Wahlgrens Värld, & Mor & Dotterdag på Sturebadet

Hörde jag TORSDAG?!

2240661b-07c8-4314-b16a-8e7e17bc0712.jpg

 

Bänka er framför TV´n , och på Dplay – HÄR!

Några av er kanske inte har orkat vänta en vecka på kvällens avsnitt, och redan har tjuvkikat på Dplay Premium.

Men för er andra som gillar att se programmen på RIKTIG TV 😉 – så är det Kanal 5 som gäller!

 

img_4287.jpg

I förrgår hade jag en härlig Mor & dotter-dag på vackra Sturebadet,  tillsammans med min lilla mamma. 

Mamma hade fått två presentkort , och bjöd med mig på en mysig Spadag. 

Vi startade med varsin Spirulina-mask! :-)

img_4288.jpg

 

Luktade skit , men skulle göra gott för huden! 😅

 

img_4290.jpg

 

Min kära mor som ligger och njuter med poolen som utsikt….

 

img_4246.jpg

 

Sedan fick vi varsin massage…  En timmas ren njutning och avkoppling!

 

img_4202.jpg

 

Dagen avslutades med Champagne-lunch i Sturebadets mysiga restaurang.

 

img_4203.jpg

 

Vi åt varsin supergod panerad Rödspätta! 

img_4204.jpg

 

Tusen tack älskade lilla mamma för en superhärlig Mor& Dotter-dag! 🙌😍❤️

 

I morgon är det dags för den stora TV-sända Galan ”Kristallen”,  där vi och Wahlgrens Värld för tredje året i rad är nominerade i tre kategorier! 

Sååå kul och spännande!!!   Stort bara att vara nominerade, men hoppas såklart att ni som gillar programmet är med oss imorgon och röstar…! 😍😋

Kristallen direktsänds på STV i morgon kväll kl 20.00 , och fr o m då kan man rösta! ❤️

18 reaktioner på “Wahlgrens Värld, & Mor & Dotterdag på Sturebadet”

 • Elin skriver:

  Tack Helena ,det var precis det jag velat få fram så tack så mycket ,tänk att det ändå finns de som kan se det jag ser och har godhet i sig.

 • HelenaS skriver:

  Vad elaka kommentarer. Gör ont i hjärtat när ni hackar på Pernillas dotter.

 • Eric skriver:

  Ja stackars kändisungen. Ja hon lever ett hårt liv med assisstenter i en lyxlägenhet i Stockholm… vilket livsöde. Ja man måste förstå Biancas ångest och dåliga beteende, när man växer upp i så fattiga förhållanden. Konstigt nog tror jag det finns barn i slummen i Bangladesh som i princip inte har någonting som är gladare och tacksammare än denna Bianca.

 • Elin skriver:

  Anna , jag respekterar din åsikt men om man läser många kommentarer så är det så negativt om Bianca som jag tycker är oförtjänt . Bianca ska kanske inte vara förebild i Wahlgrens värld det blir helt enkelt fel ,hon kan ju liksom inte gå omkring och säga precis de ”rätta”sakerna ,se hela bilden på henne ,hur hon är i intervjuer e t c ,jag tycker hon gör det bra att alltid ställa upp på intervjuer ,hon gömmer sig inte utan klarar av att prestera! Tips, se henne i Let’s dance ,där kom hon väl inte tvåa för att hennes mamma heter Pernilla Wahlgren?!. Jag tycker över lag att många som skriver här ska sluta fixera sig på den yngre generationen , stirra er inte blinda på allt utan se dem för det dom är d v s 25 år gamla, tro mig det finns SÅ många tjejer/döttrar därute som är minst lika (om inte mer)bortskämda som Bianca (men de syns inte på teve) ,Bianca syns på teve och varför tycker så många barn och ungdomar om henne, kanske för att hon verkar snäll och det är väl inte fel, man kan inte alltid vara sitt allra rätta jag, kram

 • Anna skriver:

  Lilla Elin, min dotter är 24 år gammal. Jag skrev inte att Bianca är före bild för min dotter men för många andra. Du verkat ha svårt att förstå att andra kan ha en annan åsikt, så jag undra hur gammal du är? Ja klart att Bianca har haft tur som har kända föräldrar och kommit dit hon är idag, och nee jag är inte avundsjuk alls på detta liv som dom verkar ha! PS jag lever i en normal värld som många andra gör🤣

 • Elin skriver:

  Till dig Anna,din dotter som har Bianca som förebild hur gammal är din dotter ,tänk på att Bianca är 25 år snart och kanske Wahlgrens värld inte är ett barnprogram och om ditt barn är mindre än tolv/tretton år kanske det inte är lämpligt att se just Wahlgrens värld, men hon kan ju ha Bianca som förebild utanför Wahlgrens värld för i intervjuer och vid sidan av Wahlgrens värld tycker jag hon gör saker bra. Vad tror ni egentligen att en 25 årig tjej (speciellt i Stockholm)gör, skriver kanske inte direkt fakta dokumentärer…Om era barn vill ha Bianca som förebild är det kanske för att hon är snäll mot barn och ni föräldrar ska välja vilka program som lämpar sig.En annan sak som gör mig så arg är när du i det här fallet säger att hon fått allting gratis för att hennes mamma är känd ??!, vilken värld lever du i??,tror du inte att Bianca måste prestera för att hålla sig kvar som influenser,hon kan och beter sig inte hursomhelst! Har du sett hennes smink videos samt henne i Let’s Dance !!!, är den prestationen tack vare Pernilla ??,Bianca är jätte duktig inom makeup,så det så!!!!

 • Katja skriver:

  Vill se mera av Christina!! Underbara människa ❤️

 • Anna skriver:

  Ne det är inte lätt att vara ung idag, min dotter följer detta program o pratar om det. Nu är det så att Bianca är förebild för många flickor och borde tänka på hur/ vad man säger. Hon föddes in i en kändis familj och är känd endast pga mamman, allt har hon fått på köpet. Jag förstår att mycket är klippt av produktionen men familjen får se detta innan och jag förstår inte varför man tillåter vissa saker.

 • Elin skriver:

  B l a bla b la det finns hur många bortskämda ungdomar därute i världen så Bianca är inte ovanlig och jag tycker hon är nästan ”lillgammal” d v s FÖR klok för sin ålder om man lyssnar på alla intervjuer och inte bara stirrar sig blind på just Wahlgrens värld. Nä fy skäms på dig också det är inte lätt att vara ung idag och ta sin plats i samhället och ständigt bli nedtryckt det utvecklas man inte av ,med det vill jag inte säga att man ska vara oförskämd eller säga saker som gör illa andra och det tycker INTE jag att Bianca gör heller.Jag tyckte faktiskt hon bemötte Pernilla riktigt bra och sa att hon kände att hon inte blev respekterad ,Pernilla måste förstå att Bianca inte är ett litet barn som man kan säga åt. Visst kan man säga att man blev ledsen men sen får det vara bra för det Bianca sa i podden var inte typ ”jävla kärring eller dum blondin det hon sa var inget dåligt om Pernilla kanske Pernilla ska ta reda på varför hon reagerade så provokativt på vad Bianca sagt, kanske var hon som mamma inte känslomässigt närvarande p g a stress i livet med att få allt att gå ihop och det blir lätt så(många föräldrar har det nog så)

 • Josefine skriver:

  Dags att byta namn kanske till BIANCAS VÄRLD? det handlar ju bara om henne nu och allt fokus på Biancas lyxproblem och humörsproblem.
  Stackars lilla rika flickebarn vad vore du utan din kända mamma? Skämdes åt dig så illa du betedde dig mot din mamma och framför hela svenska folket för att lilla Bianca 24 år var på dåligt humör. Skäms skäms SKÄMS på dig och be din mamma om ursäkt!

 • Dess skriver:

  Folk kommenterar ju inte ens avsnitten längre knappt. Fast det varit premiär. Undrar om familjen kan se sin begränsning. Nu var JAG irionisk.
  Men jag börjar omvärdera Pernilla. Minns då hon körde husbil i Italien. Skitstarkt. Eller då hon hade pt o kände sog värdelös. DEEEEET hade varit något att filma vidare på. Varför liksom? Champagne fnisset är bara för sånna på bloggen som är exakt likadana. Pernilla har både styrka o djup men produktionsbolaget är helt ointresserade ac att visa den bilden utan fortsätter att framställa henne som en bimbo. Jag gick på det. Men dwt finns mer bakom Pernilla Wahlgren jag önskar att någon tog fram. Ja hon är oallmänbildad som fan. Ja hon är superego. Men det finns mer. Det skulle jag vilja se så mkt av. Det finns några pärlor i wv där det syns. Wv har blivit mer Biancas värld. Då kan de lika gärna lägga ner. Det B visar finns hos mängder av youtubers. Mer respekt till dem faktiskt. De byggde sin publik från noll utan känt namn och Kanal 5.
  Men ser P med nya ögon. Låt Wahlgens värld handla om Wahlgrens. Inte Ingrosso. Det finns något starkt o bra i Pernilla jag alltid vart nyfiken på. Varför kvävs det i så mycket skit?

 • Dess skriver:

  Det är så mycket skämt i den lilla familjen så. Gör du det då du gör bort dig fullkomligt? Det var ett skämt? Väx upp o släpp tutten isf. I avsnittet säger B stycket finns en hel bok av hemligheter. Jo det har som sagt redan Emilio påbörjat att berätta och att de finns vet vi alla då vi ser allt påklistrat (inte du då little princess of goodness). Allt fler börjar ogilla den sjukt osäkra Bianca o slutar titta. Jag tror Familjen Lundell går om snart. Hon är mer osäker än Pernilla. Hon pallar inte ha podcasts mer. Hon köper lägenheter för att höja sin självkänsla utan att ha täcking och är ironiskt utpressare mot sin mamma. Det mest tragiska är att du går på skiten. Bianca mår piss som hon erkänner och det mörks. Avsnittet då hon inte kan planera sitt sommarprat för ho. Dka supa. Det är sjuuuuuuuuukt tragiskt. Och var är Pernilla? Emilio? Såg att de ska vara med i psykanalysprogrammet. De kan viga en hel säsong åt bara Bianca Benjamin o Pernilla.

 • Louise skriver:

  Självklart ska man rösta i kväll

 • Elin skriver:

  Vad värre är för de som kunnat se nästa veckas avsnitt..då Bianca och Pernilla bråkar…(jag känner igen mig i min egen relation med min mamma) och jag blev faktiskt nästan rädd åt bråket….Oj vad jobbigt för er i er relation ,hoppas ni lär er av varandra utan att göra illa varann. Pernilla du ser det på ett sätt och mitt i livet kan det hända att man har fullt upp med att få allting att fungera att man kanske inte är så känslomässigt närvarande mot sina barn som man önskat och jag vill bara skriva/säga att jag verkligen INTE uppfattade det som att Bianca försökte smutskasta dig av det hon sa i podden, däremot känner jag igen mig mycket i Bianca (ta det från mig som är lite yngre) att hon måste få en chans att bli en egen person och inte leva i skuggan av sina kända föräldrar💕

 • Tina skriver:

  Nu bojkottar jag Wahlgrens värld. Serien som började som härlig feelgood med en rolig familj. Har gått över till enorm självcentrering där Bianca sitter och gnäller över lyxproblem och är riktigt oskön. Nu är hon som Pernilla varnade henne föri säsong ett. En oskön typ som mest sitter och gnäller över att lyxlägenheten inte säljs, osv osv…. tråkigt. Men tack för god underhållning i de tidiga säsongerna, tyvärr är WV så långt ifrån sitt ursprungs koncept nu att det inte är samma serie längre.

 • Elin skriver:

  Vem orkar bry sig om det, ta det inte så allvarligt, vem vet vad som pågår i andra mer ”vanliga” familjer finns MÅNGA otroligt bortskämda ungdomar .Vid det här laget borde vi veta att Biancas första kommentarer kan vara lite si och så (ofta ganska roliga ) hon är iallafall inte kriminell eller skadat någon 😊

 • annica skriver:

  Ja du fattar inte!! Behöver inte vara ironiskt, det är SKÄMT i familjen ,, GAHH

 • N skriver:

  ”Bianca har köpt ny lägenhet och ska äntligen flytta till Östermalm. Då ringer mäklaren och berättar att hennes lägenhet kan bli svårsåld. Bianca är rädd att hamna i en ekonomisk kris och försöker tvinga Pernilla att köpa hennes gamla lägenhet.”
  Det finns fan inte någon som helst gräns på dumhet från Bianca… Jag antar att det är ”ironiskt” och att jag ”inte förstår det” givetvis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram