Vidriga, vidriga Gunilla Persson!!

Sent om sider kommer här äntligen ett inlägg.

Tack, Tack, TACK alla min fina bloggvänner för era otroligt varma och gulliga kommentarer!!!   Det finns så otroligt mycket kärlek hos er! 

Ni gjorde MIG rörd….!  

Raka motsatsen till ER och till alla kärleksfulla, omtänksamma, tröstande och stöttande mammmor där ute är den HEMSKA mamman GUNILLA i Svenska Hollywoodfruar!!!


Jag trodde faktiskt att Anna Anka var den vidrigaste mamman på den här planeten , men den HÄR morsan slår ju alla rekord!!!

Hon har en misslyckad Hollywoodkarriär bakom sig och nu gör hon allt för att hennes lilla dotter ska lyckas bli den stjärna som hon aldrig blev – men fortfarande drömmer om…!

Stackars hennes lilla barn (dottern Erika 9 år) som släpas runt av sin kändisfixerade mamma och visas upp som en docka och tvingas att sjunga – fast hon så tydligt visar att hon INTE vill!  Hon kräks och har ont i magen och är ständigt sjuk. Tillbakadragen, tyst och tom i blicken sitter hon mest och stirrar i baksätet i bilen på väg till alla talangtävlingar som morsan anmäler henne till, medan hennes vidriga mamma sitter och ”coachar” henne genom att tala om hur fantastiskt begåvad hon är – och hur dåliga och usla alla andra barn är som hon tävlar emot…!

Hon talar dessutom om för sin dotter (när hon tror att ingen hör – Idioten fattar ju inte att hon bär en mikrofon hela tiden – även när hon är på toaletten!)  att Erika inte får berätta för TV-teamet att hon kräks, för då kan dom tro att hon är nervös…!    

Vilket hon ÄÄÄR! Ungen mår ju inte BRA!!  

Vi är nog många av oss som följer Hollywoodfruar och som sitter hemma i sofforna och bara vill ta den här sjuka Gunilla Persson och låsa in henne nånstans och kasta bort nyckeln!  Vidrigare människa får man leta efter!!

Hon säger så mycket dumma saker att man häpnar….

Citat av Gunilla :  / Det är bra för Erika om hon blir sångerska och KÄND , för då kommer ALLA de bästa skolorna slåss om att ta in henne! /

(Ja ha. Jag som trodde att man ville bli sångerska för att man tycker om att sjunga…?!)

Citat :  / Det är Gud som gör att du kräks för han vill att du ska få upp slemmet i halsen så att du kan sjunga bättre.

(Eh, ja, fast eftersom flickan kräks innan varje gång hon ska uppträda, så är det nog mer troligt att hon gör det för att hon är nervös och antagligen inte ens vill….)

Citat :  / Den där lilla pojken sjunger inget bra alls och honom ska du tävla mot. Du sjunger MYCKET bättre Erika!  

(Nämen, det är ju verkligen jättebra att styrka sina egna barn genom att såga andras…! Vilken toppen-uppfostran! 😡   Jä – la idiot!)

Nej , Gunilla Persson i Svenska Hollywoodfruar utses härmer till den VIDRIGASTE MÄNNISKAN i dokusåpans historia –  sedan Anna Anka och hennes beniga arsle gjorde entré och sen försvann.

Hoppas Gunilla försvinner lika fort från mediabruset så vi slipper se hennes falska leende mer.

Och hoppas för allt i världen att hennes lilla dotter inte tar efter sin mammas hemska värderingar och syn på andra ”icke kända” människor.

Här är några smakprov på vem hon är – om  ni aldrig har sett programmet jag pratar om…:

https://www.youtube.com/watch?v=fXI-bCudfso

Nästa klipp är från när hon skäller ut sin sjuka mammas vårdare som vill ha betalt. (Gick inte att bädda in så jag länkar istället)

http://www.expressen.se/noje/1.2557801/

 

Charmig kvinna, eller hur…..? 

243 reaktioner på “Vidriga, vidriga Gunilla Persson!!”

1 11 12 13 14 15 16
 • Lisa (sjubarnsmamma) skriver:

  Men oj, Detta kom ju från rätt mun. Är det någon som är kändiskåt så är det familjen Wahlgrens!

 • sara skriver:

  Oj här kraschar glasrutorna till höger och vänster Pernilla. Hur många ungar var det nu igen du har inom industrin? Släkten Wahlgren har än idag för mkt tvtid och mer celebkåta får man söka länge efter. Vem är du att tala om vem som är kass förälder? Skäms

 • Sussi skriver:

  Pernilla: Jag håller fullständigt o komplett med dej !!
  Den där jävla kärringen är inte klok någonstans.
  Begreppet och betydelsen av ordet ”Mamma” finns inte där.
  Synd om den ungen !!

 • sara skriver:

  Tv brukar ju vinkla saker och ting…..
  Jag tycker inte Du ska uttala dig om en människa som du inte känner.
  Det hade väl inte vart så kul om du blev uthängd som en dålig mamma, eller?

 • Wenche J skriver:

  Denne dama hører hjemme på en mental institusjon. Stakkars unge. Fru Persson kommer nok til å angre når datteren blir voksen og nekter å ha noe som helst med denne forferdelige moren å gjøre…

 • Anonym skriver:

  Vem är du att snacka, Pernilla Walgren…. seriously.

 • Kräks åt ditt inlägg skriver:

  Jag häpnar. Finns det något släkte som exploaterar sina barn så mycket som familjen Wahlgren?! Kan det möjligtvis vara så att Erika är blyg för kameramännen….. Tänk lite innan du kastar sten från ditt glashus.

 • eva skriver:

  Hade ingen närvarande mamma när jag var barn och när man ser denna fruktansvärda kvinna som med så sjuka medel tvingar sin dotter att vara något hon inte är blir jag tacksam, för hellre mammalös än ha ett sådant spöke till mor.
  Den stackars flickan blir förstörd för livet.

  GP säger att hon bär kläder av dom mest kända designers som finns, men då har dom en gräslig smak själva eller så har spöket överlevt sig själv, för inte fan e hon fager.

  Kläderna gör inte människan men det finns inget som får mig att tycka denna skapelse vara snygg.

  Modell, skådespelerska osv.. När? Barna Hedenhös tid då eller blev allt bara ett misslyckande?

  Skit samma, men dottern skulle tas om hand och kärringen läggas under psyks lupp för nog är det allvarliga fel ovanför dom axlarna.

  Hoppas slippa se mer av det skrället.

 • Kringlan skriver:

  Tycker att Pernilla inte ska kasta sten när hon sitter i ett glashus själv …

 • Annelie P skriver:

  OMG!!! Fattar inte att folk försvarar en vedervärdig padda till mamma som Gunilla(vill eg inte skriva hennes namn,tycker att hon fått alldels för mycket plats i etern som det är…)

  Ja, Pernilla har själv varit en barnstjärna och hennes grabb är det oxå…men jag tror att om Pernilla varit i närheten av att behandlas eller behandla sitt barn på detta vis så hade tidningarna rapporterat om detta omgående.
  Det är väl knappast själva grejjen med att uppmuntra sitt barn till en ev sång el skådespelarkarriär som är på tapeten??? Det är hur denna helt gudslösa amöba till varelse går till väga som är upprörande…
  Om den här lilla tjejen hade varit glad och uppspelt men nervös så hade det ju inte varit något problem, men hon spyr, skakar och visar upp en helt död blick…allt tecken på att detta INTE är något hon vill. Det är bara den här ”mammans” som inte själv lyckades(undrar varför…jag har en potatis härhemma med mer talang i sin ena grodd än GP) högsta önskan att hon ska lyckas bli något innom showbiz.
  Och om inte saken vore helt horribelt som det är så verkar det som om GP egentligen inte vill att den lilla kraken ska lyckas…hon lär ju upp henne till att bli en stjärna anno 1938…antagligen för att GP inte själv skulle klara av att bli övertriumphad av sin egen dotter…
  Nä alla ni som hoppar på Pernilla…som jag tycker har gjort ett fantastiskt jobb att balansera jobbet som mamma och artist…ta en riktigt god titt på den här vidriga sanslöst respektlösa mamma som Gunilla Persson vissar hela TV-Sverige att hon är.
  Jag tycker att du Pernilla har gjort ett jättefint ställningstagande mot den här formen av ”artistfarmeri”… GO GIRL!!! <3 <3 <3

 • Anneli skriver:

  Gun… Nu tycker jag att du far ut åt fel håll när det gäller Pernilla. Blanda inte in hennes pojkvänner i hur Gunilla sköter sitt föräldraskap. Det är mil emellan.
  Och förresten… varför uppmuntra Erika till att sjunga inför alla när hon inte ens har en bra sångröst. Önskar att jag slapp säga det… men Erika är ju tondöv. Gunilla är bara ute efter att Erika ska uppfylla hennes egna drömmar. Och det är just det… bara drömmar.Hade Gunilla varit min mamma och uppfört sig så här inför mig så hade jag bara känt mig pinsam. Tycker så synd om Erika. Önskar att hon får självförtroende nog att sätta sig upp mot sin mamma om ett par år, och berätta hur hon själv verkligen vill ha det. Är det verkligen hennes egen vilja så ska jag vara en av de första att berätta att jag hade fel om Gunilla…
  kramar till er alla
  glöm inte att le lite åt allt, då mår vi bättre… :)

 • Anneli skriver:

  Pernilla har all rätt att skriva vad hon vill på sin blogg. Det har vi alla.. oavsett om vi är kändisar, kändisbarn eller helt vanliga svenssons. Jag tycker att Pernilla är stark som stampar ner foten och visar på felen som hon ser.

 • Anneli skriver:

  Jag fullkomligt håller på att explodera när jag ser Gunilla i tv där hon håller på och drillar sin dotter och hjärntvättar henne. Jag förstår att detta är verklighet hos vissa men i min värld är detta helt off. Kvinnan är helt konstig! Måste jag vara en helt vanlig svensson för att få våga säga det?
  Om nu pernilla är en så trevlig person som vågar säga det hon tycker och tänker så ska vi väl bara uppskatta det. Pernilla är en människa med rätt att tänka hon också. Och jag blir glad när en känd person skriver det hon/han tycker. och jag dessutom håller med på allt.
  Ikväll var hon ju även vidrig när hon hade daten med regissören. Hur står det till i hennes hjärna egentligen?
  Man ska se något gott i alla människor har jag lärt mig.
  Vad ska jag se som gott hos Gunilla Persson? Ärligt talat har jag inte hittat något ännu

 • Gun skriver:

  Kasta inte sten när du sitter i glashus. Du var barnstjärna själv,dina ungar är ju det. Vem ser hur det går till? Det är beklämmande att läsa hur du far ut mot en människa som du inte vet någonting om. Ej heller om hennes dotter. Varje dag släpas små barn till dagis i ottan,trötta, gråtande och med en grinig förälder som inte tycker det går fort nog. HUR BRA ÄR DET? Det sker helt öppet här i Sverige.Det har säkert du också gjort eftersom du är ensamstående. Du är snar på att framhålla dig själv och snar att döma andra. Man väljer själv hur många barn man skaffar, that’s it! Man behöver verkligen inte skaffa barn med alla karlar man träffar men det verkar typiskt för er ”kändisar”. Gunilla tar helt och hållet hand om sin dotter själv, Erika VILL ju uppenbarligen själv detta med att sjunga.Gud vad ni alla dömande verkar tycka att ni är bra. Som sagt, kasta inte sten…….

 • Louise skriver:

  okej att Gunilla är over the top, men jag tycker att det är skamligt hur pernilla wahlgren kan skriva om henne på detta sättet helt öppet. man märker att hon saknar stil.

1 11 12 13 14 15 16

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram