Wonderboo

IMG_7141.JPG

Som ni vet är jag ett stort fan av Wonderboo Food!

Jag älskar deras söta engångs-förpackningar och smidigheten i att ha ett färdigpaketerat mål som man bara tar med, om vi ska ut på stan med Dino –  eller lämna bort honom till hundvakten.

Och Dino älskar detta torrfoder! Han fullkomligt slukar en måltid i ett nafs , vilket han aldrig gör med annan hundmat.

Wonderboo valpfoder med svenskt oxkött har både hög kvalitet och högt proteininnehåll, perfekt för växande valpar. Allt oxkött är både uppfött, slaktat och tillagat i Sverige, så att man  kan vara säker på att man ger sitt lilla busfrö den bästa möjliga starten i livet. Puppy Swedish Ox är tillagat med enbart svenska råvaror, utan onaturliga tillsatser och biologiskt anpassat till valpens unika näringsbehov. Till exempel är balansen mellan kalk och fosfor väldigt viktig för valpens skelett och leder!

IMG_7155.JPGIMG_7132.JPG

Häromdagen var jag och Emilia och hälsade på Emilias barndomskompis Carolina som har skapat Wonderboo och driver deras snygga  Flagship-butik i Stockholm precis vid Norrmalmstorg.  Sååå söt liten butik!

IMG_7133.JPG

Självklart serveras det Wonderboo torrfoder till sugna hundar på besök i butiken!

IMG_7134.JPG

Och vill matte eller husse ta en kaffe eller ett glas skumpa medan man handlar , så går det finemang!

IMG_7156.JPG

Emilias finisar hade studiedag och var också med oss i butiken.

IMG_7139.JPGIMG_7145.JPG IMG_7147.JPG IMG_7148.JPG

Vilka väluppfostrade små hundar vi har va?!

IMG_7153.JPG

Självklart var jag tvungens att införskaffa det här fina hundhalsbandet med en liten Chihuahua i guld på till Dino!

IMG_7144.JPG

Samma variant finns även som koppel!

IMG_7152.JPG

Även på tapeten i butiken är det samma lilla söta Chihuahua!

IMG_7151.JPGIMG_7161.JPG IMG_7322.PNGIMG_7158.JPG

Har du inte vägarna förbi Stockholm och kan kolla in Carolinas lilla fina butik, så finns hela utbudet i Wonderboos webbshop – där man även kan få testa Wonderboo gratis! 

19 reaktioner på “Wonderboo”

 • Carin skriver:

  Inget jag hört att det skulle vara. Jag blandar det i färskfodret för att det ska bli en sk bukfylla. Har fler vänner som ger det. Fick tipset av en tjej på hundapoteket.se
  Fick även kokt broccoli ett tag. Hon ratar torrfoder därav färskfoder. Och sedan vi helt gick över till denna kost har jag en mycket piggare och gladare hund. En kille från wonderboo ringde faktiskt upp mig efter jag fått prova deras foder. Sa då att det va tack vare din blogg som jag fick tipset. Men hur mycket äter er lilla Dino per dag av wonderboo? Och hur mycket ger du för typ 1mån av det fodret till honom i månaden?

 • Irene skriver:

  Där låg en guldaffär förut!

 • R skriver:

  Jag tror på en kombination, lite ost och skinka till frukost, lite torrfoder(Doggy light), lite smarriga rester, lasagne, köttbullar, torrfoder igen, lite glass…allt kan inte va lyxmat, i alla fall inte för oss vanliga dödliga, tror inte min hund mår dåligt av det heller, eller jag vet! Och framför allt ”braben” som vi kallar det, dentastix, det bästa hon vet!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  EWA: Ok ,den ska vara åtgärdad nu , men jag ser fortfarande jättesmileys här och folk fortsätter att skriva dom så än verkar inte problemet vara löst… Tyvärr,

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  EWA: Dett är inget samarbete, så varför skulle jag skriva det?! Som jag skrev så är Carolina en barndomskompis till Emilia som har tagit fram detta svensktillverkade Torrfoder som min hund älskar, och då skriver jag gärna om det på bloggen! Precis som jag gärna skriver om Jennifers underbara resepåsar, för att jag älskar dom och för att hon är min vän! Vi företagsmamma tjejer ska hjälpa och stötta varandra tycker jag, och det gör jag gärna när jag hittar något/ någon jag gillar!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  CARIN: Det viktigaste är ju att man ger sin hund BRA mat! Sedan vilket märke det är är inte det viktiga! Men jag måste fråga. Jag trodde att morot inte var bra för hundar?! Har jag fel?

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  ADAM : Tack, vad kul att du är så positiv! Ja, det är klart att riktigt bra kvalitet kostar lite extra , och du som jag tycker ju att det är värt det! Jag skulle aldrig ge Dino billigt torrfoder i storpack, utan vill att han ska ha samma kvalitet på sin mat som jag kräver av min egen och familjens mat. Det lägger jag gärna mina pengar på!

 • R skriver:

  ”spamen är åtgärdad”? Vad snackar du om? Tror du att du ska få virus på datorn eller? Nä, det funkar inte riktigt så…

 • Charlotte skriver:

  Ewa! Tycker du på fullaste allvar att Pernilla gör reklam MEST i sinn blogg? Har du totalmissat alla USA bilder nyligen t.ex och mycket mycket mer..

 • Ulrika skriver:

  Ni Stockholmare är ju för söta…

 • Ewa skriver:

  Till Pernilla: Det är två olika Ewor i omlopp. Det är inte jag som gnäller om reklam det är jag som ber dig återkomma när ”spamen ” på bloggen är åtgärdad!!!
  Just so you Know!

 • Adam skriver:

  Tack Pernilla för att du skriver om nyttig hundmat! Jag älskar konceptet och att det är Svenskt ekologiskt hundfoder utan en massa skit. Och såklart du gillar sånt som din vovve mår bra av.
  Ni som klagar på priset jämför säkert med fodret ni ger till era stackars hundar som äter motsvarigheten till chips. Wonderdog jobbar ju för hundars hälsa och det är väl bra att det alternativet finns. dessutom i lyxförpackning? Annars är det väl at fortsätta ge era hundar billig hundmat. Priserna är ju typ vanlig mat vs ekologisk mat och innehållet är dyrare att producera men du får iallafall äkta mat. Min chihuahua, som har problemmage och min lilla pom har käkat Wonderboo i över en månad nu och dom älskar det och mår toppen av det. Sååå värt priset. Och det är tack vare ditt förra inlägg :-) Kram och keep up the good work!

 • Carin skriver:

  Smakar det så kostar det, fick en prov till min pudel Bella och hon fullkomligt sluka det. Men inte för det priset. Här kör vi med färskfoder ala sund hundmat med råriven morot i istället .
  Nospuss till söta Dino från Bella

 • Ewa skriver:

  ” i samarbete med”… Du gör ju reklam mest hela tiden i din blogg, men talar sällan om det…

 • Carolina skriver:

  Fick prov på Wonderdog på My Dog. Jättesöta askar och visst hundarna åt det men helt gaaaaaalet sjukt dyrt!!!!

 • Karin B skriver:

  Vilken underbar affärsidé! Jag ska genast kika in på webshopen!

 • Linda H skriver:

  Åh sötnosar. Älskar hundar :) Härlig o fin hund butik!

 • Ewa skriver:

  Hej är du snäll o hör av dig när ev ”spam” är åtgärdad på din blogg! Tack!

 • Helena skriver:

  Verkar vara ett mysigt ställe för oss hundägare med våra fina hundar. Vilken fin Petit Brabancon, bara älskar den rasen.Ha en härlig dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram