Vilken fantastisk dag det blev för oss i Lissabon!

Ja,, herregud vilken intensiv men härlig resa det blev till Lissabon! 

Och jag är sååå lycklig och glad att jag och Bianca fick vara på plats,  när Benjamin tog Sverige vidare till final i Eurovision 2018! 

 

img_4575-1.jpg

 

Trots sitt hektiska schema hann Benjamin komma ut en stund innan livesändningen , så vi fick krama lite på honom och önska lycka till!

 

img_4568-1.jpgimg_4567.jpg

 

Även Linnea och hennes föräldrar är ju på plats i Lissabon såklart!

 

img_4571.jpg

 

Det här gänget alltså!!!!  Bästa teamet!  Så oerhört tacksam att Benjamin är omringad av så mycket härliga och trygga människor när han tävlar!   

 

img_4566.jpg

 

Underbara Zain och Dennis som har gjort Benjamins otroligt coola nummer och som är med honom under hela den här resan med sin kunskap, professionalism och sjuka humor! 😅

 

img_4663.jpg

 

Och så fantastiska Olivia och Therese på Benjamins skivbolag som aldrig viker en tum från hans sida , och peppar, stöttar , supportar och skyddar honom!

Sån kärlek jag känner till dessa!!!  😍😍😍😍😍

 

 

img_4586.jpg

 

Taggat gäng innan Livesändningen och deltävlingen drog igång!

 

img_4585.jpg

 

Fina Linnea!  Världens finaste ”svärdotter”  har jag!  ❤️

 

img_4588.jpg

 

Vi satt bredvid det här sköna gänget från svenska Melodifestivalklubben, som var med och hejade fram Benjamin!

 

img_4574-1.jpg

 

Så fina tröjor hade dom också!!
img_4584.jpg
Underbart!!!

 

eury

 

När delfinalen var klar och det stod klart att Benjamin tagit Sverige till final , så var det dags för oss andra att ta oss till hotellet för sen sen firar-middag!

img_4591.jpg

 

Först kramades vi lite med fler lyckliga medlemmar i Melloklubben! :-)

 

img_4598.jpg

 

Firar- middag på hotellet med Bianca och Linnea med familj!

 

img_4671.jpg

 

Sedan blev det fest för att fira finalplasten på Benjamins hotell med hela svenska delegationen!

Såååå stolta vi är över vår Benjamin!!! ❤️😍🙌

 

img_4602-1.jpg

 

Fick kramas lite med min älskade gamle kollega Björn Kjellman som referar Eurovision i radio!

 

img_4599-1.jpg

Samt Schlagerveteranen Tomas G:son (som skrev bl a mitt bidrag ”On top of tje world” ) och hans gulliga fru! 
img_4603-1.jpg

 

Älskade älskade Benjamin!  Finns inga ord för hur stolta vi är över dig! ❤️🌟

I morgon är jag inte på plats i Lissabon , men vet att du har de absolut bästa människorna runt dig och som tar hand om dig och peppar och stöttar på allra bästa sätt!

Och det känns så himla skönt i mammahjärtat!!  För TRO MIG –  att vara med i Eurovision är ingen barnlek….!

Herregud vilket schema den här grabben har haft de senaste veckorna….!!!   Och ändå alltid så glad och trevlig och uppmärksam mot alla!

Jag säger då det.  Benjamin , Min Benjamin  ingen är som du…! 

img_4508.jpg

 

Vet du att att att att att att…….!!! ❤️❤️❤️

 

87 reaktioner på “Vilken fantastisk dag det blev för oss i Lissabon!”

1 2 3
 • Annah skriver:

  Benjamin klassade ut alla och regerade med sin oerhört välskrivna låt samt proffsiga framträdande. 👌🏾🌸

 • Malin skriver:

  Så bra jobbat av Benjamin!! En verkligen talangfull kille. Han har ju redan kommit jättelångt i sin karriär!! 🤗

 • Lena skriver:

  Bra jobbat igår Benjamin 😄 är helt övertygad om att det kommer gå hur som helst för dig 😄 enl Aftonbladet har ’Dance you of’ spelats 12,6 miljoner ggr på Spotify och mer än vinnarlåten 👍🏼

 • Kina skriver:

  Hej Pernilla

  Kan du framföra ett stort grattis till Benjamin, gjorde mig som svensk stolt. Gillar mello. Du kommer gå långt Benjamin vad du än hittar på. Njut av stunden och det du fått uppleva.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Tack Tjejer! Ska hälsa honom det! Ja, fantastiskt med Spotify! Benjamin är den mest streama artisten av alla i startfältet”!

 • Ia78 skriver:

  Lotta lotass hur är du funtad!!! Hoppas vid gud att du ej är mamma och har en dotter/son som har dig som förebild då hela ditt inlägg färgas av hat, missunnsamhet och ren och skär avundsjuka. Är det med den inställningen du vill att yngre generationer ska gå ut i livet med och behandla andra eller bli behandlade efter. Skulle vilja se dig stå och säga detta ansikte mot ansikte mot den du skriver om. Så otroligt enkelt och otroligt fegt att gömma sig bakom en dator! Madeleine Albrigth sa en gång att; ”det finns en särskild plats i helvetet för kvinnor som inte stöttar varandra”, och det kan verkligen appliceras på dig!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   IA78 : Inget all lägga energi på. Såna som Lotta mår inte bra helt enkelt…

 • Linea skriver:

  Fattar inte varför Italien inte gav Benji något. En tydligt ställningstagande kanske. Benji som inte ens ser sig själv som svensk. Detdär måste verkligen göra ont. Tycker att Charlotte var jätte gullig som tog mamma rollen istället för dig Pernilla. Var rädd om dina barn.

  • Ida skriver:

   Det är nog efternamnet tror jag. Ingrosso är i Italien inget fint efternamn. Riktigt WT faktisk. Det är nog därför Perrelli gjorde lite efterforskningar och vägrade namnet. Hon tog istället exsvarmors efternamn som ogift.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    IDA; Juryn röstar på musik – inte efter vad folk heter… Blir så full i skratt av alla korkade kommentarer från en del.. :-)

  • Sara skriver:

   Men snälla nån 😮 Pernilla jobbade och var nere på semifinalen och rädd om sina barn, det visar hon då om någon att hon är, vad är det med folk helt otroligt. Att Ingrosso skulle vara ett mindre fint namn i Italien otroligt Ida, tror knappast det spelar någon roll vad man heter och nog inte heller därför Charlotte och hennes dåvarande man tog ett annat familjenamn.
   Du gjorde det så bra Benjamin och Pernilla du är en fantastisk mamma.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Linea . Inte mycket innanför pannbenet hos dig uppenbarligen . Mycket märkliga kommentarer över lag. Märkliga och ointelligenta.

 • Ann skriver:

  Han är helt underbar.låten är underbar att dansa till…han.är bara 20..
  Många kan bara få drömma om allt kul Benjamin får va med om…
  Hoppas det går bra för Benjamin och inte. Går lika illa som.avicvii..

  • Peter skriver:

   Men snälla nån varför ska Benjamin gå samma ödet till möttes som Avicii ? Vilket bisarr jämförelse. Avicii var en världsstjärna som folk älskade. Benjamin är en duktigt underhållare som jurygrupper i esc älskar. Det räcker nog för att betala räkningarna. Varför ska han ta livet av sig, vad är det med folk helt otroligt. Han kommer bli som sin mamma. Ingen riktigt skivkarriär med den rösten men känd över hela Sverige och vi älskar honom för det.

   • Louise skriver:

    Håller med! Benjamin har inte karaktären att slå internationellt men kommer garanterar som sin mamma vara omtyckt och folkkär här hemma, så många som åkt till USA för att ” jobba” med sin musik men det har aldrig blivit någon hit av. Avici var i världsklass något Benjamin aldrig kan jämföra sig med. Men som sagt här hemma kommer han gå långt. Ute i stora vida världen skiter man i om man är en Wahlgrenare och är med i en realityshow: eller att mamma och mormor heter Pernilla och Christina. Det är bara här hemma i lilla Sverige som man vet vem dessa är.

   • camilla skriver:

    Jaha..sa Benjamin ar inte kand alls i USA? Konstigt for nar jag var pa Kings Plaza Mall i Brooklyn pa Victoria Secret butiken sa spelade de hans latar!!! Och detta ar Brooklyn.

   • Charlotte skriver:

    Öhh Peter, vadå bli som sin mamma o ingen direkt skivkarriär? Vi får väl se 😉

 • Rosa skriver:

  Benjamin gjorde ett fantastiskt uppträdande helt perfekt och han ska vara så stolt över sig själv och vad han har åstadkommit under den här resan, så proffsig på alla plan, framtiden är din och den är så ljus, all lycka framöver.
  Kram Rosa

  • Peter skriver:

   Ljuset fällde honom. 3 minuter där teven var nästan helt svart. Sånt funkar inte i ESC. Kläderna var dessutom för mörka också. Det hade varit bättre med vita kläder.

 • anne skriver:

  Bra jobbat till din son! !♥♥
  Som jag skrivit förut. .han är i klass med justin timberlake…m.m♥♥
  Så ung så proffsig. ..var stolt♥♥♥

  • Anette i Malmö/Delfinaste skriver:

   JT😍 ja! Roligt att det blev sånt kackel (🤣) över Benjis stora jacka, massa synpunkter på det och bara några dagar efter kommer JT iklädd liknande stor jacka i video och intervjuer… 👊🏻

   • Peter skriver:

    Att Benjamin fick så många Juryröster handlar bara om jäv. Alltså i ESC vill ingen jurygrupp komma i kläm med Krister Björkmans maffia (svenska låtskrivare, dansare, producenter mm som styr hela ESC ) Det är så mycket jäv att det är inte klok. Björkman är dessutom tävlingsproducent för hela ESC och han bör inte tillåtas detta. Han är en person som har mycket makt i tävligen. Det hela slutar med pinsamheter som detta med legitimiteten med Sveriges placering. Ingen som tror att det varit klockrent. Allt heder till Italien som i likhet med folket insåg att låten inte var bra. Tror ni verkligen att det var en slump att Israel , Cypern och Sverige var bland de sista låtarna som visades. Var det en slump att Ryssland gav 10 till Sverige? Australia? Allt detta till den enorma kontrasten med hur folket röstade. Eurovision Song Contest är mycket lönsamt – speciellt för en liten krets personer. Så jag tycker inte synd om någon. Det är bara så det går när man inte spelar rent

 • Lotta LotASS skriver:

  Grattis Pernilla för de 22 plats i Eurovision om man ska tro folket ( som är de riktiga poängsättare, de som inte går att trixa fram). Låten funkade aldrig på Spotify vilket var en tidig tecken på en pikadillus fiasko, vilket förnedring verkligen. Hur som helst vill se de där fiasko bittra tårar i eran dokusåpa. Det måste ändå suga att han fick bara en poäng av Italien av alla länder. När tänker du berätta för dina barn att de trots deras avsky flr Wahlgren efternamnet kommer aldrig få bättre erkännande. Du vet vad man tänker om er i Italien, det där med icke katoliker och blondiner…. lider med er verkligen, hela Sverige skrattar just nu. Ta hand om ditt barn.

  • fia skriver:

   Vad svamlar du om ? Fattar inte änns hälften.

  • Åsa skriver:

   Herregud människa!
   Jag mår illa av sådana som du som är genuint elaka. Fast du är kanske sjuk och rår inte för det. Önskar så att jag kunde diskutera med dig irl men du skulle väl aldrig våga utan gömmer dig på nätet bakom ett alias. Så onödigt att skriva så, det är din sanning men långt ifrån allas. Fy skäms!
   / Åsa Lundberg

  • Elenor skriver:

   Att han bara fick plats 22 av tittarrösterna bevisar ju bara hur dålig musiksmak folk har ute i Europa. Herregud Australien som var så bra fick ju minst av tittarrösterna. Benjamin gjorde ju ett superbra framträdande!

   Jag hade Danmark som min favorit och dom fick visserligen plats 5 av tittarrösterna.

   Hur som haver så hade vi guldvittring här hemma efter juryräösterna och vi jublade efter varje tolva. Besvikelsen var riktigt stor när tittarrösterna kom och Benjamin bara fick 9 poäng. Kändes jättekonstigt och man bara hoppades på att bara inte Israel vann med den urusla låten vilket dom tyvärr sen gjorde.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Elenor : Ja det var riktigt spännande och nervpirrande där ett tag. Sen blev det ett stort antiklimax – minst sagt… Trist och märkligt, men huvudsaken är att Benjamin är nöjd med sitt framträdande och att musikkunniga människor i Internationella Juryn gav honom ÅTTA Tolvor – är inget annat än fantastiskt!!

  • Carola skriver:

   Sök hjälp! Du stackars människa.

  • Anm skriver:

   Avensjuk är vad du är.du sitter där säkert i en sunkig etta ..och är bitter över ditt trista liv…

   • Ines skriver:

    Så du menar att elaka människor har trista liv på grund av dålig ekonomi. Intressant tanke som jag tror bygger bara på fördomar om fattiga. De mest elakaste människor jag känner är så rika att de inte ens bryr sig eller känner empati för andra.

  • David skriver:

   Sök hjälp Lotta.

  • Lovisa skriver:

   Har man inget trevligt att säga är det bättre att bara vara tyst..

  • Charlotte skriver:

   Pernilla sa i sin o Sofias pod en gång att hon är van vid såna knäppa kommentarer som din lotta potta men att hon direkt skakar av sig dem. Hon har varit med så länge att de biter inte på henne. Men om det får dig att växa en liten stund så ger det ju nåt positivt iaf.

   Blir rädd för mänskligheten fan ta med🤔

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Lotta : du har ingen koll uppenbarligen …
   Citat från dagens Aftonbladet :

   Låten ”Dance you off” har spelats över 12 600 000 gånger hos musiktjänsten. Inget annat bidrag i finalens startfält har spelats fler gånger.
   Israels Netta, med vinnarlåten ”Toy”, har endast 3,3 miljoner spelningar. Cyperns Eleni Foureiras ”Fuego” har 2,5 miljoner.

   Där har du svart på vitt.

   Vad det något mer du ville…?! 😉

 • David skriver:

  Så bra!! Sjua är grymt och de som verkligen kan musik juryn älskade honom!! Du kan vara stolt!!

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram