Vitare tänder, söndagsmiddag & sminkad av Bianca!

I söndags gick jag till min kompis Malins fina salong Nailbox, som ligger här på Lidingö. 

img_3362-1.jpgimg_3361-1.jpg

I vanliga fall brukar jag göra naglarna där, men Malin har precis börjat att erbjuda Tandblekningen Megawhite, så det stod på mitt schema denna gång! 

 

img_3353-1.jpg

Megawhite är en skonsam tandblekning som tar bort dina missfärgningar på bara 15 min  – utan ilningar eller skador på emaljen.  

Jag har blekt tänderna tidigare hos tandläkare och JÄKLAR vad det ilade i tänderna! Det här känns absolut INGENTING!!!  👍😀

img_3359-1.jpg

 

Den färgen jag hade först – och färgen jag fick efter 15 minuters behandling! Skillnad va?!!

Bra tips för dig som bor på Lidingö, och snabbt och smärtfritt vill få vitare tänder! Nailbox.se! 

Tack bästa Malin!  Nästa gång tar vi naglarna.  Det var ju bara ett år sedan jag gjorde mina naglar…!  Om ens det, haha..! 🙈

 

img_3383.jpg

 

Söndagsmiddagen intogs hemma hos Bianca i hennes mysiga lägenhet. Alla barnen samlade (förutom Theo),  och Phillipe stod vid spisen!  Världens mysigaste kväll! ❤️🙌
img_3372-1.jpg
Jag skulle spela in ett kommande samarbete, så jag frågade Bianca om inte hon kunde sminka mig, eftersom jag inte hade mina egna grejer med mig.   Bianca tyckte att det lät som en kul idé!

Trots att hon är väldigt duktig på att sminka sig själv, och oerhört kunnig när det kommer till makeup, så har hon aldrig sminkat någon annan tidigare – men JÄKLAR vad duktig hon var!!

 

img_3373-1.jpg img_3374-1.jpg

Jag blev verkligen SÅ fin!!

 

img_3375-2.jpg

Hon fönade även mitt hår, vilket hon också är bra på!  :-)

Perfekt med ännu en makeupartist i familjen, haha. 😉

img_3384.jpg

Som om detta inte var nog,  så har Bianca plötsligt börjat att BAKA också.  Och är GRYM på det med!  Bianca som ALDRIG har bakat!!  Vad är det som händer, Sverige?! 😉 😅

 

img_3385.jpg img_3390-1.jpg

Kyckling a la Phillippe!  Godaste jag ätit på länge!

 

img_3386.jpg

Och så Biancas magiska Kanelbulle-sockerkakan till dessert!

 

img_3392-1.jpg

Jisses vad god den var!

Fick mig att minnas att första gången jag bakade Kanelbulle-sockerkaka, var faktiskt just till Bianca när vi bodde i gamla huset, och hon skulle ha med sig hembakat till skolan. 

 

img_3393-1.jpg

Hittade till och med bild på mig från det gamla blogginlägget  2008! 

Sådan Mor –  Sådan Dotter.  😘

41 reaktioner på “Vitare tänder, söndagsmiddag & sminkad av Bianca!”

1 2
 • Maya skriver:

  Hej Pernilla!
  Jag har letat som en tok efter tröjan som du har på dig när Bianca sminkar dig, med dirty dancing motiv! Var har du köpt den?
  Kramar Maya <3

 • HelenaS skriver:

  Så fin du blev efter Biancas makeup😍

 • Agneta skriver:

  Alltså, så fint hon sminkade dig och håret blev ju bara så bra! Du passar väldans bra i lite kortare hår! Vet inte vad det är, men det tar bort en massa år när du har håret så! Tycker jag! Nu vill vi bara ha en tutorial hur Bianca sminkar dig! Är så nyfiken på hur hon gör och i vilken ordning hon använder produkterna!
  För övrigt så är torsdagarna heliga hos oss, tv kväll! Sååå kul att titta på ditt/ert program! Man blir som glad!!!
  Agneta

 • A-M skriver:

  Pernilla, Pernilla, Pernilla.
  Wow, säger jag bara. Vilken fin sminkning. Mycket bättre än hur du brukar bli sminkad.
  Låt Bianca sköta din sminkning . Så fint och naturligt.
  Var stolt över en så kreativ dotter. En som kan mycket, Bianca vill säga.

 • Milla skriver:

  Vad bra Biancas sminkning på dig blev. Ta inte illa upp , men du ser betydligt yngre ut efter sminkningen !! Vad duktig hon är.

 • Cilla skriver:

  Hur ser du på att din dotter trots TRE (!!) fällningar inte ändrar sin reklam för Caia? Den anses vara förnedrande för kvinnor o för ’sexfixerad’…..

  • David skriver:

   Det är trots allt Biancas business och inget som Pernilla styr över. Jag har kollat reklamen, visst är den sexig men ”sexifierad” är väl att ta i rejält. Och utgår från att övriga medverkande gjorde sånt de kände var ok och jag gissar att de får betalt bra.

   • Anonym skriver:

    David, du kan inte mena allvar?!
    Får man bra betalt är allt ok menar du?
    Vad har lönen för betydelse i sammanhanget, sexualisering och objektifiering av kvinnor?
    Reklamen är fälld för att den objektifierar kvinnor, säljer med sexualisering som fokus. Det är ett faktum oavsett om det är en kvinna som står bakom reklamen eller vad modellerna fått för lön. Sen är det knappast Pernillas sak att stå till svars för. Bianca och Pernilla är olika personer, båda myndiga och ansvariga över sig själva, inte den andre.

   • Åsa skriver:

    Ja anonym, dagens konstigaste kommentar av denne David. Trott att David varit en tjej som titulerar sig i ett mansnamn av nån anledning men är nu helt säker på att det faktiskt ÄR en man. Urk!

   • David skriver:

    Anonym och Åsa, ja ni två är definitivt två kvinnor. Eller en. 😂 Kom igen och andas

    Tycker reklamen passar produkten.

   • Åsa skriver:

    Brukar du ha problem med din andning när du framför en åsikt vare sig du gillar den eller inte? I så fall är det nog nåt psykiskt och det finns hjälp för sånt. Jag andas precis som man ska, dvs lugnt och fint. Hej på dig!

  • Anna skriver:

   Ja du: Cilla 😊Det finns mycket som är kvinnoförnedrande i samhället. Men jag tycker faktiskt inte att Biancas reklam är särskilt kvinnoförnedrande. Titta tex på alla musikvideos där många tjejer är lättklädda.

   • P skriver:

    Men Anna tror du att hon har fått fällningar ang. sin reklam, så handlar det ju inte om att hon får det för att tjejerna är lättklädda. Trodde du att det var problemet? Tror du får läsa på lite.

 • Lena M skriver:

  Halloj!
  Håller helt med alla som säger att denna sminkning gjorde dig så snygg, mycket bättre än när du brukar bli proffssminkad, tycker jag. Hon är en talang gulliga Bianca. Vad gott det ser ut med kanelbullesockerkaka. Vad är det? Har aldrig gjort, kan du dela med dig av receptet?
  Nu blir det ut med hundar i ett härligt solsken.
  Ha en bra dag. Kram!

 • Johanna Grahn skriver:

  Daaamn vad grym Bianca är på att sminka, du ser ännu mer amazing ut än vanligtvis! WOW!! <3

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram