Nytt Podavsnitt, Yoga, brunch & fotbolls-söndag!

Hej vänner!

Tusen tack för alla era gulliga kommentarer!  Så himla glad att ni gillar vår TV-serie så mycket!  Det gör oss SÅ glada ska ni veta!!

 

I morse hoppade jag upp ur sängen och direkt i tränings-tajtsen , och begav mig mot vackra Millesgården på Lidingö , för att starta dagen med ett Silent Yoga-pass lett av min lilla älskade Emilia! 

 

Och efter Yogan bjöds vi på fantastisk god och fräsch Brunch på underbara Millesgårdens Lanthandel! 

 

img_3555.jpg img_3513.jpgimg_3514-2.jpg

Magiskt vacker plats att Yoga på!

img_3515.jpgimg_3518-2.jpg

Härlig start på dagen…!

Så tacksam att jag tack vare Emilia har börjat att Yoga lite mer…!

 

img_3536.jpg

TACK Emilia!!! 😍❤️🙏

 

img_3557-1.jpg

 

Självklart hade vi våra Yogamattor i våra fina monogrammade Yogaväskor från Jennifers Bag_all! 

 

img_3558-1.jpgimg_3520.jpg

 

Brunchen var ljuuuvlig!!!

 

img_3554.jpgimg_3553.jpg

 

Resten av dagen spenderades på och kring fotbollsplanen. 

 

img_3567-1.jpg

 

Theo hade match och jag passade på att ta en långpromenad i skogen med hundarna under uppvärmingen.

 

img_3568-1.jpg

 

Perfekt väder för fotboll!

 

img_3476-1.jpg

 

Det är ju SÖNDAG – och det vet ni vad det betyder!  💥

Ett nytt fräscht avsnitt av vår podd ;  Wahlgren & Wistam såklart!

img_3517-1.jpg

 

Vi pratar äggröra som upprör och valpar 🐶 och bubbel som förför.

Vi gläds åt våra Kristallen-nomineringar.

The Kid is back.  Vi döper boken om våra liv 📚😂

Jag hyllar Lena Ph´s  löspenis 🍆🙅🏻‍♀️

Och vad har mamma Christina för mörkt förflutet? 

Lyssnar gör ni HÄR! 💥

34 reaktioner på “Nytt Podavsnitt, Yoga, brunch & fotbolls-söndag!”

 • Ann skriver:

  Läst kommentarerna. Pernilla, vit kränkt kvinna har aldrig varit mer rätt planerat än i din panna. <3

 • Kicki skriver:

  Men, jag fattar ingenting! Vem är Åsa? Vad har hon skrivit, och var?
  Läser bloggen på min Samsung 8. Längst ner rullar hela tiden en rörlig reklamfilm som lägger sig ovanpå bloggtexten. Mycket irriterande.
  I övrigt vill jag tacka Pernilla för fantastiska shower, rolig podd och trevlig blogg. Men, just nu hänger jag inte med i vad som hänt!

  • Åsa skriver:

   Hej
   Det är jag som är Åsa. I förra poddavsnittet pratade Sofia om olika kodord och jag skrev och berättade att på mitt jobb har vi kodordet Olle om vi misstänker snattare och då kommer personal eller Securitas fram. En gång när vi hade snattare och ropade Olle i högtalaren kom en man fram och undrade vad vi ville. Han hette alltså Olle.
   Det blev inte så roligt när Sofia berättade det för hon tog inte med hela min text.
   Åsa

  • Åsa skriver:

   Kicki!
   Fattar nu att det inte var mig du menade utan Åsa Ingrosso 😆. Pinsamt, förlåt 🙈

   • Kicki skriver:

    Ingen fara, Åsa 1. Åsa Ingrosso, är det barnen Wahlgrens pappas nya fru? Vad har hon skrivit?

  • Åsa skriver:

   Hur tar man bort sin kommentar? 🙈

   • Linda skriver:

    Åsa, man kan inte ta bort sin egen kommentar. Å andra sidan skrev du ju inget galet och fult så det är nog ingen som bryr sig😉

  • Annelie skriver:

   Jag också blir tokig på dessa reklamfilmer som rullar längst ner i bild😠

 • Agneta skriver:

  Ha en fin dag Pernilla☀️
  Ser framemot Wahlgrens värld😀
  Många negativa kommentarer läser jag🥴

 • Maja skriver:

  Hej Pernilla,
  Jag tycker du har en sådan fin färg på ditt hus så jag undrar om du möjligtvis vet NCS-koden? Älskar grönt 😀.
  Hälsningar
  Maja

 • jimmie skriver:

  Theo verkar vara en Idrottsmänniska.Undrar är de nåt Idrottsintresse i er familj i övrigt eller är typ bara Theo som är Idrottsintresserad i familjen?

 • Mira skriver:

  Bara för att man tillhör en känd familj så är inte karriär och framgång något som kommer automatiskt. Ofta hör man ju om att de måste visa upp sig mycket och vara väldigt duktiga för typ ”här kommer en Wahlgrenare – den ska inte tro att den är något!” På radion idag pratade de om kända personers syskon som haft svårt att komma fram även om de har talang men att de har en superkändis som syskon – t ex syskon till Dolly Parton.

 • Dess skriver:

  ”Skönt att ha skynke på sig om man vill va inkognito” Pernilla om Burka – Dubaiavsnittet. Jag vet att du är stolt över r att du skiter i allt o alla men FAN tänk nån gång. 😡😡😡

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Svårt att argumentera mot ett så gammalt avsnitt. Dessutom är den reliken om jag har sagt den, tagen ur sitt sammanhang och absolut inte sagt på allvar såklart. Minjag minns tyvärr inte hur , när eller ens OM jag har sagt så . Tycker självklart att burka är kvinnoförnedrande och inget jag stöttar -även om man får acceptera de som väljer att leva så.

   • Dess skriver:

    Pernilla: eftersom du får se avsnitten innan de klippa råder jag dig VERKLIGEN att se över sånt här. Jag tror iofs inte att du skämtar – har du koll på hederskultur?
    Och ang insta kommentaren. Varför skulle nån i hela världen tro att du är ironisk? Hela wv får dig att framstå som uber narcisist och nu även Bianca. Det är ju fantastiska klippare ni har som lyckas förvränga er personlighet så mycket att det som är ”100% äkta” är 100% fake.

    Viktoria: gå inte in i minfältet kring kvinnans roll i den islamska kulturen. Om du bott i Förenta arabemiraten som västlänning har du NOLL koll på vad det innebär att vara född där.

   • Malin skriver:

    Det är alltid lika kul när du försvarar dig. Och där var jag sarkastisk!

  • Viktoria skriver:

   Dess,
   Varför är du så arg? Jag bor själv sedan några år i Förenade Arabemiraten med min familj. I en kultur där det ibland förväntas fördelar pga vem man är ses det som ett mervärde att faktiskt vara lite inkognito på bla sin arbetsplats.

  • Charlotte skriver:

   Dess, hade du inte skrivit en massa annat skit om Pernilla i din kommentar så hade jag tagit dig på allvar. Nu gör ingen det så du har skrivit förgäves. Jo, kanske förresten finns de någon som håller med dig för det finns ju en del knäppisar här på bloggen dessvärre…

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Jo, Dess . Jag skämtar. Är ofta ironisk, och de flesta av våra tittare och mina bloggläsare förstår mycket väl när jag är det . En del fattar inte ironi ,och då landar många av mina kommentarer fel såklart. Så för att förtydliga för de som är vilsna :
   Det är ingen husregel att vi instagrammar innan vi äter.
   Jag har inget favoritbarn.
   Jag tvingar inte mina barn att bli kända, och vill jag vara inkognito föredrar jag solglasögon och slokhatt framför Burka .

   • Dess skriver:

    Det är ingen som tror att du skämtar utom de fans som skriver här för vi ser hur du beter sig 24/7. Du har valt det själv. Du mpste sluta skicka dimridåer för dumma uttalanden och ta ansvar och stå för dem hur mycket barn du än vill vara. Alla andra verkar klara av det. Och drygheten du iför dig mot meningsmotståndare är inte rapp – den har alltid varit oklädsam. Ta ansvar.
    1. Säkerligen ingen husregel men är bilden så pass bra att den signalerar er suveränitet – lets!!
    2. DET hoppas vi verkligen. Bianca har dock uttryckt annat – nej ingen ryggmärgsreflex nu med att ni är ironiska inte familj. Ta. Ansvar.
    3. B o Bs kändisskap klarar de så bra själva och de fick en chans pga dig som fick chans tack vare din mor. Punkt. Så är det. Ingen ryggmärgsreflex.
    4. Jag tror inte du vill bära burka nej. Jag tror heller inte du vet vad brukan står för eftersom du också tror att Hitler vann andra världskriget – något som genererar dig ca 10 millar om året för att kabla ut till en kvarts miljon minst o vara stolt över det.

    Jag menar allvar i välmening. Tänk på vad du säger. Folk tittar. Folk lyssnar. Folk identifierar sig. Varför tror du du är så populär. Till sist är det inte ditt ansvar vad andra gör o känner men man ska fan kunna ta ansvar och stå för vad man säger isf att alltid söka försvaret i att ”man är ironisk”. Vi ser Wahlgrens värld. Det säger en hel del.

   • A skriver:

    Men Dess, du borde lärt dig att hon inte tar ansvar för nånting och inte tar åt sig av kritik, vad det än är, kommer med bortförklaringar och skyller på ironi, osv osv…kanske hon bara spelar dum för att vi ska tröttna så hon kan försätta tjäna pengar på det, fast låter inte troligt, har ju inte ens gått ut grundskolan liksom.

  • Hege Karina skriver:

   Vad är problemet med att Pernilla säjer så.

 • H skriver:

  ”I vår familj instagrammar vi innan vi äte. Det finns ingen alltså ingen artist i hela Sverige som har mer bekräftelsebehov and it is so pathetic.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Och ironi är tydligen inte alla som fattar. Det är ju uppenbart….! 😉

   • Anna skriver:

    Men Pernilla, det är ju faktiskt så att inte alla kan förstå ironi. Personer tex med olika diagnoser uppfattar inte alls att det är ironi. Och sen känns väl ironi rätt ute, vi har sagt hej då till 90-talet för länge sedan.

   • Vera skriver:

    Med ironi menas att man säger en sak men menar en helt annan. Oftast att säga en sak men att mena det motsatta. Att t.ex. uttala sig om att bära burka som P gjort kan inte ursäktas med att det skulle vara ironi.

   • Ylva skriver:

    Ska Pernilla ändra sin personlighet och börja ta hänsyn till alla olika diagnoser 😂😂😂 alltså ni är ju inte kloka som ni har kommenterat här hela (nästan) bunten.

   • Lena skriver:

    Det är inte ironi P sysslar med. Ironi är något helt annat som känns ganska ute i dag. Ironi är om någon säger ”Vilket vackert väder det är i dag ” trots att det regnar och stormar.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Men snälla, hahahahaha.

   • Ann skriver:

    Ni är ju inte kloka 😂😂😂vilken rolig formulering

    Sen skrevs det väl inte att man sa att Pernilla ska ta hänsyn till alla diagnoser, skrevs ju bara en förklaring att de med vissa diagnoser inte förstår ironi

   • Lena skriver:

    Pernilla, vad är det som är så roligt. Kan du inte dela med dig så vi andra också kan få skratta.

 • Kulle skriver:

  30gr på kreta,saknar du inte Marbella,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram