Fantastiska saker på gång!

Livet är faktiskt ganska konstigt och ofta mer magiskt än man kanske lägger märke till. Med det menar jag att saker och ting alltid händer av en anledning och långt senare kan vi komma på att ja just det – den där grejen var tvungen att hända för att jag skulle hamna där jag är idag. Ofta tänker vi inte på att ”connect the dots” i efterhand eftersom det ibland går väldigt lång till mellan orsak och verkan. Eller så händer saker och ting slag i slag. Som det nyligen gjorde för mig.

Över nyår var vi i Australien och hälsade på våra svenska vänner som bor där, Jenny och Johan (och min andra kompis Jenny och Justin som också bor där). Först bodde vi i Manly där båda Jennysar bor, men sen tänkte vi också skulle passa på att se Sydney, så jag bokade in oss på ett Airbnb. Jag bokade boendet utan att direkt veta så mycket om de olika områdena i Sydney, men det föll sig så att huset jag bokade låg precis vid en stor gata: Oxford Street i Paddington (jag älskar hur allting har brittiska namn i Australien!). Detta gjorde att vi varje dag promenerade på Oxford Street och jag tänkte rätt mycket på hur trevlig den här gatan är. Jag är ju galen i gamla byggnader och gamla fina skyltfönster, just sådana som finns på Oxford street. Jag tog till och med en bild på en affärslokal där jag dagdrömde om att en Bag-all butik skulle kunna ligga.

Och guess what?!!!!

I förra veckan skrev vi på kontraktet för en lokal på 400 Oxford Street, alltså bara några dörrar bort ifrån där jag tog den här bilden, där vi ska öppna vår nästa BAG-ALL BUTIK!!!!

Min partner i Australien är tadaaa…..

 

Jenny Grimsgård – min kompis som jag jobbat med i många många år, men i annan kombination där hon var fotograf och jag stylist!! Vi har även umgåtts privat under alla år. Om det är någon jag litar på och gillar att jobba med så är det Jenny!

Här är vår nya lokal!!! På skylten står det snart Bag-all!! (Tjejen till höger är Jennys dotter Zoe som är superbra kompis och jämngammal med Margaux.) Hur fina är inte dessa skyltfönster?!!

Snart är gräsmattorna i fönstren borta och ersatta med mängder av fina påsar!! Älskar även dubbeldörrarna!!

Långsmal butik. Väldigt lik upplägget på vår butik i New York. Stora skillnaden är att…

I New York har vi en källare där vi har vårt lager och i Sydney har vi en övervåning. Hur gulligt?

Vem vill inte ha en öppenspis på kontoret, jag bara undrar?

I New York har vi världens snuskigaste toalett! Och i Sydney…

…är det i princip samma sak. Toan ligger i ett skjul på baksidan.

Vägen till toan. Allt är inte glitter och glamour när man jobbar på Bag-all. Haha

På lagret finns det fina rosa hyllor. Som vi tyvärr måste börja med att montera ner direkt eftersom vi behöver mycket stadigare hyllor för att hålla våra varor.

Ni ska få följa med på resan när vi inreder den här underbara lokalen. Jag har redan köpt massa superfina möbler och kakel på Bali som vi skickar med båt till Australien. Visar allt sammans i nästa inlägg.

Men för att återgå till det som jag skrev i början: Hade jag inte bokat in oss på Airbnb precis vid Oxford Street så vete tusan om jag hade sett möjligheterna att öppna Bag-all i Sydney. Och hade inte Jenny bott i Australien hade jag garanterat inte kunnat öppna en affär där. Turligt nog för mig har Jenny nämligen precis avslutat en utbildning i business och letade just när vi var där efter möjligheter att jobba i ett företag, men samtidigt kunna vara ganska ”fri” eftersom hon efter många år som fotograf i Sverige ändå är van vid att disponera sin tid fritt. Jag vet att Jenny kommer göra ett strålande jobb med Bag-all i Australien (och Nya Zeeland, som också är hennes distrikt). Jenny kommer också att vara partner och delägare i den Australiensiska delan av Bag-all.

Så häng med på vår nya resa i Australien! Och känner du folk som bor i Australien dela gärna med dig av nyheten att vi snart kommer finnas där. Affären på Oxford Street är beräknad att öppna runt 1:a maj 2018.

Snart kan vi utan att överdriva säga: The sun never sets on Bag-all!!!

xx

Följ gärna hela processen på vårt nya Instagram konto för butiken i Australien: @bagallaustralia

Kolla gärna in mina hemsidor: bag-all.se, bag-all.com och snart öppnar bag-all.com.au

 

 

 

43 reaktioner på “Fantastiska saker på gång!”

 • Marcsi skriver:

  Otroligt kul och inspirerande att följa din och din familjs resa 😀

 • Björkis skriver:

  Gud, jag fick nästan torka tårar här, så OTROLIGT KUL DETTA, STORT GRATTIS JENNIFER OCH JENNY!! Pussar från Anna!

 • Cecilia Smith skriver:

  Grattis! Tycker ni ska öppna i London också!!!! Det skulle funka jättebra här!!!

  • Jennifer Jansch skriver:

   Det skulle vi hemskt gärna göra!! Jag tror också att det skulle funka bra. Måste hitta någon som kan öppna butiken bara…
   xx

 • silvia skriver:

  Yess! Congrats and I have extended family who live in Sydney, will definitely recommend to visit the store! All the luck!

 • ninni skriver:

  Så härligt att få vara med på din resa Och stort grattis till att du erövrar Australien.
  Du har omåttligt stor energi, minsann! ♡♡♡

  • Jennifer Jansch skriver:

   Haha, ja, jag har mycket energi och de runt omkring mig har mycket energi och drar stora lass de med!
   Är så glad och spänd på Australien!
   xx

 • Viktoria skriver:

  Men så underbart roligt.
  Det där med hur livet kan ändra sig om man tar en högersväng istället för vänster osv är så fascinerande. Du är så inspirerande, ja ni är så inspirerande. All lycka till med Bag-all Australien och resten av världen 🙂

  • Jennifer Jansch skriver:

   Tusen tack Viktoria!! Det känns som det finns en ”grand master plan” dit livet tar en genom krokiga vägar. Ska bli fruktansvärt roligt att öppna i Sydney!!
   xx

 • Anna skriver:

  Grattis – så spännande! Och kul att få följa med på resan.
  Du är så inspirerande och verkar så himla äkta och mysig.
  Jag står klar i Århus, Danmark så fort du vill öppna en butik här 😊. Skulle ÄLSKA att jobba för dig!
  Hej från mig,
  Anna

 • Åsa skriver:

  Jissees vad du är inspirerande i allt du gör! Imponerad av ditt driv och sinne för erat fina företag. TACK som tar oss läsare med på din resa. ÄLSKAR att kika in här och läsa om Bag-All och er som familj. Ni är otroligt modiga och så fina alla 5:) KRAM

  • Jennifer Jansch skriver:

   Tack Åsa – vad glad jag blir!! Det ger verkligen ny energi att få all fin feedback från er läsare!!
   xx

 • Ebba skriver:

  Wow, super stort grattis💥🎉🍾🥂. Du är otroligt inspirerande och jag blir verkligen glad å dina vägnar när jag läser om ditt nya förvärv. Att omge sig med duktiga och kreativa kompisar skapar möjligheter och att kunna inspirera varandra i livet mot nya mål.
  Fina och bra människor, träffar fina och bra vänner, vilket ger bra karma och energi.
  Lycka till och du är grym❣️👍🏼💕

  • Jennifer Jansch skriver:

   Tack för dina fina ord Ebba!! Det är verkligen sant att man når längre och har roligare längst vägen om man omger sig med fina och kreativa personer/vänner. Känner mig otroligt lyckligt lottad som har möjlighet att göra det!
   xx

 • Eva skriver:

  Ååh Jennifer, jag blir så imponerad av ditt driv och att du vågar satsa och öppna företag på okänd mark.
  Och att du å maken har tagit ut era döttrar i stora vida världen.
  Tänk vilka vinster dina fina flickor får för framtiden, genom att få bo och uppleva andra delar av världen.

  Det är skojsigt att vi läsare också får följa med på eran resa.
  LYCKA TILL önskar jag till eran familj

  PS. Hur känns det att komma hem till snön och kylan? Fast du har nog skrattat dej varm på Pernillas show.

  På söndag den 11/3 kommer Pernilla och gänget till Uppsala konsert å kongress. Då är det min tur att skratta. Köpte biljetter direkt dom släpptes före jul. Får nog köpa pappersnäsdukar denna vecka. Det lär gå åt några sådana har jag hört…
  Vad tyckte du om showen?

  På Pernillas instagram fanns en bild av din dotter. Hon är en vacker ung dam.

  • Jennifer Jansch skriver:

   Tack Eva! Jag ser verkligen fram emot att öppna i Australien. Hade jag inte bott på Bali hade jag nog inte Vågat öppna någonting så långt bort. Men nu är det faktiskt så att jag bor närmare Australien än Sverige!
   Pernillas föreställning var helt HELT underbar och sååååå rolig. Du kommer att älska den!
   Tack för komplimangen! Celeste blir verkligen jätteglad!
   xx

 • Anna skriver:

  Men Gud vad roligt!!! Jag bor i Sydney sedan många år och kommer definitivt bege mig till Oxford st när affären öppnar!! Har din bok på svenska men vill gärna ge den till kompisar här och istället för att skicka efter den kan jag nu ”pop in” och köpa dom där:) kommer naturligtvis att sprida nyheten här också! Stort grattis!!💙

  • Jennifer Jansch skriver:

   Ja men vad kul! Boken finns på engelska också och kommer finnas i butiken i Sydney!
   xx

 • Rosa skriver:

  Åh så roligt vilken grej stort GRATTIS. Ditt driv, att se möjligheter och ta tag i saker och tillfällen är helt fantastisk så givande och inspirerande, du är helt otrolig Jennifer 😀.
  Kram Rosa

 • Jen skriver:

  Åh så roligt – grattis! 😃😃 jag bor jättenära din nya affär. Jag älskar dina påsar – har köpt från din affär i Nolita när jag var där förra året och även beställt härifrån. Grattis grattis grattis 👏👏
  Jen

  • Jennifer Jansch skriver:

   Ja men vad kul!! Berätta för alla du känner också! Under april kommer vi börja renovera lokalen så kika förbi om du har lust!
   xx

 • Mia skriver:

  Nej men wow, hur alla omständigheter läggs tillrätta.
  Grattis till ny butik!

 • Iréne skriver:

  Hej Jennifer!

  Så kul att du hittat en ny butik på andra sidan jordklotet!
  Det kommer att gå jättebra och ska bli kul att se hur du sätter klorna i lokalen gör den i din anda.
  Önskar dig en trevlig vistelse i Sverige för att träffa Pernilla och se hennes show.

  Kram Iréne

  • Jennifer Jansch skriver:

   Tusen tack Irene!!
   Det ska bli otroligt kul att sätta igång med inredningen av butiken i Australien!!
   Hittills har jag haft en underbar vistelse här i Sverige! Så skönt med lite kyla och vacker snö.
   xx

 • Fika skriver:

  Stort grattis till din nya butik!!! Så spännande å inspirerande att följa detta nya projekt!
  Tack för en fin bok o all inspiration du bjuder på!!!
  Lycka tilll o kramar från mej, 😉

  • Jennifer Jansch skriver:

   Vad kul att du gillar boken! Blir otroligt glad när jag får höra att jag inspirerar!!
   xx

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Stort grattis till nya butiken!
  Du är så duktig och det är kul att följa dig på din resa.
  Självklart har jag dina förvaringspåsar. Bästa köpet jag gjort 🎉Så bra när man ska ut och resa med. Bli ordning och reda i resväskan då 😉
  Önskar dig all lycka till med nya butiken.
  Kram Sandra

  • Jennifer Jansch skriver:

   Vad glad jag blir att du är nöjd med påsarna! Det är så himla roligt att höra!!
   Tack för lyckönskningarna med butiken. Vi är laddade!
   xx

 • Helen skriver:

  Underbart!
  Du är så drivande och peppande!
  Stort lycka till!! Kram

 • kinna skriver:

  Inget bloggande om Sverigebesöket ?

 • Malin skriver:

  Grattis och lycka till med nya butiken!! 🎉💐
  Det ska bli kul att följa med på den resan.
  Vill bara säga att jag och min man har massor av dina påsar. Några använder vi t o m dagligen och vi är båda supernöjda! 😊
  Kul att du gillade Pernillas show. Ska själv se din i april, är supertaggad.
  Kram

  • Jennifer Jansch skriver:

   Vad kul Malin! För mig så glad att höra när påsarna verkligen kommer till användning!!
   xx

 • Sanna skriver:

  Gud, så kul! Grattis!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram