… Ska man på något sätt kunna hjälpa Erica är det genom att ge kärlek till Gunilla så hon i sin tur kan ge kärlek och glädje till sin fina dotter!
  Kram från mig och tack för en bra blogg!!

 • Pia skriver:

  Efter förra programmet, inte det som var igår, utan veckan innan, blev jag så förbannad på den där jävla Gunilla så jag skrev till tv3s tittarombudsman och bad dem klippa bort den där kärringen hur programmet. Tyvärr har jag inte fått något svar alls…
  Jag fattar inte att de som står bakom kamerorna fortsätter filma, jag hade vägrat och gjort allt i min makt för att detta lilla barn, Erika, ska få vara barn och duga som hon är och göra det HON vill.
  Hoppas Erika gör revolt när hon blir äldre och följer sitt eget hjärta!!
  Jag har alltid tyckt om Svenska Hollywoodfruar och tycker det är kul att följa de andra fruarna… men nu tycker jag det är jobbigt och inte riktigt lika kul… tyvärr.

  Tack för allt du gör och att du bjuder på dig själv!
  Massor med kramar Pia

 • malin skriver:

  Shit påmfritt! Vilken galning! Man ser ju vad hon är kapabel till när hon skriker på hennes mammas ”care taker”. Man vill ju inte veta vad som händer när kameran inte är på och hon är hemma ensam med sin stackars dotter..

  Jag har tagit ett aktivt beslut att inte titta på såna däringa dokusåpor med knäppa människor som uppenbart har något fel i huvudet. De borde få hjälp istället. Och när barn är inblandade så blir det ännu mer tragiskt och faktiskt oacceptabelt i mina ögon.

 • Victoria skriver:

  Jag kan inte mer än hålla med dig, hon är en riktigt fruktansvärd människa! Som när hon ville bli av med den människan som tog hand om hennes mamma då ringde hon polisen och sa att hon slagit Gunilla! Eh, kameran var på och inget sånt hände… Hon e så blåst så klockan stannar! Snacka om att hon förstör hennes dotter! Det är ju ett under om hon lyckas bli någorlunda ”normal”!! Som sagt, det är skillnad om barnet själv vill men uppenbarligen vill hon inte det!

  Det var skönt att slippa Anna Anka och nu har vi fått Gunilla istället… Det är bara att hoppas att hon har försvunnit till nästa säsong!!

  Ha det så bra! :)

 • Cessan skriver:

  Även glamorösa Hollywood har sin baksida…Gunilla Persson!!! Kameran på – då är allt så wonderful! Men när hon tror att kameran är av då kommer den riktiga Gunilla fram…

 • Lotta skriver:

  Louice Pettersson, alla måste inte hålla med Pernilla…
  Stackars Erica, jag hoppas att hon får kraft någonstans ifrån och att hon får många fina och snälla vänner som bjuder henne på kalas. Kram

 • Lena skriver:

  Go Pernilla!! Håller verkligen med. Man har ju lust att låsa in människan på psyket. Såå fruktansvärt vidrig.!!!!

 • Annki skriver:

  Ja jag håller med dig Pernilla,jag och min 10åriga dotter tittade på detta och en sådan vidrig kvinna skulle inte få ha barn,bara för att hon inte blev det hon tänkte i sitt liv behöver hon inte köra med sin dotter.
  Min dotter sa skulle du kunna göra så mamma svar=aldrig
  Man vill ge kärlek och omtanke när barnen håller på med något dom gillar
  Och denna kvinna har inga känslor för varken mot sin dotter eller andra

 • Hanna skriver:

  Hej.. och tack för en bra blogg :)
  kan inte mer än hålla med tyvärr om Gunilla.. för hon är så vidrig, tycker så synd om Erika.! Inte för jag vet så mkt om musik men tycker man om att sjunga kan man mer sånger än bara 2.eller??
  Kram och ha en skön kväll..

 • simon18 skriver:

  Helt rätt Anna!

 • Linda Brännström skriver:

  …det här är DIN blogg Pernilla och du får tycka, tänka och skriva PRECIS VAD DU VILL i den. Så fortsätt med det :)

 • Linda Brännström skriver:

  Jag håller med vart enda ord du skriver Pernilla!
  Vidrigare människa får man leta efter. Jag hoppas hennes dotter vågar säga ifrån en vacker dag, men det verkar som hon är hjärntvättad av denna kvinna tyvärr :(

 • Louise Pettersson skriver:

  Till Anna 2011-09-27 16:11 och Camilla 2011-09-27 16:22

  För de första; Camilla. Har du ff inte slutat läsa denna bloggen. Om jag inte missminner mig så tackade du för dig för ca veckan sedan och bad alla här mer eller mindre dra åt skogen för att vi är ”Pernilla-älskare”?! Vad gör du kvar här inne och spökar runt och är allmänt bitter och tragisk. Om du nu inte gillar Pernilla och vad hennes blogg och bloggläsare står för, är de inte bättre att gå vidare och skapa dig ett liv istället? Tragiska människa. Jag vet inte hur du är uppfostrad men vanligt vis så ber man om ursäkt ifall man säger ngt dumt eller drar förhastade slutsatser som inte stämmer överens de man först trodde. Se så…hitta ngn annan stans och spy ur ditt näthat.

  Anna: stackars Gunillas dotter, som både har en mamma som är elak och rent av vidrig mot andra PLUS att hon är utmobbad i skolan. Hur har du fått fatt i den informationen förresten? De KAN ju vara så att andra barn och mammor inte vill ha med den familjen att göra p g a att Gunilla är som hon är. Elak. Man FÅR tycka illa om andra människor utan att man är en dålig person. DESSUTOM pratar ju Gunilla ner andras barn fruktansvärt så skitsnack borde inte vara ngt som rör henne i ryggen.

 • Kerstin Bergqvist skriver:

  Ja jag håller fullständigt med! Hon är den mest störda människan på länge!
  Hon kommer att förstöra Erika, är jag rädd!
  Kan ingen människa stoppa henne tro!
  De är ju alla fjompiga i den serien, alla på sitt sätt!
  Tänk bara på Agnes Nicole!
  Ja herre gud, tur att man inte år bekant med dom!

 • Anna skriver:

  En till som håller med vartenda ord du skrev här… Om flickan nu är så ensam (inga kompisar) som det påstås, så kan man ju förstå att hon är tillbakadragen och tystlåten. Och att då hela tiden matas med att ”alla andra är dåliga” ger ju knappast några positiva vibbar. Förmodligen är det så att inga andra föräldrar vill umgås med Gunilla Pööörson, och därför har hennes dotter inga kompisar. Hjärtat blöder ju för den stackars flickan, spelar ingen roll att det är rumsrent i Hollywood att behandla sina barn som marionettdockor. Det är lika illa för det! Och om flickan nu verkligen VILL sjunga, varför får hon då inte gå i musikskola, ta sånglektioner, sjunga i kör osv? Bara för själva GLÄDJENS skull? För allvarligt talat, så j-vla talangfull tycker jag inte att hon är, men möjligtvis om hon får rätt undervisning i förhållande till sin ålder. Nä, usch och fy. Låt barn vara barn!

 • Micke skriver:

  Ställer man upp i ett sånt här program så har vi som tv-tittare all rätt i världen att säga vad vi tycker!
  Ger man sig in i leken får man leken tåla!
  Micke har talat.

 • Monica skriver:

  Jaaa, hon är inte charmig nånstans!
  Så jag håller helt med dig !
  Dom andra är kanske inte heller så roliga men dom verkar iallfall vara snälla. Gunilla verkar vara genuint elak och bitter.
  Bra rutet pernilla.
  Ställer man upp i ett sånt här program får man tåla att bli kritiserad!

 • Malin skriver:

  Hej Pernilla och alla där ute! Håller fullkomligt med dig,fy vilken hemsk människa och konstigt att dom överhuvudtaget får sända det! Stackars lilla flicka!!!!!! Jag ville bara gråta när jag såg eländet igår!

 • Camilla skriver:

  ANNA: Du skrev verkligen precis som jag tänker men jag får hela tiden påhopp av andra så jag brukar inte lägga någon kommentar så ofta längre, har börjat tröttna på denna ”ÄLSKA PERNILLA BLOGGEN”.
  Hennes påhopp på personer som hon inte känner är helt fel och hon borde som du skriver säga det till Gunilla istället men det vågar hon väl inte, utan hon måste få medhåll av sina bloggvänner istället.
  Så fort man inte tycker som Pernilla så är det fel, t.o.m. folk ber henne om ursäkt för att ha skrivit något dumt istället för att stå för vad dom har skrivit.

 • Maggie skriver:

  Jag blir illa berörd när jag tittar på hur lilla Erika signalerar att hon inte vill, kan eller orkar uppträda och sjunga. Alldeles för höga toner och för svår sång för en liten barnröst, enligt min mening!

  Tack för att du reagerar!

  Kram Maggie :-)

 • Anna skriver:

  För det första, så tänker jag inte följa efter strömmen , inte ens dig Pernilla.
  För jag tycker det du skrivit är alldeles över gränsen, att kalla Gunilla för fula och hårda ord. Visst, jag kan TYCKA att hon går för långt, med pressen och propsa på Erika.

  Tyckte även att hon såg verkligen sorgsen, tomma blick i ögonen. Men har du tänkt på att det KAN vara mera som ligger ”Bakom kulisserna” ?!!!!
  Jo, så här är det, att hennes Erika är mobbad och utfryst i skolan, ingen vill umgås med henne. Hon mår verkligen dåligt dagligen pga detta, och hon blev bjuden på två fester men blev ändrat, för mammor till barn ville inte ha henne.
  klart det påverkar Erika jättemycket, hon mår så jäkla dåligt av detta.

  TÄNK själv, att det är mobbningen/utfrysningen som gör att barn mår jättedåliga. Klart det följer Erika med hem och det syns i hennes ansikte. Tror du/ni att hon springer av glädje hemma när hon kommer hem? När det är så illa i skolan. Nej precis..!

  Läste det på Gunillas blogg, för att läsa hennes version utifrån inslag som visas på TV. Du vet mycket väl hur tv kan förvrida sanningar och visa bara de värsta bitar. Du är så otroligt dömande och så ful i språket. När vissa berättar om hur dåligt de mår av sina föräldrar, så skriver du snälla ord och dömer inte deras föräldrar. Men när det gäller Gunilla eller ngn annan, då spränger du gränsen och bara haglar över massa fula ord. Det är mer vettigt och vuxet att skriva ett normalt språk. Dessutom skrev någon här på bloggen, att du borde skriva direkt till henne och gärna läsa hennes version. Än att hänga ut henne så här, och få medhåll av många här. Det är inte friskt…!

  Sedan, så tycker jag att det är du som är vidrig som ignorerar när andra skriver om djurhållning i samband med danskt kött & pälsmössör nyligen. Så fort det har med djur att göra, så är du som is och ignorerar detta. Du sjunker i mina ögon, som går för långt nu..! Vad har Anna Anka eller G.P gjort dig för illa? Är säker på om du hade träffat dom på någon gala, eller liknande – då hade du absolut varit trevlig och pratat med dom. Tillochmed säkerligen märkt att de kanske är trevliga mot dig? Du är så himla tanklös!

  Jag står för vad jag säger, ändrar mig inte!

 • Fika skriver:

  Ja, men precis – vad är det för allvarligt fel på den människan! USCH!
  Hon är ju ond mot alla människor, såg den stackars lilla damen som skulle försöka sköta hennes mamma. Hon var ju helt galen mot henne!!! För att inte tala mot hennes dotter….
  Massor med kramar från mig och all min kärlek till er alla!

 • Christina skriver:

  Det är väl bara nån vecka sedan ALLA tyckte sååååååååå synd om Gunilla Persson eftersom alla de andra Hollywoodfruarna pratade ”skit” om henne bakom ryggen.
  Gunilla P var ju såååååå fantastisk som tog hand om sin åldersdementa mamma.
  Nu är hon en ”vidrig person”…….gracerna skiftar fort!:-)
  Men nog bar hon sig dumt åt emot den anställda kvinnan som skulle sköta hennes mamma och hennes sätt mot dottern är förfärligt! Den stackars ungen verkar inte ha en normal uppväxt på nåt sätt. TV3 borde skämmas att visa upp sån typ av ”barnmisshandel”!

 • Mia skriver:

  Har inte tittat på ett enda avsnitt av Hollywoodfruar men tänkte att det var dags för premiär igår så att man vet vad folk pratar om.
  Ja, jösses det var det värsta jag har sett och den mamman! Håller med dig i det du skriver, det är fruktansvärt, stackars barn!

 • Nettan skriver:

  Jaa du Pernilla, håller verkligen med dig!! Gunilla är vidrig. och tänk igår när hon även sa till Erika -”jag har sagt till jesus att han ska göra så du kräks, det är bra Erika” VAAAAAA det är så man dånar.
  Och stackars Erika, hon ser alldelles tom och livlös ut, spelar ingen roll vad Gunilla säger till henne. Hon ser ut som en levande död flickkraken!! Hon vågar knappt säga att hon behöver gå till toaletten!!!
  Skrämmande!!!

  Kram och ha en fortsatt bra dag!
  /Nettan

 • Lika skriver:

  Skitbra Pernilla!!!!

  Tycker att det är kanonbra att du som offentlig person tar upp sånt här som är käpp rätt åt h…….. Hos dig så kan vi bloggläsare tycka till och spy galla över en sån här vidrig människa och det syns utåt, annars hade vi aldrig fått vår röst hörd, så skit bra Pernilla. Du är bäst :-)

  Kram Lika

 • Hanna skriver:

  Håller med dig totalt!!!!
  Sitter troget varje måndag och ser Hollywoodfruar.Kom på mig själv flera gånger igår att jag bara satt och gapade. Man blir förbannad på denna kvinna, samtidigt som man gråter inombords för denna söta lilla Erikas skull.

  Tänker på låten IKAROS… ”dom drömmar man själva har förvägrats, vill man förverkliga genom sina barn” …i detta fall SÅÅÅ sant.

  Följer troget din blogg, du är en klippa, som lyser upp vardagen för oss läsare:-)
  Kram till dig.

 • Malin G skriver:

  Vidriga jävla Gunilla. Tyckte så sjukt synd om Erika. Stackars. Mådde sååå dåligt när jag såg programet igår. Stackar stackars barn!!!!

 • Ulrika skriver:

  Håller fullständigt med, hon ÄR verkligen vidrig. Ankan ter sig nästan normal i jämförelse med pööörsson. Bra skrivet av dig där!!
  Kram på dig 😉

 • Lotta skriver:

  Jag håller med! Hur f*n kan hon ens få ha kvar barnet?? Tyckte SÅ synd om flickan o hon mådde ju såå dåligt!! Och du har så rätt, det är helt klart hemsk-Gunilla som vill att dottern ska bli känd o synas, inte hon själv.

 • Maria H skriver:

  Håller med i vart enda ord du skriver!!!
  Oj vilka arga statusuppdateringar det var efter programmet igår på facebook!!

 • Karin skriver:

  Gunilla Persson har en blogg på tv3 hemsida, det är ju bättre att skriva där direkt till henne.

 • chris skriver:

  ja hon är vidrig och jag tycker tv3 ska ta sitt ansvar och klippa hort henne genast det måste finnas annat matrial att använda- genom att visa kvinnan godkänner man ett oacceptablet beteende.

 • Annsofi skriver:

  Hej,
  Om det är så hemskt som det framstår på tv, så är det mycket riktigt vidrigt. Men du om någon, Pernilla, vet väl hur media kan vrida och vända på saker och få lögner att framstå som sanningar. Så även i den här typen av program såklart. Så man kanske ska passa sig för att använda för hårda ord innan man vet hur det egentligen ligger till… Men jag håller med om att det ser hemskt ut!
  /Annsofi

 • Märta skriver:

  Det bästa man kan göra när det gäller skitprogram är att inte titta – låga tittarsiffror är ju inget de vill ha, då läggs det ned.

 • Kathrin skriver:

  Instämmer fullständigt! Har också reagerat på denna hemska gammalmodiga kvinna. Flickan verkar ju vara livrädd för sin mamma. Usch hemska tanke om hon skulle misslyckas, stackars barn.

 • Karin skriver:

  I Sverige så skulle det där aldrig få ske!

  Men i USA har man såna hemska meningslösa tävlingar för barn:(

  Stackars barn, och stackars Erica.

  Men tycker att tv3 måste ta ansvar också. Dom visar väl mamman för att dom tror att vi tycker att hon är rolig.

  Men om Erica inte vill det som hennes mamma sååå gärna vill att hon ska göra (Åka runt och sjunga och visa upp sig på olika talangtävlingar för att bli upptäckt och känd) så är det barnmisshandel!

  Varför visar dom ingen normal vardag med mamman och dottern då dom gör normala saker och pratar om vardagliga saker!
  Dom kanske inte äns har en normal vardag. Ser hon sin dotter i överhuvudtaget för den hon är!!

 • Fridoline skriver:

  Fatter ikke at tv3 kan sende den barnemishandlingen på tv, og ikke heller anmelde til sociala myndigheter.

  http://www.expressen.se/noje/1.2573649/barnpsykologen-det-strider-mot-barnkonventionen

 • Mija skriver:

  Tycker att alla som avskyr det vi ser, ska skriva till TV 3´s klagomur! De kan gott överösas av mail där vi skriver vad vi tycker!! Jag har redan gjort det!!

  Klagomuren
  Är du inte helt nöjd med vad du får ut av TV3? Låt oss få höra din åsikt! Skicka ett mail på: tittarombud@tv3.se och berätta vad du känner. Vi kan tyvärr inte svara personligen på allt, men vi läser och tar åt oss all kritik

 • Ebba skriver:

  Ååååhhh vad skönt att få skriva av sig lite om den vidriga Gunilla, ju är ju ta mig f-n inte klok i huvudet. Tänk att behöva få växa upp med ett sånt monster till mamma, stackars lilla flicka. Undrar som många av Er andra hur TV 3 kan stå och filma och låta henne hålla på med först sin mammas skötare och sen sin egen dotter på det vis hon gör.
  Nej, spärra in ”människan” eller odjuret och som sagt släng nyckeln så att aldrig någon hittar den igen!
  Ha en underbar dag i höst solen!
  Kram Ebba

 • Kattis skriver:

  Håller fullständigt med dig om att Gunilla Persson är en hemsk människa! Förstår inte för allt i världen att TV3 visar denna barnmisshandel. Usch och fy!
  Stackars, stackars Erika. Blir alldeles kall när jag ser detta program.

 • Trebarnsmamman skriver:

  Håller med, hon är vidrig, vidrig, vidrig!

 • Pia skriver:

  Håller med fullständigt. Det är ju ren barnmisshandel hon håller på med. Att tv3 kan använda en sån hemsk människa för att få tittarsiffror. Det är ju en sak när dom beter sig som idioter själva men när dom drar in stackars barn i det hela då är det fruktansvärt. Hoppas att tv3 väljer att ta bort henne ur serien hur kan man betala en sån hemsk människa. Hon borde ju inte få behålla vårdnaden av sin dotter..

 • Lisabett skriver:

  Gunilla bloggar på TV3…ge henne en kommentar där ….det har jag gjort. Hon försvarar sig där o säger att hon känner sitt barn bättre än oss….

 • Cia skriver:

  SKITBRA Pernilla!!! Hon är sååå j-a vidrig och jag blir bara på riktigt förbannad när jag ser henne på TV. Hon KAN bara inte vara riktigt!?! Och att TV3 vill ha med henne är hemskt!! Stackars lilla barn!!! Någon borde göra något!! Klarar knappt o se programmet längre för att hon är med! Och det du skrev om Anka.. haha, klockrent! TACK för att du tog upp det. Bra skrivet!!! Men vad gör man åt det!?!

 • veronica skriver:

  Tusen tack för att du också skriver om denna hemska människa. Jag mådde riktigt dåligt efter hennes beteende mot sin stackars dotter. Fan kan ingen göra något som gör detta program????????helt sjukt!!!!!!hon är sjuk. Det är ju hennes egna drömmar.Stackars lilla tös, för denna hemska mamma.
  Tack för en bra blogg Pernilla.
  Kram Veronica H

 • Petra skriver:

  Ärligt talat borde inte kanal 3 visa lite ansvar i det här?? Stackars barn!!!

 • Helle skriver:

  ÄNTLIGEN…någon som skiver exakt det jag känner! Var âr alla tidningar nu som alltid skriver om allt som händer? Har tyckt Svenska Hollywood fruar varit roligt tidsfördriv förut men nu är det bara deppigt att titta på. Har ont i magen av se stackars Erika och galna Gunilla som hoppas på en ny familjeförsörjare. Hon skulle behöva en kurs I att läsa/förstå sitt barn. Stackars Erika vet väl inget annat och tror hon sviker sin mamma annars. Mår illa! Tack för att skriver om det! Kram

 • Ellali skriver:

  Ja visst är det hemskt! Man kan bara inte tro att det verkligen kan vara sant!!!
  Där sitter man o småmyser åt de andra fruarnas tokigheter, sen kommer hon, ”häxan”(ursäkta) och man bara fasar..och lider såå med den stackars flickan…det där med gud och spyan var ju droppen….!!!!! Huva.
  Näe, tacka vet jag mammor som du, och jag, och alla ni andra mammor här inne! 😉
  Kram!

 • Helene skriver:

  Bra inlägg!! Kan bara hålla med alla att hon är en vidrig människa. Försöka ta igen sin egen misslyckade ”karriär” på sin stackars dotter. Dessutom HELT omedveten om hur en 9 åring ska klä sig. Möjligtvis klädde man sig så n är Gunilla växte upp på 50- och 60-talet, men 2011…stackars tjej säjer jag bara!!

 • Carina skriver:

  Hålller helt med.Blev bestört när jag såg hur hemsk den där Gunilla är. Inte konstigt att barn får prestationsångest. Stackars lilla Erika och ha en så hemsk mamma.

 • Julia skriver:

  Hemskt :(

 • Sandra skriver:

  Det är underbart att du som har så många läsare skriver det vi andra tycker om denna människa!! Hon är så vidrig, jag fattar inte hur man kan vara som henne.

 • Petra skriver:

  Maj näjm is Gunilla Pöööööörson.
  (och inte en trevlig pööörson alls)

 • Sonja skriver:

  Hej Pernilla ,
  tusen tack för en inspirerande och underbar blogg. Läser den varje dag,har blivit ett måste..
  Stackars Erika,hennes far måste väl ändå reagera??
  Såg också programmet igår och undrar liksom de andra här,vad i hela friden gör Gunilla i programmet ?Pinsam,är ju för snällt att säga om henne. Enda gången man ”skrattade” var när hon blev intervjuad av Hollywood Gutter ,och gutter betyder ju rännsten typ,och det är där den människan här hemma,man behandlar inte barn så. De enda som har i SHF att göra är Maria och Isabell, ut med de andra,de ger pinsamheten ett ansikte..

 • Pepsipuh skriver:

  Min 12-åring sa i går om Gunilla ”jag skulle inte vilja ha en sån mamma”.

 • U skriver:

  Håller med dig, en riktig hemsk människa. Att inte någon kommer och tar hand om dottern! Sen att Gunilla får vård för jag vet inte vad…..barnmisshandel kanske!

 • Jeanettte skriver:

  Hon är avskyvärd!

 • Gina skriver:

  Men jag känner nästan att det är tv3 som begår det största övergreppet här.
  Det är ju helt uppenbart så att den här Gunilla Persson inte är mentalt frisk.
  Hon har ju vanföreställningar för guds skull.
  Kamerateamet och produenterna borde veta bättre och borde ha skyddat den här stackars flickan och helt enkelt ringt socialen.
  Känns helt sjukt att dom filmar och sänder klipp på ett barn som mår så dåligt och framförallt inte kan välja själv.
  Hua. Har helt ont i magen nu.

 • Marita skriver:

  Usch ja vilken vidrig människa.Man tror ju inte denna kvinna ÄR PÅ RIKTIGT.Jag tycker så synd om hennes lilla dotter.Stackars barn.Jag tycker faktiskt att det är barnmisshandel på hög nivå.Kram till dig Pernilla som verkar vara en fantastisk go Mamma.

 • Ella skriver:

  Jag håller fullständigt med om allt du skriver om Gunilla, jag fattar inte hur man kan filma en sådan dum människa. Jag tycker jättesynd om Dottern Erika!

 • Cazi skriver:

  Kan inte annat än att hålla med. Tycker så synd om den stackars lilla flickan. Jag vill titta på programmet, för att jag tycker om Maria Montazami, men då Gunilla kommer i bild, så måste jag titta åt ett annat håll. På riktigt. Jag blir riktigt äcklad av att se på henne. Det får mig att må så dåligt, att tänka på hur hon behandlar det stackars lilla barnet…

 • Cissi (fru till producent-Pelle du var hos igår) skriver:

  Håller med till fullo! Hon ljuger om att vårdaren till hennes mamma har slagit henne när polisen kommer, tur att poliserna inte trodde på det, och tvingar stackars dottern att uppträda fast hon så uppenbart inte vill. Dessutom detta med att säåga en sak inför kameran och en annan inne på toaletten när hon tror ingen hör fast, som du påpekade, hon har micken på sig även där.. I förra avsnittet så klagade på hur en annan mamma sminkat sin dotter för tävlingen så att hon såg ut som 17-åring och gick på om hur hon aldrig skulle sminka Erika för hon är ju så naturligt vacker. I nästa sekund ser man dem filma en stäng toalettdörr och hör henne sätta på läppstift på Erika för hon ser ju så blek ut. Snacka om dubbelmoral! Hon är så korkad denna person!

 • Madelene skriver:

  Hej Pernilla!

  Läser Din blogg varje dag och tycker den är jättemysig!

  Jag håller med Dig om att Gunilla Persson är en fullständigt hemsk! Jag gråter nästan och lider med hennes dotter enormt. Hon saknar ju fullständigt empati för sin dotter. Bra att Du tog upp det här! För det har berört mig så mycket! Superbra.

  För några dagar sedan lyssnade jag på ett underbart radioprogram av min favoritpsykolog Eva Rusz. Hon talade just om dessa hollywoodfruar. Ett tips; P1, om ”narcissistiska hollywoodfruar”. Inte ett feelgoodprogram, men däremot fakta om hur dessa kvinnor fungerar.

  Kram Pernilla!

  /Madelene

  Kram! M

 • Anna-Karin skriver:

  Ja jag såg också gårdagens avsnitt av SHF att man ens har med henne!!! Det är så ledsamt att man kan gråta för stackars Erica. Skulle aldrig kunna leva med mig själv om jag behandlar mina barn på det viset. Nä en liten uppläxning om hur hon kan bli en bättre mamma!! Ser ut som en häxa så det är hon nog med. Det slutade med att jag fick gå ifrån tv´n när det var hon. Tacka vet jag Maria som är så härlig och framförallt snäll och omtänksam. Fram med fler SNÄLLA människor vi behöver dem och inte sådana hemskheter.

 • Malinapralina skriver:

  JAAAAAAAAAAAAAAA hon är hlet gaaaaaaaaaaaaaaalen, på riktigt!!!!
  Jag blir helt ilsken när jag tittar på henne, ta bort henne från tv, hon förstör ju sin dotter…:(:(
  Agnes-Nicole är en annan skräcködla men hon är ju vuxen och knäpp och får göra vad hon vill…Hennes pojkar verkar ju vara normala i af och inte tagit så stor skada av sin mamma med storhetsvansinne…;)
  Men Gunilla, jag avskyr verkligen henne, från hjärtat!!!!
  /Kram Malinapralina

 • Annikafr.finl skriver:

  Jaa hon är hemsk den människan..en riktig ragata,stackars barn…:(

 • Petra skriver:

  Fick för mig att hon är 11år?
  Men skit i samma,Gunilla är sååå vidrig o sjuk att det egentligen inte finns ord.
  Jag undrar bara är hon på RIKTIGT?
  Är hon sån ?
  haha tror jag dör en smula,stackas Erica hon är ju tyst som en mus,trodde inte hon kunde svenska i de första avsnitten.
  Galenpanna till morsa.
  Kram till Dig Pernilla:)

 • Iréne Larsson skriver:

  Så bra att just DU tog upp det eftersom många läser din blogg.
  Jag har kollat in Hollywoodfruar med en glimt i ögat på deras annorlunda liv men när hon kom in har jag fått ont i magen av att se hur den lilla flickan mår.
  Snacka om kuvad unge!
  Du som själv är i businessen förstår att man måste vilja det själv och då är det annorlunda.
  Förra gången när hon åkte i 5 timmar för att sjunga i 2 min, helt absurt.
  Kan man inte anmäla henne för psykisk misshandel?
  Så hemskt att se hur dåligt Erika mår och så jäkla rädd för sin mamma.
  Själv mamma, mormor o farmor

  P.s Du verkar vara en så jäkla go mamma men ser ut som stora syster! Så jäkla söt är du och jag har aldrig sett dig bli dålig på någon bild D.S

 • Cecilia skriver:

  Kan inget annat än hålla med! Vart har dom hittat denna galna kvinna nånstans?! Stackars dottern…
  Tack för en super bra blogg.

 • Katarina skriver:

  Tack, Pernilla, äntligen nån som skriver o kommenterar denna barnmisshandel, för det är ju så det är….
  Med tre barn själv mår jag så dåligt av atta de se detta så jag måste byta kanal. Riktigt, riktigt hemskt! Jag tycker att TV4 ska sluta filma henne, så hon inte blir mer uppmuntrad att fortsätta! Hon berövar sitt barn hela hennes barndom o tar inte ens hänsyn till när hon är sjuk…nej, bort med äckliga, vidriga Guilla Persson från programmet o gör en anmälan om barnmisshandel!

 • Hanna skriver:

  Instämmer! Hon är verkligen hemsk. Brukar inte titta på programmet men såg precis den delen du/ni pratar om igår.

  Tack Pernilla för en jättebra blogg,

  Kram Hanna

 • Ulrica skriver:

  Man väljer inte sina föräldrar…… stackars Erica. Vad hände med pappan och hur gammal är Gunilla egentligen, hon ser alldeles för gammal ut för att ha en 9-årig dotter. Man mår dåligt efter inläggen med Gunilla och hennes dotter, hoppas lilla tjejen får hjälp, kompisar och någon som älskar henne för vad hon är.

 • Lena skriver:

  Jag håller med till fullo, man skäms och får själv ont i magen när man ser och hör henne. Man går in i den stackars flickan och känner vad hon känner. Stackars liten. Hoppas någonstans att Gunilla ser programmen och upptäcker vilken ragata hon är!!

 • kicki l skriver:

  håller med dej. ville ungen verkligen sjunga så kunde hon säkert sjunga fler än två låtar. då skulle hon stå framframför spegeln med hopprep eller dyl och sjunga sig svettig varje dag. som många av oss gjort.
  reagerar oxå på hennes ögon. tomma å utan liv. och det är dom även om hon inte är ”förkyld”

 • Carina Ersson skriver:

  Det är så otroligt osmakligt att se denna hemska Gunilla som på allvar tror att hon gör det bästa för sin dotter!! Jag sitter och lider och känner att allt Gunilla gör och säger är helt enkelt åt helvete!! Man vet inte om skratta eller gråta….fast när det är ett barn som uppenbarligen mår väldigt dåligt och har lärt sig vad hennes mamma vill höra och förväntar sig kan jag inte annat än att tycka så synd om denna fina lilla tjej som har en totalt okännslig mamma!!!Gunilla kan inte vara frisk!!!Anna Anka framstår som ganska sympatisk i jämförelse.Misshandel kan te sig på olika sätt och det vi nu får se ärhelt klart ren barnmisshandel!!!Jag önskar att någon vettigoch sund person i deras närhet kan få Gunilla att inse att Erica far mycket illa av denna sjuka ”uppfostran” som kommer att kunna sluta väldigt illa!

 • Lotta skriver:

  Tack Tack Tack Pernilla!!!
  Hoppas ditt inlägg väcker en opinion.
  Så otroligt bra skrivet.

 • Emma skriver:

  Håller med! Såg det igår och trodde först att det var ett skämt, stackars tjej! Nej tumme ner för denna vidriga människa!

  Kram

 • Malin skriver:

  Skönt att höra att även du, känd och mamma, vågar säga som det är. Och ja, stackars Erika är nog inte det enda barnet i världen som utsätts för föräldrars hysteriska längtan efter berömmelse. Det är sjukt helt enkelt. Och va tusan sa lilla tjejen säga då?? Himla lätt att vara liten, lojal och kunna försöka säga sin egen mening.

  Önskar oxå någon pratade med mamman. Bläk

  Kram o ha en fin tisdag Pernilla!
  / malinedlund.blogg.se

 • Karin skriver:

  Tack för att du tar upp detta!!

  Jag blir lika upprörd varje gång jag ser henne och funderar(som en mycket engagerad lärare) varför hon inte anmäls! Det är ju barnmisshandel och hon verkar ju sannerligen ha stora personlighetsproblem!!

  Jag HOPPAS att det inte är så illa som det ser ut utan att tv3 förstorar och vinklar det på detta hemska sätt. (Tror dock inte det :o( ) Har flckan dessutom inga kamrater?? Jag säger bara….Stackars tjej!!

 • Bea skriver:

  Väl rutet Pernilla! Äntligen nån som når ut till många som tar bladet från munnen i denna fråga. Tack snälla!
  Jag har fått sluta se på Hollywoodfruar på grund av denna hemska mamma. Jag mår fysiskt och mentalt så illa och vet inte vart jag ska kanalisera min frustration och oro för lilla Erica som mår så uppenbart dåligt.
  Och vem kan vara förvånad över det. Vissa människor skulle inte få tillåtas ta hand om andra människor vare sig barn eller sina gamla föräldrar .
  Det finns flera aspekter på det här tycker jag. En fråga jag ställer mig är: vilket ansvar har produktionen i det här? Människor i filmteamet har uppenbarligen varit med på plats och sett det här, sett lilla Ericas oro och tomma blick. Hur kan de filma det här istället för att göra en anmälan till sociala myndigheter? Hur kan de må med sig själva när de sett, varit på plats och inget gjort.

  Det vi andra kan göra är väl att bojkotta detta program!? För min del finns inget annat alternativ. Jag kan inte se denna lilla flicka utsättas för detta!

  Tack Pernilla, hoppas ditt inlägg väcker en opinion.
  /Bea

 • Louise Pettersson skriver:

  Haha, du glömde skriva med citat då hon gav en fattig uteliggare 50 spänn på en bensinstation

  ”jag gav honom pengar för jag ville se snäll ut på TV”

  ja jisses. att hon älskar sin unge är de ingen tvekan om men hon har en minst sagt skev inställning till världen och uppfostran. håller helt med, att såga andras barn för att hävda sina egna är så fruktansvärt vedervärdigt och osmakligt. tänk om du skulle hållt på på ett liknande sett ang Benjamins karriär. du hade blivit lynchad av hela svenska folket.

  så sjukt.

 • mona skriver:

  Håller med hon är vidrig,man sitter och skäms hur en människa kan behandla sitt barn så illa det är väl psykisk barnmisshandel tycker jag .Igår tittade jag inte på programmet man mår ju illa av henne.Hoppas verkligen att någon i dess närhet reagerar på¨detta.

 • Paula skriver:

  Jag håller med. Hemskare människa får man leta efter. Men om vi får se det positiva med detta, så är det kanske att någon gör något åt saken. Eller hon kanske får betalt för att spela den rollen. Men å andra sidan, vem vill ha betalt för att utsätta sina barn på detta visa. Fy bara
  theo.5min.se

 • Madde skriver:

  Men är det verkligen hennes barn?! Det finns många överdrivna mammor, men hon verkar inte det MINSTA moderlig! Hon kallar flickan ”lilla vän” hela tiden och verkar inte veta hur man pratar eller ens tar i sitt eget barn. Är hon en galning som snott en unge? Flickan är jättesöt och man hör att hon är skolad i sång – men kom igen. Tanten lever i en TOTAL illusion! Jag blir rädd i alla fall!!!

 • Eva S-vall skriver:

  Hej!
  Jag såg en liten glimt av denna person och hur hon var emot sin dotter det fick räcka för mej !!!!!! Och vad jag inte förstår är hur tv 3 kan gå ut och sända detta!!!! helt obegripligt.Vill dom att vi tittare ska se hur illa hon behandlar sin dotter eller??????
  Jag ska ringa tv3 om detta och klaga gör det ni oxå.

 • Lisa skriver:

  Hon är så hemsk o misslyckad. Det värsta är att hennes dotter drabbas. Som du skriver Pernilla, helt tom i blicken, ingen glädje eler känslor som normala 9 åringar visar hon är helt bedövad av sin jävla morsa som är värsta diktatorn!!!! Hon borde stoppas, flickan borde få leva ett liv med kompisar och lycka. Åhhh va jag är arg på denna människa!! Tv3 sluta ge henne mediatid!!!

 • Lisa skriver:

  Håller totalt med dig! Fick själv ont i magen igår och ville kräkas på henne!!(Gunilla ). Kan inte fatta hur Tv 3 låter henne vara med i serien heller! Hon borde inte få uppmärksamhet. Bra att du Pernilla tog upp detta!

 • Maria skriver:

  Ja hon är verkligen fruktansvärd.. stackars dotter…

 • Helena björklund skriver:

  Det finns inga ord hur vidrig en mamma kan vara, stackars flicka, tack för en underbar bloog, helena

 • Anneli skriver:

  Tack Pernilla!
  Du tog orden ur min mun. Att inte tv 3 stoppade denna människa. Nä förresten, hon är ingen människa. She’s an ALIEN!!!
  stackars stackars barn. Elak är hon mot ungen när hon i sitt dumma sinne tror att inte vi hör…
  Hoppas dem får professionell hjälp efter detta.
  Kram!

 • Annika skriver:

  Smaklöst att göra TV på denna familjetragedi istället för att gör något för stackars flickan. Hennes självkänsla kommer få sig en rejäl knäck och hon kan behöva gå i terapri för resten av sitt liv. Det är förbjudet att slå sina barn men att kränka dom så till den milda grad är tydligen helt OK. Det sitter vi bara och tittar på. Så sorgligt att se ett litet liv förstöras.

 • Anna S skriver:

  Vilken Apa!! Man finner inte ord :(

 • Lotte skriver:

  Håller fullständigt med, hon är vidrig!! Tycker synd om dottern. Jag skulle aldrig i livet göra så mot mina barn.
  http://www.lotte4.blogspot.com

 • Therese skriver:

  Kan inte annat än hålla med dig! Blev riktigt förbannad igår när jag såg programmet. Stackars barn! Till och med reportern som intervjuade henne och dottern påpekade ju att ”vissa” mammor var lite FÖR engagerade. Undra var pappan finns och om han är delaktig i det hela?

 • jannice skriver:

  fy vilken vidrig person. jag skulle också må som erika om jag hade en sån mamma och stackars lilla tjejen har ju inget hon kan säga utan blir tvingad att göra saker hon inte vill. vilken vidirg person.. :(((

 • Lisabett skriver:

  Håller fullständigt med. Hur i hela friden kan man vara så okänslig mot sitt eget BARN???? Någon borde ju ta Erica långt bort från sin totalt känslo kalla mamma. Om det nu inte bara är fiction/överdrivet så att vi ska bli upprörda….man vill inte tro att någon kan vara så förbannat dum o korkad. Finns det inget vi kan göra för att rädda den lilla tösen??

 • jojjo skriver:

  Precis vad jag menade med min kommentar till ditt förra fina inlägg! Människan är ju HEMSK!!!!! Måtte någon göra något för denna stackars lilla flicka. Jag hade just läst ditt fina inlägg om trygghet, när jag sen satt och såg programmet igår och mådde sååå illa av att se hur hon kuvar och behandlar detta barn. Bra att du också lyfter det. Kram och kärlek till barnen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram