vila i frid fina Adam ❤️

Vilket oerhört tungt besked vi fick i går – att  älskade Adam Alsing gått bort i Corona….

Jag har känt honom sedan 90-talet.  Vi har gjort TV ihop. Poddat ihop och nu på senare år har vi varit Kanal-kollegor på Kanal 5, vilket har genererat många roliga pressträffar, julfester, kräftskivor etc…

Adam var alltid glad, busig, rolig, smart, generös och otroligt omtänksam.  OTROLIGT omtyckt av ALLA i branschen!

Det är en STOR sorg att han inte längre finns med oss.  Och att han vid så ung ålder gick bort i just Corona , gör nog oss alla chockade och lite omkullvälta tror jag….

Alla mina tankar går till Adams familj just nu… 💔
img_9433.jpg

Jag har tänt ett ljus för Adam , som får brinna i kväll….!
img_9434.jpg

img_9315.jpg

I går kom Emilia och Fernando och ringde på dörren , och vi tog en riktig långpromenad runt Kottlasjön. 

img_9446.jpg

Jag passade på att utnyttja en av alla de träningsredskap som finns ute i skogen på Lidingö!

e6cf2f68-a514-4285-8b13-f6ad9f4e2378.jpg

Vi passerade den här otroligt gulliga tomten med flera små söta hus med snickarglädje som heter Pettsonhuset och har en egen Instagram , om är intresserad av odling!

9ce4a0fa-eff6-4950-a64b-c97c3b3e6f4d.jpg

Emilia utövade i sin tur lite Yoga, framför en vacker himmel…! 🙏

afbe73d0-ae31-4882-a297-5e1b9fb059f5.jpg

I kväll kan ni se mitt och Emilias avsnitt när vi var i Hamburg,  som inte gick förra veckan p ga Påsken.

Men i kväll är det alltså dags!

Klockan 21 på Kanal 5 och på Dplay! 

I svåra stunder och i tider som dessa kan det ibland vara lite läkande att få skratta och tänka på nåt annat en stund….

Kanal 5 har gjort en fin 1-minuters film till Adams minne ,  som kommer att visas innan vårt avsnitt. 

”Vi minns och hedrar Adam Alsing, vår kollega och vän. Våra varmaste tankar går till Adams familj.”

HÄR kan ni se filmen.

Vila i frid Adam ❤️

37 reaktioner på “vila i frid fina Adam ❤️”

 • Karro skriver:

  Jättefint skrivet! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 • Elenor skriver:

  Nyheten om Adams bortgång var en chock! RIP Adam ❤️
  På min arbetsplats (trygghetsboende) har vi några bekräftade med Covid-19 i personalen och 2 av mina arbetskamraters män ligger i respirator. En på 28 år utan underliggande sjukdomar och en i 50-års åldern med lite övervikt. Ingen av dom röker! Det visar att vem som helst kan bli väldigt sjuk och just Adam´s bortgång fick nog många att förstå hur allvarligt Corona är och jag hoppas folk tänker sig för nästa gång dom får ett sug på att gå ut och shoppa, gå på krogen osv att istället stanna hemma och ta sitt ansvar! För i Stockholm har inte folk INTE riktigt fattat detta och lever på i princip som vanligt och just därför är smittan störst där!

 • Eva skriver:

  Tack Mia🙏 Du förstod vad jag mena❤️

 • Camilla skriver:

  Haha, jag är också snart 50 och är helt kass på geografi! Kan inte heller huvudstäder, men jag är bra på mycket annat som jag tycker är
  viktigare att kunna! :)

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack fina Ann- Louise! Ja, ibland är det skönt att bryta av ångest och oro, och bara får skratta en stund…!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Låter riktigt obehagligt. Stackare. Krya på dig S och hoppas att du blir frisk snart….!

 • Anna skriver:

  Stackars dig hoppas att du snart kommer att bli bättre. Bra att du delar med dig av hur du kämpar. Det får oss andra att förstå och kanske skyddar oss extra noga så vi inte smittas.

 • S skriver:

  Jag har haft Coronan i 4 veckor nu. Inte konstaterat, men 98-99 % säker på det. Det är en fullkomlig mardröm. Det är ingen influensa eller förkylning utan något helt ”eget” och något helt annat. Fattar inte hur dom kan jämföra det med influensa. Är inte ens i närheten av influensa. Har inte behövt sjukhusvård dock men det har varit nära, ambulansen fick komma en dag då jag hade jättesvårt att andas. Jag behövde dock inte åka med ambulansen, dom tog syreupptagning, blodtryck och feber på plats och allt det var bra så därför behövde jag inte åka med. Riktigt jobbigt att andas den dagen. Men jag tog upp syre, sa ambulansen. Så det var ingen fara. Det kusliga är att viruset ”kommer och går” i kroppen. Det försvinner inte. Först var jag sjuk 1 vecka, sen en helt frisk känsla 1 vecka, sen kom det tillbaka och sjuk igen 1 vecka, sen frisk några dagar, och nu har det kommit tillbaka igen och sjuk igen. Har lättare för att andas nu men det är en ständig otäck känsla, man andas tungt och blir andfådd så fort man gör nåt typ går på toa, ont när man hostar osv. En väldigt stark, otäck, ”stor” känsla av att något styr kroppen. Riktigt otäckt. Har dock börjat vänja sig nu, eller rättare sagt; är lite i chock tror jag över att man fått det och blivit avdomnad. Andningen är det värsta. Även när det känns enklare att andas är det ändå en otäck känsla att andas. Aldrig varit med om nåt liknande. Jag är i 30-årsåldern och fullt frisk, perfekt blodtryck osv.

 • Anna skriver:

  Det är ju bra att folk äntligen vaknar och inser att Coronaviruset är ett virus att ta på allvar. Det är ju känt sedan länge att det kan drabba både unga och gamla hårt även de som inte har underliggande sjukdomar. Det jag menar är att vi inte har rätt att undersöka och sprida kunskap om en död persons tidigare hälsa. Det känns helt fel och mycket integritetskränkande.

 • Mia skriver:

  Anna tagga ned! Det är ingen som rotar utan dem flesta av oss är chockade och oroliga. Självklart undrar man om det fanns underliggande sjukdom som orsakade att det gick så illa som det gick eller om det verkligen är så att vem som helst av oss kan dö trots att vi är unga och friska.
  Innan har man bara sett massa siffror och statistik, nu fick vi ett ansikte på en mycket välkänd omtyckt person ung och tillsynes frisk. Klart man undrar.

 • Gitt Öberg skriver:

  Väldigt tråkigt de med Adam 😔🌹💙

 • Ann-Louise skriver:

  Fina Pernilla! I dessa hemska coronatider som vi alla är rädda för & fruktansvärda som drabbar människor så satt jag och tittade på WV igår.Jag skrattade så tårarna rann när du va i Hamburg😂 Det va så skönt att få göra de🙏Du är sååå underbar o bjuder på dig själv på ett underbart sätt,bara älskar de👏👏 Va rädd om dig & låt skrattet fortsätta💕

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Så oerhört sorgligt och svårt att ta in…

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Ja, Eva. Tror att det blev ett wakeup call för många . Vi vet verkligen inte hur det skulle drabba oss – om vi eller någon i vår närhet skulle drabbas. …

 • Cecilia skriver:

  Det är tragiskt att läsa om Adams bortgång i Corona. Må han vila i frid. <3
  Vilken balans Emilia har. Det är något jag inte har. Haha! 😉

  Trevlig helg, till dig och familjen. <3

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Ja, Maria. Ta det längre fram istället, när sorgen och chocken kanske har lagt sig lite mer… Jag tror att den fina minnesfilmen innan vårt program gjorde många – inkl mig – väldigt berörda, och då är det inte alltid så lätt att byta känsloläge… :-(

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack Ulrica för fina ord…!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Haha, gulliga Anette! Vad glad jag blir att du gillade avsnittet så mycket!!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Vad kul a tt du gillade det! Jag är så tacksam för mina roliga härliga vänner som gör att jag får skratta mycket!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack Helena! :-)

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Ja, haha. Fast det är ett av Hamburgs mest berömda områden , så kanske inte så konstigt om man bor där , tänker jag. :-)

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack fina Malin!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Ja, åååh, vilka minnen….! Kan inte fatta att han inte finns längre….

 • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  https://www.youtube.com/watch?v=HljRKHw8p_U
  Jag hittade filmen på dig när Adam intervjuade dig <3

 • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  Ja det kom en chock att Adam gått bort trots han är ung och jag minns när Adam gjorde intervju med dig i hans programmet <3 Han är saknad :-( och han hade sett framemot bli farfar om en månad så tragiskt och jag grät när jag läste att Adam gått bort :-(
  Vad du och Emelia var roliga igår och jag fick gott skratt när ni pratade om Tyskland 😀 Du är fantastisk och bäst och det finns inte som du <3
  Va rädd om dig många kramar från mig

 • Eva skriver:

  Vadå rota! Vi alla är oroliga nu och man undrar såklart för att om jag och mina kära är i riskgrupp.
  Klart vi ska upplysa varandra för att minska smittspridning till dom som nu är i riskgrupp och skydda dom som är det! Och då är det bra att vi upplyser varandra.
  Är förstås jätteledsen över att Adam gått bort❤️

 • Anna skriver:

  Låt Adam vila i fred utan att rota i hans eventuellt underliggande sjukdomar. Det känns helt fel mot hans anhöriga. Även relativt unga personer dör av Corona utan att ha haft andra sjukdomar. Det kanske är dags att ta in detta.

 • Helena skriver:

  Det mest tragiska är nog att du och fler med dig fortsätter att tugga om detta ? Hur står de eg till med er? Vad ska Pernilla göra mer än att redan svarat på detta ett flertal ggr? GE ER!!

 • Jennifer i Borgholm skriver:

  Tänk att den där livvakten hade sån koll i kvartern där det fanns glädjeflickor… Ha ha

 • Anna skriver:

  Antar att det var fejkat för att det skulle vara ”roligt” på något sätt (som jag iof inte förstår ),men att inte kunna huvudstäder i Europa om man gått i skolan el levt i femtio år är ju bara tragiskt .

 • Katja skriver:

  Så fint Pernilla! ❤️

 • David skriver:

  Ett av de roligaste avsnitten på länge. Du och Emilia är så roliga. Och den där livvakten, förstår att du måste ha tyckt det var lite pinsamt. 😂👍Men han verkade gullig trots allt och tog uppdraget med ro!

  Men härligt med privat chaufför iallafall!

 • Anette i Malmö/Delfinaste skriver:

  Pernilla – The Machine! Det är ju inte klokt så roligt kvällens avsnitt var – VERKLIGEN behövligt i dessa tider!
  Tack för att du är du och att du gjorde Tyskland osäkert på både det ena och det andra sättet (🤔), du blir säkert inte bortglömd där! Men alltså ja – ta in lite crazy fans nästa gång så det blir lite rulle på divalaterna 😁
  Och grattis till Hans och Christina i dag också 🥂🍾🎉

 • Ulrica skriver:

  Tack för ett helt underbart avsnitt ikväll, som jag skrattade. Du är helt underbar. 💖 Så positiv och bjuder verkligen på dig själv. Och dessutom så omtänksam och när du tog sånt ansvar för din livvakt. Gulligt! Och proffs på tagning!

  Ikväll behövde vi verkligen skratta efter allt som händer och sker. Att få beskedet om Adam Alsing igår har nog försatt oss alla i chock, även vi som bara kände honom via rutan, radion osv, vilken fin man som saknas idag…

  Ta hand om dig och familjen 💕

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  🕯Underbara Adam Alsing. Tack för allt…

  https://www.dplay.se/program/till-minne-av-adam

 • Maria skriver:

  Hej
  Ikväll gav inte Wahlgrens värld mig någonting alls
  Fick inte fram något skratt alls.. detta beroende på att
  jag bara sitter och tänker på Adam Alsings tragiska bortgång..
  Är i chock och tycket det är så ledsamt och overkligt
  Får titta på detta avsnitt längre fram, då chocken släppt något💜
  Kram och var rädd om dig 💙

 • Eva skriver:

  Ja så sorgligt😢❤️
  Undrar ju om han var i riskgrupp. Om han hade högt blodtryck, diabetes eller allergier? Nånting som gjorde att det sluta så här😢
  Ja den här sjukdomen ska vi verkligen ta på allvar och vara rädda om varandra som vi hela tiden pratar om och inte nonchalera,
  Tänker på alla anhöriga❤️❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram