Vidriga, vidriga Gunilla Persson!!

Sent om sider kommer här äntligen ett inlägg.

Tack, Tack, TACK alla min fina bloggvänner för era otroligt varma och gulliga kommentarer!!!   Det finns så otroligt mycket kärlek hos er! 

Ni gjorde MIG rörd….!  

Raka motsatsen till ER och till alla kärleksfulla, omtänksamma, tröstande och stöttande mammmor där ute är den HEMSKA mamman GUNILLA i Svenska Hollywoodfruar!!!


Jag trodde faktiskt att Anna Anka var den vidrigaste mamman på den här planeten , men den HÄR morsan slår ju alla rekord!!!

Hon har en misslyckad Hollywoodkarriär bakom sig och nu gör hon allt för att hennes lilla dotter ska lyckas bli den stjärna som hon aldrig blev – men fortfarande drömmer om…!

Stackars hennes lilla barn (dottern Erika 9 år) som släpas runt av sin kändisfixerade mamma och visas upp som en docka och tvingas att sjunga – fast hon så tydligt visar att hon INTE vill!  Hon kräks och har ont i magen och är ständigt sjuk. Tillbakadragen, tyst och tom i blicken sitter hon mest och stirrar i baksätet i bilen på väg till alla talangtävlingar som morsan anmäler henne till, medan hennes vidriga mamma sitter och ”coachar” henne genom att tala om hur fantastiskt begåvad hon är – och hur dåliga och usla alla andra barn är som hon tävlar emot…!

Hon talar dessutom om för sin dotter (när hon tror att ingen hör – Idioten fattar ju inte att hon bär en mikrofon hela tiden – även när hon är på toaletten!)  att Erika inte får berätta för TV-teamet att hon kräks, för då kan dom tro att hon är nervös…!    

Vilket hon ÄÄÄR! Ungen mår ju inte BRA!!  

Vi är nog många av oss som följer Hollywoodfruar och som sitter hemma i sofforna och bara vill ta den här sjuka Gunilla Persson och låsa in henne nånstans och kasta bort nyckeln!  Vidrigare människa får man leta efter!!

Hon säger så mycket dumma saker att man häpnar….

Citat av Gunilla :  / Det är bra för Erika om hon blir sångerska och KÄND , för då kommer ALLA de bästa skolorna slåss om att ta in henne! /

(Ja ha. Jag som trodde att man ville bli sångerska för att man tycker om att sjunga…?!)

Citat :  / Det är Gud som gör att du kräks för han vill att du ska få upp slemmet i halsen så att du kan sjunga bättre.

(Eh, ja, fast eftersom flickan kräks innan varje gång hon ska uppträda, så är det nog mer troligt att hon gör det för att hon är nervös och antagligen inte ens vill….)

Citat :  / Den där lilla pojken sjunger inget bra alls och honom ska du tävla mot. Du sjunger MYCKET bättre Erika!  

(Nämen, det är ju verkligen jättebra att styrka sina egna barn genom att såga andras…! Vilken toppen-uppfostran! 😡   Jä – la idiot!)

Nej , Gunilla Persson i Svenska Hollywoodfruar utses härmer till den VIDRIGASTE MÄNNISKAN i dokusåpans historia –  sedan Anna Anka och hennes beniga arsle gjorde entré och sen försvann.

Hoppas Gunilla försvinner lika fort från mediabruset så vi slipper se hennes falska leende mer.

Och hoppas för allt i världen att hennes lilla dotter inte tar efter sin mammas hemska värderingar och syn på andra ”icke kända” människor.

Här är några smakprov på vem hon är – om  ni aldrig har sett programmet jag pratar om…:

https://www.youtube.com/watch?v=fXI-bCudfso

Nästa klipp är från när hon skäller ut sin sjuka mammas vårdare som vill ha betalt. (Gick inte att bädda in så jag länkar istället)

http://www.expressen.se/noje/1.2557801/

 

Charmig kvinna, eller hur…..? 

243 reaktioner på “Vidriga, vidriga Gunilla Persson!!”

1 10 11 12 13 14 16
 • arja skriver:

  Men Pernilla Wahlgren, var inte du själv en slags barnstjärna en gång i tiden? Nånstans osar det dålig självinsikt här. Ja, Gunilla verkar tvinga sitt barn att bli det hon aldrig blev… men hur vet du på riktigt att det är så då? Tänk om du faktiskt har fel då. Tänk om hennes dotter säger att hon vill ibland men att kamerorna väljer att ta bort det för att vinkla det lite värre? Du som jobbar med TV borde väl vara ytterst bekant med detta.

 • maria skriver:

  Ja jag undrar vilken planet den där Gunilla är släppt ifrån ? Undra om hon själv tror på att det var jesus som gjorde att flickan kräktes, jag tror nog att flickan förstår att så inte var fallet. Hon måste ju fundera över varför mamma säger som hon gör . Sånadär utttalanden gjorde man ju för en herrans massa år sedan , för flera hundra år sen..
  Jag undrar om Gunilla vet att det är år 2011. men hon kanske är kvar i 1800 talet.
  Nä se till att dom sociala myndigheterna agerar för flickans bästa..

 • Sophie-Antonie Fredriksson skriver:

  Jag kan inte annat än skratta åt denna freakshow! Tycker så fruktansvärt synd om Gunillas dotter som du förklarar Pernilla, är helt tom i blicken, skyggar för sin mors kramar. Kvinnan är sjuk och jag har inte sett ett humant drag från denna människa sedan hon började merverka i detta föga absurda tv-program. Jag vill rädda den lilla flickan!

 • Nilla skriver:

  Jag tycker det är fruktansvärt , men det är lika fruktansvärt när man här i Sverige ser föräldrar som står och skäller och gapar allt möjligt till sina barn tex vid fotbollsmatcher och man ser hur barnen blir fruktansvärt ledsna och till slut vågar de inte göra ngt för att de är rädda att inte leva upp till sina föräldrars hemska krav. Det är tyvärr ingen skillnad på det som ni skriver om här och det som föräldrarna gör mot sina barn här i Sverige.

 • Lisa skriver:

  Jag tycker ni är väldigt hårda mot Gunilla, alla kan vi uttrycka oss konstigt å fel i vissa situationer och i just gunilla å Erika som har ett tv team med sig så hur nervös tror ni inte Erika är då med tanke på att hon är blyg , klart hon ser både rädd och ledsen ut, jag var själv oerhört blyg när jag var liten så jag vet men tyvärr så hade jag ingen mamma som kunde puscha på mig å mitt själförtroende och det är nåt jag verkligen saknade! Och det är faktist tv och jag tror dom flesta förstår hur det vinklas å klipps och det är ju super för Tv3 som får mkt uppmäksamhet å fler tittare det är ju hela poängen.
  Alla kan vi göra misstag å säga fel ingen är felfri så titta till erat eget hus först och inte minst sluta mobba Gunilla. Hjälp våra utsatta barn i sverige för det har vi gott om, om ni nu är så engagerade!

 • Tuula skriver:

  Håller fullkomligt med dig Pernilla!Skiiiitbra att du tog upp det i din Blogg. Har jobbat så mycket så jag har inte hunnit bänka mig framför teven för att se Hollywood Fruarna i år utan har kollat i efterhand på datorn..Trodde först hon var ett skämt innan jag insåg…men Guuud hon e på *riktigt*, Stackars stackars barn säger jag med. Gunilla gillade jag I-N-T-E …..redan i första avsnittet så tänker men..men HALLÅÅÅÅ! Synd jag missade dig på Bokmässan i Göteborg…KRAMAR!

 • .... skriver:

  bra skrivet Jennie 2011-10-01 11:49
  Man mobbar inte andra. Oavsett.Sen är det ju så att när kända föräldrar får barn blir det barnet ofta som sina föräldrar i samma kändisvärld.Kända oavsett talang eller inte det finns det ju mängder med exempel på. Jag gillar väl inte heller Gunilla men skulle aldrig kalla henne vidrig.Och alla kommentarer man läser .Man blir smått chockad faktiskt.Vuxna människor som inte kan uttrycka sej utan att använda sej av fula ord.Jag hoppas inte ungar sitter o läser detta.Fritt fram att kalla någon va som helst för att man tycker personen gör fel. Inte konstigt att det ser ut som det gör i samhället.

 • Jennie skriver:

  lika vidrig som ett kändisbarn som du själv som sitter och dömer andra för att de vill uppnå samma sak för sig själv och sina barn?
  Jag är def. inget Gunilla-fan, men hur man kan sitta och slå sig själv så hårt för bröstet som du gör här, Pernilla – och mobba ut en annan människa så här övergår mitt förstånd.

 • Iwyn skriver:

  Jag håller fullständigt med Pernilla!

  När jag var liten spelade jag ett instrument i skolbandet. En gång så blev jag sjuk när jag skulle åka och spela så ville inte åka dit. Men eftersom jag hade missat förra spelningen så bestämde sig mina föräldrar att jag måste gå i alla fall och de fick bokstavligen släpa mig dit. Sen den dagen har jag haft tinnitus. Gissa om jag spelar instrument idag? Nej, inte änns när jag blivit erbjuden pengar för att spela vidare. Mina föräldrar ville det mer än jag.

  Tror de flesta som på något sätt försöker berättiga Gunillas beteende inte är bekanta med/tänker inte på att höga ljud vid vissa förkylnings/sjuktillstånd (speciellt hos barn då de har mindre hörselgång) kan ge permanenta skador på hörseln. Jag tror liksom ingen skulle försvarat henne om hon tvinga tjejen spela fotboll när hon varit sjuk och kräkts.

  Sen kan ju TV3 ha vinklat programmet felaktigt men då tycker man ju att Gunilla skulle ha lämnat programmet eller åtminstone påpekat det i sin blogg eller nått.

 • H skriver:

  Jag gillar inte heller att du Pernilla mobbar Gunilla, men jag håller i sak med dig. Jag tror dock att orsaken till hennes personlighetsstörning är att hon håller på att bli dement. Det är inte så känt att tidig demens kan leda till ett världsfrånvänt beteende. Hoppas att hon (och Erica!!!) får hjälp!

 • Christina skriver:

  Vilken vidrig kärring!!! Hur kan denna människa ens få arbete i svensk tv?? Det är inget annat än skandal. Den stackars dottern borde omhändertas av de sociala myndigheterna omedelbart!! Detta är verkligen psykisk misshandel av dottern som hela svenska folket får bevittna på betald licenstid! För jävligt!!!

 • Vicki skriver:

  Att attackera någon på det här sättet som du gör i detta inlägg, är ren jävla mobbning!!! Erika blir MOBBAD i skolan och då är det verkligen inte konstigt att hon är ”tyst” och ”tom” i blicken. Du känner inte Gunilla, så du kan inte säga att hon är en ”hemsk” mamma. Och till er som skriver att Erika inte vill sjunga, hur vet ni det??? Det lilla man har sett på TV reagerar jag också på men jag skulle INTE i min vildaste fantasi attackera och döma en människa jag inte känner.

  Jag blir upprörd och ledsen när jag läser inlägget och alla negativa kommentarer som folk skriver om Gunilla… mobbning i högsta grad!!! Ni borde skämmas!!!

 • Hanna skriver:

  Väl rutet! Stackars lilla Erika, jag får ont i hjärtat när jag ser henne :(
  Hon är ju superfin på alla sätt, borde inte det räcka för hennes mamma?
  Världens sötaste lilla flicka med blek nos. Hon borde få göra det hon själv vill såklart. Leka och ha roligt och få känna sig trygg och älskad. Så borde alla barn få ha det.

 • finlands-svensk skriver:

  Egentligen kanske det var bra att TV3 visade klippet om Gunilla . Kanske nån hjälper flickan fortare och socialen kanske rycker ut snabbare.

 • Elisabeth skriver:

  Beklager å si det, men hun minner om Cruella De Vil i 101 Dalmatinere… Huff, stakkars barn… :-(

1 10 11 12 13 14 16

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram