Bakom dörren

Det här är varför jag älskar Bag-alls kontor/lager/studio i Brooklyn:

Bag-all studion Brooklyn

Kolla dessa fönster och höjden i tak och utrymmet!

Plats är inte något man blir direkt bortskämd med i New York – så att få gå till den här härliga lokalen är verkligen en ynnest.

Jag älskar att jobba sittandes i en gungstol eller en soffa!

Jag vet att mitt kontor verkligen inte är det mest städade i världen. Men när jag jobbar lägger jag full fokus på att få det som måste göras gjort och så fort jag är klar måste jag snabba mig hem till barnen (det tar en timme att komma hem med tunnelbanan). Så att städa är ganska bortprioriterat. Ibland får jag och tjejerna som jobbar här ett ryck och så städar vi upp. Men efter några dagar är stöket tillbaks. Jag vet – jag är hopplös!

Så vad gör vi här på dagarna?

1.Vi packar! Igår packade Malin och jag totes som skulle iväg till varuhuset Von Maur. Ingen av oss kände till det här varuhuset innan, men det har visat sig att de har 33 varuhus i 15 stater (så som Kansas, Iowa, Indiana, Oklahoma etc). USA är verkligen så mycket större än vad man/jag normalt sett tänker på.

Nu på sommaren är det super varmt i lokalerna, vi skulle lika bra kunna stå i bikini och jobba.

Och på vintern är det ytterkläder, elektriskafiltar och värmefläktar som gäller.

2. Vi tar emot kunder! Här är de underbara inköparna från Japanska varuhuset Plazastyle, som flera gånger haft Bag-all pop up stores. De har allihop blivit goda vänner till mig och jag är så glad för att jag genom jobbet har fått möjlighet att träffa nya vänner från världens alla hörn!

3. Vi printar saker. Obs, det här är en gammal bild. Printmaskinen står numera runt hörnet till höger på bilden. Det var en av målsättningarna när jag skaffade lokalen – att vi skulle kunna printa prover och påsar som vi sålt slut på. Det är underbart att kunna testa en idé direkt.

En nöjd Micke med High heel sandals.

Bag-all Charger bag

Och så trycker vi påsar till företag.

4. Vi gör även fotograferingar! Här ovan Celeste med en av våra storsäljare i butiken på Mott Street.

Här julpyntade vi i september för att göra julkort!

Och gymnastiserar gör vi…

Och gör lustiga hattar av pompoms…

Tar selfies…

Fler än en gång har Cappi gömt sig i någon kartong så vi inte kan hitta henne….

Nu kanske ni förstår varför jag älskar det här knasiga huset i Bedsty till döds!

Happy Friday!

xx

 

14 reaktioner på “Bakom dörren”

 • Anna K skriver:

  Wow vad fint! Fantastiskt cool byggnad och coola möbler.

 • Eva skriver:

  Kul att du börjat blogga igen:-))
  Tycker du är så vacker och modig!
  Så fin familj och ni är verkliga modiga som flyttar till Usa och nu till Bali.
  Lycka till!

 • Marit skriver:

  Så så fint, vilken underbar lokal att arbeta i. Så härligt med en gungstol vid skrivbordet, blir en helt annan känsla när man väljer att inte använda klassiska kontorsmöbler. Verkligen en inspirerande lokal.

  • Jennifer Jansch skriver:

   Tack Marit! Jag har aldrig gillat att jobba sittandes vid ett skrivbord. Soffa, gungstol eller sängen är mer min melodi. Ytterligare en fördel med att vara egen företagare:)
   xx

 • ninni skriver:

  Det är så härligt att läsa dina inlägg. Ett helt annorlunda liv än det jag stöter på har ni. Vilken kreativitet som har lett till ditt företag med påsarna. Beundransvärt! Roligt att se var ni har ert tillhåll. Inte så flaschigt…….. men med känsla och innehåll Gillar’t!!!!!!!! Jag gillar att du har ett miljötänk. Det borde alla ha.
  Riktigt inspirerande att läsa så skriv på! Så mycket som du vill och orkar. Ser fram emot att få läsa om er flytt och ert liv på Bali. Det låter exotiskt för mej som bara har trampat vardagslivet på svensk mark.

 • Marie skriver:

  Så otroligt tacksam att du åter började med bloggandet! Hela ditt sätt att både leva, arbeta, fotografera, våga, återberätta, allt andas en form av oändlig ärlighet. Här är ditt liv och du gör det bästa av det. Du är New York! Otroligt tråkigt att behöva lämna landet för en okompetent makthavare! Dina första påsar är med mig ofta på resa och laddarpåsen är min särbos favorit (han hatar väskor så denna är kanon!) När du startade med påsarna fick man sig en tankeställare, jag väljer idag att använda tygkassar till det mesta, bra tankesätt som påverka i rätt riktning!
  Gratitude över att få följa in i din värld! ✨

  • Jennifer Jansch skriver:

   Tack Maire,
   Tar verkligen åt mig av dina fina komplimanger!! Kul att kunna inspirera folk till att använda tygpåsar mer.
   Gratitude att du följer mig!
   xx

 • Maria,kiruna skriver:

  Hej jennifer

  Läst bloggen förra svängen också men aldrig kommenterat då jag är mer en som läser
  bara, men har börjat kommentera lite mer på senare tid. så kul att du har börjat blogga igen så härliga bilder.
  kontoret ser jättefint ut ha en bra helg.

  • Jennifer Jansch skriver:

   Hej Maria,
   Kul att du kommenterar! Det är alltid roligt att höra ifrån er som läser!
   Ha en bra helg du med!
   xx

 • pecawe skriver:

  Vilken fantastisk lokal! Älskar det industriella och lite ruffiga, ett bra komplement till dina påsar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram