Vidriga, vidriga Gunilla Persson!!

Sent om sider kommer här äntligen ett inlägg.

Tack, Tack, TACK alla min fina bloggvänner för era otroligt varma och gulliga kommentarer!!!   Det finns så otroligt mycket kärlek hos er! 

Ni gjorde MIG rörd….!  

Raka motsatsen till ER och till alla kärleksfulla, omtänksamma, tröstande och stöttande mammmor där ute är den HEMSKA mamman GUNILLA i Svenska Hollywoodfruar!!!


Jag trodde faktiskt att Anna Anka var den vidrigaste mamman på den här planeten , men den HÄR morsan slår ju alla rekord!!!

Hon har en misslyckad Hollywoodkarriär bakom sig och nu gör hon allt för att hennes lilla dotter ska lyckas bli den stjärna som hon aldrig blev – men fortfarande drömmer om…!

Stackars hennes lilla barn (dottern Erika 9 år) som släpas runt av sin kändisfixerade mamma och visas upp som en docka och tvingas att sjunga – fast hon så tydligt visar att hon INTE vill!  Hon kräks och har ont i magen och är ständigt sjuk. Tillbakadragen, tyst och tom i blicken sitter hon mest och stirrar i baksätet i bilen på väg till alla talangtävlingar som morsan anmäler henne till, medan hennes vidriga mamma sitter och ”coachar” henne genom att tala om hur fantastiskt begåvad hon är – och hur dåliga och usla alla andra barn är som hon tävlar emot…!

Hon talar dessutom om för sin dotter (när hon tror att ingen hör – Idioten fattar ju inte att hon bär en mikrofon hela tiden – även när hon är på toaletten!)  att Erika inte får berätta för TV-teamet att hon kräks, för då kan dom tro att hon är nervös…!    

Vilket hon ÄÄÄR! Ungen mår ju inte BRA!!  

Vi är nog många av oss som följer Hollywoodfruar och som sitter hemma i sofforna och bara vill ta den här sjuka Gunilla Persson och låsa in henne nånstans och kasta bort nyckeln!  Vidrigare människa får man leta efter!!

Hon säger så mycket dumma saker att man häpnar….

Citat av Gunilla :  / Det är bra för Erika om hon blir sångerska och KÄND , för då kommer ALLA de bästa skolorna slåss om att ta in henne! /

(Ja ha. Jag som trodde att man ville bli sångerska för att man tycker om att sjunga…?!)

Citat :  / Det är Gud som gör att du kräks för han vill att du ska få upp slemmet i halsen så att du kan sjunga bättre.

(Eh, ja, fast eftersom flickan kräks innan varje gång hon ska uppträda, så är det nog mer troligt att hon gör det för att hon är nervös och antagligen inte ens vill….)

Citat :  / Den där lilla pojken sjunger inget bra alls och honom ska du tävla mot. Du sjunger MYCKET bättre Erika!  

(Nämen, det är ju verkligen jättebra att styrka sina egna barn genom att såga andras…! Vilken toppen-uppfostran! 😡   Jä – la idiot!)

Nej , Gunilla Persson i Svenska Hollywoodfruar utses härmer till den VIDRIGASTE MÄNNISKAN i dokusåpans historia –  sedan Anna Anka och hennes beniga arsle gjorde entré och sen försvann.

Hoppas Gunilla försvinner lika fort från mediabruset så vi slipper se hennes falska leende mer.

Och hoppas för allt i världen att hennes lilla dotter inte tar efter sin mammas hemska värderingar och syn på andra ”icke kända” människor.

Här är några smakprov på vem hon är – om  ni aldrig har sett programmet jag pratar om…:

https://www.youtube.com/watch?v=fXI-bCudfso

Nästa klipp är från när hon skäller ut sin sjuka mammas vårdare som vill ha betalt. (Gick inte att bädda in så jag länkar istället)

http://www.expressen.se/noje/1.2557801/

 

Charmig kvinna, eller hur…..? 

243 reaktioner på “Vidriga, vidriga Gunilla Persson!!”

1 2 3 4 5 16
 • Petra skriver:

  Maj näjm is Gunilla Pöööööörson.
  (och inte en trevlig pööörson alls)

 • Sonja skriver:

  Hej Pernilla ,
  tusen tack för en inspirerande och underbar blogg. Läser den varje dag,har blivit ett måste..
  Stackars Erika,hennes far måste väl ändå reagera??
  Såg också programmet igår och undrar liksom de andra här,vad i hela friden gör Gunilla i programmet ?Pinsam,är ju för snällt att säga om henne. Enda gången man ”skrattade” var när hon blev intervjuad av Hollywood Gutter ,och gutter betyder ju rännsten typ,och det är där den människan här hemma,man behandlar inte barn så. De enda som har i SHF att göra är Maria och Isabell, ut med de andra,de ger pinsamheten ett ansikte..

 • Pepsipuh skriver:

  Min 12-åring sa i går om Gunilla ”jag skulle inte vilja ha en sån mamma”.

 • U skriver:

  Håller med dig, en riktig hemsk människa. Att inte någon kommer och tar hand om dottern! Sen att Gunilla får vård för jag vet inte vad…..barnmisshandel kanske!

 • Jeanettte skriver:

  Hon är avskyvärd!

 • Gina skriver:

  Men jag känner nästan att det är tv3 som begår det största övergreppet här.
  Det är ju helt uppenbart så att den här Gunilla Persson inte är mentalt frisk.
  Hon har ju vanföreställningar för guds skull.
  Kamerateamet och produenterna borde veta bättre och borde ha skyddat den här stackars flickan och helt enkelt ringt socialen.
  Känns helt sjukt att dom filmar och sänder klipp på ett barn som mår så dåligt och framförallt inte kan välja själv.
  Hua. Har helt ont i magen nu.

 • Marita skriver:

  Usch ja vilken vidrig människa.Man tror ju inte denna kvinna ÄR PÅ RIKTIGT.Jag tycker så synd om hennes lilla dotter.Stackars barn.Jag tycker faktiskt att det är barnmisshandel på hög nivå.Kram till dig Pernilla som verkar vara en fantastisk go Mamma.

 • Ella skriver:

  Jag håller fullständigt med om allt du skriver om Gunilla, jag fattar inte hur man kan filma en sådan dum människa. Jag tycker jättesynd om Dottern Erika!

 • Cazi skriver:

  Kan inte annat än att hålla med. Tycker så synd om den stackars lilla flickan. Jag vill titta på programmet, för att jag tycker om Maria Montazami, men då Gunilla kommer i bild, så måste jag titta åt ett annat håll. På riktigt. Jag blir riktigt äcklad av att se på henne. Det får mig att må så dåligt, att tänka på hur hon behandlar det stackars lilla barnet…

 • Cissi (fru till producent-Pelle du var hos igår) skriver:

  Håller med till fullo! Hon ljuger om att vårdaren till hennes mamma har slagit henne när polisen kommer, tur att poliserna inte trodde på det, och tvingar stackars dottern att uppträda fast hon så uppenbart inte vill. Dessutom detta med att säåga en sak inför kameran och en annan inne på toaletten när hon tror ingen hör fast, som du påpekade, hon har micken på sig även där.. I förra avsnittet så klagade på hur en annan mamma sminkat sin dotter för tävlingen så att hon såg ut som 17-åring och gick på om hur hon aldrig skulle sminka Erika för hon är ju så naturligt vacker. I nästa sekund ser man dem filma en stäng toalettdörr och hör henne sätta på läppstift på Erika för hon ser ju så blek ut. Snacka om dubbelmoral! Hon är så korkad denna person!

 • Madelene skriver:

  Hej Pernilla!

  Läser Din blogg varje dag och tycker den är jättemysig!

  Jag håller med Dig om att Gunilla Persson är en fullständigt hemsk! Jag gråter nästan och lider med hennes dotter enormt. Hon saknar ju fullständigt empati för sin dotter. Bra att Du tog upp det här! För det har berört mig så mycket! Superbra.

  För några dagar sedan lyssnade jag på ett underbart radioprogram av min favoritpsykolog Eva Rusz. Hon talade just om dessa hollywoodfruar. Ett tips; P1, om ”narcissistiska hollywoodfruar”. Inte ett feelgoodprogram, men däremot fakta om hur dessa kvinnor fungerar.

  Kram Pernilla!

  /Madelene

  Kram! M

 • Anna-Karin skriver:

  Ja jag såg också gårdagens avsnitt av SHF att man ens har med henne!!! Det är så ledsamt att man kan gråta för stackars Erica. Skulle aldrig kunna leva med mig själv om jag behandlar mina barn på det viset. Nä en liten uppläxning om hur hon kan bli en bättre mamma!! Ser ut som en häxa så det är hon nog med. Det slutade med att jag fick gå ifrån tv´n när det var hon. Tacka vet jag Maria som är så härlig och framförallt snäll och omtänksam. Fram med fler SNÄLLA människor vi behöver dem och inte sådana hemskheter.

 • Malinapralina skriver:

  JAAAAAAAAAAAAAAA hon är hlet gaaaaaaaaaaaaaaalen, på riktigt!!!!
  Jag blir helt ilsken när jag tittar på henne, ta bort henne från tv, hon förstör ju sin dotter…:(:(
  Agnes-Nicole är en annan skräcködla men hon är ju vuxen och knäpp och får göra vad hon vill…Hennes pojkar verkar ju vara normala i af och inte tagit så stor skada av sin mamma med storhetsvansinne…;)
  Men Gunilla, jag avskyr verkligen henne, från hjärtat!!!!
  /Kram Malinapralina

 • Annikafr.finl skriver:

  Jaa hon är hemsk den människan..en riktig ragata,stackars barn…:(

 • Petra skriver:

  Fick för mig att hon är 11år?
  Men skit i samma,Gunilla är sååå vidrig o sjuk att det egentligen inte finns ord.
  Jag undrar bara är hon på RIKTIGT?
  Är hon sån ?
  haha tror jag dör en smula,stackas Erica hon är ju tyst som en mus,trodde inte hon kunde svenska i de första avsnitten.
  Galenpanna till morsa.
  Kram till Dig Pernilla:)

1 2 3 4 5 16

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram