Vidriga, vidriga Gunilla Persson!!

Sent om sider kommer här äntligen ett inlägg.

Tack, Tack, TACK alla min fina bloggvänner för era otroligt varma och gulliga kommentarer!!!   Det finns så otroligt mycket kärlek hos er! 

Ni gjorde MIG rörd….!  

Raka motsatsen till ER och till alla kärleksfulla, omtänksamma, tröstande och stöttande mammmor där ute är den HEMSKA mamman GUNILLA i Svenska Hollywoodfruar!!!


Jag trodde faktiskt att Anna Anka var den vidrigaste mamman på den här planeten , men den HÄR morsan slår ju alla rekord!!!

Hon har en misslyckad Hollywoodkarriär bakom sig och nu gör hon allt för att hennes lilla dotter ska lyckas bli den stjärna som hon aldrig blev – men fortfarande drömmer om…!

Stackars hennes lilla barn (dottern Erika 9 år) som släpas runt av sin kändisfixerade mamma och visas upp som en docka och tvingas att sjunga – fast hon så tydligt visar att hon INTE vill!  Hon kräks och har ont i magen och är ständigt sjuk. Tillbakadragen, tyst och tom i blicken sitter hon mest och stirrar i baksätet i bilen på väg till alla talangtävlingar som morsan anmäler henne till, medan hennes vidriga mamma sitter och ”coachar” henne genom att tala om hur fantastiskt begåvad hon är – och hur dåliga och usla alla andra barn är som hon tävlar emot…!

Hon talar dessutom om för sin dotter (när hon tror att ingen hör – Idioten fattar ju inte att hon bär en mikrofon hela tiden – även när hon är på toaletten!)  att Erika inte får berätta för TV-teamet att hon kräks, för då kan dom tro att hon är nervös…!    

Vilket hon ÄÄÄR! Ungen mår ju inte BRA!!  

Vi är nog många av oss som följer Hollywoodfruar och som sitter hemma i sofforna och bara vill ta den här sjuka Gunilla Persson och låsa in henne nånstans och kasta bort nyckeln!  Vidrigare människa får man leta efter!!

Hon säger så mycket dumma saker att man häpnar….

Citat av Gunilla :  / Det är bra för Erika om hon blir sångerska och KÄND , för då kommer ALLA de bästa skolorna slåss om att ta in henne! /

(Ja ha. Jag som trodde att man ville bli sångerska för att man tycker om att sjunga…?!)

Citat :  / Det är Gud som gör att du kräks för han vill att du ska få upp slemmet i halsen så att du kan sjunga bättre.

(Eh, ja, fast eftersom flickan kräks innan varje gång hon ska uppträda, så är det nog mer troligt att hon gör det för att hon är nervös och antagligen inte ens vill….)

Citat :  / Den där lilla pojken sjunger inget bra alls och honom ska du tävla mot. Du sjunger MYCKET bättre Erika!  

(Nämen, det är ju verkligen jättebra att styrka sina egna barn genom att såga andras…! Vilken toppen-uppfostran! 😡   Jä – la idiot!)

Nej , Gunilla Persson i Svenska Hollywoodfruar utses härmer till den VIDRIGASTE MÄNNISKAN i dokusåpans historia –  sedan Anna Anka och hennes beniga arsle gjorde entré och sen försvann.

Hoppas Gunilla försvinner lika fort från mediabruset så vi slipper se hennes falska leende mer.

Och hoppas för allt i världen att hennes lilla dotter inte tar efter sin mammas hemska värderingar och syn på andra ”icke kända” människor.

Här är några smakprov på vem hon är – om  ni aldrig har sett programmet jag pratar om…:

https://www.youtube.com/watch?v=fXI-bCudfso

Nästa klipp är från när hon skäller ut sin sjuka mammas vårdare som vill ha betalt. (Gick inte att bädda in så jag länkar istället)

http://www.expressen.se/noje/1.2557801/

 

Charmig kvinna, eller hur…..? 

243 reaktioner på “Vidriga, vidriga Gunilla Persson!!”

1 12 13 14 15 16
 • carl skriver:

  Du påstår att Gunilla är vidrig, men det är väl betydligt vidrigare att skriva hatinlägg om någon bara för att denne är annorlunda?

 • Niklas skriver:

  Skäms över att vara svensk! En flicka blir psykiskt misshandlad av sin idiot till mamma och ingen säger ifrån och stoppar det.. Skit i GP.. Omhänderta Erika!
  Skäms Sverige!
  Skäms TV3

  Tack Pernilla för att du som offentlig person säger vad du tycker!

 • Kalmara skriver:

  Vidriga vidriga Pernilla, som dessutom kastar sten i glashus. Inget är så osmakligt som när mediakxxa som ägnar sig åt att sprida hat om andra. Jag gillar inte Gunilla heller men jag mår fysiskt dåligt över att Pernilla sprida hatet på det här sättet och då så många bräkande fårskallar med sig. Skäms på dig Pernilla!

 • Lars skriver:

  Men vad är det här för pennalistiskt utspel av dig Pernilla! Hur poppis är du själv? Ständigt överspänd och fruktansvärt överskattad. Jag är alltid lika förvänad när folk betalar för att se dig. Vad värre är att se mobben hänga på dig och ditt smutsiga utspel mot Gunilla. Jag är verkligen ingen beundrare av den kvinnan men du visar upp en otroligt arrogant sida när du själv som kändisbarn kastar sten i glashus. För är det någon som valsar runt i media och fjantar sig det är det väl du!

  • Anne-Marie skriver:

   Bra sagt Lars !!!

  • Jessica Almgren skriver:

   Jag ger inte mycket för Pernilla heller, alls. Det är inte första gången hon har nedsättande inlägg o kommentarer om andra människor. Lågt.
   Titta på sig själv först. Och du Pernilla; dax att ta och landa bruden.
   Nej, Gunilla verkar inte heller särskilt frisk, det kan alla se.
   Men det är ändå oskyldiga, unga Erikas mamma! Det hör är sånt som sårar flickan, mobbning. Och då från en mamma som tidigare sagts, kastar sten i glashus.

 • Nilla skriver:

  Låt Gunilla Persson vara ifred. Man kan tycka vad man vill om henne, men att som offentlig person gå ut och tycka till om en annan människa – är ett rejält lågvattenmärke. Sådant behåller man för sig själv.

 • Aija skriver:

  Tvärtom Simon! Du kanske ska läsa allas inlägg inklusive Pernilla Wahlgrens. Det är alla kommentarer om vad man tycker om den ena eller andra -personer man inte känner!
  Tycker inte att man ska tracka ner på folk man inte känner, oavsett om man är kändis eller ej, tror inte att någon vill bli uthängd sådär av folk som inte känner en . Visst, man kan tycka si eller så om folk, MEN man kanske inte behöver skriva en massa om någon bara för att man sett dem i en dokusåpa!

 • Simon skriver:

  Aija, världen ser ut som den gör för att du, och dina likar, tillåter vidriga människor.

 • Aija skriver:

  En liten fråga bara! Vilka är NI till att döma en annan människa?!? Intressant & läsa att folk har så jäkla mycket åsikter om en människa de inte känner, utan bara sett på tv! Vad håller Ni på med egentligen?!? Stäng av tv:n om ni tycker hon är så vidrig, ni bidrar ju till att programmen visas -NI är minst lika stora kålsupare själva som trackar ner på människor så här -inte konstigt att världen ser ut som den gör!

 • Kurre skriver:

  Ja ja! Kändisar… Hmmm???
  Undrar om det är nåt att stå efter?

 • Simon skriver:

  Ni som klankar ner på Pernilla, är ni heeelt sjuka i huvudet? Har ni sett Gunilla Persson? Kan ni inte skriva nått illa om Gunilla borde ni inte skriva något alls! Det finns inte en chans att Pernilla är ens i närheten av Gunilla. Jag tycker ingenting om Pernilla, varken positivt eller negativt, för jag kan nästan inget om henne. Men efter att ha sett GP ett par gånger kan jag utan tvekan säga att hon borde omhändertas. Och kom inte här och snacka om att tv har vinklat det på ett sätt som visar henne i dålig dager.

  Jag har aldrig läst den här bloggen tidigare, och knappt någon annan blogg heller. Jag blev precis tvingad att kolla på Hollywoodfruar och fick se den vidriga, sinnesförvirrade och läskiga skapelsen GP. Självklart ville jag kolla upp vad detta helvetesmonster var för något. Googlade och såg, till min stora glädje, att det inte bara var jag som insett hemskheten hos den här ”människan”. Tack Pernilla.

  Jag hoppas innerligt att flickans pappa får vårdnaden om henne och att GP spärras in på psyket!

 • Fanny skriver:

  Såg programmet idag, hon är SJUK I HUVET!! Tror att flickan ska komma in på MTV med en video gjord av Gunilla själv för att hon ska få uppmärksammhet, säger att flickan kommer att bli en supersjärna! Gunilla påstår att hon blitt så känd så när man går utanför huset så ser man tidningsarticklar om henne överallt, men jag har då inte sett en enda utanför mitt hus!

  Vill vara slänga gunilla i ett litet rum och kasta nyckeln till shotaheiti!

 • Therése skriver:

  Oj, nu häpnade jag. Jag skulle googla rätt på Erikas musikvideo. Erika gillar att sjunga och hon har en mamma som ställer upp för henne. Inte alla barn som har det så bra.

 • sofiaforsberg skriver:

  ja gunila vad ska man sega å vad du kör med stakars erika är det så viktit för dig att hon blir känd hon sjunger vist bra men i alla fall bor de inte du taga ner lite sen när du tyckte folk gnällde för att hon sjöng när hon var förkyld hon kräktes med om du inte mins det stakars erika har väll inget å sega till om bara mamma blir nöjd
  allt handlar bara om å göra suck se måste du flänga runt så mycket du blir ju bara stressad som du håller på kram

 • Loli skriver:

  Gunilla har en narcisistisk personlighetsstörning och är bland det mest sjuka jag sett bland mödrar. Ego och ser inte hur dottern mår över huvud taget. Jag håller med Pernilla. Att sen nästan Wahlgrens alla barn valt artistlivet, och deras barnbarn också, har inte speciellt mycket likheter med Gunilla. Vad man än må tycka om Wahlgrenarnas prestation på scen, så verkar placeringen där vara självvald och barnen verkar må bra. Det är inte konstigare än att barn till läkare ofta blir läkare, eller barn till jurister ofta blir jurister. I vissa fall kanske det förväntas av dessa barn att skaffa sig hög utbildning, men de kanske också blir inspirerade av den miljö de växer upp i. LIlla Erika däremot verkar inte det minsta inspirerad av sin miljö. HOn mobbad i skolan, och hunsad och drillad där hemma. Avskyvärt.

 • Hanna skriver:

  Ärligt….wahlgren….kändiskåtare familj får man ju leta efter :)

1 12 13 14 15 16

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram