Invigning av Bag-all butiken!

Imorgon är det invigning av Bag-all butiken i Stockholm. Alla som vill är välkomna! Vi bjuder på fina erbjudanden och vin!

Hoppas vi ses där!

xx

Jen

9 reaktioner på “Invigning av Bag-all butiken!”

 • Babsan skriver:

  Hej !
  Jag skulle vilja ha tygpåsar att ta med till mataffären och plocka tomater , frukter mm mm. Istället för att använda alla dessa plastpåsar som man använder ,i massor! Säljer du sådana? Märkta med namn på frukter o gurkor mm …inte nödvändigt med uppmärkningen iofs men det skulle se trevligt ut. Och så kan jag börja välja bort en hel del plast ur mitt liv! Tillverkar du sådana? Säljer du du på nätet ?
  Handlar gärna påsarna av dej!
  Hälsar Babsan

  • Jennifer Jansch skriver:

   Vi har en tote som man bär på axel som heter World Traveller Grocery Shopping. Jag tycker det är mycket bättre att bära på axeln istället för i händerna. Snart kommer det även in en nätkasse i bomull som är supercool och som man kan vika ihop i en ficka på sidan.
   xx

 • Iréne skriver:

  Hej!

  Lycka till idag med invigningen av Bag-all i Stockholm.

  Trevlig helg.

  Kram Iréne

 • Linda skriver:

  Men oj, såg detta först nu och hade gärna velat gå. . . Det är för kort varsel, har andra planer redan. Men hoppas det blir en trevlig invigning 😊.

  • Jennifer Jansch skriver:

   Tack Linda! Det var verkligen så lyckat. Jag får lägga ut i lite mer god tid nästa event. På Instagram uppdaterar jag oftare: @bagallsweden
   xx

 • Rosa skriver:

  Stort GRATTIS hoppas ni hade en helt fantastisk invigningsdag.
  Kram Rosa

 • Roseanne Melley skriver:

  This video post is actually fantastic, the noise quality and the picture quality of this video post is genuinely awesome.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram